جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفتگو با ناظران انجمن كینگزكراس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظرين انجمن كينگزكراس
ارسال شده در: پنجشنبه 26 خرداد 1390 03:31
نمایش جزئیات
آفلاین
با تشکر از پاسختون،
لطفا بگید چرا آلبوم عکس اما واسه من پرایوته و باز نمیشه؟!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط Lumos در 1390/3/26 3:35:47
ارسال شده در: دوشنبه 23 خرداد 1390 22:02
نمایش جزئیات
آفلاین
Lumos جان
سلام

_هدف از ایفای نقش اینه که ما طرفداران هری پاتر بتونیم در قالب یکی از شخصیت های این کتاب در سایت ظاهر بشیم و دنیای هری پاترو باین شکل تجربه کنیم و با سایر دوستداران ایرانی این کتاب ها تعامل و دوستی داشته باشیم. در ایفای نقش بصورت پست زدن مشارکت میکنید و همین کار به تقویت نگارش و املا و داستان نویسی شما هم کمک میکنه.

_ میتونی به صفحه پروفایلت بری و با کلیک کردن روی "ویرایش ویژگیهای فردی" از قالب های موجود اونی که بیشتر میپسندی رو انتخاب کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 23 خرداد 1390 04:24
نمایش جزئیات
آفلاین
لوموس جان من مسئول این بخش نیستم ولی به پیام های شخصیت مراجعه کنی بد نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ولدمورت یک قاتل سریالی کله پوک بیش نیست!
ارسال شده در: دوشنبه 23 خرداد 1390 03:16
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام. ببخشید متوجه نمیشم هدف این سایت چیه! چرا یه راهنمای مختصر نداره که بفهمیم این نقش بازی کردنها یعنی چی؟! لطفا مختصری توضیح بدید اگه میشه.
ضمناً غالب سایت خیلی بده. من طی نیم ساعتی که درش هستم چشمم درد گرفته. چندین سال پیش یادمه این سایت رو که یه غالب کرم رنگ داشت و از این خیلی بهتر بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 28 خرداد 1389 12:56
نمایش جزئیات
آفلاین
1- سال 82 تازه سایت راه اندازی شده بود و اعضای کمی داشت بنابراین تعداد انجمن ها و تاپیک ها مسلما خیلی کمتر بود. شمام مجبور نیستس در همه تاپیک ها فعالیت کنی در ضمن تاپیک های قدیمی تماما قفل شدن

2- لیست ایفای نقش قبلا هر روز بروز میشد ولی بعدا به خاطر مشکل ویراش این بروز رسانی هر دوهفته یکبار و نهایتا هر ماه انجام میشه. شما میتونید شخصیت هایی که دوست داری انتخاب کنی من همرو چک میکنم و هر کدوم آزاد بود و یا فعالیتی نداشت بهتون میگم که اونو انتخاب کنید.

3-برای مرگخوار شدن باید به انجمن خانه ریدل بری و درخواست بدی و برای عضویت در محفل به انجمن محفل قنوس. این کجاش پیچیدس؟

4- برای عضویت در ایفای نقش فقط یه یک خان رو باید بگذرونی و اون هم تایید در بازی با کلماته بعد از اون شخصیتت رو معرفی کن تا وارد ایفای نقش بشی. برای هاگوارتزّ، الف دال، محفل و گروه مرگخوارانم باید در انجمن خودش درخواست بدی.
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: چهارشنبه 26 خرداد 1389 20:11
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
سوالاتی داشتم که خواهش مندم جوابم را بدهید:
1-سایت بسیار گسترده است.این می تواند نکته ای مفید باشد ولی چه وقت؟ زمانی مدیریت خوبی داشته باشد.من برای اولین بار که آمدن در سایت(حدود 7 سال پیش)سایت را بهترین سایت مربوط به هری پاتر دیدم(هر چند که ان را باور دارم).همه چیز برای کاربر مهمان آماده بودو البته مرتب.چند مله پیش تصمیم به عضویت گرفتم .وقتی دیدم این همه امکانات دارم شگفت زده شدم.و از بیشتر زمان که دیدم فقط از 5 درصد آن می توانم استفاده کنم.خواهش می کنم بخشی از قسمت ها را در فورم یا تالار ها حذف کنید.
2-نمی دانم رئیس سایت کی قسمت ایفای نقش را ایجاد کرد که الان بهترین ها و نامدارترین ها و معروف ترین ها انتخاب شده اند و جالب است که اسامی را هنوز بروز نکرده است.تا زمانی که بعضی از مردان باید نقش زنان را بازی کنند.الان مانده است یک مشت تفاله که چون نمی دانم که هستند نمی توانم وارد این قسمت شوم...
3-آمدم بروم مرگ خوار شوم دیدم تالارش پیچیده است نمی توانم شاید ثبت نام نمی کند.آمدم محفلی شوم دیدم نمی شود من مانده ام تنها میان سیل مرگ خوار ....
4-برای عضویت در بخشی باید فت خوان را بگذرانیم
خواهش مند هستم به من کمک کنید وارد جاهای خوب سایتتون بشوم مثل تالار مرگخواران مدرسه هاگوارتزو ایفای نقش (منو ببخشید)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شاید اگر هری نبود خیلی از ما معنی عشق را نمیفهمیدیم.من همان HRA قبلی هستم.
ارسال شده در: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1389 21:16
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور کوییرل با اجازتون کلا بلید رو برای نیوت توضیح بدم.
تعریف بلید:
برای اینکه تغییر شناسه یا کارهای واجبی درباره سایت و ...
دهید میتوانید بلید بزنید.
بلید را اول باید شما به مدیر بزنید تا او بررسی کند و پاسخ مناسب دهد.
سوالی هست ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
*We Love Slyterin*

* We Love Order Phoenix*

I am Igor Karkaroff

[url=ht
ارسال شده در: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1389 17:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سعی میکنم تا چند روز آینده شخصیت ها رو بروز کنم.
ممنون از توجهتون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1389 17:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام،
اگه میشه این شخصیت های گرفته شده و گرفته نشده رو رفرش کنین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چیزی را بگو که بتوانی آن را بنویسی، چیزی رابنویس که بتوانی آن را امضا کنی، چیزی را امضا کن که بتوانی به آن عمل کنی!
ارسال شده در: پنجشنبه 26 فروردین 1389 22:17
نمایش جزئیات
آفلاین
یه نظری دارم.میدونم عجیبه ولی خوب میگم.اگه دقت کنین میبینین توی شخصیات های اخر کتاب یه ویژگی هایی از قهرمانای داستان هست.به نظر من جی.کی.رولینگ این کارو کرده تا ما هری پاتر دوستا کتابو ادامه بدیم.این یه پایان برای شروعی دوبارست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!