خب باید اعلام کنم با این فرضیه که دامبلدور میدونسته ولدمورت قراره اونشب به خونه پاترها حمله کنه به کلی مخالفم.
هممون میدونیم که دامبلدور که یکی از شنوندگان اون پیشگویی بود حدس میزد دیر یا زود ولدمورت برای نابودی هری به اون خونه میره و برای همین هم پیتر رو رازدار پاترها کرد ولی مطمئنا خیالش از بابت اونها جمع بوده...به نظرم دامبلدور از طریق منبع دیگه ای به این خبر دست پیدا کرده که من نظری در موردش ندارم ولی میتونم بگم سیریوس به پیتر شک کرده بود و اونشب رفته بود تا از امنیت پاترها آگاه بشه.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
17 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دامبلدور چطور بلافاصله از اتفاقات افتاده در گودریک هالو باخبر شد ؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: دامبلدور چطور بلافاصله از اتفاقات افتاده در گودریک هالو باخبر شد ؟
ارسال شده در: دوشنبه 28 خرداد 1386 21:33
ارسال شده در: دوشنبه 28 خرداد 1386 21:31
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

نقل قول:
من چون الان کتاب در دسترسم ندارم نمیتونم در مورد این جمله طور دقیق چیزی مطرح کنم ولی دو سه مورد میگم که از اینها اصلا خارج نیست.
1-احتمالا منظورش در حضور رودر رو بوده.یعنی دامبلدور ذهن خوان خیلی خوبی است و مغز همه را به راحتی میتواند بخواند و مشکلی برایش پیش نمی آید.
2-یا این یک مثال بوده که مثلا دامبلدور خیلی قدرتمند است.چون اگر هیچ چیز از ذهنش دور نمی ماند با تدبیر وارد مدرسه میشد و اصلا چنین وضعی پیش نمی آید و حتی محفل جان پیچ ها رو به راحتی پیدا میکرد و نابود میکرد و حتی در همین مساله زودتر جون پاتر ها را نجات میداد و در خیلی از موارد دیگر مثل حمله به آرتور که هری به آنها گفت و دامبلدور از آن خبری نداشت!
در مورد نظرات لاوندر:
خب چه ربطی داره؟اون میدونسته اتفاقی برای همه محفلی ها ممکن است بیفتد.موضوع تاپیک این است چطور بعد از مرگ آنها به سرعت متوجه شد؟و گرنه ممکن بود مثلا لوپین هم بدونه جون اونها در خطر است ولی به سرعت بعد از مرگ پاتر ها موضوع را متوجه نشد.این دلیلی نیست!
در مورد حرف گریفیندور اصیل هم که بالا دلایلم را آوردم!
خوب من الان ذهنم زیاد کار نمی کنه ولی اگر دقت کافی داشته باشید در فیلم دوم آقای ویزلی می گه:هیچی از نظر دامبلدور پنهان نمی مونه.
من چون الان کتاب در دسترسم ندارم نمیتونم در مورد این جمله طور دقیق چیزی مطرح کنم ولی دو سه مورد میگم که از اینها اصلا خارج نیست.
1-احتمالا منظورش در حضور رودر رو بوده.یعنی دامبلدور ذهن خوان خیلی خوبی است و مغز همه را به راحتی میتواند بخواند و مشکلی برایش پیش نمی آید.
2-یا این یک مثال بوده که مثلا دامبلدور خیلی قدرتمند است.چون اگر هیچ چیز از ذهنش دور نمی ماند با تدبیر وارد مدرسه میشد و اصلا چنین وضعی پیش نمی آید و حتی محفل جان پیچ ها رو به راحتی پیدا میکرد و نابود میکرد و حتی در همین مساله زودتر جون پاتر ها را نجات میداد و در خیلی از موارد دیگر مثل حمله به آرتور که هری به آنها گفت و دامبلدور از آن خبری نداشت!
در مورد نظرات لاوندر:
خب چه ربطی داره؟اون میدونسته اتفاقی برای همه محفلی ها ممکن است بیفتد.موضوع تاپیک این است چطور بعد از مرگ آنها به سرعت متوجه شد؟و گرنه ممکن بود مثلا لوپین هم بدونه جون اونها در خطر است ولی به سرعت بعد از مرگ پاتر ها موضوع را متوجه نشد.این دلیلی نیست!
در مورد حرف گریفیندور اصیل هم که بالا دلایلم را آوردم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
ارسال شده در: دوشنبه 28 خرداد 1386 19:11
جزئیات کاربر

با سلام .
دامبلدور خودش میدونسته که ولدمورت دیر یا زود به سراغ لی لی و جیمز پاتر میره . برای همین به سیریوس گفته بوده که رازدارشون بشه . سیریوس هم میدونسته که ممکنه بمیره بنابراین به پیتر هم میگویند . ( پاتر ها )
دامبلدور خودش منتظر این اتفاق بوده .
و بعد من کاملا با گریفندوری اصیل موافقم که میگه :
نقل قول:
دامبلدور خودش میدونسته که ولدمورت دیر یا زود به سراغ لی لی و جیمز پاتر میره . برای همین به سیریوس گفته بوده که رازدارشون بشه . سیریوس هم میدونسته که ممکنه بمیره بنابراین به پیتر هم میگویند . ( پاتر ها )
دامبلدور خودش منتظر این اتفاق بوده .
و بعد من کاملا با گریفندوری اصیل موافقم که میگه :
نقل قول:
آقای ویزلی می گه:هیچی از نظر دامبلدور پنهان نمی مونه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[font=Tahoma][size=large][b][color=3300FF]نیروی جوان > تفکر جوان > ایده های نو > امید ساحره ها و ج�
ارسال شده در: سهشنبه 8 خرداد 1386 18:29
جزئیات کاربر

ارسال شده در: سهشنبه 8 خرداد 1386 14:55
جزئیات کاربر

اول در مورد این پست پایین از نویل لانگ باتم یه چیزی بگک : این خارجکیه کیه؟ هااا؟
و اما نظر من: خب ما قبلا در مورد این موضوع بحث کردیم. دامبلدور همونطور که به شنل نامرئی نیاز داشت تا کسی رو غیب کنه پس همون کس هم تمامی اطلاعات رو بهش داده. شاید البته.
و اما نظر من: خب ما قبلا در مورد این موضوع بحث کردیم. دامبلدور همونطور که به شنل نامرئی نیاز داشت تا کسی رو غیب کنه پس همون کس هم تمامی اطلاعات رو بهش داده. شاید البته.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ما بدون امضا هم معتبریم.
ارسال شده در: سهشنبه 8 خرداد 1386 10:40
جزئیات کاربر
پستها:
3113

خوب تمام افراد در اینجا خیلی زیبا در مورد خبر دار شدن دامبلدور در مورد اتفاقات گودریک هالو نوشتن منم نظرم رو میدم ولی شاید اشتباه باشه ولی ضایع نکنید.
من با نظر هری و بلیز مخالف و با بارون موافق.(نظرات در صفحات قبلی قرار دارد)
1.درسته دامبلدور جادوگر باهوشی است ولی خوب اون تا وقتی زخم هری ایجاد شده بود در مورد بازگشت طلسم و ایجاد زخم ساعقه مانند ندیده بود در مورد دلیل شاید بدونه اما نمیشه گفت دامبلدور همون موقع رفته دره ی گودریک هالو و از تمام ماجرا سر درآورده و بعد به سرعت در تمام انگلیس این خبر رو پخش کرده.یکی من رو قانع کنه دامبلدور رفته اونجا این اطلاعات رو بدست آوده و پخش کرده.
2.چطور تمام جامعه ی جادو از اینکه هری از طلسم آواداکداورا جان سالم به در برده تعجب نمی کنند.(نوزادی که کوچکترین اطلاعی از جادو نداره میتونه بزرگترین جادوگر سیاه در تمام عصار رو شکست بده؟
3.رولینگ در جایی اعلام کرده که اسنیپ در دره ی گودریک زیر شنل نامرئی کننده نبوده اما اینکه کسی در اونجا زیر شنل بوده یا نه رو رد نکرده پس اینکه کسی زیر شنل بوده محتمل بنظر میرسه.من فکر میکنم جیمز اون فرد رو طلسم کرده و روش شنل نامرئی کننده انداخته تا هم قضیه رو ببینه.
در ادامه نکته سوم نظر من اینه.
دامبلدور از مورد تهاجم قرار گرفتن گودریک هالو مطلع گشته اما به دلایلی که روشن نیست اونجا نرفته و نمیدونسته که چه اتفاقی افتاده فقط حدس میزده طبق گفته ی خودش که میگه:
فقط میتونیم حدس بزنیم. شاید هم هیچگاه نفهمیم.
ولی اون شخص که ثابت شده لسنیپ نیست میاد و وقایع رو به دامبلدور میگه.این شخص ممکنه مرگخوار بوده و میخواسته از گروه ولدمروت بیاد بیرون.مثلآ ر.آ.ب این موضوع به اینجا ربط نداره پس همین مقدار در موردش نوشتن کافیه.
4.در مورد دونستن پیشگویی طبق گفته ی دامبلدور فقط دو نفر از متن کامل پیشگویی خبر داشتن که یکی دامبلدور و دیگری خود هری است.اگر کسی میدونسته ناقص میدونسته.به نظر من اسنیپ متن کامل رو میدونسته.ولی دامبلدور به هری نگفته.در مورد اعضای محفل فکر کنم که دامبلدور تمام پیشگویی رو به آنها نگفته فقط اینکه هری و دامبلدور باید به دست دیگری کشته شوند.
5.هری عزیز اگه دامبلدور رفته به گودریک چرا خودش هری رو برنداشته بیاره و این کار رو که خطرناک هم بود چون مرگخوارها دنبال هری بودن به هگرید واگذار کرده؟(من نمیگم هاگرید وفادار نیست بلکه اینکه ممکن بود توسط مرگخوارها مورد تهاجم قرار بگیرد و به هری آسیب برسه.
6.به نظر من ولدمورت کشتن به وسیله ی جادو رو باعث افتخار میدونسته و مخصوصا آواداکداورا که طلسم اختصاصیش بوده کشتن هری به روشهای ماگل مانند برای لرد ننگ است.
7.پیشگویی همزمان به هری و نویل اشاره میکنه ولی بعد از حمله ی لرد به هری اسم نویل پاک میشه پس محفل احتمال اینکه هر دو پسر همتای لرد باشند رو قبول داشتن!!!!
من با نظر هری و بلیز مخالف و با بارون موافق.(نظرات در صفحات قبلی قرار دارد)
1.درسته دامبلدور جادوگر باهوشی است ولی خوب اون تا وقتی زخم هری ایجاد شده بود در مورد بازگشت طلسم و ایجاد زخم ساعقه مانند ندیده بود در مورد دلیل شاید بدونه اما نمیشه گفت دامبلدور همون موقع رفته دره ی گودریک هالو و از تمام ماجرا سر درآورده و بعد به سرعت در تمام انگلیس این خبر رو پخش کرده.یکی من رو قانع کنه دامبلدور رفته اونجا این اطلاعات رو بدست آوده و پخش کرده.
2.چطور تمام جامعه ی جادو از اینکه هری از طلسم آواداکداورا جان سالم به در برده تعجب نمی کنند.(نوزادی که کوچکترین اطلاعی از جادو نداره میتونه بزرگترین جادوگر سیاه در تمام عصار رو شکست بده؟
3.رولینگ در جایی اعلام کرده که اسنیپ در دره ی گودریک زیر شنل نامرئی کننده نبوده اما اینکه کسی در اونجا زیر شنل بوده یا نه رو رد نکرده پس اینکه کسی زیر شنل بوده محتمل بنظر میرسه.من فکر میکنم جیمز اون فرد رو طلسم کرده و روش شنل نامرئی کننده انداخته تا هم قضیه رو ببینه.
در ادامه نکته سوم نظر من اینه.
دامبلدور از مورد تهاجم قرار گرفتن گودریک هالو مطلع گشته اما به دلایلی که روشن نیست اونجا نرفته و نمیدونسته که چه اتفاقی افتاده فقط حدس میزده طبق گفته ی خودش که میگه:
فقط میتونیم حدس بزنیم. شاید هم هیچگاه نفهمیم.
ولی اون شخص که ثابت شده لسنیپ نیست میاد و وقایع رو به دامبلدور میگه.این شخص ممکنه مرگخوار بوده و میخواسته از گروه ولدمروت بیاد بیرون.مثلآ ر.آ.ب این موضوع به اینجا ربط نداره پس همین مقدار در موردش نوشتن کافیه.
4.در مورد دونستن پیشگویی طبق گفته ی دامبلدور فقط دو نفر از متن کامل پیشگویی خبر داشتن که یکی دامبلدور و دیگری خود هری است.اگر کسی میدونسته ناقص میدونسته.به نظر من اسنیپ متن کامل رو میدونسته.ولی دامبلدور به هری نگفته.در مورد اعضای محفل فکر کنم که دامبلدور تمام پیشگویی رو به آنها نگفته فقط اینکه هری و دامبلدور باید به دست دیگری کشته شوند.
5.هری عزیز اگه دامبلدور رفته به گودریک چرا خودش هری رو برنداشته بیاره و این کار رو که خطرناک هم بود چون مرگخوارها دنبال هری بودن به هگرید واگذار کرده؟(من نمیگم هاگرید وفادار نیست بلکه اینکه ممکن بود توسط مرگخوارها مورد تهاجم قرار بگیرد و به هری آسیب برسه.
6.به نظر من ولدمورت کشتن به وسیله ی جادو رو باعث افتخار میدونسته و مخصوصا آواداکداورا که طلسم اختصاصیش بوده کشتن هری به روشهای ماگل مانند برای لرد ننگ است.
7.پیشگویی همزمان به هری و نویل اشاره میکنه ولی بعد از حمله ی لرد به هری اسم نویل پاک میشه پس محفل احتمال اینکه هر دو پسر همتای لرد باشند رو قبول داشتن!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
ارسال شده در: دوشنبه 30 بهمن 1385 19:27
سلام
من به یه نکته جالب پی بردم
مگه ما توی کتاب شش نمیخونیم که مادر ولدمورت از گشنگی میمیره ؟
نقل قول
هری و هاگرید در راه رفتن به گرینگوتز بودن که هری کنجکاوانه از هاگرید خواست تا بیشتر در مورد گرینگوتز بده .
هاگرید هم گفت :میگن توی گرینگوتز یک اژدها هست که از یک صندوق محافظت میکنه . واسه همینه که گرینگوتز امن ترین جای دنیاست .
و در جای دیگری گفت : میگن هر کی از گرینگوتز بخواد چیزی رو دزدی کنه بعد از اینکه از اونجا خارج شد از گشنگی میمیره
پس به احتمال زیاد مادر ولدمورت از گرینگاتز دزدی کرده !!!
من به یه نکته جالب پی بردم
مگه ما توی کتاب شش نمیخونیم که مادر ولدمورت از گشنگی میمیره ؟
نقل قول
هری و هاگرید در راه رفتن به گرینگوتز بودن که هری کنجکاوانه از هاگرید خواست تا بیشتر در مورد گرینگوتز بده .
هاگرید هم گفت :میگن توی گرینگوتز یک اژدها هست که از یک صندوق محافظت میکنه . واسه همینه که گرینگوتز امن ترین جای دنیاست .
و در جای دیگری گفت : میگن هر کی از گرینگوتز بخواد چیزی رو دزدی کنه بعد از اینکه از اونجا خارج شد از گشنگی میمیره
پس به احتمال زیاد مادر ولدمورت از گرینگاتز دزدی کرده !!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 30 بهمن 1385 02:45
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1400/04/09
آخرین ورود: سهشنبه 2 مرداد 1403 18:08
از: کافه هاگزهد
پستها:
514

یه چیزی الان به نظرم رسید که فکر کنم بهترین جواب به تاپیک باشه.
همونطور که در کتاب 1 خوندید در فصل اول متوجه میشید که همه مردم از یه اتفاق خوشحالن.
همه از ماجرای هری و ولدی خبر داشتن که اقای دورسلی بعضیارو با لبسهای عجیب و غریب میبینه و اون همه جغد.
کنار نانوایی هم که اسم هری و خانواده پاتر رو میشنوه.
خوب .... نتیجه این میشه که :
چطور مردم از این موضوع با خبر شدن ، ولی دامبلدور که با اون همه عظمتش با خبر شده ، گیر دادین که از کجا میدونسته .
اتفاقا باید بپرسین ملت از کجا باخبر شدن ( البته ملت جادوگر)
تازه از صبح تا غروب که ملت از هری حرف میزدن و شب دامبلدور میاد برای گرفتن هری و نوشتن نامه و.... .
یعنی یک روز بعد از حادثه.
