جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

45 کاربر(ها) آنلاین هستند (29 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
45 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 7 اردیبهشت 1392 23:17
نمایش جزئیات
آفلاین
روزگار غریبیست نازنین

من که خوب می دونم کی پشت این قضایاس.فکر می کنید نمی فهمم این همه فتنه انگیزی و آشوب برای چیه؟ آیا جز اینه که انتخابات وزارت نزدیکه و عده ای با نزدیک شدن به پایان عمر دولتشون احساس خطر می کنن؟!
کسانی که با نیرنگ و عوام فریبی و وعده های توخالی به قدرت رسیدن و حالا که دستشون خالیه سعی می کنن با تخریب نامزدهای احتمالی انتخابات آینده ی وزارت، خودشون و دار و دستشون رو بر مسند قدرت حفظ کنن.
اما غافلند از اینکه مردم بیدار و هشیارند و از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشن.

بله آقای بگمن! روی سخن من دقیقا با شماست. آیا فکر کردید نفهمیدم با چاخانوف زد و بند کردید تا طرح پوتین-مدودف رو در جادوگران اجرا کنید؟ آقای دیکتاتور! جادوگران روسیه نیست!

چاخانوف! چشم طمع از کرسی وزارت برکن و چهره ی مردمی و محبوب منو تخریب نکن چرا که من هم می آیم چهره ی تو رو تخریب می کنم و چون نصف چهره ی تو قبلا تخریب شده، دست من جلوتره و کارم همین الانش 50 درصد پیشرفت داشته.

ای ملت بیدار جادوگران! آگاه باشید! بیدار باشید! اینا از همین قبل انتخابات دارن فتنه انگیزی می کنن. چهره های محبوب رو شناسایی کردن و سعی دارن با تخریب این عزیزان خودشون رو موجه جلوه بدن! گول نخورید!

سخنی هم با مدیران هوشیار و نستوه جادوگران دارم.
ای بزرگواران!
ای عزیزان!
ای معتمدان ملت جادوگران!
از همین حالا صلاحیت اشخاص رو تحت نظر بگیرید. شناسایی کنید کسانی رو که سعی در ایجاد آشوب و ناامنی دارن. این ها رو رد صلاحیت کنید تا زمینه برای انتخاباتی سالم و آزاد و قانونمند فراهم بشه.

و سخنی با کوییرل
لینک عکست خرابه کویی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: شنبه 7 اردیبهشت 1392 13:17
نمایش جزئیات
آفلاین
جهت منفجر كردن محفل كاري باشه در خدمتم.حالا شايد اين سوال واستون پيش بياد كه چه ربطي به موضوع داشت.جواب من اينه كه:به شما چه؟؟؟عايا شما وكيل وصي اين سايت. هستيد؟؟؟؟؟؟؟؟
يكي به خودم توضيح بده كه چي گفتم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیتر پتی گرو در 1392/2/7 13:58:00
ارسال شده در: شنبه 7 اردیبهشت 1392 04:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام :pashmak:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: شنبه 7 اردیبهشت 1392 03:17
نمایش جزئیات
آفلاین
ویرایش شد! (بعد ار پست مورفین! )

میگم من یه آدم بی طرف کاملن..

اومدم یه چیزی رو نقل قول کنم..

+ یه عکس!

نقل قول:
فکر کردی پارتی داری خبریه؟ ارباب دیگه طردت کرده و هرگونه رابطه نسبی و سببی رو با تو تکذیب کرده. دیگه خودتی و خودت!

عکــــــــــــــس!

اشاره داره به همون نسبت نسبی و سببی ارباب با مورفین!

نقل قول:
تو اگه نوشتن بلد بودی که بهترین نویسنده سال نمیشدی! بدبخت! آواتارشو ببین عین مارمولکه!

لایک

نقل قول:
و سخنی با کوییرل
لینک عکست خرابه کویی

کویی!
درست شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرنس در 1392/2/7 3:23:47
ویرایش شده توسط پرنس در 1392/2/8 0:17:14
تصویر تغییر اندازه داده شده

rest in peace dear Alan Rickman
ارسال شده در: شنبه 7 اردیبهشت 1392 02:59
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه من الان داخل شم و مشکل شما رو ضافه کنم، اسمم میشه آتش بیار معرکه یا نخود آش یا نخود داغتر از آش؟(ظرف داغتر از آش نبود؟ )

مهم نیست.من فقط بخاطر جلوگیری از سردرد لرد سیاه اومدم.

...

نقل قول:
دلوروس! اونجارو! سانتور! اوه اوه یه سانتور گنده! فرار کن! فرار کن!

منو میگی؟؟

نقل قول:
آواتارشو ببین عین مارمولکه!

من ترجیح میدم فکر کنم آواتارش عین سمندره.اصلا شما کی باشی بخوای نظر بدی؟جانور شناسی؟اصن زیست بلدی؟اگه میدونی بگو میمون چند تا پا داره؟خدایی میدونی؟
اهم؛ در ادبیات رولینگی هم مارمولک نداشت.هر کس که بر ضد شخص شما باشد را با کمال میل حمایت میکنیم.(البته در مورد فین فین یکم شرایط فرق داره!)

نقل قول:
بی ادب آن کسی را گویند که در ملا عام فین کند.

درستش این نبود:دافنه* را گفتند"ادب را از که آموختی؟" گفت:"از آنکه در ملا عام فین کند."؟

نقل قول:
مایه اضمحلال جامعه!

کلمات قلنبه سلنبه میپرونی...

نقل قول:
نقل قول:
بدبخت! بهترین نویسنده سال! معتاد! بهترین نویسنده مرگخواران! بی مقدار! بهترین نویسنده اسلایترین! زیر شلواری مرلین!

آینه آینه!

بزرگ شین یخورده

..

*صرفا بخاطر اینکه من با ادبم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دافنه گرینگراس در 1392/2/7 3:06:39
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
ارسال شده در: شنبه 7 اردیبهشت 1392 01:28
نمایش جزئیات
آفلاین
دلوروس! اونجارو! سانتور! اوه اوه یه سانتور گنده! فرار کن! فرار کن!

منم در قالب ادبیات رولینگی گفتم دیگه! خود شخص شخیصش گفته بود. تو کتاب بود. اونجا که هری و دامبلدور رفتن تو قدح، با همدیگه خاطره ببینن در مورد هورکراکس ها و لرد ولدمورت. نوشته بود دایی لرد ولدمورت یعنی همین جناب فین فین عین آدمای جنگلی بوده و از در و درخت میرفته بالا! خب میمونه دیگه! بدبختم هست تازه!

هوی فین فین!
پستتم دیگه نقل قول نمیکنم تا بسوزی! فکر کردی پارتی داری خبریه؟ ارباب دیگه طردت کرده و هرگونه رابطه نسبی و سببی رو با تو تکذیب کرده. دیگه خودتی و خودت! تازه ارباب یه بارم وقتی نوجودان بوده طلسمت کرده بوده! یادت رفته؟ فکر کردی خبریه؟ از ارباب ناامید شدی رفتی سراغ مدیرا؟ تو اگه نوشتن بلد بودی که بهترین نویسنده سال نمیشدی! بدبخت! آواتارشو ببین عین مارمولکه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 6 اردیبهشت 1392 09:09
نمایش جزئیات
آفلاین
پیام بازرگانی

چه شوخی، چه جدی، لطفاً توهین نشه.
باغ وحش نیست که خر و میمون داشته باشیم. جادوگرانه !
با هم دوست باشید. همدیگه رو بغل کنید. اگه هم اینجا میزنید توی صورت هم، با ادبیات رولینگی له کنید همو !
بی زحمت تاپیک رو هم روغن کاری کنید که حین گرد و خاکتون زیاد جیر جیر نکنه، صدا میده، لرد سیاه اعصاب نداره ‍!

و هم اکنون ادامه برنامه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: جمعه 6 اردیبهشت 1392 01:10
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اون شمشیر یعنی چوبدستی من کو؟!

همونجا کنار دستماله!

نقل قول:
کو؟ کجاست؟

همونجا کنار چوبدستیته!

نقل قول:
په نه په بی ادب نیستی!

نه که نیستم. بی ادب آن کسی را گویند که در ملا عام فین کند.

نقل قول:
بلا!

بلا نیست! رفته ماموریت.

نقل قول:
نگمه

نه! جون من! تو اصن میدونی "نگمه" چیه؟ دخو با اون عظمتش نمی دونه! چرا واژه ای که اصلا معنی نداره رو به کار می بری؟ تو با این کارت داری به زبان و ادبیات شیرین فارسی ضربه می زنی. اون از ابتدا به ساکنت، اینم از نگمه! من نمی دونم چرا تو رو بلاک نمی کنن.

نقل قول:
اینجا سریال جومونگ ملاکه! اونجا مینوشت امپراطور!

چاخان نکن چاخانوف! من خودم دیدم جومونگ امپراتورو اینجوری نوشت:황제

نقل قول:
تازه تو کتابای ابتدایی مام تو هاگوارتز مینوشتن امپراطور!

همش چاخان! همش چاخان! همه ی امپراتورا از کتابای درسی حذف شدن. کجایه کتاب نوشته بود امپراتور؟ ها کدوم درس؟ تصمیم امپراتور کبری؟! یا امپراتور دروغگو؟! یا امپراتور کجایی؟ کدوم درس؟ اصلا تو مدرسه رفتی چاخان می کنی همش؟ اصلا تو سواد داری؟

نقل قول:
آره بذار اونایی که زدی از بیمارستان بیان بیرون! با اون هیکلت! قهرمان سنگین وزن مواد کشی!

من اگه یکیو بزنم که بیمارستان نمیره که! میره سینه قبرستون! پشت بازو رو حال کن! کراتینه اصله ها! با افزودنی های مجاز و رنگ خوراکی! به بچه ها بگم بفرستن برات؟
نقل قول:

حالا که اینجوری شد اصلا بلیز خره!

چی شده آقای مجری؟! به بلیز توهین شده؟ ای داد! ای هوار! ای مدیران! توهین از این آشکارتر؟ من نمی دونم چرا اینو بلاک نمی کنید؟ این چجور نحوه ی برخورده؟ فکر کردی کی هستی؟

نقل قول:
آرشام هم خره! تو هم میمونی! جدی میگم! آخه مثل اونا از درختا میپری بالا پایین.

چاخانوف کاملا جدی است و می گوید که دو تا خر و یک میمون از درختا میپرن بالا پایین! تکرار می کنم؛ او کاملا جدی است. از او فاصله بگیرید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: جمعه 6 اردیبهشت 1392 00:34
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

من نمیخواستم وارد این بحث بشم و فقط داشتم از اینجا رد می شدم ولی دیدم اگه وارد بحث نشم خیلی بد میشه و باید حتما حتما وارد بحث بشم و این وارد بحث شدن فقط به خاطر احساس تکلیفه و چون دیدم فرد شاخص و باکفایتی وارد بحث نشده مجبور شدم این مسئولیتو قبول کنم و وارد بحث بشم.

فین فین! بدبخت! تهاجم فرهنگی! مایه اضمحلال جامعه! قاچاقچی! کلاس میذاری واسه من؟ اون شمشیر یعنی چوبدستی من کو؟!

نقل قول:

عزیزم، دستمال اونجاست!

کو؟ کجاست؟

نقل قول:

نه پس! من بی ادبم!

په نه په بی ادب نیستی!

نقل قول:
بله

بلا!

نقل قول:
نخیر

نگمه

نقل قول:
نابود شدی؟ داغون شدی؟ له شدی؟ (منظورم نصف دیگته ها! نصفت که از عکست معلومه قبلا له شده!)

برو بالا بابا! لغت نامه دهخدا؟ فرهنگ معین؟ تو کجا زندگی میکنی؟ اینجا که اینا ملاک نیست! اینجا سریال جومونگ ملاکه! اونجا مینوشت امپراطور! تازه تو کتابای ابتدایی مام تو هاگوارتز مینوشتن امپراطور!

نقل قول:

چرا پای بلیزو میکشی وسط؟
میخای بیاد تو نحوه قاطی دعوا شه؟
بگو بیاد! منو از بلیز می ترسونی؟
ببین؛ بیلیز هم بیاد! ایوان هم بیاد! مونتی هم بیاد! باباتم بیاد! باز میزنم همتونو له میکنم!

آره بذار اونایی که زدی از بیمارستان بیان بیرون! با اون هیکلت! قهرمان سنگین وزن مواد کشی!
حالا که اینجوری شد اصلا بلیز خره!

نقل قول:

در پایان از مدیران تقاضا می کنم شناسه ی آرشام رو باز کنن و شناسه ی دالاهوف رو ببندن!

آرشام هم خره! تو هم میمونی! جدی میگم! آخه مثل اونا از درختا میپری بالا پایین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 5 اردیبهشت 1392 23:57
نمایش جزئیات
آفلاین
من نمیخواستم وارد این بحث بشم و فقط داشتم از اینجا رد می شدم ولی دیدم اگه وارد بحث نشم خیلی بد میشه و باید حتما حتما وارد بحث بشم و این وارد بحث شدن فقط به خاطر احساس تکلیفه و چون دیدم فرد شاخص و باکفایتی وارد بحث نشده مجبور شدم این مسئولیتو قبول کنم و وارد بحث بشم.
نقل قول:

پست فین فین

عزیزم، دستمال اونجاست!
نقل قول:

هوی مورفین! من بی ادبم؟

نه پس! من بی ادبم!

نقل قول:
بعد از من پست زدی تیکه انداختی؟ مدیران مدیران میکنی؟

بله

نقل قول:
باز موادت دیر شده؟

نخیر

نقل قول:
بزنم ششات تالاپ از حلقت بیفته بیرون؟

نه

نقل قول:
بدبخت! بهترین نویسنده سال! معتاد! بهترین نویسنده مرگخواران! بی مقدار! بهترین نویسنده اسلایترین! زیر شلواری مرلین!

آینه آینه!

نقل قول:
غلط املایی هم داری!

ندارم
نقل قول:

بی سواد! مدرک جعلی دار! بقول خودت پا پتی!

خودتی

نقل قول:
امپراطور* اینطوریه نه اونطوری!

لغت نامه دهخدا
فرهنگ معین
ویکی پدیا

نابود شدی؟ داغون شدی؟ له شدی؟ (منظورم نصف دیگته ها! نصفت که از عکست معلومه قبلا له شده!)

نقل قول:
در ضمن چشم بیلیز هم در بیاد!

چرا پای بلیزو میکشی وسط؟
میخای بیاد تو نحوه قاطی دعوا شه؟
بگو بیاد! منو از بلیز می ترسونی؟
ببین؛ بیلیز هم بیاد! ایوان هم بیاد! مونتی هم بیاد! باباتم بیاد! باز میزنم همتونو له میکنم!

در پایان از مدیران تقاضا می کنم شناسه ی آرشام رو باز کنن و شناسه ی دالاهوف رو ببندن!
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!