انتخاب جادوگر فصل این بار واقعا سخت بود، چون توی این فصل کلی عضو فعال و پرانرژی داشتیم که هرکدوم توی بخشهای مختلف سایت فوقالعاده ظاهر شدن. قبل از هر چیزی، باید یه تشکر ویژه از گابریلا و رابستن داشته باشم که نهتنها توی مدیریت سایت سنگ تموم گذاشتن، بلکه به عنوان اعضای عادی هم حسابی فعال بودن و کلی به رونق ایفای نقش کمک کردن.
در مورد رای دادن، نمیشه از لرد ولدمورت چشمپوشی کرد. ایونتی که برگزار کرد یکی از جذابترین و حرفهایترین ایونتهای اخیر بود و واقعاً بیشتر زحمتش رو خودش کشید. به همین خاطر، دوست دارم که ازش به عنوان فعالترین عضو ایفای نقش تقدیر کنم، چون نقش خیلی مهمی توی این فصل داشت.
اما برای رنک جادوگر فصل، انتخابم بین دو نفره: سیریوس بلک و هلگا هافلپاف. سیریوس هم به عنوان وزیر فعال بود، هم توی ایونتهای اخیر حضور پررنگی داشت، و مهمتر از همه، پشت صحنه داره تلاشهای بزرگی برای آپدیتهای فنی سایت انجام میده. من از نزدیک دارم این زحمات رو میبینم و میدونم که چقدر وقت و انرژی برای این کار گذاشته. از اون طرف، هلگا هافلپاف هم به همراه گابریلا پرنتیس داره روزانه زمان زیادی رو صرف تغییرات و بهبود سایت میکنه، و این تلاشها قابل ستایشه.
برای همین، رای من همزمان به سیریوس بلک و هلگا هافلپاف میرسه، چون هر دو نفر لایق این عنوان هستن و سهم بزرگی توی پیشرفت سایت داشتن.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
جادوگر فصل
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: یکشنبه 9 شهریور 1404 19:19
از: پیش داداشی!
پستها:
160

قطعا سالازار اسلیتیرین با مدیریت عالی هاگوارتز و ایدهها و فعالیتاشون بازم لایق گرفتن جادوگر فصل هستن، ولی خب به نظرم برای این که بقیه هم بتونن طعم جادوگر فصل بودنو بچشن به یکی دیگه رای بدم! 
رای من سیریوس بلک هست. البته تصمیم گرفتن بین سیریوس بلک و لرد ولدمورت که برگزار کنندهی ایونت جنگ بودن انتخاب سختیه. ولی خب به دو دلیل سیریوس رو انتخاب کردم. یکی این که سیریوس مدیر فنی هم شدن و قراره سایتمون جدید بشه. دومی هم نمیگم و پیش خودم نگه میدارم دلیلمو!
ولی از لرد هم بابت ایونت خفن جنگ قدردانی میکنم!
و همینطور از گابریلا هم که متاسفانه نمیشه بهش رای داد قدردانی میکنم!

رای من سیریوس بلک هست. البته تصمیم گرفتن بین سیریوس بلک و لرد ولدمورت که برگزار کنندهی ایونت جنگ بودن انتخاب سختیه. ولی خب به دو دلیل سیریوس رو انتخاب کردم. یکی این که سیریوس مدیر فنی هم شدن و قراره سایتمون جدید بشه. دومی هم نمیگم و پیش خودم نگه میدارم دلیلمو!
ولی از لرد هم بابت ایونت خفن جنگ قدردانی میکنم!

و همینطور از گابریلا هم که متاسفانه نمیشه بهش رای داد قدردانی میکنم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/12/14
آخرین ورود: دوشنبه 1 تیر 1405 11:31
از: سیرازو
پستها:
441

با سلام!
هفتاد و دومین دوره ترینهای سایت جادوگران برای انتخاب بهترینهای فصل زمستان 1403 آغاز شدهاست و از تاریخ 19 تا 22 اسفند ادامه خواهد داشت.
برای انتخاب جادوگر فصل ، ترجیحا با ذکر دلیل، نام فرد مورد نظر خود را بر اساس معیارهایتان از فعالترین عضو ایفای نقش جادوگران در طول این فصل بیان کنید.
مفیدترین عضوی که از نظر شما در سطح کل سایت سودمند بوده است، میتواند انتخاب شما برای این عنوان باشد.
توجه داشته باشید که در این دوره ترین ها، هیچ کدام از اعضا نمی توانند به گابریلا پرنتیس در سمت مدیر کل، و رابستن لسترنج و اسکورپیوس مالفوی در سمت مدیران ایفای نقش این فصل رای بدهند.
موفق باشید!
هفتاد و دومین دوره ترینهای سایت جادوگران برای انتخاب بهترینهای فصل زمستان 1403 آغاز شدهاست و از تاریخ 19 تا 22 اسفند ادامه خواهد داشت.
برای انتخاب جادوگر فصل ، ترجیحا با ذکر دلیل، نام فرد مورد نظر خود را بر اساس معیارهایتان از فعالترین عضو ایفای نقش جادوگران در طول این فصل بیان کنید.
مفیدترین عضوی که از نظر شما در سطح کل سایت سودمند بوده است، میتواند انتخاب شما برای این عنوان باشد.
توجه داشته باشید که در این دوره ترین ها، هیچ کدام از اعضا نمی توانند به گابریلا پرنتیس در سمت مدیر کل، و رابستن لسترنج و اسکورپیوس مالفوی در سمت مدیران ایفای نقش این فصل رای بدهند.
موفق باشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رابستن لسترنج در 1403/12/20 12:01:35
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج