تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
اسنیپ: مرگخوار ولدمورت یا یار وفادار دامبلدور؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

بزرگترین اشتباهت اینه که ضعیفی یا نا ضعیفی رو توی سن می بینی.منم منکر این که اسنیپ مرگ خواره نمی شم.یعنی هیچکی نمی شه. در ضمن بر مبنای چه استدلالی این حرف رو می زنی که اسنیپ اگه طرف ولدمورته دلیلی نداره که از دامبلدور مخفی کنه. به نظر من از دامبلدور مخفی می کنه چون نمی تونه بهش بگه که از اعتمادش نسبت به اون در تمام این سال ها سوء استفاده کرد.دلیل دیگه ش هم اینه که اگه اون جاسوس ولدمورت پیش دامبلدوره هرگز نمی یاد به دامبلدور بگه که جاسوس ولدمورته.می یاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خطاط اتاق آبی
جزئیات کاربر

اولا ما چرا خودتو جمع می بندی!!
دوما به نظر من اسنیپ اگه طرف ولدمورت بوده دلیلی نداشته از دامبلدور بترسه من مطمئنم که اون هیچ وقت ازش نمی ترسید.ولدمورت هم ازش وحشت داشت از این می ترسید که دامبلدور دشمنش رو از پایه قوی کنه(هری) و این که از قدرتش می ترسید.
اگه هم طرف دامبلدور بوده پس دلیلی نداشته ازش بترسه مگه مک گونگال می ترسید؟
و این که چرا نمی شه توی چفت شدگی تقلب کرد.
من مطمئنم دامبلدور با این سنش از اسنیپ ضعیف تر بوده و این که خب این نظر منه که اسنیپ یه مرگ خواره.
همین
کاترین
دوما به نظر من اسنیپ اگه طرف ولدمورت بوده دلیلی نداشته از دامبلدور بترسه من مطمئنم که اون هیچ وقت ازش نمی ترسید.ولدمورت هم ازش وحشت داشت از این می ترسید که دامبلدور دشمنش رو از پایه قوی کنه(هری) و این که از قدرتش می ترسید.
اگه هم طرف دامبلدور بوده پس دلیلی نداشته ازش بترسه مگه مک گونگال می ترسید؟
و این که چرا نمی شه توی چفت شدگی تقلب کرد.
من مطمئنم دامبلدور با این سنش از اسنیپ ضعیف تر بوده و این که خب این نظر منه که اسنیپ یه مرگ خواره.
همین
کاترین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
حتی در مرگ،کاش پیروز باشی!
جزئیات کاربر

کاترین عزیز بهتره منطقی باشی من نمی گم اسنیپ طرف خودمونه ولی اسنیپ از ولدمورت می ترسه ولد مورت هم از دامبلدور می ترسه و یقینا هم اسنیپ از دامبلدور می ترسه در ضمن اسنیپ هیچ وقت تو چفت شدگی نمی تونه تقلبی بکنه. و تازه ما هنوز ما نمی دونیم دلیل اعتماد دامبلدور به اسنیپ چی بوده؟(دامبلدور دروغ زیاد می گه! اگه واقعا دلیل اعتمادش به اسنیپ این بوده که اون گفته اشتباه کرده این چیزی نیست که دامبلدور در تمام این سال ها از همه حتی از اساتید هاگوارتز پنهان کنه!!!!!!)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خطاط اتاق آبی
جزئیات کاربر

اسنيپ يار وفادار دامبلدوره...
ما ميدونيم كه دامبلدور يه جادوگر بزرگ و تواناست، پس بيايد ما هم مثل او به اسنيپ اعتماد كنيم.
نميدونم چرا ولي ميدونم كه در آخرين كتاب ها شخصيت پيچيده اسنيپ رو ميشه (معرفي ميشه) و ما همه ميفهميم كه در مورد او اشتباه كرديم و به خاطر سرنوشتي كه براي او در آخرين كتابها رقم ميخورد اشك خواهيم ريخت.!
ما ميدونيم كه دامبلدور يه جادوگر بزرگ و تواناست، پس بيايد ما هم مثل او به اسنيپ اعتماد كنيم.
نميدونم چرا ولي ميدونم كه در آخرين كتاب ها شخصيت پيچيده اسنيپ رو ميشه (معرفي ميشه) و ما همه ميفهميم كه در مورد او اشتباه كرديم و به خاطر سرنوشتي كه براي او در آخرين كتابها رقم ميخورد اشك خواهيم ريخت.!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
[size=small]
جزئیات کاربر

من دیگه نتونستم نظر ندم دیگه دیگه!
به نظر من اسنیپ یه مرگخوار.اسنیپ استاد ماهری توی چفت شدگی بوده حتی من مطمئنم که بهتر از دامبلدور بوده.
اون به ظاهر تونسته بود در 16 سال لیاقت خودشو به دامبلدور ثابت کنه و من فکر می کنم که 16 سال تمام با ولدمورت ارتباط نداشته مگر در تایستان ها اونم با یه سری کارهای مخفیانه.
من می دونم دامبلدور بهش اعتماد کامل داشته ولی چطوریه که اونا جسد دامبلدور رو خاک کردن ولی یه سری ها می گم که اون هنوز زنده اس؟
اون(دامبلدور) می تونست بعد از این که مرگ خوارها رفتن بلند شه و بگه نمرده.
به نظر من اسنیپ یه مرگ خوار واقعی بوده.و دامبلدور رو کشته
هر چند سخته پذیرفتنش ولی من قبول می کنم
به نظر من اسنیپ یه مرگخوار.اسنیپ استاد ماهری توی چفت شدگی بوده حتی من مطمئنم که بهتر از دامبلدور بوده.
اون به ظاهر تونسته بود در 16 سال لیاقت خودشو به دامبلدور ثابت کنه و من فکر می کنم که 16 سال تمام با ولدمورت ارتباط نداشته مگر در تایستان ها اونم با یه سری کارهای مخفیانه.
من می دونم دامبلدور بهش اعتماد کامل داشته ولی چطوریه که اونا جسد دامبلدور رو خاک کردن ولی یه سری ها می گم که اون هنوز زنده اس؟
اون(دامبلدور) می تونست بعد از این که مرگ خوارها رفتن بلند شه و بگه نمرده.
به نظر من اسنیپ یه مرگ خوار واقعی بوده.و دامبلدور رو کشته
هر چند سخته پذیرفتنش ولی من قبول می کنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
حتی در مرگ،کاش پیروز باشی!
جزئیات کاربر

پروفسور اسپراوت عزیز منم با نظر شما موافقم ولی فکر نمی کنی دامبلدور در به کار بردن حیله از ولدمورت توانا تره؟؟ یه چیزه دیگه هم که می مونه اینه که نمی دونم اسنیپ چه طور می تونه به دامبلدور خیانت کنه در صورتی که خود رولینگ در کتاب پنج با صراحت اعلام کرد که اسنیپ هر شب افکارش رو و همچنین کار هایی رو که انجام می ده داخل قدح اندیشه ی دامبلدور می ریزه پس یعنی دامبلدور از کارهاش با خبره.و در آخر کتاب ششم دامبلدور به دراکو می گه اسنیپ به دستور دامبلدور همه ی اون کار ها رو انجام داده! چه جوریه ی اون وقت؟؟؟؟؟؟؟؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خطاط اتاق آبی
جزئیات کاربر

دقت کنین که اسنیپ قول شرف داده پس نمیتونسته با دامبلدور باشه چون بهر صورت باید به دراکو کمک میکرده برای کشتن دامبلدور و از بین بردن اون پس اگه با اون همدست بود خودش میمرد.ولدمورت هم جادوگری نیست که بی جهت به کسی اعتماد کنه و مثل دامبلدور بزرگ نیست که بخواد به دیگرون فرصت بده.پس اسنیپ طرف ولدمورته .فقط امیدوارم در قسمت بعدی به نهایت مجازات برسه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
فریا
جزئیات کاربر

خب البته می تونه هم یار وفادار دامبلدور باشه و هم مرگ خوار ولدمورت. شاید در پیش دامبلدور وعده ی جاسوسی پیش ولدمورت رو داد و هم پیش ولدمورت وعده ی جاسوسی پیش دامبلدور. آخه در اول کتاب ششم به بلاتریکس گفت که اطلاعات 16 سال خدمت پیش دامبلدور رو به ولدمورت گفت که براش خیلی ارزشمند بود و از طرفی برای محفل هم خیلی کار می کرد. در آخر از همه خواهشمندم که هر کی تونست ذهن رولینگ رو بخونه به ما هم بگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خطاط اتاق آبی
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1401/05/19
آخرین ورود: شنبه 18 اسفند 1403 17:05
از: عمارت پوگین
پستها:
467

اگر وفادار به دامبلدوره پس اینها همه نقشه بوده بین اسنیپ و دامبلدور .
اما اسنیپ بسیار قوی و هوشیاره کسی که در همان سال اول که به هاگوارتز اومده اندازه ی یک سال هفتمی ورد و جادو می دونسته ... یادتون باشه اون چفت شدگی را کاملا می دونسته پس نباید او را دست کم بگیریم.
وقتی دامبلدور مرد عکس او هم مثل بقیه ی عکسهای مدیران هاگوارتز به دیوار اتاقش بود پس معلومه که اون مرده.( دلمان را نباید خوش کنیم که اون نمرد اتفاقیه که افتاده)
اگر صحبتهای اسنیپ ودامبلدور توی اون جنگل این بوده که دامبلدور از اسنیپ خواسته که اورا بکشه پس اسنیپ وفادار به دامبلدور و اینها همه نقشه بوده. اگر هم که نه پس اسنیپ خیانت کرده به دامبلدور و مرگخوار ولدمورته......
اما اسنیپ بسیار قوی و هوشیاره کسی که در همان سال اول که به هاگوارتز اومده اندازه ی یک سال هفتمی ورد و جادو می دونسته ... یادتون باشه اون چفت شدگی را کاملا می دونسته پس نباید او را دست کم بگیریم.
وقتی دامبلدور مرد عکس او هم مثل بقیه ی عکسهای مدیران هاگوارتز به دیوار اتاقش بود پس معلومه که اون مرده.( دلمان را نباید خوش کنیم که اون نمرد اتفاقیه که افتاده)
اگر صحبتهای اسنیپ ودامبلدور توی اون جنگل این بوده که دامبلدور از اسنیپ خواسته که اورا بکشه پس اسنیپ وفادار به دامبلدور و اینها همه نقشه بوده. اگر هم که نه پس اسنیپ خیانت کرده به دامبلدور و مرگخوار ولدمورته......
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جوجو کوچولو عزیز در یه قسمت از حرفای شما یه اشکال بزرگ وجود داره:
نقل قول:
دوست عزیز اگه فقط یه اپسیلون دقت می کردی می فهمیدی که مودی اصلا در مدرسه درس نداد(مگه اینه منظورت این باشه در اون صندوقی که قرار داشت به سوسک ها درس داده باشه) و کراوچ بسر که همون مرگخوار وفادار بوده بجای مودی در مدرسه درس داد.
وبعد اینکه من اصلا نظر شما رو قبول ندارم چون هیچ وقت یه چنین استدلال هایی درست از اب نمی ان.
نقل قول:
بدترینش مال کراوچ بود چون یه مرگخوار وفادار بوده و مودی خداحافظی بهتری از هاگوارتز داشتن
دوست عزیز اگه فقط یه اپسیلون دقت می کردی می فهمیدی که مودی اصلا در مدرسه درس نداد(مگه اینه منظورت این باشه در اون صندوقی که قرار داشت به سوسک ها درس داده باشه) و کراوچ بسر که همون مرگخوار وفادار بوده بجای مودی در مدرسه درس داد.
وبعد اینکه من اصلا نظر شما رو قبول ندارم چون هیچ وقت یه چنین استدلال هایی درست از اب نمی ان.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی جادوی نا محسوس چشم
عشق یعنی ساحری در کیش عشق
عشق یعنی حسرت بوی بهشت
عشق یعنی آخرین سی?
عشق یعنی ساحری در کیش عشق
عشق یعنی حسرت بوی بهشت
عشق یعنی آخرین سی?
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها