شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اگر بخوایم مثل هری پاتر باشه خوب معلومه که نه... خدا تو قرآن و انجیل و تورات گفته که وجود نداره... ولی با مافوق بشری و حس ششم و اینا موافقم... وجود دارن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد ..... دامبلدور نمرده ....
معلومه که وجود داره.چون ما مشنگ(به قول خانم رولینگ) هستیم و نمیتونیم ببینیم دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه.تازه از کجا معلوم بعضی از بچه هایی که عضوه این سایت هستند جادوگر نباشن.اونا فقط هویت واقعیشونو مخفی نگه میدارن. تازه من با اما رابینسون موافقم. همه ما اگر بخوایم میتونیم جادوگر باشیم و کارهای خارقالعاده بکنیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Train yourself to let go of every thing you fear to lose.
از قدیم گفتن هیچ چیز غیر ممکن نیست پس احتمالا جادو و جادوگری هم وجود دارد.و در ضمن آقای هیلاری داف لطفا اگر میخواید نشون بدید که با تحصیل هستید و باهوش و دانایید یه پیشنهاد میکنم:لطفا نظرات دیگران را محترم بشمارید. و باید بگم که کاملا با دامبلدور موافقم ولی از نظر من جادوگران واقعا وجود دارند.بعضی ها فکر میکنند که هر کی توانایی انجام کار فوق العاده ای را داشته باشه جادوگر هست. و در ضمن این رو هم میگم که اگه ایمان داشته باشید میتونید باور کنید که همه چیز وجود داره. و من در مورد همه چی سعی میکنم همین کار و انجام بدهم. امید وارم صحبتهای من به نظر کسی تحمیل کننده نباشه. در ضمن آقای هیلاری داف اگه شما 18 سالته من هم 13 سالمه.سن برای نمایش شخصیت ایده ی جالبی نیست. بازم ببخشید امید وارم به کسی بر نخوره نظرات همه ی شما برای من محترم هست. راستی مگه ما جادوگر نیستیم؟
حالا با هم دعوا نكنيد. به رولينگ هم تهمت نزن. منم حالم از اين مذاهب بهم ميخوره، پس با جادوگري قاطيش نكنيد. اين جادوگري خرافاتيتر از دعانويسي و چرت و پرت زير لب گفتن (منظورم دعا نيستا) نيست. :no:
دوشیزه هیلاری داف لازم نیست علم ودانشتون رو به نمایش بگزارید جادو وجادوگری وجود داره نه با چوبدستی ولی هست . نیازی هم نیست صفحه ی شیمی و یا سوره ی طا رو نام ببرید شما تحصیل کرده اید فهمیدم. پس بهتره کتاب بیشتر بخونید از جمله صحبتهای خود رولینگ در مورد وجود داشتن جادوگران.
يعني مي خواي بگي حرف يه آدم بي سواد و خيال باف ترسا (منظورم رولينگه)براي تو مدركه من قصد توهين به رولينگ رو ندارم ولي اون تحصيلات آكادميك نداره در ضمن اون مسيحيه كه دين مسيحيت حتي انجيل اونقدر تحريف شدن كه عقايدي نا درست وارد اون شده نكته ي ديگه اين كه من پسرم داراي ليسانس مكانيك از دانشگاه امام خميني قزوينم و فعلا در خدمت وظيفه به سر مي برم پس : im not girl okey?
دوشیزه هیلاری داف لازم نیست علم ودانشتون رو به نمایش بگزارید جادو وجادوگری وجود داره نه با چوبدستی ولی هست . نیازی هم نیست صفحه ی شیمی و یا سوره ی طا رو نام ببرید شما تحصیل کرده اید فهمیدم. پس بهتره کتاب بیشتر بخونید از جمله صحبتهای خود رولینگ در مورد وجود داشتن جادوگران.