هوووووووووووووووووووووووومك!
ما نصفي هامون پستها رو نوشتيم!!
اگه قراره اسم تيمشون از ليست مسابقه ها حذف بشه و با بقيه مسابقه ندن، پس ما هم نبايد بديم هوم؟
تقاضا دارم به خاطر اين ضد حال تيم اسلي و به هدر رفتن هماهنگي هاي تيم ما، امتياز مناسب كم بشه ازشون. ما هم بوق شديم اين وسط!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
29 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
28
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

سلام مدیریت محترم
به جهت این که کاپیتان تیم کوییدیچ اسلیترین،بارتی کراوچ، استعفا دادند و به دنبالش شناسه ساختگی دوم ایشون یعنی گلرت گریندل والد هم عضو ترکیب اصلی تیم کوییدیچ اسلیترین بوده، ما دو بازیکن نداریم، سیستم تیم کوییدیچ ما هم به هم ریخته.
لذا تیم کوییدیچ اسلیترین رو منحل می کنم.
با تشکر
به جهت این که کاپیتان تیم کوییدیچ اسلیترین،بارتی کراوچ، استعفا دادند و به دنبالش شناسه ساختگی دوم ایشون یعنی گلرت گریندل والد هم عضو ترکیب اصلی تیم کوییدیچ اسلیترین بوده، ما دو بازیکن نداریم، سیستم تیم کوییدیچ ما هم به هم ریخته.
لذا تیم کوییدیچ اسلیترین رو منحل می کنم.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

به مدیریت :
بدلیل یکسری مسائلی که در تالار اسلیترین پیش اومد و ناظر منو از تالار اخراج کردند ، اینجانب از کاپیتانی و جستجوگری تیم کوئیدیچ اسلیترین استعفا می دم و خواستارم که اسمم از لیست این تیم ، هر چه زودتر پاک بشه ...
با احترام
پی نوشت : طبق تصمیمی اینیگو ایماگو که پس از من قرار بوده کاپیتان بشنود ، تیم کوئیدیچ اسلیترین به دلیل از دست دادن کاپیتانش منحل شد !
بدلیل یکسری مسائلی که در تالار اسلیترین پیش اومد و ناظر منو از تالار اخراج کردند ، اینجانب از کاپیتانی و جستجوگری تیم کوئیدیچ اسلیترین استعفا می دم و خواستارم که اسمم از لیست این تیم ، هر چه زودتر پاک بشه ...
با احترام
پی نوشت : طبق تصمیمی اینیگو ایماگو که پس از من قرار بوده کاپیتان بشنود ، تیم کوئیدیچ اسلیترین به دلیل از دست دادن کاپیتانش منحل شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1387/4/25 11:21:17
جزئیات کاربر

