جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  139 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  252 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: چگونه با سایت جادوگران آشنا شدید؟
ارسال شده در: چهارشنبه 3 خرداد 1385 23:30
نمایش جزئیات
آفلاین
راستش من هري پاتر رو زمستان 84 يكي از دوستام به نام محسن حق پرست معرفي كرد. من كه كتاب 1 رو خوندم ديوونش شدم . حاضر بودم هر چي سايت اينترنتي هستش رو بگردم. اول رفتم اسم هري پاتر به خارجي رو تو گوگل سرچ كردم . بعد يه سايت اومد كه كل سايت هاي هري پاتري رو معرفي كرد و يكيش هم همين جادوگران بود. تا حالا هم واقعا از سايتش راضي بودم و اصلا پشيمون نيستم كه عضوش شدم. البته اگه مسئولين گرامي يك رتبه اي چيزي بهم بدن بي نهايت ازشون ممنونم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
طراح سوال مسابقه ي شماره 8 هري پاتر در سايت
نفر اول مسابقه ي شماره ي 8 هري پاتر و اخذ آرم خد
ارسال شده در: چهارشنبه 3 خرداد 1385 21:27
نمایش جزئیات
آفلاین
من دنبال سایتی در مورد هری پاتر در گوگل میگشتم . جستوجو کردوم توی کلمه ی جادوگران بعد این سایت رو پیدا کردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچ وقت با ناظران ور نروید
چون عاقبت خوشی نداره!!!
چگونه با سایت جادوگران آشنا شدید؟
ارسال شده در: جمعه 8 اردیبهشت 1385 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من حدود 4 سال پیش در نمایگاه کتاب با هری پاتر آشنا شدم. دو سال بعد از خوندن یک سری از کتاب های هری پاتر به طور خفن مجذوبش شدم. بعدش رفتم تو نخ فیلم های هری پاتر. به سراغ نشریات رفتم اما زیاد راجع به فیلم ها چیزی نبود، پس نت بهترین بود، رفتم تو گوگل فیلم های هری پاتر رو سرچ کردم. اما گفتم شاید ایران هم سایت هایی مثل ماگل نت یا لیکی کالدرون داشته باشه که در مورد هری پاتر باشه، پس تو گوگل به فارسی نوشتم هری پاتر."" لینک ها رو بررسی کردم و JADOOGARAN.COM رو در میان اونها پیدا کردم. نوشته بود: محل تجمع هواداران هری پاتر و اینجور چیزا... که رفتم توش. گفتم حتما یه سایت بوق هستش ولی به اصرار خواهرم که اونم از طرفداران دو آتیشه هری پاتره تو جادوگران عضو شدم و آیدی باز کردم..اگر اشتباه نکنم بهمن ماه 82 بود..بعد از مدتی اصلا به این سایت نیومدم و آیدی ام رو فراموش کردم..تا اینکه خرداد 83 یه آیدی دیگه باز کردم که نمی دونم چه بلایی هم سر اون اومد و ویلیام ادوارد معروف خودم رو هم فروردین 84 و مایک لوری هم آبان 84

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: جمعه 8 اردیبهشت 1385 18:07
نمایش جزئیات
آفلاین
من یه روز داشتم مجله ی بچه ها گل آقا رو می خوندم.مجله در مجله ی هری پاتر داشت.توش یه سری لینک به وبلاگهای هری پاتری داشت.فقط لینک 1 سایت توی اون بود اونم جادوگران بود.سریع پریدم پشت کامپیوتر اومدم تو سایت عضو شدم.همین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 8 اردیبهشت 1385 17:15
نمایش جزئیات
آفلاین
من كه واقعآ اتفاقي با كتابهاي هري پاتر آشنا شدم
و الان هم خيلي از اين كه اين چنين كتابي پيدا كردم راضي ام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 8 اردیبهشت 1385 16:33
نمایش جزئیات
آفلاین
من در مهر سال 1383 با این سایت در مجله ی" دنیای تصویر" که ویژه ی هری پاتر بود، آشنا شدم. ولی نمیدونم چرا دائم می نوشتم jadoogaran.com !! یا مجله اشتباه نوشته بود، یا من!!
خلاصه توی کف سایت موندم تا اینکه در آبان 84 که می خواستم برای تحقیق آمادگی دفاعی برای "بمب اتمی"، مطلب پیدا کنم، در گوگل سرچ، به یک لینک مشکوک برخوردم!
با احتیاط تمام اون رو باز کردم و دیدم صفحه ی جادوگران باز شد و نوشت " نیروگاه اتمی سیاهان" !!
خلاصه با جیغی به بلندای جیغ بنفش و والاتر از فریاد سرژ، گفتم:
_ آخ جون!!... بلاخره پیداش کردم!!.. آخ جون!!!...یوهو!
همون روز اومدم عضو بشم که نشد! فرداش با هزار تا خواهش و التماس رفتم قسمت عضو شوید و بلاخره تونستم عضو بشم! بعدش هم با هزار مکافات تونستم عضو ایفای نقش بشم!
بعد یادمه که اون موقع انتخابات بود و من رفتم در قسمت بهترین عضو تازه وارد نوشتم(هنوز توی ایفای نقش نبودم):
" بذارین فقط عضو ایفای نقش بشم، اونوقت این رنک رو می برم!"
قشنگ یادمه! که اینبار هم کاندید شدم، اما چون این آرتیکوس که خدا نگم چیکارش کنه، هم کاندید بود، من رای نیاوردم!! چه قدر من بدشانسم!! آرتیکوس، فقط بذار ببینمت!!
خلاصه فقط بگم که توی این 5 ماه، پول تلفنمون به طرز خفنگی رفته بالا!
از همه ی اون کسایی که این سایت رو زدن هم کمال تشکر رو دارم و اینم بگم که نوشتنم خیلی خوب شده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: جمعه 8 اردیبهشت 1385 16:24
نمایش جزئیات
آفلاین
من توسط یکی از دوستانم با این سایت اشنا شدم که اکنون از او بسیار ممنونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 8 اردیبهشت 1385 16:16
نمایش جزئیات
آفلاین
من بعد از اينكه كتابهاشو خوندم.اومدم تو جستجوگر گوگل تا دنبال سايت مناسبي در اين خصوص بگردم كه اتفاقي اين سايت رو ديدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 8 اردیبهشت 1385 13:32
نمایش جزئیات
آفلاین
من بعد از اینکه با هری پاتر آشنا شدم اومدم توی اینترنت تا یه سایت باحال با اخبار جدید بیابم! البته این مربوط به خیلی وقت پیشه!
یه روز گرم تابستان و صفحه ی خانگی گوگل....تایپ کردیم هری پاتر...اولین چیز سایت جادوگران بود....ما اومدیم فقط از اخبارش خوشمون امد و نمی دونستیم که اینجا اینقدر گستردست...برای همین عضو شدیم ولی ولش کردیم....2 سال بعد فهمیدیم که ای دل غافل ما از همه عقب مودندیم....اومدیم عضو شدیم و رفتیم توی ایفای نقش!
این بود داستان آشنایی ما!

با تشکر
سارا اوانز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 8 اردیبهشت 1385 11:30
نمایش جزئیات
آفلاین
من از طريق يسر عمم كه 1 ادم اينترنتى است با اين سايت اشنا شدم و اكنون خوشهالم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!