دیدن چهره ی ولدمورت زمانی که هری به اون میگه: "تو هیچ وقت از اشتباهاتت درس نمیگیری, ریدل, نه؟" خیلی صحنه ی باحالیه و همچنین دیدن این صحنه ی به یاد ماندنی, جمله ای که هری پاتر به پسرش آلبوس سوروس میگه: "آلبوس سوروس, ما اسم دو نفر از مدیران هاگوارتز رو روی تو گذاشتیم و یکی شون که اسلیترینی بود شاید شجاع ترین مردی بود که در تمام عمرم دیده ام."
احتمالا فصل شروع فیلم هم میتونه خوب باشه. اونجایی که هری دورسلی ها رو ترک می کنه. قسمت های عاطفی داستان هم اگر اونطور که من تصور کردم دربیاد فوق العاده خواهد شد. الته همگی این صحنه ها بستگی به کارگردان داره. ممکن اون از صحنه ای که در کتاب وجود داره و ما اصلا اون رو دوست نداریم سکانسی فوق العاده بسازه و همین طور برعکس.
من مي خوام اون صحنه كه هري داره خاطرات اسنيپ رو ميبينه و مي فهمه كه دامبلدور اونو مثل يه خوك پرورش داده تا در اونو بكشه. و همچنين صحنه اي كه هري با دست خالي به سوي مرگ ميره و همرو راي آخرين بار نگاه ميكنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ققنوس تنها موجود مجرد و جاودانه ی پروردگار [size=large][color=990000]دارای نشان افتخار برای همراهی جادوگران سفید به خصوص دا?
من از صحنه هاي احساسي فيلم بيشتر خوشم مياد. مثلا اونجا كه هري و جيني تو اتاق تنها ميشن يا اونجا كه رون و هرميون ... يا اون جا كه پرسي داد ميزنه (چون داداشش مرده)
خوب منم میگم لحظه ای که هری به استقبال مرگ میره بهترین صحنه باید بشه. ولی.... البته که لحظه ی مردن فرد. به دنیا برگشتن دوستان هری از مرگ.. هدیه ی جینی.. و قسمت آخر بچه های هری هم جذابن. امیدوارم رون رو همینجوری شوخ طبع در فیلم نشون بدن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه. همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه
من اول دوست دارم ایستگاه کینگزکراسو ببینم. ولی صحنه های جنگ هاگوارتزم باید جالب باشه و همینطور وقتی که هری آهوی اسنیپ و میبینه و شمشیرو پیدا میکنه!! البته همش به کارگردان ربط داره می تونه مثل فیلم 1 خوب بسازه می تونه هم مثل فیلم 4 با نهایت تلاشش بزنه تو ذوق همه و نصف کتاب و اصلا بی خیالش شه