با سلام خدمت مدير هاگوارتز
من يه موردي ديدم در دفتر بازرس ها. يه سوال واسم پيش اومد:
موردي كه ديدم اين بود كه يه مشت بازرس نشستن دارن امتيازات يكي از استادا رو با نظرات شخصي خودشون مورد نقد و بررسي قرار ميدن.
اول اين نكته رو متذكر بشم كه همونطور كه ميدونيد هر كس نظر و يه سليقه اي داره و قطعآ نمرات كلاسش رو بر اساس اون نظر و سليقش ميده. شايد بگيد سليقه اي نيس و يه سري معيارهاي بايد باشه. بله درسته و قطعآ هست چنين معيارهايي ولي باز هم سليقه درشون مؤثره و اما نكته ي مهم اينه كه سليقه براي همه يكسانه.
اما سوالم اينه كه به نظر مدير مدرسه درسته كه فقط يكي دو مورد از امتيازات با نظر افرادي كه سلايقي كاملآ متفاوت با استاد درس مربوطه دارن تغيير كنه؟
اعتراض معناش اينه كه يه نكته ي مبهم وجود داره و فرد به اون ابهام اعتراض داره.
اينجا ابهام مطرح شده و استاد نظر خودش رو داده و امتياز داده شده با نظر استاد كاملآ منطبقه.
اگر اين نظر فقط در پست يك نفر اعمال شده و در پست سايرين نيست. قابل قبوله. اما وقتي كه امتيازدهي همه پست ها يكسان بوده. ديگه واضحه كه استاد درست نمره داده.
در ضمن توضيحات خودش رو هم داده استاد.
معناي اين لجاجت رو نميفهمم؟
از مدير ميخوام كه در مورد پستهاي دفتر بازرسين منو روشن كنن.
فكر ميكنم يه عده دارن خودشون رو گول ميزنن!
متشكرم؛
---------------------
در اين پست صرفآ با مدير مدرسه صحبت شده و پاسخ رو مدير خواهد داد.
من يه موردي ديدم در دفتر بازرس ها. يه سوال واسم پيش اومد:
موردي كه ديدم اين بود كه يه مشت بازرس نشستن دارن امتيازات يكي از استادا رو با نظرات شخصي خودشون مورد نقد و بررسي قرار ميدن.
اول اين نكته رو متذكر بشم كه همونطور كه ميدونيد هر كس نظر و يه سليقه اي داره و قطعآ نمرات كلاسش رو بر اساس اون نظر و سليقش ميده. شايد بگيد سليقه اي نيس و يه سري معيارهاي بايد باشه. بله درسته و قطعآ هست چنين معيارهايي ولي باز هم سليقه درشون مؤثره و اما نكته ي مهم اينه كه سليقه براي همه يكسانه.
اما سوالم اينه كه به نظر مدير مدرسه درسته كه فقط يكي دو مورد از امتيازات با نظر افرادي كه سلايقي كاملآ متفاوت با استاد درس مربوطه دارن تغيير كنه؟
اعتراض معناش اينه كه يه نكته ي مبهم وجود داره و فرد به اون ابهام اعتراض داره.
اينجا ابهام مطرح شده و استاد نظر خودش رو داده و امتياز داده شده با نظر استاد كاملآ منطبقه.
اگر اين نظر فقط در پست يك نفر اعمال شده و در پست سايرين نيست. قابل قبوله. اما وقتي كه امتيازدهي همه پست ها يكسان بوده. ديگه واضحه كه استاد درست نمره داده.
در ضمن توضيحات خودش رو هم داده استاد.
معناي اين لجاجت رو نميفهمم؟
از مدير ميخوام كه در مورد پستهاي دفتر بازرسين منو روشن كنن.
فكر ميكنم يه عده دارن خودشون رو گول ميزنن!
متشكرم؛
---------------------
در اين پست صرفآ با مدير مدرسه صحبت شده و پاسخ رو مدير خواهد داد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
[size=small]
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 آذر 1394 04:11
از: اون بالا کفتر که هیچ، کرکس هم نمیاد
پستها:
299

نقل قول:
استرجس من کی گفتم اعتراض کنه؟ مشکل من دقیقا سر اینه که اعتراض نکرد اگه پرسی فک می کرد بهش کم دادم می تونست اعتراض کنه و از من جواب بشنوه ولی وقتی اعتراض نکرده حق نداره به من تهمت بزنه که بهش کم دادم. این که دلیل نمیشه پرسی با هافل یا هر کی مشکل داره به همه چی ربطش بده.
به درک:
هر کسی توی هاگوارتز برای خودش اعتراض میکنه اگر هی بیان بگن چرا اعتراض کرد اعتراضش بیخوده به من توهین شده و ... سنگ روی سنگ نمیمونه !
استرجس من کی گفتم اعتراض کنه؟ مشکل من دقیقا سر اینه که اعتراض نکرد اگه پرسی فک می کرد بهش کم دادم می تونست اعتراض کنه و از من جواب بشنوه ولی وقتی اعتراض نکرده حق نداره به من تهمت بزنه که بهش کم دادم. این که دلیل نمیشه پرسی با هافل یا هر کی مشکل داره به همه چی ربطش بده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

به درک:
هر کسی توی هاگوارتز برای خودش اعتراض میکنه اگر هی بیان بگن چرا اعتراض کرد اعتراضش بیخوده به من توهین شده و ... سنگ روی سنگ نمیمونه !
در مورد بازرس راون:
گابریل به جای اسکاور قرار داده شد !
موفق باشید.
در مورد بازرس راون:
گابریل به جای اسکاور قرار داده شد !
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 30 خرداد 1390 17:33
از: يت نكن! شايدم، اذيت نكن!
پستها:
708

