انتخاب جادوگر فصل این بار واقعا سخت بود، چون توی این فصل کلی عضو فعال و پرانرژی داشتیم که هرکدوم توی بخشهای مختلف سایت فوقالعاده ظاهر شدن. قبل از هر چیزی، باید یه تشکر ویژه از گابریلا و رابستن داشته باشم که نهتنها توی مدیریت سایت سنگ تموم گذاشتن، بلکه به عنوان اعضای عادی هم حسابی فعال بودن و کلی به رونق ایفای نقش کمک کردن.
در مورد رای دادن، نمیشه از لرد ولدمورت چشمپوشی کرد. ایونتی که برگزار کرد یکی از جذابترین و حرفهایترین ایونتهای اخیر بود و واقعاً بیشتر زحمتش رو خودش کشید. به همین خاطر، دوست دارم که ازش به عنوان فعالترین عضو ایفای نقش تقدیر کنم، چون نقش خیلی مهمی توی این فصل داشت.
اما برای رنک جادوگر فصل، انتخابم بین دو نفره: سیریوس بلک و هلگا هافلپاف. سیریوس هم به عنوان وزیر فعال بود، هم توی ایونتهای اخیر حضور پررنگی داشت، و مهمتر از همه، پشت صحنه داره تلاشهای بزرگی برای آپدیتهای فنی سایت انجام میده. من از نزدیک دارم این زحمات رو میبینم و میدونم که چقدر وقت و انرژی برای این کار گذاشته. از اون طرف، هلگا هافلپاف هم به همراه گابریلا پرنتیس داره روزانه زمان زیادی رو صرف تغییرات و بهبود سایت میکنه، و این تلاشها قابل ستایشه.
برای همین، رای من همزمان به سیریوس بلک و هلگا هافلپاف میرسه، چون هر دو نفر لایق این عنوان هستن و سهم بزرگی توی پیشرفت سایت داشتن.
آنلاینها
9 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
0
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج