جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

29 کاربر(ها) آنلاین هستند (23 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
28 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: راديو محفل!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 دی 1384 14:03
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید نمیدونم کسانی هم که غیر محفل هستند میتونن اینجا رول بنویسن یا نه ولی گفتم حالا یک رولم اینجا بنویسم
-----------------
شنودگان عزیز هم اکنون ما مصاحبه ای رو به طور زنده میخواهیم برای شما پخش کنیم
.......خخخ..............خخخ..............
آلبوس دامبلدور : آقای بلیز زابینی من خیلی خوشحالم که میخوام از شما مصاحبه ای بکنم
بلیز : ممنون من در خدمت شما هستم
دامبلدور : اجازه بدید من برم سر اصل مطلب
بلیز : خواهش میکنم اجازه ما دست شماست بفرمایید
دامبلدور : نظرتون در مورد جنگهای بین سفیدها و سیاهان چیه
بلیز : با سلام خدمت شنودگان عزیز به نظر من نتایج این جنگها کاملا مشخصه !!!
دامبلدور : میشه یکم بیشتر توضیح بدید
بلیز : البته . راستش به نظر من زمانی که ارتش سیاهان با هم متحد باشن سفیدا هیچ شانسی برای پیروزی ندارند
دامبلدور : ببخشید . منظورتون ارتش سیاهاست که شانسی ندارند!!!
بلیز : هاهاها نه منظور من این بود که ارتش سفیدا هیچ شانسی ندارن
دامبلدور از پشت رادیو : ببخشید ولی من فکر میکنم دارین توهین میکنینا !!!
بلیز : نه خب البته حقیقت تلخه ولی حقیقت داره سیاهان خیلی قویترن
دامبلدور : بهتره دیگه صحنه رو قطع کنید مصاحبه تا همین جا کافیه
بلیز : صبر کنید صبر کنید من از یک شخصی که نمیخواد اسمش فاش شه شنیدم که ولدمورت راجع به شما گفته ...
دامبلدور : وایستید ببینم چی میخواد بگه
بلیز : متشکرم . ولدمورت گفته در جنگ بعدی میخواد تک تک ریشاتون رو بکنه
دامبلدور فریاد زد : چی داری به من توهین میکنی ؟
بلیز : نه قربان کار من گفتن حقایق هست شما در برابر ارتش سیاهان هیچ شانسی ندارید
ناگهان از توی رادیو صدای کنار رفتن و واژگون شدن صندلی ها به گوش میرسد
بلیز : ببخشید دارین چی کار میکنین آخ...
از توی رادیو صدای چند ضربه مشت به گوش میرسه
_آخ
ناگهان برنامه قطع میشه سپس صدای شخصی به گوش میرسه
_ بینندگان عزیز متاسفانه ارتباط ما قطع شده چند لحظه صبر کنید تا ارتباط ما با همکارانمون بر قرار شه !
سپس صدای پیامهای بازرگانی به گوش میرسه
دانه های همه مزه مادام رزمرتا را میتوانید از فروشگاه......
_ خب بینندگان عزیز با عرض پوزش مجدد ارتباط ما دوباره بر قرار شده شما را به ادامه برنامه دعوت میکنیم
صدای دامبلدور از رادیو شنیده میشه : خب آقای زابینی لطفا به ما بگین که سیاهان قویترن یا سفیدا
بلیز :کخ.....کخ... این دستت رو یکم روی گردنم شل کن آهان بهتر شد . خب به نظر من.....کخ.... سفیدها خیلی قویتر از سیاهان....کخ.... هستن اصلا سیاها.... هیچ شانسی ر...مقابل سفیدا....کخ ندارن.....
دامبلدور : وقسمت بعدی
بلیز : کخ......و ...ولدمورت.... هم نمیتونه....دست به ....ریشای شما بزنه......کخ....کخ....
دامبلدور : خب ما از همکاریه شما متشکریم بینندگان عزیز پس ما نتیجه گرفتیم که ارتش سفیدا خیلی قویتر از سیاهان هستن شما همین الان به نظرات آقای زابینی گوش دادید امیدوارم راضی شده باشید . خب دوستان اشاره میکنند که وقت ما کم است من همین جا از شما خداحافظی میکنم آقای زابینی هم ظاهرا از حال رفتن از سوی ایشون هم خداحافظی میکنم و همه شما رو به خدای بزرگ میسپارم تا مصاحبه بعدی خدا نگه دار

