ستاد انتخاباتی جناب ماندانگاس فلچر، به دلیل انصراف ایشان به نفع تراورز بسته میشود.
با آرزوی موفقیت برای ایشان.
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

1آیا برای آزکابان برنامه خاصی دارید؟
2.آیا زیر مجموعه جدیدی به وزارت اضافه میشه؟
3.ترکیب کابینه چگونه خواهد بود؟
4.آیا در وزارت شما شاهد برگزاری مسابقات و فعایت های جانبی خواهیم بود؟
5. برنامهای برای سازمان های حمایت از ساحرگان و آنتی ساحریال دارید؟
با توجه به اینکه آنتی ساحریال در خارج از انجمن وزارته امکانش هست که این انجمن به وزارت منتقل شه و شاهد فعالیت های منظم و سودمند این دو انجمن باشیم؟

1. احتمالن حدسش سخت نیست شما نظرت نسبت به... هوم... نمیخوام از این لحن استفاده کنم، حالا فرهنگسازیش باشه بعدن تو جادوگر تی وی، ولی خب بیناموسی توهین آمیزه :دی منتها بزار بهش بگیم آزادی لحن و بیان تو رول نویسی :دی نظرت نسبت به این مورد چیه؟ آزادی بیان می ره بالا؟ یا بچه ی ده ساله ای داریم تو سایت که ممکنه شرمگین شویم از حضورش؟
2. بذار اینطور بگم که، خیلی خیلی و خیلی بحث داشتیم، تو سایت و بیرونش، با فلانی و بهمانی، که بالاخره ایفا قراره با چه روالی بره جلو. اینکه بر اساس کتاب باشه یا نباشه. آخه می دونی، حرف اینه که نه، ما یه چیزی فراتر از کتابیم. منتها به خیلی جاها می رسیم که باید تصمیم بگیریم، می گیم باید بر اساس کتاب بریم جلو. من هرج و مرج نمی خوام، منتها مثال اینه که مثلن چرا فقط و فقط یه جبهه ای داریم که محفله و یه جبهه که مرگخوارا؟ چرا جبهه های جدید نه؟ چرا باید فلان کرکتر که تو کتاب مرگخوار بوده، حتمن مرگخوار شه؟ مگه حتمن و حتمن باید بر اساس کتاب جلو رفت؟ می خوام نظرت رو در این مورد به طور کلی بدونم.
3.یه پیشنهادی هم دارم... به نظرت اینکه مثلن یه سیستم فروشگاه و شاپینگ برگذار شه و مثلن ملت حقوق بگیرن و کار کنن و اینا، برای سایت لازم نیست؟ این که مثلن پول هات رو جمع کنی تا بری نیمبوس 2016 بخری هیجان انگیز نیست؟ یا ردای تازه؟ وات اور؟ برنامه ای برای این نداری؟
اگه وزیر بشی، مثل مورفین گانت از خودت انعطاف نشون میدی و ایده های بقیه رو میاری روی کار؟ یا فراتر از اون، بقیه ی کاندیدا های مناسب رو وزیر خودت میکنی تا ایده هاشونو اجرا کنن؟ با توجه به اینکه خودت هنوز ایده ی جدیدی مطرح نکردی؟
کلام دوم اینکه: من ازت ضمانت میخوام بعد از وزیر شدنت دوباره فعالیتت کم نشه احیانا. و میدونم اگه دانگ ضمانت بده به اون عمل میکنه.

و از همه مهم تر. تو ماندانگاس فلچری. چیزی از وزارتخونه که نمیخوای کش بری؟

( دو خرداد اولین پست ستادتو زدی، با یه روز تاخیر نسبت به بازگشاییش.)

نبود، نه؟
تموم شدیم فک کنم 
شما نظرت نسبت به... هوم... نمیخوام از این لحن استفاده کنم، حالا فرهنگسازیش باشه بعدن تو جادوگر تی وی، ولی خب بیناموسی توهین آمیزه :دی منتها بزار بهش بگیم آزادی لحن و بیان تو رول نویسی :دی نظرت نسبت به این مورد چیه؟ آزادی بیان می ره بالا؟ یا بچه ی ده ساله ای داریم تو سایت که ممکنه شرمگین شویم از حضورش؟
منتها می دونی، تو همین جادوگران هم نمونه هایی از لحن آزاد اما مطابق با عرف داریم. اما فقط لحن و لغات ممیزی و اینا نیستن که مهمن، اینکه به کاربرها چه آزادی عملی داده بشه هم مهمه. ینی چی؟ ینی مثلن گروههای مختلف، احزاب، شوراها و غیره. از این چیزا. می دونی منظورم چیه :دی

)