من با توجه به تواناییه کمی که دارم تا توانم کمک میکنم ! البته قبل اینکه برم از سایت .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چه قلب ها که شکسته نشد از زبان های بریده ! و چه حرف ها زده نشد از ذهن های پریده! و چه چشم ها که پر از کشتی های در اشک بود . و چه دل ها گرفته نشد از کشتی های غرق شده.
تیم ترجمه همچنان به اعضای جدید و قبلی که وقت و علاقه دارن نیاز داره. حجم کار رو با توجه به تعداد تعیین میکنیم ولی با توجه به فصل آموزشی کشور، حواسمون هست سنگین نباشه. هرنفر حداکثر دوتا تو یه ماه ترجمه در حد چهار پاراگراف داشته باشه. اگه علاقه دارین ولی معلوم نیس وقتشو داشته باشین باز هم مشکلی نیس. تو تیم خواهید بود و هرزمانی که وقت داشتین یا دلتون خواست ازمون متن بگیرین.
کارمون هم بخش پاترمور و مقاات و اخبار و گالری خواهد بود. اخبار و گالری که کاملا به خانم رولینگ بستهس. اگه اتفاق جدید یا جذابی بیوفته کاور میکنیم. ولی بخش پاترمور و مقالات مشخصه و دو هفته یه بار یا در حالتی که تعداد زیاد باشه هفته ای یه بار آپدیت میشن.
با سلام اینجانب آندریا کگورت تمامی ضوابط و شرایط برای ورود به تیم ترجمه را خوانده ایم و درخواست همکاری داریم و مایل به مشارکت در ترجمه مقالات پاترمور و مقالات متفرقه ای از دنیای جادوگری هستیم.
*** درود! علاقه ی شما به عضویت در تیم ترجمه باعث خوشحالی ماست! جغدی براتون ارسال کردم. پخ هاتون رو چک کنید!