با تشکر از پرفسور گرابلی عزیز و بتی بریسویت گرامی که نسبت به سایر اعضای ایفای نقش، احساس مسئولیت بیشتری از خودشون نشون دادن.

توضیحات پرفسور گرابلی عزیز بسیار کامل بود. ممنون از بیاناتشون. کاش یه چن تا پیشنهاد هم می دادین تا برای زدن تاپیک های مختلف ازشون استفاده می کردم.
منتهاش شما توی تاپیک دروازه ی مدیریت، خواسته بودید «صدای جادویی» قفل نباشه تا اعلامیه هاتون و اطلاعیه هاتون رو اونجا بزنید. خوب گمونم الف دال برای زدن اطلاعیه هاش، همون تاپیک «گالیون های تقلبی» رو داره و گمونم قوانین الف دال با قوانین انجمن مخلوط نشن بهتره. الف دال یه گروه بسیار عزیز در این انجمن هست ولی اطلاعیه های «صدای جادویی» کلی خواهند بود.
پس به نظرم، همون «گالیون های تقلبی» رو هم مهم (چسبان) قرار بدیم و اطلاعیه های الف دال توش قرار بگیرن و «صدای جادویی» مخصوص کل انجمن باشه که البته، بر و بکس الف دال هم مطیع قوانین انجمن خواهند بود.
البته امیدوارم ریموس هم بیان و نظرشون رو بگن.
بتی گرانقدر:
نقل قول:
آزمایشگاه جادویی که بچه ها هر دفعه یک چیز جدید درش پیدا می کنن یا با بررسی بر روی اجسام باستانی دچار مشکلاتی می شوند مثلا به گذشته می رن و جای سازنده ی اون رو می گیرن و یا خیلی چیز های دیگه.
اینم فکر خوبیه. میشه درموردش با ریموس صحبت کنم.

نقل قول:
به نظر من اگر صدای جادویی فعالیت می کنه بهتره انجمن گالیون ها تقلبی قفل بشه
خوب به نظرم، بچه های الف دال بهتره هم صدای جادویی رو بخونن و هم گالیون های تقلبی رو. گالیون های تقلبی یه جورایی میشه اخصاصی ِ اونها مث دروس اختصاصی و عمومی.

به هرحال الف دال گروه بزرگی هست و یه سری از آینده سازان سایت (یعنی بهترین نویسنده های آیندۀ سایت، ناظرین و مدیران احتمالی آینده) توش فعالیت می کنن و حق دارن اطلاعیه های اختصاصی شونو توی یه تاپیک داشته باشن تا گیج و سردرگم نشن.
توی صدای جادویی، نهایتا یکی دو تا اطلاعیه و اعلامیه بخوره. اگه با گالیون های تقلبی ادغام بشه قوانین انجمن لا به لای اطلاعیه های الف دال گم میشن!!!
نقل قول:
بهتره قوانین رو هم در آن جا هر چه زود تر قرار بدی
توی همین فکریم. منتهاش دلم می خواست تنظیم اون قوانین با همکاری همۀ اعضای ایفای نقش باشه. گویا به خاطر بی اعتنایی سایرین
ناچاریم من و ریموس خودمون قانون بذاریم و
بعد از اون به انتقاداتی که دیگران بکنند هیچ اهمیتی نخواهیم داد. چون زمانی که لازم بود، پیشنهاداتشون رو ارائه ندادن!!!نقل قول:
همچنین با گذاشتن یک تایپیک به عنوان راهنما و معرفی تایپیک های این انجمن ، به بهتر شدن این انجمن کمک می کنید.
درسته. به زودی من و ریموس چند تا تاپیک می زنیم و توش موضوعات مختلفی رو برای رول نویسی بچه ها میذاریم. بعد که تعداد تاپیک ها به حد معقولی رسید، یه توضیح برای هرکدومشون میذاریم تا به بچه ها کمک کنه.
از هردوی شما ممنونم.
موفق باشید.