هیچ جایی هم گفته نشده که دامبلدور بلافاصله بعد از حادثه هاگرید رو فرستاده. ( حداقل من ندیدم )
همونطور که در کتاب 1 خوندید در فصل اول متوجه میشید که همه مردم از یه اتفاق خوشحالن.
همه از ماجرای هری و ولدی خبر داشتن که اقای دورسلی بعضیارو با لبسهای عجیب و غریب میبینه و اون همه جغد.
کنار نانوایی هم که اسم هری و خانواده پاتر رو میشنوه.
خوب .... نتیجه این میشه که :
چطور مردم از این موضوع با خبر شدن ، ولی دامبلدور که با اون همه عظمتش با خبر شده ، گیر دادین که از کجا میدونسته .
اتفاقا باید بپرسین ملت از کجا باخبر شدن ( البته ملت جادوگر)
تازه از صبح تا غروب که ملت از هری حرف میزدن و شب دامبلدور میاد برای گرفتن هری و نوشتن نامه و.... .
یعنی یک روز بعد از حادثه.
هیچ جایی هم گفته نشده که دامبلدور بلافاصله بعد از حادثه هاگرید رو فرستاده. ( حداقل من ندیدم )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 24 دی 1385 21:09
جزئیات کاربر
پستها:
3113

حذف میکنیم!!!
پست های بلیز و الیاس به دلیل اینکه به تاپیک طبی نداشت و به نظر میرسید بحثش به جایی نمیرسد پاک شد.لطفا بحث را دیگر ادامه ندهید بلیز و الیاس عزیز!
ممنون،ایگور کارکاروف ناظر مردمی
پست های بلیز و الیاس به دلیل اینکه به تاپیک طبی نداشت و به نظر میرسید بحثش به جایی نمیرسد پاک شد.لطفا بحث را دیگر ادامه ندهید بلیز و الیاس عزیز!
ممنون،ایگور کارکاروف ناظر مردمی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1385/10/24 21:23:50
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
ارسال شده در: یکشنبه 17 دی 1385 18:51
جزئیات کاربر

به نام یزدان پاک
خب بعد از عمری اومدیم یه پستی تو انجمن های دیگه بزنیم !
من قصد ندارم در بحث هایی که اینجا صورت میگیره حرف بزنم ، داشتم یه گشتی تو تاپیک ها میزدم که دیدم این تاپیک هم تعداد رجوع به صفحه اش زیاده هم نظر هایی که درونش دیده میشه .
یه چیزای مبهمی تو ذهنم تشکیل شده بود که گفتم اگه اینجا مطرح کنم جالب باشه و روش بحث بشه !
قبل از اینکه نظرمو بگم اومدم در مورد پستهایی که زده شده یک نظر بدم !
نقل قول:
خب به نظر من این سوال یه ذره در عین سادگی ، مشکوک هست .
بلیز در جواب این پست دلایلی رو آورده که نشون میده دامبلدور از تمام حوادثی که در گودریک هالو افتاده خبر داره و میدونه که لیلی چه کاری انجام داده .
ولی من نظر دیگه ای دارم :
گیریم که دامبلدور از همه ی چیزها اطلاع داره و میدونه که چی به چی هست ولی ( اینی که میگین یه جادوی باستانی خود به خود به وجود میاد غلط هست )
اگر دقت کرده باشید دامبل تو اواخر کتاب یک جواب این موضوع رو داده :
نقل قول:
پس اینجا نتیجه میگیریم که همه چیز مربوط به عشق هست و عاطفه ای که لیلی برای هری قائل بود ، و هیچ جادوی باستانی به کار نرفته .
**بازم مطمئن نیستم که مخاطب لیلی بوده
**
ولی موضوع مشکوکی که در اوایل پست بهش اشاره کردم..
نقل قول:
خب من فکر کنم منظورمو رسونده باشم .
میدونیم که توی کتاب یک افرادی که از لرد دستور میگرفتن قصد دزدیدن سنگ جادو رو داشتن ولی به هر صورتی که خودتون مطلع هستین نتونستن .
همونطور که میدونید توی کتاب یک یجز مرگ کوییریل هیچ مرگ دیگه ای رو رولینگ ذکر نکرد .
حالا کی می تونه رفته باشه و قصد گرفتنشو داشته باشه رو خود رولینگ میدونه ولی من یه حدسی زدم (ژانگولری)
توی گرینگوتز فقط اجنه کار می کنن و همه کاره ی اونجا اونا هستن .
من میگم شاید یه جن این کارو انجام داده باشه ، یکی مثله دابی یا کریچر !! به هر دوی اینا میشه مظنون شد ! کریچ در نزد بلک ها بوده که جد در جد مرگخوار بودن ، و دابی هم کنار مالفوی ها بوده که اونا هم جد در جد مرگخوارن .
حالا بازم تئوری هایی هست که میشه به میان آورد ، منتظر جوابتان هستم
گود لاک
خب بعد از عمری اومدیم یه پستی تو انجمن های دیگه بزنیم !
من قصد ندارم در بحث هایی که اینجا صورت میگیره حرف بزنم ، داشتم یه گشتی تو تاپیک ها میزدم که دیدم این تاپیک هم تعداد رجوع به صفحه اش زیاده هم نظر هایی که درونش دیده میشه .
یه چیزای مبهمی تو ذهنم تشکیل شده بود که گفتم اگه اینجا مطرح کنم جالب باشه و روش بحث بشه !
قبل از اینکه نظرمو بگم اومدم در مورد پستهایی که زده شده یک نظر بدم !
نقل قول:
سر الیاس لنسلوت سزیمو نوشته
در مورد دلیل دومتون خوب این معلوم میشده ولی بازهم سوال اینه که آیا دامبلدور با فهمیدن اینکه لیلی بعد از جیمز مرده می تونه حدس که لیلی از چه طلسمی برای نجات هری استفاده کرده؟
ولی در مورد دلیل اولتون بار هم همونه اگه دامبلدور می دونسته لیلی از چه طلسمی استفاده کرده می تونسته اینو بفهمه وگرنه براحتی این اتفاقو به فرد برگزیده بودن هری ربط می دادن
خب به نظر من این سوال یه ذره در عین سادگی ، مشکوک هست .
بلیز در جواب این پست دلایلی رو آورده که نشون میده دامبلدور از تمام حوادثی که در گودریک هالو افتاده خبر داره و میدونه که لیلی چه کاری انجام داده .
ولی من نظر دیگه ای دارم :
گیریم که دامبلدور از همه ی چیزها اطلاع داره و میدونه که چی به چی هست ولی ( اینی که میگین یه جادوی باستانی خود به خود به وجود میاد غلط هست )
اگر دقت کرده باشید دامبل تو اواخر کتاب یک جواب این موضوع رو داده :
نقل قول:
آلبوس دامبلدور
هری : پروفسور چرا ولدرموت نتونست منو بکشه ؟
آلبوس :به خاطر نیروی عشق مادرت به تو هست هری ، عشق
پس اینجا نتیجه میگیریم که همه چیز مربوط به عشق هست و عاطفه ای که لیلی برای هری قائل بود ، و هیچ جادوی باستانی به کار نرفته .
**بازم مطمئن نیستم که مخاطب لیلی بوده
**ولی موضوع مشکوکی که در اوایل پست بهش اشاره کردم..
نقل قول:
کتاب سنگ جادو ، فصل کوچه دیاگون
خب من فکر کنم منظورمو رسونده باشم .
میدونیم که توی کتاب یک افرادی که از لرد دستور میگرفتن قصد دزدیدن سنگ جادو رو داشتن ولی به هر صورتی که خودتون مطلع هستین نتونستن .
همونطور که میدونید توی کتاب یک یجز مرگ کوییریل هیچ مرگ دیگه ای رو رولینگ ذکر نکرد .
حالا کی می تونه رفته باشه و قصد گرفتنشو داشته باشه رو خود رولینگ میدونه ولی من یه حدسی زدم (ژانگولری)
توی گرینگوتز فقط اجنه کار می کنن و همه کاره ی اونجا اونا هستن .
من میگم شاید یه جن این کارو انجام داده باشه ، یکی مثله دابی یا کریچر !! به هر دوی اینا میشه مظنون شد ! کریچ در نزد بلک ها بوده که جد در جد مرگخوار بودن ، و دابی هم کنار مالفوی ها بوده که اونا هم جد در جد مرگخوارن .
حالا بازم تئوری هایی هست که میشه به میان آورد ، منتظر جوابتان هستم
گود لاک
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پاتر , رولینگ خزیده کردت !!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج