درود! در این اطلاعیه میخوایم از تمام علاقه مندان به کار ترجمه دعوت به عمل بیاریم! (مطابق با آخرین تصمیم مدیران مسئول، از تمام مترجمان قبلی هم عنوان مترجم گرفته میشه و اگر دوست داشته باشن ادامه بدن باید دوباره درخواست بدن.) نکاتی هم هست که در ادامه می بینید: ۱-مترجمان در بخش های مقاله و پاترمور شرکت خواهند داشت. ۲-فرصت ها بین ۳ هفته تا یک ماه بسته به خود مترجم و طولانی یا کوتاه بودن مقاله متفاوت خواهد بود. ۳- در صورتی که خود مترجم علاقه به ترجمه ی متن خاصی داشت میتونه مقاله ش رو به یکی از مدیران داخلی ارسال کنه و بعد از گرفتن تایید، ترجمه رو شروع کنه. ۴- بعد از اینکه شما اولین ترجمه رو انجام دادین بهتون عنوان مترجم داده خواهد شد. ۵- اگر به طور ویژه تمایل دارین در بخش خاصی مثلا پاتر مور، مقالات مربوط به هری پاتر، جانوران شگفت انگیز و ... فعالیت کنین ، میتونین این مورد رو ذکر کنید. اگر شما هم تمایل دارین تا در تیم ترجمه شرکت کنید، در همین تاپیک اعلام کنید و منتظر جغد های ما باشید!
سلام و عرض ادب. دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و سطح زبانم بد نیست.دوست دارم با تیم ترجمه همکاری داشته باشم لطفا نحوه عضویت تیم ترجمه رو بهم توضیح بدین.متشکرم.
سلام خوشحالیم که استقبال کردید. پخ هاتون رو چک کنید. جوابتون رو فرستادیم.
سلام. خوب فکر کنم یه تجربه ی جدید باشه عضویت تو گروه فقط این که من بعد از بیست و سه خرداد می تونم بیان فعالیت کنم حالا با این اوصاف، یه تازه وارد می پذیرید؟
سلام تریشا.
پخ هاتو چک کن.
ویرایش پس از ویرایش:
تایید شد! خوش اومدی. =)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لایتینا فاست در 1397/3/5 12:06:13 ویرایش شده توسط لایتینا فاست در 1397/3/8 19:40:24
مارگارت داره می گه داری امضام رو می خونی! حواست باشه داری نزديک می شی به مارگارت صدمه نزنی! یک عدد هافلی هستم هلگا معتقد بود با پشتکار، هوش، شجاعت و بلندپروازی هم بدست میاد! هافلپافی باشیم، خوشحال باشیم! هی حواست به مارگارتِ من باشه!
سلام بروبچ! یک عدد برگهی سفید روی درِ اینجا به چشمم خورد که با فونت ۲۴ روش نوشته: «به یک عدد مترجم نیازمندیم. الزاماً خانوم!» اجازه بدین شفافسازی کنم براتون. ببینین دوستان، درسته که من الآن لبام غنچهایه، ولی من اوریجینالاً پسرم. من پسری بودم که گروه دخترونهی ریون دخترم کرد. من پسر بودم، الآن دختر شدم. ینی واقعاً دختر نیستما. با اینکه پسرم، ولی دختر هم هستم. ولی اصلاً دختر نیستم. که هستم.
خلاصه... نمیدونم الآن بیشتر به مترجم مقالات بیشتر نیاز دارین یا اخبار. جفتشون رو هستم. البته ترجیحاً یه چیزی باشه که انجامش سوپر فوری نباشه.
سلام کسی که هم دختری هم نیستی.
ورودت رو به تیم ترجمه مقالات تبریک میگم. تایید شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لایتینا فاست در 1397/2/15 15:25:56
How do i smell?
پاسخ به: فراخوانِ عضویت در تیمهای ترجمهی جادوگران
سلام لایت، سلام رز! فکر کنم بتونم تو بخش ترجمه کمک بکنم. البته این دو سه ماه وقت زیادی ندارم همونطور که لایت در جریانه. ولی بعد از اون تقریبا کل وقتم آزاده. سلام دروئلا.
تایید شد! =) به تیم ترجمه خوش اومدی. ^.^
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لایتینا فاست در 1397/1/21 19:50:05
One must always be careful of the books and what's inside them, for the words have the power to change us
-Tessa Gray-
پاسخ به: فراخوانِ عضویت در تیمهای ترجمهی جادوگران