شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام : نويل لانگ باتم سن: 19 قد: 170 رنگ مو: مشكي رنگ چشم: قهوه اي تيره جنس: مذكر گروه : گريفيندور جنس چوب دستي: پر ققنوس دوستان: همه بچه هاي گريفيندور ظاهر كلي: قد بلند و هيكل و لاغر توضيحات: كلا ه گروه بندي مرا انداخت گروه گريفيندور براي اين كه بچه هاي خوبي هستند من پيش مادربزرگم زندگي مي كنم چون پدرم و مادرم توي بيمارستان بستري هستن.
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/5/9 18:44:28
چوب جادو : فاقد چوب ، ولی دارای قدرت بدنی فوق العاده
گروه : راونکلاو
توضیحی در مورد شخصیت : گراوپ ، برادر ناتنی هاگرید ، سرایدار مدرسه ، تحت مراقبت برادرش در جنگل ممنوعه هاگوارتز زندگی می کنه. گراوپ ، در زمانی که یک غول بیابانی بود و در غار های شمال کشور زندگی می کرد توسط هاگرید برای تربیت و آموزش به طور کاملاً غیر قانونی به مدرسه هاگوارتز رفت. گراوپ ، در جای جای کتاب کمک هایی به شخصیت های اصلی کرده است و می توان به نجات دادن سنتور ها و هری پاتر از دست دولوروس آمبریج ، اشاره کرد. هم اکنون گراوپ در بیماری وخیمی قرار دارد که هاگرید را سخت نگران کرده است.
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/5/6 19:19:44
-نام: دوركاس ميدوز 2-سن:به خدا نمی دونم 3 –جنس: مذکر خالص 4-رنگ چشم: سیاه 5-تحصیلات:فارغ التحصیل از مدرسه هاگوارتز 6-گروه:راونکلاو 7- رنگ مو:مشکی 8-ظاهر کلی : قد بلند . هیکلی کشیده . بدنی چهار شانه . 9-چوبدستی: ساخته شده از شاخ تک شاخ و قلب ققنوس و قلب اژدها, انعطاف پذیر .به طول ۳۰سانتی متر 10_دسته ی جارو : گلوله ی آتش 11-علاقه ها : نابودی ولدمورت ببخشید من می خواستم عضو محفل هم بشم .
ممنون تایید شد! برای عضویت در گروه محفل در انجمن محفل ققنوس درخواست بده. موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/5/5 18:48:48
..::Winner Winner Chicken Dinner::.. .....Now its time to renew the power ..... Power of light against dark
اسم:آرتور ویزلی سن:20 گروه:گریفندور جنس چوب:ابرچوب دستی شغل:کاراگاه بخش سرکوبی جادوی سیاه وزاتخانه شغل در هاگوارتز:معلم دفاع در برابر جادوی سیاه توانایی:نابودی جادوی سیاه ورد مورد علاقه: اکسپکتو پاترونوم جبهه ها:عضو محفل ققنوس و ارتش دامبلدور
آنتونی گلدشتاین یکی از جادوگران موفقی است که زمانی هم دوره ای هری پاتر بوده است وی به علت هوش سرشار همیشه رقیبی جدی برای هرمیون در درس ها به شمار می رفت وی همچنین عضو ارتش دامبلدور بود و در سال های 1998-1995 دانش آموز ارشد بود.آنتونی پس از سپری کردن دوران تحصیل به استخدام وزارت خانه در آمد و به عنوان یکی از کاراگاهان عالی رتبه وزرات مورد استفاده قرار می گیرد و کاراگاه مورد علاقه وزیر سحر و جادو , کینگزلی شکلبوت , است. وی دو فرزند دارد و در لندن ساکن است .آنتونی علاقه زیادی به تدریس در مدرسه هاگوارتز دارد و امیدوار است پس از کسب تجربه کافی بتواند به عنوان استاد در هاگوارتز فعالیت کند.
قوانین ایفای نقش رو بخون http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=5&forum=7
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/5/5 18:39:04
نام: رون هری پاتر گروه:گریفندور شغل:کاراگاه بخش جادوهای سیاه وزارت خونه جنس:مرد شغل در هاگوارتز:معلم دفاع در برابر جادوی سیاه جنس چوب: ابر چوب دستی سازمان:محفل ققنوس و ارتش دامبلدور قدرت:نابودی کامل جادوی سیاه وررد مورد علاقه:اکسپکتوپاترونوم
کارآگاه بازنشسته. یک سال تحصیلی را در هاگوارتز، در ته یک چمدان جادویی گذراند (ج.آ). مودی عضو محفل بود و بخاطر بدگمانی اش به دیگران ،مخصوصاً در مورد غذا و نوشیدنی، و همچنین امنیت چوبدستی معروف بود؛ این مورد آخر ممکن است بخاطر از دست دادن پایش باشد (ج.آ ، م.ق.3). البته این فقط یک حدس است. جزئیات بیشتر...)
آلاستور = در یونانی به معنی «انتقام جو یا کینه جو»؛ انتقام ترسناک ولی عادلانه. moody = شخصی که رفتار یا شخصیت او مرتب تغییر می کند و البته بدتر می شود. آلاستور مودی مطمئناً با این توصیف همخوانی دارد. این کلمه معنی دیگری نیز دارد: «جعلی یا بدلی».
قوانین ایفای نقش رو بخون http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=5&forum=7
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/5/5 18:37:21
-نام: فرمانروای تاریکی 2-سن:خیلی زیاد 3 –جنس: مذکر خالص 4-رنگ چشم: سیاه 5-تحصیلات:فارغ التحصیل از مدارس جادوگری سرزمین تاریکی 6-گروه:راونکلاو 7- رنگ مو:مشکی 8-ظاهر کلی : قد بلند . هیکلی کشیده . بدنی چهار شانه . روی هوا شناور هست 9-چوبدستی: ساخته شده از شاخ تک شاخ و قلب ققنوس و قلب اژدها, انعطاف پذیر .به طول ۳۰سانتی متر 10_دسته ی جارو : گلوله ی آتش 11-علاقه ها : کشتن و زجر و عذاب مردم 12_: فرمانروای تاریکی شخصیتی است که باعث تمام بد بختی ها می شود . در دیدگاه همگان آشکار است که او قلبی مهربان دارد ولی استفاده ی آن را بلد نیست . هر کسی که بتپاند این کار را به او بیاموزد تا آخر عنو از خمایت ازباب برخوردار خواهد بود .در میان مردم شایع است که او هرکس را که اعلام آمادگی برای آموزش استفاده از قلب مهربان بکند و در این کار موفق نشود طلسم می کند و او را تا آخر عمرش در عذاب و سختی نگاه می دارد. ببخشید من می خواستم عضو محفل هم بشم .
ممنون
از لیست شخصیتها یه شخصیت هری پاتری انتخاب کن. موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فرمانروای تاریکی در 1387/5/2 10:17:52 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/5/5 12:02:12
..::Winner Winner Chicken Dinner::.. .....Now its time to renew the power ..... Power of light against dark
به به...شجره نامه خود را معرفی کنید.چه تاپیک زیبایی.
نام: مونتگومری فامیل: مونتگومری فامیل پدر:نیدونم.در کتاب نبود سن:شما بنویسید 50 سال.سی سال پیش در هاگوارتز درس میخوندم. قد : 180 سانتی متر. چوبدستی:از همونایی که دامبول داره. چهره:فردی بس خوشتیپ.طوری که بجای فیلم مستر ومیسس اسمیت،بجای براد پیت از من دعوت کردن.ولی خو بدلایلی که به شما مربوط نمیشه نرفتم. توضیحات: موتگومری که من بیچاره بشم،در سال 1957(همین حدودا)پا بر زمین گذاشت.بدلیل این که خیلی کوچک بود و سن کمی داشت،یادش نمیاد که در کوچکی چه کارهایی کرده و چه چیزهای کشف کرده.درس 6 یا 7 سال بعد از تولد،نامه ای از مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز دریافت میکنه و درست چند روز بعد،میره به این مدرسه.بعد از تکمیل تحصیلات،وی بعنوان یک پرفسور خزنده شناس وارد یکی از دانشگاها میشه و کلی سفر میره.با کلی از مارها آشنا میشه و خلاصه در جنگلها کلی فامیل و دوست و آشنا پیدا میکنه. گرچند بعضی از این فامیلها یکم مونتی رو زیادی دوست داشتن و میخواست یک ماچ آبدار تقدیمش کنن،ولی بازم فامیل های بسیار خوبی بودن.چتد سال بعد از رفتن به جنگلهای مختلف،آقای اسنیکت از مونتی خواهش میکنه که در کتابش حضورت داشته باشه.مونی هم که دلش برای یارو میسوزه و در کتاب اون کتاب شوم،نقش خودشو که همون دایی مونتی باشه رو بازی میکنه.الان هم من دیگه باید برم چایم رو بخورم که داره کم کم سرد میشه.