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
بهتره بازرس راونکلاو برداشته بشه ، کلی کار داریم با بازرسین ، منم نمیتونم منتظر بازرس یه گروه بی فعالیت بمونم که برام عجیبه چطوری اسکاور که سال به سال هم نمیاد اومده شده بازرس ! این دیگه واقعا به خاطره هوش سرشاره ناظرای راون هست ! بهتره سریعتر برداشته بشه و شخص دیگه ای جایگزینش بشه چون به بازرس راون هم نیاز دارم
بهتره بازرس راونکلاو برداشته بشه ، کلی کار داریم با بازرسین ، منم نمیتونم منتظر بازرس یه گروه بی فعالیت بمونم که برام عجیبه چطوری اسکاور که سال به سال هم نمیاد اومده شده بازرس ! این دیگه واقعا به خاطره هوش سرشاره ناظرای راون هست ! بهتره سریعتر برداشته بشه و شخص دیگه ای جایگزینش بشه چون به بازرس راون هم نیاز دارم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 آذر 1394 04:11
از: اون بالا کفتر که هیچ، کرکس هم نمیاد
پستها:
299

نقل قول:
پست شماره 491 - پرسی ویزلی - دفتر اساتید
من کاری به بحث پرسی و دنیس ندارم ولی این حرف پرسی رو توهین به خودم می دونم و اصلا حاضر به تحمل این حرف نیستم! امتیازاتی که من دادم هیچ مشکلی نداشتن، اون دو نفری (که البته پرسی جزوشون نبود) هم که اعتراض کردن به طور کامل و مفصل جواب دادم، با این حال باز هم به نظر بازرسین احترام گذاشتم و در مقابل امتیازاتی که دوباره داده شد حرفی نزدم ولی با این حال حتی توی بازبینی هم مشخصه که من نمره پرسی رو کاملا عادلانه داده بودم.
ممکنه بگید نمره اش توی بازبینی سه نمره بیشتر شده ولی اگه توجه کنید و در مقایسه با بقیه نمرات بسنجید، می بینید کسایی که توی بازبینی نمره بیشتری از پرسی گرفتن، از من هم نمره بیشتری گرفته بودن و کسایی که نمرشون کمتر بوده توی بازبینی هم نمره کمتری گرفتن.
خلاصه بگم، این حرف پرسی توهین به منه و اصلا قابل تحمل نیست. می خوام رسیدگی بشه
هووم ، من توی همه کلاس ها شرکت میکنم و برام عجیبه که چرا توی کلاس شما و پیوز و درک کم گرفتم ! واقعا عجیبه ! احتمالا نویسندگیم اومده پایین بازدهیش ، ولی نمیدونم چرا تو این کلاسا فقط !
پست شماره 491 - پرسی ویزلی - دفتر اساتید
من کاری به بحث پرسی و دنیس ندارم ولی این حرف پرسی رو توهین به خودم می دونم و اصلا حاضر به تحمل این حرف نیستم! امتیازاتی که من دادم هیچ مشکلی نداشتن، اون دو نفری (که البته پرسی جزوشون نبود) هم که اعتراض کردن به طور کامل و مفصل جواب دادم، با این حال باز هم به نظر بازرسین احترام گذاشتم و در مقابل امتیازاتی که دوباره داده شد حرفی نزدم ولی با این حال حتی توی بازبینی هم مشخصه که من نمره پرسی رو کاملا عادلانه داده بودم.
ممکنه بگید نمره اش توی بازبینی سه نمره بیشتر شده ولی اگه توجه کنید و در مقایسه با بقیه نمرات بسنجید، می بینید کسایی که توی بازبینی نمره بیشتری از پرسی گرفتن، از من هم نمره بیشتری گرفته بودن و کسایی که نمرشون کمتر بوده توی بازبینی هم نمره کمتری گرفتن.
خلاصه بگم، این حرف پرسی توهین به منه و اصلا قابل تحمل نیست. می خوام رسیدگی بشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها