جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

25 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
24 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 23 دی 1383 03:10
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووووووووم...
در مورد مسائل اخیر ...
اولا از انقلاب بر علیه این پاتر نترسید... چون از اول هم نحوه برخورد رو بر عهده خودم نذاشت! خودم ساپورتتون می کنم... ولی چون به قول معروف قالب فعلی رول پلینگ همچین جا افتاده پیشنهاد می کنم که خیلی از بیخ و بن دچار جابه جای نکنیدش!(جهت اطلاعات بیشتر کتاب چه کسی پنیر من را جابه جا کرد را مطالعه فرمایید!)
در کل من موافقم که کار از حالا شروع بشه که شده و بلاتریکس عزیز(سابق!) رو هم فول ساپورت می کنم! ذهن بشر سرشار از ایدس و هیچ وقت سوژه تموم نمیشه! نگران نباشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 دی 1383 23:21
نمایش جزئیات
آفلاین
هرمیون جان تی فدا ( این تیکه را رشتی بخونید ) من فهمیدم چی گفتی و همون موقع هم بهت گفتم که من تغییر و تحول مثبت موافقم یعنی تغییر و تحولی که باعث بشه سایت از چیزی که هست بهتر بشه !
من با یه چیز دیگه هم مخالفم و اون هم جو گیر شدنه ! عزیزان من اگه قراره تغییری هم صورت بگیره باید مثقال مثقال ( به خدا من معتاد نیستم ! ) باشه نه این که یه دفعه بزنی همه چیز را کنفیکون کنی به اسم تحول !

==================================
در مورد ساختن شناسه های جاسوس هم من به کل مخالفم چون خیلی بی مزه است !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 دی 1383 11:48
نمایش جزئیات
آفلاین
کالین نو آوری , اصلاحات اینا چیزایی هستن که خوبند ..
و باید بهشون توجه بشه . در ضمن پیشنهادهایی که دادم واسه این بود که کلا" سایت داره ایده هاش قدیمی میشه .. دارم خسته میشم از بس میخونم جاسم .. و چیزای دیگه .. سایت یک ریفرش میخواهد از این بیشتر نمیتونم توضیح بدم کالین .

خوب بلا حالا شورش بر علیه عله نه بر علیه هره .اصلا" میتونیم بگیم استکبار .
منظورم این بود که سایت رو متحول کنیم .
و در ضمن این فقط یک اسمه .. همه میدونند که ما با هم هیچ دشمنی ایی نداریم .

بلا روش فکر کن .. با طرح من همه جا تقریبا" فعال میشه

کریچر میدونستم تو یک نابغه ایی میدونستی به جن های نابغه ماهی 20 گالیون اضافه حقوق میدن ؟ کار های دفتریش با من حقتو میگیریم کریچر .( مسخره نکردما !! جدی گفتم )

در مورد هاگوارتز هم به نظر من درسا رو باید از حالت خشکی درآورد که اون رو هم خودم حاضرم بکنم ..

جمعیت : هووو تو خیلی خوب مینویسی میخواهی هاگوارتز را هم تحت پوشش قرار بدی؟

در ضمن کالین اینجا رول پلیینگ نیست اگه دقت کنی.

ملت : هووو .. خودت که رول پلیینگی زدی

هرمیون : جو گیر شدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 دی 1383 08:00
نمایش جزئیات
آفلاین
اصولا تغيير و تحول براي سايت لازمه نه تغغيري که يکي رو برداريم يکي ديگه رو بگذاريم تغييري که تو فضاي رول پلينگ ميديم ميتونه خيلي براي سايت مفيد باشه من نمي دونم کالين چرا مخالفه
هيچ چيز جز رقابت نمي تونه سايت رو فعال و زنده کنه حالا رقابتش چي باشه بستگي داره بقيه چي بگن
يکي از بهترين ايده ها راه اندازي هاگوارتزه ميشه همه ي کلاس ها برگذار بشه کسايي که دوست دارن بيان ثبت نام کنن و تو کلاس ها شرکت کنن
استاد ها ميتونن به دانش آموز ها تکليف هم بدن که ميشه با همين تکليف ها که مثلا ميتونه نوشتن نمايشنامه يا کاراي جالب ديگه باشه رول پلينگ رو فعال کرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: دوشنبه 21 دی 1383 15:50
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هرمیون گرنجر نوشته:
کالین تو آشکارا نفهمیدی چی گفتم .
من و کرام و گیلدی با شناسه های جاسوس موافقیم .
من و مازامولا هم با انقلاب فرهنگی موافقیم .
در ضمن اکبر و اصغر و اینا رو هم بلا پیشنهاد داد . منو هری رد کردیم .
هگرید صرفا" نفهمید ما تو کنفرانس چی گفتیم .و هیچ گونه نظری رد و بدل نکرد تو هم که نبودی .
خوب همین الان یک فکر خوب به ذهنم رسید .. اینطوری آزکبان و غیره هم فعال میشه ..مستقیما" هم به انقلاب ربط داره . به شناسه های بی خودی هم نیازی پیدا نمیشه ...
ولی اینجا نمیگم .. لوس میشه .. به بلا میگم ..

هووم ...خوب واسه اینکه بهت نشون بدهم که کاملا واضح فهمیدم همه حرفات رو معنی میکنم همی تا ببینی تو آشکارا نفهمیدی چی گفتم
1.تو و کرام گیلدی اشتباه میکنید چون این شناسه ها پستهایی با شیوه نگارش های مختلف و طرز فکرهای مختلف میزنن و تو دو سوت لو میرن ضمنا رول پلینگشون یه شخصیت ثابت نداره
2.من با هرگونه انقلابی مخلافم چه سبز چه سرخ مگه سایت الان چشه...چرا میخواین فرهنگ اصیل جادوگری رو از ما بگیریم مثل اینکه بخوایم فرهنگ ایرانی رو ازش بگیریم
3.هاگرید بنده خدا رو گراپ از بس اذیتش کرده که دومبول هم به جای اون بود چیزی نمیفهمید ضمنا اون مشخصه که من نبودم اولم گفتی
5.فکر خوب...هوم ببنم تو با ایکیو سان نسبت نداری؟البته جفتتونم باهوشین؟هووم این منطقیه...ای بی رحم میخوای مردم بندازی پشت میله ها ای بدجنس اگه راست میگی برو دارالتادیب بزن مردم نرن پیش اون دیمنتورا... بیرحم بی مروت ناجوانمرد ... اِ بازم که حرف انقلاب زدی به موذرد قبل مراجعه کن...این خوبه که به اون شناسه ها نیازنشه اصلا نباید بیان...خوب کی خواست بگی نگو به من چه به بلا بگو...مثلا گیریفی با اسلی ها صحبت میکنی
4.این مورد بعد 5 گفتم که نگن چقدر مرتب نوشته اکبر واصغر هوووم از بلا بعیده ما هممون میدونیم معروفترین شخصیتای سایت نورممد و جاسمن این نهایت بیرحمیه اگه راست میگین اینا رو به حاجی و گیلدی بگو... خوشم اومد که هری وتو مخالفت کردین...
نقل قول:

بلا یک خورده دست نگه دار ... ببین از بهمن شروع کنیم خیلی بهتره بچه ها الان امتحان دارند .. در ضمن اگه الان شروع بکنی استقبال چندانی نمیشه ..

بلا یه ذره دستتو نگه دار حالا با این دست یا اون دست میخوای با پات نگه دار ...ببین دیگه مگه نمیبینی پست زدم نگاه کن بیا از بهمن شروع کن من امتحان دارم...فکر کنم خود بلا و دانشجوها رو یادت رفته تا 11 بهمن امتحان دارن ...اگه الان شروع کنی من نیستم
نقل قول:

در ضمن چطر فعال کردن خیلی مهمتره تا اینکه بگیم کجاها را فعال کنیم .. فعالیتی که تو تابستان برای هاگوارتز در نظر گرفته شد جذابیت نداشت .بیشتر از درس های کتاب جی کی بود که هممون باهاشون آشنا بودیم .. باید یک جوری هاگوارتز را باز سازی کنیم که جذاب باشه . مثلا" درس تاریخ جادوگری خیلی میتونه خوب باشه .. حتما" هم لازم نیست براش استاد داشته باشیم .. خودمون بینز را تو نمایش نامه ها میگذاریم . به جای اینکه تاریخ جادوگری را بررسی کنیم میتونیم تاریخ سایت را بررسی کنیم .. یا حتی اگه تاریخ واقعی را مینویسیم یک خورده طنز واردش کنیم .

هووم...من نمیدونم این چتر بوده یا چطور اما بهتر اولی سر کسی فعال نشه (یا جایی)حالا نحوه فعال سازی که همه توش موندیم ولی ایشالله بعدا ایده پیدا میکنیم ..فعالیت تا بستون که به نظر من جذاب بود خوب مگه بده اصلا همشون از کتابای جی کی باشن خوبیش به همونه مثلا به جای آواداکداورا بگیم بمیر؟ناسلامتی سایت هری پاتره گرچه مرلین یه چیزایی درس میداد که به درد میخورد اگه تو هم انجمن ها رو مثل من میخوندی این حرف ونمیزدی ضمنا شاگرد اول میشدی تو سمج ...ای وااااااااااااای گودریک اسلی کجایین ببینین که میخوان هاگوارتز شما رو خراب کنن دوباره بسازن خود دامبل هم همه جاشو بلد نیست(مثل تالار اسرار ) ...بینز:هیییی چه بی ناموسی هیچی نتونست منو از کارم جدا کنه حتی مرگ بعد تو میگی من نباشم دوشیزه پلامپت.ن(بینز همیشه اسما رو اشتباه میگه )....هووم در مورد طنز والا ما که همیشه طنز نویسیم فکر میکنم هری چند بار بهتون گفته که اینقده مثل کتاب ننویسین و یکمی طنز وارد کنید ولازم نیست حتما همون شخصیت تو کتاب باشید
نقل قول:

من پیشنهاد میدم یک سری شناسه ی همگانی جاسوس داشته باشم .. این جاسوس ها به گروه های اختصاصی دست رسی دارند و چون بین اعضای رول پلیینگ مشترک اند کسی نمیفهمه کی اون پست را زده .. خیلی جالب میشه .
اما در مورد شناسه های اصغر و اکبر .. من میگم باید خودمون اونارو تو نمایش نامه ها بگذاریم .
هووم راستی .. بلا اگه طرحاتو با طرح انقلاب فرهنگی من یکی کنی فکر کنم چیز خوبی از آب در بیاد .
من روی چگونگی شروع انقلاب فرهنگی حسابی فکر کردم .. برای شروعش قصد دارم چند نفر جادوگر به طور ناشناس کنار هم جمع شوند و بخواهند سایت را از استکبار یکنواخت عله نجات بدهند .. و بعد بر عله پیروز بشوند و همه ی الگوهای قدیمی را از بین ببرند و سایت را نو کنند ..
یعنی دوبره شخصیتامون را میسازیم ..
این کلاس های تاریخ جادوگری را خیلی فعال میکنه
هووم ؟ موافقی؟

با پیشنهادت مخالف بودم در بالا دلیلشو گفتم... خوشحالم که خودت میگی احتیاجی بهشون نیست...
.اما اکبر واصغر که حساب کارشون با نور ممد و جاسمه
بازهم میگم که با انقلاب فرهنگی مخالفم یعنی چییییییییی بابا...دلیلشو بالا گفتم یه توصیه به بلا طراحاتو باهاش یکی نکن شکست میخوره البته بلا که خودش استاده(تریپ یزدی )
هییییییییییی توهین به عله توهین به پیر دانایمان آبرفورث توهین به صاحت مقدس قزوین وای وای چه بیناموسی به مدل مرلین...توهین به وزارت و شیکم ...والا جوونی آرزو داری من که نیستم پشتت بلا و حاجیو.. فکر نکنم پشتت بیان هر چی هم بخوای سایت رو نو کنی زوپیس(به قول دامبل پا برجاست)وپیز دانایمان همراه عله بر آن نطارت میکند همی بس بسیار
هوووم من که با شخصیت دوبره موافق نیستم(شخصیتهای ما سه بعدیه سه یره هستش)
ولی جدا از شوخی اگه از دست شخثیتت ناراحتی دوباره تلاش کن پستایی بزن که با پستای قبلیت فرق داشته باشه
هوووم در آخر هم گیر داد به این پروفسور بینز بدبخت مفلوک بیچاره بابا مگه چه هیزم تری بهت فروخته این بینز بدبخت تو که از درساش نیفتادی
ولکن این که موافق است یا نه به بلا مربوط است بسی ومن چیزی زین مقال نگویم....
خوب صلوات دارکی ختم کنید (اگه یه ذره شوخی داره ناراحت نشو شوخیه اگه شدی هم به من چه )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: دوشنبه 21 دی 1383 13:59
نمایش جزئیات
آفلاین
من با نظر بلا و هرميون و هر کس ديگه اي که بخواد رول پلينگ رو راه بندازه موافقم
رو من حساب کنين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: یکشنبه 20 دی 1383 22:30
نمایش جزئیات
آفلاین
منم كه شوت! هميشه آخر مي رسم... شونصد بار اين بالا و پايين رو خوندم نفهميدم چي گفتين... انقلاب بكنين ببينم بر عليه استكبار مملي كسي دووم مياره يا نه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 20 دی 1383 16:23
نمایش جزئیات
آفلاین
من تو هرکاری پایه هستم ... تو چه موردی همکار می خواین بگین من میام...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد .....
دامبلدور نمرده ....
ارسال شده در: یکشنبه 20 دی 1383 14:38
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب ...گرنجر در مورد جاسوس...من طرحی که دادم در مورد جاسوس این نبود که یه سری جاسوس داشته باشیم تو تالار های هم...این خیلی بچه گونه اس...یعنی خوب خودت می دونی مدیران می تونن تمامی تالار ها رو برن و عملا کار جالبی نیس...و باید حداقل یه جا امنیت داشته باشه!جاسوس اینا خیلی جالبه ولی باید روی چگونگیش فکر کرد...و کار کرد...
در مورد انقلاب کردن بر علیه عله...من راستش زیاد موافق نیستم...بنا به دلایل امنیتی سایت..یعنی جلوه خوبی نداره...علی شخصیت واقعی هست نه مجازی...و این برای یه سایت فکر نکنم جالب باشه...

حالا کیا اماده ان همکاری کنن؟!
پیوست: گرنجر ما فعلا کار می کنیم تا همه بیان...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتریکس در 1383/10/20 14:41:28
ارسال شده در: یکشنبه 20 دی 1383 13:22
نمایش جزئیات
آفلاین
راستش من خيلي عددي نيستم كه نظر بدم اما نظر من
اينه چرا اين همه دونبال كارايه سخت ميرين به نظر من مي شه
ديگر كشور ها رو هم وارد رول پلينگ كرد در اي باره 1 تاپيك
هم زدم خلا صه خيلي از حدم فراتر رفتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Those were the days my friend
We thought they
'd never end
We'
d sing and dance forever and a day
We
'd live the life we choose
We'
d fight and never lose
For we were young and sure to have our way.

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.