آها و تا یادم نرفته من میخوام برم گریفندور (اسم شخصیت در لیست بود.من هم اینطوری پرورشش دادم.ممنون)
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/5/1 19:23:35
تا زمانی که عشق دوستان هست، مونتی هرگز فراموش نخواهد شد!!
نام : مورگانا نام خانوادگی : لی فای گروه : اسلیترین سن : 30 سال قد : 180 سانتی متر جوبدستی : از جنس چوب بید مجنون با مغزی از پرققنوس و خون اژدها و اکسیر شفابخش سپر مدافع : اژدها توانمندی ها : قویترین شفادهنده در تاریخ جادوگری ویژگیهای ظاهری : موها و چشم های سیاه و صورتی جذاب ولی خشک و بی احساس توضیحات اضافی : من در جزیره زیبای آوالان به دنیا آمدم ، بزرگ شدم و هم اکنون بر آن حکم میرانم . قدرت شفادهندگی من تا حدیست که نیازی به استفاده از اکسیر ، معجون و یا چوبدستی ندارم . با این حال از هر سه استفاده می کنم زیرا ، زیر پا گذاشتن سنت ها و اصول جادویی برای عضو یکی از اصیل ترین خاندان های جادوگر غیر قابل بخشش است .
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنجلینا در 1387/4/31 0:45:28 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/4/31 18:57:49
نام: لرد دزموند نام خانوادگی: پلاس گروه:هافلپاف توضیح: صورتی سیاه مایل به سفید و لباس عادی لرد دزموند یک سوییشرت با کلاه که در لحظات حساس و برای استتار ان را روی سر خود می گذارد. اخلاق بسته به موقعیت. دارای نیروی درونی و چوب جادوی هدیه گرفته شده از دوست خود که به او ثابت کرد که لرد دزموند دارای نیروی جادویی است. قدی نسبتا بلند و دارای هیکلی متوسط با موهای بلند که تا بالای شانه هایش کشیده شده اند و به رنگ قهوه ای تیره است. چشمانی شکاک و لب هایی نورمال و دماغ استاندارد.بازوان قوی به دلیل بزرگ شدن در خانواده ای کشاورز. تجربه ی دس خوانی در مدرسه های ماگلی هم دارد چون تا کلاس هشتم نمی دانست که دارای نیروی جادویی است و به دلیل دور بودن خانه ی ان ها از مدرسه ی هاگوارتز و نزدیکی به مدرسه ی دورمشترانگ، به همین دلیل در دورمشترانگ درس خوانده و بعد از دو سال از انجا کوچ کرده و در هاگوارتز ادامه تحصیل داده. ( برای بچه های کلاس پایینتر زنگ اخر کلاس تقویتی می گذاشت :D ) در حال حاضر در سن بیست سالگی به سر می برد ولی نسبت به سن خود جادوگری دانا و پربازی است که خود را برای ماموریت های بزرگ اماده کرده است. یکی از کارهایی که او در کوچکی ارزوی انجام دادن داشت کشف طلسم های جدید و به ثبت رساندن ان ها در کتاب طلسم های خود بود.
از لیست شخصیتها یه شخصیت هری پاتری انتخاب کن. در قوانین امده: نقل قول:
9-2-) شخصیت هایی که گروهشان در کتاب های هری پاتر ثبت نشده است و همچنین شخصیت های غیر هری پاتری میتوانند به هر گروهی به صورت دلخواه بروند یا اصلا گروهی نداشته باشند.
حالا اگه می خواین به هری پاتر ربط بدیم می تونیم بگیم یکی از نوادگان هافلپافی است که تنها عضو خانواده شخصی خود است و برای ایجاد زندگی تازه در بیست سالگی تغییر فامیل داده و وارد هاگوارتز شده! از شخصیت غیر هری پاتری فقط نام جادوگران ماه سایت رولینگ تایید میشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/4/30 12:13:57 ویرایش شده توسط استثنا در 1387/4/30 12:35:30 ویرایش شده توسط استثنا در 1387/4/30 12:38:24 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/4/31 18:44:17