جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: من کیستم؟من چیستم؟
ارسال شده در: جمعه 26 فروردین 1384 16:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من چیستم؟...

باهم درحال صحبت بودند...نمیدانستند چه کنند و چه چاره ای بیندیشند؟ دشمن هر لحظه نزدیکتر میشد...چند تن از بهترین یارانشان در گوشه میدان نبرد آرمیده بودند...دشمن هنوز پیش می آمد...سربازی را پیش فرستادند...اما سر از تنش جدا شد...
کسی که آنان را رهبری میکرد بالای سرشان در حال دستور دادن بود...اما آنان میدانستند که او اشتباه میکند...هر چه فریاد میزدند توجه نمیکرد...دشمن به قلعه ها نزدیک میشد...سربازان دشمن یکی از دو قلعه را ویران کردند...آه...چه باید می کردند؟
مهره های شطرنج جادویی هنوز چاره ای نیافته بودند...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
البته این بیشتر شبیه ما چیستیم ؟ بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!

ارسال شده در: جمعه 26 فروردین 1384 10:35
نمایش جزئیات
آفلاین
من کیستم ؟ ... یک غول است یا یک انسان ؟... حتا خودش هم دقیقا نمی داند ... چرا عاشق جانوران خطر ناک است !... چرا انتقدر بد شانس است؟ .. . چرا انقدر مهربان ولی در نظر مردم خطر ناک است ؟... به راستی او کیست ؟ ... چرا فقط هری ، رون ، هرمیون و دامبلدور او را دوست دارند ؟ ... چرا هیچ وقت به حمام نرفته است ؟ ... چرا هیچ وقت مو هایش را شانه نکرده است ؟... چرا انتقدر احساساتی و در ظاهر خشن است ... این سوالات به سرعت در ذهن هاگرید می گزشت ... بله او هاگرید بود که به این سوالات فکر می کرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شک نکن!
من کيستم؟ شاخص اول من شجاعتم و شاخص دومم مهارت است. گاهي اوقات خشن و گاهي اوقات آرام هستم. وظيفه ام کمک به ديگران تا پاي جان است. از مرگ هيچ هراسي ندارم و چنين مرگي را افتخار ميدانم. تا پاي جان با تاريکي ها مبارزه کرده ام. بله من کاراگاه هستم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 26 فروردین 1384 01:42
نمایش جزئیات
آفلاین
من کیم ؟ من کجام ؟ چرا اینجا اینقدر تاریکه؟ این بوی بد چیه میاد؟ اه ...چقدر گرمه ... دارم خفه میشم ... بوی سوختن میاد .... خیلی بوش بده ! ...چقدر هم تنکه ... نفسم داره بند میاد ... صبر کن ... دارم یه نور میبنم .... خدای من این چیه؟ ... کمک ... . من دارم بالا میرم ... وای ! من از بلندی میترسم ....آخ بدنم ! تمام بدنم درد میکنه ! ... از بلندی پرت شدم پائین ... این چیه داره به طرفم میاد ... نه .... کمک ... کمک ... آخ ! نصف بدن کو ! ... وای داره سیل میاد ! کــــــــمـــــــــــ...ک !
اگه گفتین من چی بودم؟
من یه دونه برنج بودم ! مراحل پخته شدن و خورده شدنم رو براتون شرح دادم ! اون بودی بد هم برای این بود که غذا داشت میسوخت !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: جمعه 26 فروردین 1384 01:30
نمایش جزئیات
آفلاین
من چي هستم؟ چيزي كه خودم هم نمي دانم! هر كس به من نگاه مي كند، شيفته مي شود! هر كس در من چيزي مي بيند كه ديگري نمي‌بيند! به راستي چرا من انقدر بدبخت هستم؟ در حالي كه هم نوعان من هميشه يه چيز رو بازتاب مي كنن!‌ فقط پروفسور دامبلدور مي‌دونه من واقعا چي هستم... بله... من آينه نفاق انگيز هستم!
---------------
ده تا از بهترين اين داستانك‌ها در بخش جمله‌هاي به يادماندني سايت به همراه با نام كاربري ثبت مي شود! پس دقت لازم را مبذول فرماييد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 25 فروردین 1384 20:07
نمایش جزئیات
آفلاین
همچنان در دستانم میفشردمش ،نگاهی بهش انداختم ، همچنان با حرارت بودم ، آن را به طرف دهنم نزدیک کردم ، همچنان محکم گرفته بودمش لحظه به طرفش خم شدم ... میکروفون را در دستم گرفتم و گفتم : گریفندور گوی زرین را گرفت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
لی جردن هنگام دودره بازی با فرد و جرج
ارسال شده در: پنجشنبه 25 فروردین 1384 18:36
نمایش جزئیات
آفلاین
من چیستم؟

همه آرزو ها و امیالشونو در من میدیدند...همیشه وقتی در من خیره میشدند بهترین ارزوها رو در من میافتن..ولی یه روز پسرکی در من خیره شد....اشکی که از چشمانش سرازیر شده بود مرا شوکه کرد....چون همیشه باعث خوشحالی افراد میشدم نه ناراحتیشون.....خیلی ها بیشتر اوقاتشونو با من میگذراندند...پسرک رفت...من فکر کردم که دیگر به سراغ من نمیاد ولی اشتباه میکردم...او باز هم آمد...شب بعد از آن هم آمد...ولی در آخرین شب پیرمردی از پشت سرش ظاهر شد..و با او چند کلمه ای صحبتکرد و از آنروز او را ندیدم....ای کاش پسرک میگفت که چرا از من..آینه نفاق انگیز..ناراحت شده بود
-----------------------------------
من کیستم؟

امروز باید کارش را تموم میکرد....از بچگی قادر به اینکار نبود...نه او ونه مادر و پدرش!!!!...هر وقت که حمام میرفت باید با آنها کلنجار میرفت...ولی مگر حریف آنها میشد!!...چه طلسمهایی که علیه آنها به کار نبرده بود....چه موادو معجونی علیه آنها به کار نبرده بود..براستی چرا آنها درست نمیشدند؟کرام در انتظار او بود!!...هرمیون گرنجر همچنان با موهایش در کلنجار بود!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ويكتور كرام در 1384/1/25 19:08:26
ویرایش شده توسط ويكتور كرام در 1384/1/25 19:10:50
ویرایش شده توسط ويكتور كرام در 1384/1/25 19:23:36
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: پنجشنبه 25 فروردین 1384 18:31
نمایش جزئیات
آفلاین
_________________من کیستم؟_______________
ای کاش میتوانست از دستور سر پیچی کند...ای کاش میتوانست حرفی را نادیده بگیرد...ای کاش...، ای کاش میتوانست لحظه ای برای خود باشد ، برای خود زندگی کند ، و پنجره را بگشاید نه برای تمیز کردن آن بلکه برای دیدن زندگی ، خود خود زندگی!
ای کاش میتوانست لباس بهتری به تن کند...یا به کسی فقط برای یک بار دستور بدهد... ای کاش میتوانست! کمرش از تعظیم درد گرفته بود...و دیگر طاقت هیچ چیز را نداشت! ای کاش کسی به او لباس هدیه میداد...ای کاش...ای کاش...
جن خانگی برای چند لحظه ، روی مبل دراز کشیده بود اما این لحظات به طول نینجامید چون صدایی از پشت در میگفت...کریچر درو باز کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گودریک گریفندور ( شیردال بزرگ ) در 1384/1/25 21:20:42
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!

ارسال شده در: پنجشنبه 25 فروردین 1384 18:13
نمایش جزئیات
آفلاین
من چیستم؟

در جامعه باعث فساد در میان جوانان جادوگر شده ام!که بعضی از جوانها با استفاده از من برای زیبایی خود استفاده میکنند!!
باعث خوشگل شدن و خوش تیپ شدن جوانان شده ام

(((شرمنده بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم چون تابیله )))

بله من روغن چرب هستم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور اسنیپ(gray gladiator) در 1384/1/25 18:50:10
برای عضویت در تیم روغن سازی قزوین کافیست فتو کپ
ارسال شده در: پنجشنبه 25 فروردین 1384 17:52
نمایش جزئیات
آفلاین
A big plate of roast beef with cream
Ok, a big plate of roast beef with cream
And five pretty gold fish