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آرم محفل!
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1384 00:11
نمایش جزئیات
آفلاین
-سلام شنوندگان عزيز!.....ساعاتي پيش سخنگوي محفل«استرجيس پادمور» در جلسه اي با خبرنگاران اطلاعيه جديدي رو از دامبلدور براي محفليان عزيز ارائه كرد كه به سمع شما ميرسانيم:

استرجيس پادمور:پروفسور دامبلدور امروز اين لينكهارو به من داد تا به اعضاي محفل بدم و بگم كه اينهارو در امضاهاشون قرار بدن!

صداي خبرنگارها شنيده ميشه:اهههههههه!...شما چرا اينقدر اين ارمتون رو عوض ميكنيد؟

استرحيس:نه اشتباه نكنيد!...آرم محفل عوض نشده!...فقط يه كم تغيير داشته!

آرم محفل با اسامي اعضا در بالاي اون رو در زير ميبينيد(البته به صورت لينك!)...هر كسي براي خودش رو بگذاره!

فلور دلاكور
اندروميدا بلك
هرمايني گرنجر
تدي اسنيپ
پروفسور لاوين
مرلين كبير
سيريوس بلك
جسيكا پاتر
ليلي اونز
چو چانگ
گودريك گريفندور
سدريك ديگوري
الستور مودي
رون ويزلي
رونان
استرجس پادمور
بيل ويزلي
دنيل واتسون
رز زلر
نيمفادورا تانكس
لونا لاوگود

و اين هم براي كساني كه عضو محفل خواهند شد و تا موقعي كه آرم مخصوصشان ساخته شود بايد صبر كنند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/24 2:13:17
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/24 23:44:11
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/25 2:54:02
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/10 11:51:44
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/19 11:50:03
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/24 3:35:40
شناسه ی جدید: اسکاور
آرم محفل!
ارسال شده در: یکشنبه 13 آذر 1384 23:48
نمایش جزئیات
آفلاین
اعضاي محفل ققنوس:

رئيس محفل:آلبوس دامبلدور

1-سيريوس بلك(صاحب خانه محفل)
2-فلور دلاكور
3-چو چانگ
4-پروفسور گريفندور
5-الستور مودي
6-رون ويزلي
7-اندروميدا(بلك)
8-پروفسور لاوين
9-ليلي اونز
10-هرمايني گرنجر(رئيس وايت تورنادو)
11-رونان
12-استرجس پادمور(سخنگوي محفل)
13- بيل ويزلي
14-دنيل واتسون
15-تدي اسنيپ
16-جسيكا پاتر
17-آنيتا دامبلدور
18-اوتو بگمن
19-رز زلر
20-نيمفادورا تانكس
21-لونا لاوگود

عضو افتخاري:
مرلين كبير!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/15 17:33:48
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/16 0:16:20
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/22 0:18:43
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/24 23:37:02
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/25 2:51:03
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/19 11:58:46
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/24 3:33:06
خبر خبر!
ارسال شده در: جمعه 11 آذر 1384 01:15
نمایش جزئیات
آفلاین
++مثل هميشه بايد اين جمله تكراري رو تكرار كنم!.....سلام!...اه!چيش!.....خب همون طور كه ميدونيد و امروز تويه روزنامه پيام امروز خوندين قراره جمعه ديگه مرگخوارا دوباره به محفل ققنوس و جاهاي ديگه حمله كنن!...در همين راستا مصاحبه اي رو با پيشگوي معروف پروفسور تريلاني انجام داديم كه به سمع شما ميرسانيم!
چيك چاك قيم!!(صداي گذاشتن يك عدد نوار بر روي ضبط صوت مي آيد!صدا از ضبط صوت تو راديو پخش ميشه!)(چقدر امكانات كمه!!)

-سلام پروفسور!شنيدين كه قراره مرگخوارا جمعه دوباره حمله كنن؟
-سلام!....شنيدم؟...من اينو قبلا پيشگويي كرده بودم!
-خب بله!ببخشيد!حواسمون نبود!...خب پروفسور ميخواستيم در مورد آينده پيشگوييتون رو بدونيم!...جنگ محفل و مرگخواران چي ميشه؟
-هوووووووووم!....نميشه كه همه چيز رو گفت!....ولي خب اينو ميتونم بگم كه هيچ كس نميميره!
-زحمت كشيديد! (نكته مچ گيري:جزو قوانين سايته!)

چيك چيك ويژژژژژژژژژژژژژژ(نوار تموم ميشه و به سمت اول برميگرده)

++شما رو به شنيدن ادامه برنامه راز بقل دعوت ميكنيم!...خدانگهدار

فيييييييييييييشششش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اطلاعیه مهم محفل
ارسال شده در: چهارشنبه 9 آذر 1384 10:42
نمایش جزئیات
آفلاین
دینگ ....دینگ ..دینگ { پایان پیام بازرگانی}

گوینده خبر پس از شنیدن پیام بازرگانی بابا ولدی در مورد مصرف برق: خب ..کوچولوهای عزیزم ..گلهای نوشکفته توی خونه ..یادتون باشه همونطور که بابا ولدی گفتش ..هرگز نشه فراموش ..لامپ اضافی خاموش!!!

و حالا مشروح خبرها :

طبق آخرین اطلاعات رسیده از طرف سران محفل ققنوس سیریوس بلک مالک بالحق مقر محفل ققنوس( که هیچکس نمیدونه کجاست چون بر اساس شایعات رسیده بلک, آلبوس دامبلدور معروف به ریش قشنگ رو رازدار خونه کرده و تا این دومبول نمیره کسی نمیفهمه این مقر کجاست ) اعلام کرد که فقط اعضای محفل ققنوس که توسط دومبول تایید شده اند و همچنین اعضای سیاهی که توسط بابا ولدی تایید صلاحیت شده اند حق فعالیت در انجمن محفل ققنوس را دارند و مشاهده هر گونه اختلال در نظم عمومی پیگرد قانونی دارد .در ضمن تمامی اعضای رسمی محفل ققنوس بایستی در امضای خود این نکته را ذکر کنند که
عضو رسمی محفل ققنوس می باشند .

با تشکر
سیریوس بلک

و حالا به ادامه اخبار گوش فرا دهید .......

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
Re: بگرخيد!
ارسال شده در: چهارشنبه 9 آذر 1384 08:43
نمایش جزئیات
آفلاین
اعضاي محقل دارن به راديو گوش ميدن
يهو راديو قطع ميشه و يه صدايي مياد كه به صداي كرام شبيه هستش: پيامهاي بازرگاني!!!

از صداها معلومه مكان مورد نظر قلعه روشناييه!!!
همه دارن زير نور حال ميكنن كه يهو همه نورها ميپره!!!

لامپها و مشعلها همه خاموش ميشن!!!

يهو ولدمورت ميپره جلو!!:

اسمم بابا ولديه!!
ميدوني كارم چيه؟
دلم ميخواد همه جا
مصرف برق كم بشه!!!
تا برقتون قطع نشه!!!

ولدمورت ميره جلوي دامبلدور!! و ميگه:

هرگز نشه فراموش
لامپ اضافي خاموش!!!

چوبدستيشو ميگيره طرف ريشهاي دامبل..ريشهاي دامبلدور سياه ميشه!!..مدلشم تغيير ميكنه مثل سرژ ميشه!!!

يهو مرگخواران مثل بچه های دبستانی وارد ميشن!!

ولدمورت ميگه:
هان چي نشه فراموش؟

مرگخواران ميگن:
لامپ اضافي خاموش!!!

همشون با اوداكداورا اعضاس محفل رو خاموش ميكنن!!!!

قلعه روشنایی چیزی شبیه قلعه وحشت میشه!!

تبليع تموم ميشه!!
--------
محفليها موندن اين تبليغ تو راديو محفل چيكار ميكنه!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کرام در 1384/9/9 14:27:56
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
بگرخيد!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 آذر 1384 22:14
نمایش جزئیات
آفلاین
-فيشش شيييييش!.....سلام بر شما شنوندگان هميشگي راديو محفل!
به خبري كه هم اكنون به دست ما رسيد توجه كنيد!
دامبلدور بزرگترين جادوگر سفيد جامعه جادوگري در حال حاضر و رئيس محفل ققنوس امروز اسامي دوستان و يا به عبارتي ديگر محفليان جديد و قديمي خود را را بار ديگر فاش كرد.اسامي محفليان عبارتند از:

رئيس محفل:آلبوس دامبلدور

1-سيريوس بلك(صاحب خانه محفل)
2-فلور دلاكور
3-چو چانگ
4-پروفسور گريفندور
5-الستور مودي
6-رون ويزلي
7-اندروميدا(بلك)
8-پروفسور لاوين
9-ليلي اونز
10-هرمايني گرنجر(رئيس وايت تورنادو)
11-رونان
12-استرجس پادمور(سخنگوي محفل)
13- بيل ويزلي
14-دنيل واتسون
15-تدي اسنيپ
16-جسيكا پاتر
17-آنيتا دامبلدور
18-اوتو بگمن
19-رز زلر
20-نيمفادورا تانكس

-ايشان خاطر نشان كردند كه ««مرلين كبير!»» نيز به عنوان عضو افتخاري در بين آنهاست!

در پناه حق باشيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس در 1384/9/9 10:51:50
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/14 22:31:46
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/15 17:31:24
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/19 11:59:51
اطلاعيه!
ارسال شده در: جمعه 4 آذر 1384 16:39
نمایش جزئیات
آفلاین
-به خبري كه هم اكنون به دست ما رسيد توجه كنيد!
ولدمورت ناپديد شد!
گروهي از جاسوسان محفل خبري حاكي از غيب شدن ولدمورت دادند و گفتند كه مرگخواران علاف در خانه ي ريدل ميگردند.
خبرها حاكي از آن است كه مرگخواران از ديشب تمام خانه ي ريدل حتي زير پايه ي صندلي ها را نيز گشته اند ولي اثري از ولدمورت و هوركراسس هاي او پيدا نكردند!

در همين راستا دامبلدور رهبر فقيد سفيدي اطلاعيه اي را مبني در آرامش داد كه به سمع شما ميرسانيم:

صداي دامبلدور مياد!

-ملت جادوگر!مرگخواران عقب نشيني كردند!ما نيز چون خواهان صلحيم كاري انجام نميدهيم!پس همه فعلا تا تام برنگشته جشناتونو بگيرين و حال بكنيد!ولي هشدار كه ولدمورت برخواهد گشت!

فيششش
فيسسسسسسسسس(صداي راديو)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/5 0:57:14
اطلاعيه!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 آذر 1384 23:49
نمایش جزئیات
آفلاین
-به اطلاعيه اي كه هم اكنون به دست ما رسيد توجه كنيد:
در پي بعضي توافقات بين ناظرين سياه و سفيد(توجه كنيد!ناظرين!) اطلاعيه اي مبني بر فعاليت اعضاي رول منتشر شد كه در زير با هم مرور ميكنيم:

1. جنگ تا اطلاع ثانوي ادامه دارد.حول نشید این هم به علت بالا بودن جمعيت!

2. مکان های جدید جنگ معرفی شدن:

1-نیروگاه اتمی سیاهان(بمب جادویی)
2-خانه شماره دوزاده گريمالد
3- دژ مرگ((شکنجه گاه سفیدان))

.برای بهتر شدن وضعیت جنگ از بی نظمی جلو گیری کنید.با کمال آرامش پست بزنید.

4. بعد از جنگ با آرای همه بهترین نویسنده در جنگ انتخاب میشه.

5. برای نوبت گرفتن در نوشتن هر کسی که نوبت گرفت 40 دقیقه مهلت داره تا پست خود رو بزنه واین زمان کافی هست که شما یه پست عالی بزنید.

سياهان عزيز!حتی اگه لرد هم شما را ترک كند نبايد به هم پيوستگي خودتون رو از دست بديد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شب شب عشقه!....شب جنگه!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 آذر 1384 01:47
نمایش جزئیات
آفلاین
-......مادرش پس از تولد او فوت كرد.او تنها آن قدر زنده بود كه نام فرزندش را«تام ماروالو ريدل» بگذارد،به ياد پدرش«تام» و پدربزرگش«ماروالو».
تام در دوران كودكي اش در يك پرورشگاه و در ميان ماگل ها بزرگ شد.او در هاگوارتز در جمع دوستان صميمي اش اسم جديدي براي خود انتخاب نمود.از آنجا كه او نام پدرش را داشت و آن را زشت و اهانت آميز مي دانست،حروف اسمش«تام ماروالو ريدل» را جا به جا كرد و اسم تازه اي به وجود آورد:"من لرد ولدمورت هستم!"
اين نامي بود كه او عقيده داشت «روزي خواهد رسيد كه تمام جادوگران در سرتاسر دنيا از به زبان آوردن آن هراس خواهند داشت!»
درست زماني كه او«بزرگترين جادوگر تمام دنيا»شود.
............

*در يك خانه ي معمولي*
"مامان!مامان من خوابم نميبره!
"چرا مامان جون؟
"اين آقاهه تو راديو راحت اسم اسمشونبر رو مياره!من ميترسم!
"نگران نباش عزيزم!اين آقاهه كه تو ميگي اسمش دامبلدوره.اون ميتونه اسمش رو نبر رو شكست بده.اسمش رو نبر از دامبلدور ميترسه.
"مامان!يعني اسمش رو نبر از اون ميترسه؟
"آره مامان جون!
"يعني ميتونه اسمش رو نبر رو بكشه؟
"آره مامان جون!
"ماماني!من ميترسم!پس بيا بريم پيشش.اگه اينجا باشيم ممكنه اسمش رو نبر بياد مارو بكشه.
"نه مادر!فردا قراره اسمش رو نبر با دامبلدور بجنگه.فردا دامبلدور ميخواد اسمش رو نبر و تمام اطرافيانش رو از بين ببره.

" خانومي!خانومي!بدو بيا ببين داره چي ميگه!ميخواد با دامبلدور مصاحبه كنه!

-خب دوستان!اميدوارم از شنيدن اين موسيقي زيبا لذت برده باشيد.هم اكنون شما صداي من را از راديو محفل ميشنويد.امشب مهمان ارزنده اي رو در كنار خودمون داريم.دامبلدور مرد هميشه سرفراز و كسي كه اسمش رو نبر از او ميترسد در كنار من نشسته.باور نميكنيد كه من در حال حاضر احساس آرامش كامل ميكنم و از هيچ چيز نميترسم.خب پروفسور اگر ميشه بدون هيچ صحبتي بريم سر اصل مطلب.ميتونم بپرسم كه شما براي جنگي كه فردا قراره شكل بگيره چه تمهيداتي(دومبوليسم؟!) در نظر گرفتيد؟

صداي هميشه آرام و متين دامبلدور به گوش ميرسه.

-بله! همون طور كه ميدانيد فردا روز اول جنگ است.روزي كه ارتش سفيد ميخواهد به ارتش سياه نشان دهد كه سياهي هيچ است و سفيدي همه چيز! روزي كه تلالؤ نور بر روح تاريك آنها خواهد تابيد و سياهي را خواهد شكافت.روزي كه........فيششششش.....شيششش.فيوژژژژسسسششش

"اه صد دفعه گفتم با اون ور نرو!
"بدو برو اون پيشگوشتي رو بيار!اي بابا!اگه گذاشتين يه روز بفهميم اين چي ميگه!

*پنج دقيقه بعد*

-.....نميتوانند!اگر هم بخواهند نميتوانند.شما ما را با آنها مقايسه كنيد! آنها كيستند و ما كيستيم!! ما بهترين و ورزيده ترين شيدگران و جادوگران رو داريم.ما وايت تورنادوي متحول شده رو داريم! ما ملت جادوگر رو داريم! ما مرلين كبير را داريم! و در آخر ما ويليام ادوارد را داريم!.......مقايسه كنيد!آنها كيستند؟....يك عده دانش آموز هاگوارتز!....يك عده مرگخوار كه تازه از چنگ وزارت خانه گريختند و قبل از آن به شيدگران التماس ميكردند كه مارا رها كنيد!

-خب جناب دامبلدور!ما قبول داريم كه شما تك به تك از آنها قوي تر هستيد.اما آيا كار گروهي شما هم همين طوره؟

-سوال خوبي بود!همان طور كه جديدا مشاهده فرموديد محفل ققنوس كار خاصي را در راستاي ظاهرسازي هماهنگي انجام نداده است.من با اطلاعاتي كه از جاسوسانمان داشته ام متوجه شدم كه سياهان بيش از 80 جلسه در اين هفته براي هماهنگي بيشتر داشته اند.اما جلساتي كه در آن عيش و نوش و بي ناموسي باشد به چه درد ميخورد؟....آرامش قبل از طوفان! اعمال ما را با اين ضرب المثل مقايسه كنيد!.....سياهان ظاهر و قسمتي از باطن خود را به ما نشان دادند!ولي ما!.......آنها حتي طرز رفتار مارا نميدانند!ما ظاهر خود را نيز به آنها نشان نداديم.در كل سرتان را درد نمي آورم!...ما فردا روز اول پيروزي را پشت سر ميگذاريم!....ما پيروزيم!

-ممنون پروفسور.گويا اعلاميه اي نيز براي ملت جادوگر داشتيد!

-بله!......من از همين جا از تمام ملت جادوگر تقاضا دارم آرامش خود را حفظ كنند و از ساعت 12 نيمه شب به مدت 15 دقيقه بر روي پشت بام خانه هاي خود بيايند و فرياد الله اكبر....دامبلدور رهبر! سر بدهند تا همبستگي خود را به سياهان نشان دهند!....خدانگهدار!

-از حضور شما بسيار متشكريم!از شما دعوت ميكنم به ادامه برنامه ها توجه بفرماييد.

دي دي ديريد ديم (آهنگ پيام بازرگاني)
روغن اسنيپ بخر.....جن خونگي ببر
انواع روغن هاي چرب-خشك-نيمه خشك-نيمه مرطوب-شرجي را فقط و فقط از فروشگاههاي زنجيره اي هوكي بخواهيد!

آدرس جديدترين شعبه فروشگاههاي زنجيره اي هوكي:دهكده هاگزميد- بين مغازه ردا فروشي مانيا و لوازم سفري ايوانا
--------------
مادام رزمرتا با همكاري مادام پامفري تقديم ميكند!!
يكي بخر....دوتا ببر!
يك حلقه لوح فشرده آموزش مغازه داري! با ضمانت نامه فارسي
تلفن مركز پخش:206 405 persia!
براي كسب اطلاعات بيشتر به سايت اينترنتي www.maghazeieman.khalebaz.com مراجعه فرماييد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!