قفل شد.
پس از اتمام بروز رسانی به بخش پرسش و پاسخ فرستاده میشه!
ناظر انجمن
کلاوس بودلر
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
آیا خانه جادوگران از دید مشنگها پنهان است؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/16
آخرین ورود: چهارشنبه 6 مرداد 1400 23:41
از: دست ویولت و رکسان هر دو فریاد
پستها:
247

جزئیات کاربر

هر جادوگری که بخواد می تونه خونش رو پنهان کنه.(از دست مشنگ ها هم راحت میشه)
احتمالا همه ی اسلایترینی ها طلسم مشنگ دور کن رو انجام می دن چون هیچ اسلایترینی از یه مشنگ یا مشنگ زاده ای خوشش نمیاد(به غیر از اسنیپ از لی لی)
شماها چی ملت عزیز جادوگران؟آیا شما می خواهید طلسم مشنگ دور کن را روی خانه تان انجام دهید؟
وردش رو به ما هم بگید:دی
لازم میشه:دی
احتمالا همه ی اسلایترینی ها طلسم مشنگ دور کن رو انجام می دن چون هیچ اسلایترینی از یه مشنگ یا مشنگ زاده ای خوشش نمیاد(به غیر از اسنیپ از لی لی)
شماها چی ملت عزیز جادوگران؟آیا شما می خواهید طلسم مشنگ دور کن را روی خانه تان انجام دهید؟
وردش رو به ما هم بگید:دی
لازم میشه:دی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط hermionejain در 1393/1/24 14:03:17
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/16
آخرین ورود: چهارشنبه 6 مرداد 1400 23:41
از: دست ویولت و رکسان هر دو فریاد
پستها:
247

این بحث شاید به کمی فکر بیشتری نیاز داشته باشه. چون به طور مشخص ما هیچ مطلبی رو در رابطه با همه خانه ها نداشتیم، اما طبق گفته پرفسور دامبلدور، مکان های ارزشمند جادویی حتما با طلسم های بسیاری برای پنهان شدن از دید مشنگ ها محافظت می شدن. در این شکی نیست.
اما مسئله خانه ویزلی ها و باقی خانه های جادوگران، خب ببینید خانواده های اصیل جادوگری (نه همانند خانواده گرنجر) که خانشون تماما جادویی هست و میشه گفت جادو توش جریان داره، باید از دید مخفی باشن، اما نیازی ندارن! عمارت اربابی مالفوی رو با "بارو" مقایسه می کنم. هردو مال خانواده ای اصیل زاده است، یکی غنی و یکی فقیر! خونه خانواده ویزلی همانند عمارت اربابی مالفوی در مکان دور افتاده ای حداقل از نظر اطرافشون قرار دارن.
ما تصاویر خوبی از بارو داریم و همینطور چند تصویر از عمارت اربابی مالفوی (منظورم توصیفه) بارویی که توی سال ششم، ویزلی ها در اون زندگی می کردن، کاملا در مکانی دور افتاده قرار داشت. چون جادوگرا اصولا نیازی به دسترسی به ایستگاه اتوبوس ندارن! دیــ:
یا حتی خونه شماره 12 گریمولد، با یه ورد خاص بین دو پلاک 11 و 13 قرار داشت. که این هم جزو دسته اول یا مکان های ارزشمند هست.
امیدوارم این صحبت ها قانع کننده باشه؛ البته این ها نظریات خود کاربرا است که توی این چند صفحه هست و منم اونا رو جمع بندی کردم. این بحث هم اگر دنباله ای نداشته باشه در چند روز آینده با توجه به این جمع بندی، قفل و منتقل به بخش پرسش و پاسخ میشه.
نظارت انجمن
بودلر جوان
اما مسئله خانه ویزلی ها و باقی خانه های جادوگران، خب ببینید خانواده های اصیل جادوگری (نه همانند خانواده گرنجر) که خانشون تماما جادویی هست و میشه گفت جادو توش جریان داره، باید از دید مخفی باشن، اما نیازی ندارن! عمارت اربابی مالفوی رو با "بارو" مقایسه می کنم. هردو مال خانواده ای اصیل زاده است، یکی غنی و یکی فقیر! خونه خانواده ویزلی همانند عمارت اربابی مالفوی در مکان دور افتاده ای حداقل از نظر اطرافشون قرار دارن.
ما تصاویر خوبی از بارو داریم و همینطور چند تصویر از عمارت اربابی مالفوی (منظورم توصیفه) بارویی که توی سال ششم، ویزلی ها در اون زندگی می کردن، کاملا در مکانی دور افتاده قرار داشت. چون جادوگرا اصولا نیازی به دسترسی به ایستگاه اتوبوس ندارن! دیــ:
یا حتی خونه شماره 12 گریمولد، با یه ورد خاص بین دو پلاک 11 و 13 قرار داشت. که این هم جزو دسته اول یا مکان های ارزشمند هست.
امیدوارم این صحبت ها قانع کننده باشه؛ البته این ها نظریات خود کاربرا است که توی این چند صفحه هست و منم اونا رو جمع بندی کردم. این بحث هم اگر دنباله ای نداشته باشه در چند روز آینده با توجه به این جمع بندی، قفل و منتقل به بخش پرسش و پاسخ میشه.
نظارت انجمن
بودلر جوان
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

بنفش!
[
]
[
]
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

درود
خب این سوال چند تا جواب مشخص داره!!
اول: خب اونا جادوگر هستند اگه برای چنین کارهایی از جادو استفاده نکنن پس چیکار کنن؟ تازه خونشون یه جوری باید با خونه مشنگا فرق داشته باشه یا نه؟
دوم: خب اونا ممکن بود توسط مشنگها مورد مشاهده قرار بگیرن به همین خاطر خانه هاشون رو از دید مشنگها مخفی میکردن!
سوم: اونا که مثه مشنگها از پست معمولی استفاده نمیکننده پ نیازی نیست تا یه خونه دم دست داشته باشن!!!
با تشکر
خب این سوال چند تا جواب مشخص داره!!
اول: خب اونا جادوگر هستند اگه برای چنین کارهایی از جادو استفاده نکنن پس چیکار کنن؟ تازه خونشون یه جوری باید با خونه مشنگا فرق داشته باشه یا نه؟
دوم: خب اونا ممکن بود توسط مشنگها مورد مشاهده قرار بگیرن به همین خاطر خانه هاشون رو از دید مشنگها مخفی میکردن!
سوم: اونا که مثه مشنگها از پست معمولی استفاده نمیکننده پ نیازی نیست تا یه خونه دم دست داشته باشن!!!
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

بعضی از خونه ها که دیگه خیلی تابلو بودن آره ، جادوگرا مجبور بودن طلسم مشنگ دور کن یا چیزای دیگه بذارن .
اگه این کارو نمی کردن ممکن بود مشنگا ازشون عکس بگشرن رو اینترنت بذارن .
ولی خونه ی ویزلی ها اونقدا هم تابلو نبود لازم نداشت .
فعلا
اگه این کارو نمی کردن ممکن بود مشنگا ازشون عکس بگشرن رو اینترنت بذارن .
ولی خونه ی ویزلی ها اونقدا هم تابلو نبود لازم نداشت .
فعلا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
جزئیات کاربر

من فکر نمی کنم دلیل واسه اینکار داشته باشن چون خونه ویزلی هام پنهان نبود .من فکر میکنم جادوگران فقط مکانهای خاصی رو از دید مشنگا پنهان می کنن مثلا بیمارستان یا مکانهای اداری .البته شاید خودشون برای پنهان شدن این کار رو انجام بدن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b] به یاد شناسه ی قبلیم:«د�
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج