شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
هدویگ سوابق: *حضور در تیم گریف یونایتد که تا مرحله دوم جام حذفی 1 بالا آمد اما این تیم در بازی دوم شرکت نکرد. * زدن سه نمایشنامه طنز، نصف خوب، نصف متوسط
قیمت اولیه: 1900 گالیون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرلین کبیر در 1385/6/30 11:10:31
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
پروفسور اسپراوت سوابق: * حضور در تیم آزکابان در دور اول اولین جام حذفی * ارسال دو نمایشنامه جدی برای این تیم * بازیکنی در سطح معمولی * هم اکنون کاپیتان تیم آزکابان سابق یا ریش سفیدان جدید می باشد.
قیمت اولیه: 1300 گالیون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
سوابق: * حضور در اولین جام حذفی کوییدیچ * این بازیکن در تیم آزکابان بوده و در جام حذفی 1 سه نمایشنامه جدی برای این تیم زده است. * سطح جدی این بازیکن در حد معمولی می باشد و از از لحاظ ایده متوسط.
قیمت پایه بازیکن: 1200 گالیون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرلین کبیر در 1385/6/31 19:09:14
در این قسمت ، شناسنامه بازیکنان کوییدیچی که در جام جهانی حضور داشته اند و یا نداشته اند ارسال میشود . به این صورت که برای هر یک از بازیکنان قیمتی مشخص میشود تا قیمت یک تیم کوییدیچ مشخص شود .
در هر دوره ، پست جدیدی ارسال شده و امتیازات جدید بازیکنان وارد میشوند . امتیازات تمام بازیکنانی که در کوییدیچ شرکت داشته اند در اینجا ثبت شده است ؛ سعی میشود تا اسامی بازیکنان غیرفعال گذشته حذف شود و بازیکنانی که شرکت دارند باقی بمانند تا سردرگمی برای بازیکنان و کاپیتان ها رخ ندهد .
بعد از هر جامی که برگزار میشود ، امتیازات جدیدی برای بازیکنان قرار میگیرد .
" یکی از ملاکهای تعیین قدرت تیمها مجموع امتیاز بازیکنان است. "
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرلین کبیر در 1385/6/16 10:39:19 ویرایش شده توسط مرلین کبیر در 1385/6/31 19:12:46 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/13 11:24:21 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/23 21:01:10 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/11/21 19:14:54 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/4/2 13:02:27 ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/3/22 19:41:22 ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/20 18:48:40