تد ریموس لوپین کسیه که من انتخوابش میکنم..
برای اینکه فعالیت چشمگیرشو در سایت دیدم که بیشترش مربوط به فرهنگنامه بود!
علاوه بر اون،همون دوسه باری که توی پست هاش جوابمو داده، اینقدر گرم برخورد کرده که حتی اگر این حجم از فعالیت رو نداشت بازم انتخابش میکردم...
موفق باشی تدی..
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
بهترین عضو تازه وارد در یک سال گذشته
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 12 خرداد 1391 13:40
از: دیروز تا حالا چشم روی هم نذاشتم ... نمی ذارم
پستها:
466

جزئیات کاربر

سلام منnaznazy هستم وبه نظر من بهتر به خودم و رابین هود رای بدهم زیرا تا حالا این همه عکس فرستادم یه وبلاگ درست کردم نظر دادم خودتان قضاوت کنید یه سر به ادرس زیر بزنید
ویرایش کوییرل:آدرس وبلاگ برداشته شد.
ویرایش کوییرل:آدرس وبلاگ برداشته شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/12/16 12:26:31
من یک بچه ی شیطونم
جزئیات کاربر

سلام به همگی:
من به جیمی پیکس رای می دم.
دلایل زیادی هم دارم. جیمی واقعا فعاله و به نظر من شایسته ی بهترین عضو تازه وارد شدن رو داره. همین امروز که من دارم این پستو می زنم سطح جیمی پیکس 7 هستش. و در صد سطحش هم 77 هستش. روز / پستش هم الان 25 از 25 هستش. پست / روزش هم 135 از 169 تا هستش. تعداد پیام های اونم 78 تا هستش. اصل کاری این جاست که اون 26 بهمن عضو سایت شده و با این همه سطح بالا و بقیه ی موارد تنها 19 روز می شه که عضو کاربران عضو شده و تازه چند روز هم برای وارد ایفای نقش شدن ازش گرفته می شه. و لازم به ذکره که اون در همه جا درست و به جا حرف می زنه و با توجه به موضوع تاپیک صحبت می کنه و حرف های بی ربط هم نمی زنه. آدرس پروفایل اون برای تحقق یافتن زمان ورود و تعداد پیام هاش هم اینه:
http://www.jadoogaran.org/modules/profile/userinfo.php?uid=27097
و آدرس یکی از پست هاشم اینه تا بقیه ی موارد رو اثبات کنه.
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1940&forum=6&post_id=186607#forumpost186607
امیدوارم دلایل محکمی آورده باشم. جـــــــیــــــــــمـــــــــــــی پـــــــــــیـــــــــــــکـــــــــــس بهترین عضو تازه وارد سایت در همین یک سال گذشته است.
من به جیمی پیکس رای می دم.
دلایل زیادی هم دارم. جیمی واقعا فعاله و به نظر من شایسته ی بهترین عضو تازه وارد شدن رو داره. همین امروز که من دارم این پستو می زنم سطح جیمی پیکس 7 هستش. و در صد سطحش هم 77 هستش. روز / پستش هم الان 25 از 25 هستش. پست / روزش هم 135 از 169 تا هستش. تعداد پیام های اونم 78 تا هستش. اصل کاری این جاست که اون 26 بهمن عضو سایت شده و با این همه سطح بالا و بقیه ی موارد تنها 19 روز می شه که عضو کاربران عضو شده و تازه چند روز هم برای وارد ایفای نقش شدن ازش گرفته می شه. و لازم به ذکره که اون در همه جا درست و به جا حرف می زنه و با توجه به موضوع تاپیک صحبت می کنه و حرف های بی ربط هم نمی زنه. آدرس پروفایل اون برای تحقق یافتن زمان ورود و تعداد پیام هاش هم اینه:
http://www.jadoogaran.org/modules/profile/userinfo.php?uid=27097
و آدرس یکی از پست هاشم اینه تا بقیه ی موارد رو اثبات کنه.
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1940&forum=6&post_id=186607#forumpost186607
امیدوارم دلایل محکمی آورده باشم. جـــــــیــــــــــمـــــــــــــی پـــــــــــیـــــــــــــکـــــــــــس بهترین عضو تازه وارد سایت در همین یک سال گذشته است.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

هجدهمین دوره از ترین های سایت آغاز شده است و هم اینک میتوانید کاندیدای خود را برای رای گیری نهایی معرفی کنید.
فرصت را از دست ندهید و لایق ترین فرد را برای بهترین عضو تازه وارد سال معرفی کنید، فقط 1 هفته برای کاندید کردن افراد وقت دارید
توجه داشته باشید که برای معرفی بیش از 1 نفر مجاز نخواهید بود و همچنین نمیتوانید خودتان را معرفی کنید.
برای معرفی نام مورد نظرتان باید دلایل انتخاب وی را نیز توضیح دهید، فراموش نکنید که نام تازه واردی را معرفی کنید که در این یک سال اخیر به بهترین نحو ممکن توانسته خود را به سایت نزدیک کند و با فعالیت درخشان خودش نظر شما را جلب کرده است. افراد انتخابی باید از کسانی باشند که از اول فروردین 86 تا به امروز در سایت ثبت نام کرده باشند
فرصت را از دست ندهید و لایق ترین فرد را برای بهترین عضو تازه وارد سال معرفی کنید، فقط 1 هفته برای کاندید کردن افراد وقت دارید
توجه داشته باشید که برای معرفی بیش از 1 نفر مجاز نخواهید بود و همچنین نمیتوانید خودتان را معرفی کنید.
برای معرفی نام مورد نظرتان باید دلایل انتخاب وی را نیز توضیح دهید، فراموش نکنید که نام تازه واردی را معرفی کنید که در این یک سال اخیر به بهترین نحو ممکن توانسته خود را به سایت نزدیک کند و با فعالیت درخشان خودش نظر شما را جلب کرده است. افراد انتخابی باید از کسانی باشند که از اول فروردین 86 تا به امروز در سایت ثبت نام کرده باشند
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مونالیزا در 1386/12/15 0:09:41
How can you escape...if they can see everything? V.M
وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج