شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
برادر گیلدی من تا حالا واسه تاپیک زدن مجوز نگرفتم . نمیدونستم باید اینکارو بکنم . به هر حال ببخشید . !!!!!!!!!
آرسینوس جون یادته بهم پیکان رو جای فراری دادی ؟ من اصولا الان باید طلافی کنم . ولی خوب چون پسر خوبی هستی و من هم تازه دارم مشتری جمع میکنم ایرادی نداره بهت کمک میکنم !!!
چون تو رو تو هاگوارتز راه نمیدن پس باید کتاب مورد نظرتو بهم بگی تا واست دودر کنم از قسمت ممنوعه . قیمتش هم بستگی به نوع کتاب داره .
میخواین لقب درد سر بزرگ رو توی هاگوارتز بدست بیارین ؟ ..... تو هاگوارتز نیستین ولی میخواین آشوب به پا کنین ؟ ........ دانش کافی واسه ساختن وسایل شوخی ندارین ؟ ....... از گیر افتادن توسط فیلچ میترسین ؟
اصلا نگران نباشید . چون برادران ویزلی یار و یاور همه دوست داران آشوب مخصوصا از نوع آتیش بازی هستش
اینجا بهترین جاییه که میتونید به آرزو های شوم و وحشت آفرین دست یابید . به ما اعتماد کنین .
سفارش وسایل شوخی که در مغازه نیست نیز قبوله .
حتما از وسایل اعجاب انگیز ما دیدن کنید :
کوچه دیاگون > مغازه جیب بر های جادویی ویزلی . شرکت ویزل براس
ویزلبراس >>>> مخفف ویزلی برادرز برگرفته شده از وارنر برادرز یا وارنربراس
50 درصد تخفیف واسه افرادی که ایده جدیدی واسه ساختن وسایل شوخی که در مغازه ما نباشه بدن .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1385/6/30 22:31:58 ویرایش شده توسط الستور مون در 1403/3/22 21:08:42 ویرایش شده توسط آکی سوگیاما در 1405/2/20 20:35:04 ویرایش شده توسط آکی سوگیاما در 1405/2/20 20:46:25