طریقه ی ساخت چوبدستی:ابتدا قسمتی خود کار مانند از الوار درخت راش میبریم.سپس آنرا درون یک قلم نی میگذاریم.سه بار ورد زیر را خوانده فوت میکنیم:لیلم دارو مانتا گارو به روح مرلین ته چوبدستیه
همه ی اینا که گفتین خیالین... ولی من طریقه ی ساخت چوبدستی واقعی رو میگم. از آنجایی که تهیه ی چوب متناسب چوبدستی سخته بهتره از نی استفاده کنید منظورم همون قلم نی هایی هستن که تو خوش نویسی استفاده میشه چون هم گیاهی هم وسطش خالیه که میشه مغز چوبدستی را راحت جا داد. بعدش پس از قرار دادن مو و یا پر به عنوان مغز چوبدستی میتوان تزئینات و همچنین دسته واسش گذاشت که برای دسته میتونین چیزی دورش بپیچین موفق باشین
اندازه : 25 سانت جنس : چوب یاس کبود مغز : پر ققنوس (البته چون ققنوس جاودانه پرش آتش زا هم هست باید کسی این چوب دستی را به دست بگیره که خوب بتونه مهارش کنه) ساختار : به صورت مثلث های متصل به هم که باعث می شه نیروش پخش بشه و زیاد به دست جادو گر فشار نیاره
چوب من بیشتر شکل عصاست و اونو تازه گرفتم. ریسه قلب اژدها و موی تک شاخ و پر ققنوس در هم تنیده شدند و در این چوب جادو از درخت خاس که 100 سانت طول داره گونجونده شدند.
بهترین ایده میتونه چوبدستی ذکر شده باشه. سه عنصر اصلی قدرت در کنار هم به همراه قدرت جادورگر، میتونه قدرتی عظیم رو به وجود بیاره.
با سپاس در پناه او
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ورودم به گريفيندور فقط يك دليل داره ؛ پـــــيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروزي
only Gryff
ما شیفتگان خدمتیم،نه تنشگان قدرت
مدتی نیستم، امتحانات بدجوری وقتمو مشغول کرده. از همه بچه ها عذر میخوام.
اما... بر می گردم؛
پرشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور و بهتـــــــــــــــــر از همیــــــــشـــــــه
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! می جنگیم تا آخرین نفس!! می جنگیم برای پیروزی !!! برای عشق !!!! برای گریفیندور. http://upload.tehran98.com/img1/5atum4n9ui53pjad2p3k.jpg
همونطور که دامبل جون در کتاب شش گفت، تنها دو یادگار از گودریک گریفیندور باقی مانده، کلاه گروهبندی و شمشیر رگناک اول
بهترین چوب جادو از جنس چوب اقطی (ElderیاElderberry) و ریسه ی موی دم تستراله و به همین دلیل هم بهش میگن Elder wand که به نظر من به اشتباه به ابرچوب ترجمه شده، این نام دارای ایهامی از قدرت و جنس چوبه که من چوب اقطی رو به ابرچوب ترجیه میدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!
Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.