من خيلي اسم اين سايت خيلي از دوستام شنيده بودم يه روز هم سر زدم ديدم خيلي سايت خوب و جالبي البته 6 بار سعي كردم عضو اين سايت بشم اما هر بار با يه مشكلي بر خورد كردم تا بالاخره عضو شدم در ضمن الان هم خيلي دارم تبليغ اين سايت رو ميكنم نمي خواين بهم پولي بدين
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
منتظر باش اما معطل نشو تحمل كن اما توقف نكن قاطع باش اما لجباز نباش صزيح باش اما گستاخ نب?
من همش تو وبلاگ ها و سایت هایی می رفتم که به هری پاتر مربوط بود و اکثر عکس هاشون از سایت جادوگران بود( وبلاگ های فارسی) منم یه روز گفتم برم سر بزنم ببینم چه خبره!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همه ی ما به واقعیت جادو ایمان داریم، اما جادوی ما چوبدستی هایمان نیست، بلکه قلبهامان است. [img]http://i14.tinypic.com/2u94e
هیچی... خیلی ارزشی پیدا کردم.. پارسال وبلاگمو تو گوگل ثبت کردم.. یه ماه بعد اومدم یه سرچ کنم ببینم هست یا نه.. بعد چشمم افتاد به این.. پریدم تو سایت.. 8 ماه بعد هم فعالیتمو شروع کردم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
فقط بای(از جادوگران) وجود داره و کسانی که از دادنش عاجزند هدی راست گفت..جادوگران مردنیست..
به نام خدا سلام من دو سال در این سایت با شناسه ی دانیل رادکلیف عضو بودم ولی امسال ایفای نقش رو یاد گرفتم از دوستام و برای همین با یه شناسه توی کتاب عضو شدم ...