جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: جمعه 7 شهریور 1393 03:47
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

بازی ها توی روز های 10، 18 و 26 شهریور برگزار میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 شهریور 1393 01:49
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم اهم.. اجازه هس آق مدیر؟

میشه بی‌زحمت جدول برنامه‌ی مسابقه‌های کوییدیچ هاگ رو بذاری؟به فصل مدارس چیزی نمونده (گریه ی حضار ) و اینکه تاریخ بازیها کی باشه روی تصمیم‌گیری بعضی از اعضا برای توی تیم بودن تاثیر داره.

ممنان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 شهریور 1393 16:29
نمایش جزئیات
آفلاین
شما مسئول اینجا هستی و وظیفه داری به سایر اعضا پاسخگو باشی و وقتت رو صرف انجمن تحت نظارتت کنی. اگه وقت نداری برای انجام وظایف و رسیدگی میتونی همونطور که از مدیریت سایت استعفا دادی از مدیریت هاگوارتز هم استعفا بدی. اما با این حال چون بهم ثابت شده که قصد صحبت منطقی و دلیل آوردن و در نتیجه قانع شدن یکی از طرفین رو نداری و هدفت چیز دیگه ایه به بحث ادامه نمیدم و فقط یه شفافسازی میکنم در مورد اون فرافکنیت در مورد دیکتاتوری و کوییدیچ!

مجلس روزانه کلی مصوبه و طرح و لایجه تصویب میکنه و قانون رو تغییر میده! آیا این اسمش دیکتاتوریه؟ پر واضحه که نه. کی تغییر قانون دیکتاتوریه؟ وقتی که عطف به ماسبق بشه، وقتی یک اتفاقی بیفته و حکمش در قانون مشخص باشه، تموم که شد و رفت یک قانون جدید وضع بشه و در اون مورد با قانون جدید برخورد بشه ... مطلقه ... توی پست های قبل هم گفتم مختاری قانون رو تغییر بده که از این به بعد تا چه وقت پست ها نمره دهی بشه و گور بابای کسی که اعتراض کنه به این امر.
فک میکنم کاملا واضح باشه وقتی من پیش از مشخص شدن تکلیف مسابقه تیمم یه درخواستی میدم و شما که ناظری میای اصلاحیه ای به قانون میزنی و اعلان عمومی میشه و کسی هم اعتراض نمیکنه و اونوقت با قانون جدید بازی ما داوری میشه، با وقتی که در قانون نوشته شده پست بعد از تدریس نمره دهی نمیشه و من میام میبینم استاد تدریسش رو کرده و از ارسال پستم منصرف میشم و بعد یه نفر دیگه میپسته و پستش نمره میگیره و مدیر بعد از این اتفاق میگه که استاد میتونه به تکالیف بعد از تدریس نمره بده، چه تفاوتی دارن ... و بله حق با شماست، جای تعجب نیست!

این که شما میگی هر وقت دلت بخواد میتونی قانون رو نادیده بگیری ینی میتونی همین الان به دلیل این که هوا گرمه صد امتیاز به گروهت اضافه کنی و اینه که اسمش میشه دیکتاتوری. بی شک اگر از ابتدا مشخص بود که هاگوارتز کلا قانونی نداره و بر اساس تصمیمات شخصی اداره خواهد شد شاید خیلی ها تلاش نمیکردن و وقتشون رو براش صرف نمیکردن.

نهایتا هم اون 4-5 امتیاز نه ما رو قهرمان میکنه نه قهرمانیو از کس دیگه ای میگیره، این وسط حق داره ناحق میشه و اعتراض من به اینه.

با این حال از اونجایی که مدیریت شما رو انتخاب نکرده و با رای اعضا بوده که به مدیریت هاگوارتز منصوب شدین من دخالتی نمیکنم در کار هاگوارتز تا این ترم به پایان برسه. شما هم مختاری هر طور که خواستی اینجارو اداره کنی و همه شاهد شیوه مدیریتت هستن. به هر حال هم این بحث ها واضحه هم مدیریت شما عیانه و همه میبینن و هر کس هم قضاوت خودش رو داره. احتمالا نتیجه اینه که من پارانویا دارم و شما وجدان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 شهریور 1393 13:03
نمایش جزئیات
آفلاین
باید ها و نباید ها رو شخص مدیر مشخص می کنه. همون طوری که قانون رو شخص مدیر وضع می کنه. و در صورت صلاحدید ـش می تونه تغییر ـش بده یا در شرایط خاصی نادیده ـش بگیره. این فقط مخصوص هاگوارتز نیست و همه جا همینطوره. اگه خاطرتون باشه توی لیگ کوییدیچ هم همین اتفاق افتاد و قانون صریح، نادیده گرفته شد. البته باعث تعجب نداره که توی لیگ کوییدیچ مشکلی با شکستن قانون نداشتید و به هیچ وجه به نظرتون حرکت دیکتاتور گونه نبود.

در نتیجه قضیه حل نشد و از شما و تک تک کسانی که فکر می کنند حرکت من دیکتاتور گونه ـس، دعوت می کنم به اینجا مراجعه کنند.

در هر صورت این آخرین صحبت در این مورد بود و لطفاً دیگه در این مورد وقت بنده رو نگیرید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1393 00:22
نمایش جزئیات
آفلاین
باید ها رو قانون تعیین میکنه نه اشخاص. قانون رو هم من براتون ننوشتم، خودتون نوشتین و در واقع خودتون دارین تعیین میکنین. مدیر داره تعیین میکنه. ولی این که مدیر هر روز با توجه به شرایط و علاقه خودش یک تصمیم بگیره و قانون رو زیر پا بذاره به هیچ وجه پذیرفته نیست. قانونی که حق داره برای آینده تغییرش بده اما برای گذشته خیر!

امیدوارم قانون صریح و منطقی که عقل سلیم بهش حکم میکنه رو بپذیرید و قضیه همینطور حل بشه و مجبور نشم بلیط بزنم !!

یک بار دیگه هم قانونی که بهش استناد میکنم رو نقل میکنم برای شفافسازی در اذهان عمومی:

نقل قول:
4- مهلت ارسال تکالیف و پاسخ سوالات تنها تا جلسه ی بعد میباشد ، در صورتی که دانش آموزی تکلیف جلسه قبل را بعد از تدریس جلسه ی جدید ارسال کند ، استاد نباید امتیازی منظور کند!

امیدوارم اقلا با تفسیر به رای بخشی از قانون سعی کنید حرکت دیکتاتور گونه تون رو توجیه کنید نه با رو هوا حرف زدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1393 00:11
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا برای تازه واردینه؟ چه خوب حالا کی آغاز میشه آخ ببخشید در نزدم اوه انگار فهمیدید فالگوش وایساده بودم تاق تق توق

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 2 شهریور 1393 23:53
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

لودو بگمن

فکر می کنم آخرین پستم به اندازه کافی گویا بود و هنوز هم حرفم همونه و همون کار رو هم انجام خواهم داد.
در ضمن باید رو اینجا من مشخص می کنم نه کس دیگه. اگه هم کسی ناراضیه می تونه به مدیریت سایت بلیط بزنه و اعتراض کنه، اون ها تصمیم خواهند گرفت.
اون قانونی هم که پیشنهاد دادید تصویب نخواهد شد، به دلیل این که مدیر هاگوارتز عملاً توی این ترم جزو هیچ کدوم از گروه ها محسوب نمیشه.

جیمز سیریوس پاتر

به زودی قوانین مسابقات زده خواهد شد و همونطور که قبلاً هم اعلام شد، کوییدیچ هاگوارتز مخصوص تازه واردین ـه. احتمالاً اعضای قدیمی یا حق شرکت نخواهند داشت و یا حداکثر 1 سهمیه دارند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 2 شهریور 1393 15:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

یه بندی هم به قانون اضافه کنید که از مدیر بابت عدم پاسخگویی به مراجعین و عدم پایبندی به قانونی که خودش نوشته امتیاز کسر شه ... البته میتونید بعدش به این بند هم پایبند نباشید و وتو کنید.

خدافس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: جمعه 31 مرداد 1393 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دله دزد!
می بینم که اعصابت خرده!

KEEP CALM !
عب نئاره، هر ترم همینه، درس میشه، عب نئاره. فک میکنی من چرا اون بخش از حرفاتو در مورد مدیریت اول ترم نشنیدم؟ آ باریکلا!

غرض از مراحمت!
با توجه به اینکه لیگ کوییدیچ آخراشه و توی ماه آخر تابستونیم و اواخر شهریور هم دانشگاه ها شروع میشن به هر حال، سوالم اینه که آیا مسابقات کوییدیچ هاگوارتز برگزار میشه یا نه؟
و اگر بله، ایده ت چیه و قوانینش کی زده میشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 17:19
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
4- مهلت ارسال تکالیف و پاسخ سوالات تنها تا جلسه ی بعد میباشد ، در صورتی که دانش آموزی تکلیف جلسه قبل را بعد از تدریس جلسه ی جدید ارسال کند ، استاد نباید امتیازی منظور کند!

از این صریح تر؟! اگه میخواید قانون رو عوض کنید هیچ مشکلی نداره ... ینی مشکل که داره به نظر من از لحاظ منطقی اما به هر حال مختارید و میتونید عوضش کنید، ولی حتما میدونید که قانون عطف به ماسبق نمیشه و از این به بعد میتونید این سیستم جدید رو پیاده کنید. تکالیف قبلی که بعد از تدریس نمره دهی شدن طبق قانون باید امتیازشون کسر بشه.

سر جمع هم شاید 10 امتیاز توفیرش باشه و نفع و ضرری واس ما نداره اما هر کی هر کی و تصمیم دلبخواهی نباس باشه! روال درست کارو طی کنید طبق قانونی که خودتون نوشتید.

این میتونه هر وخ بفرسته هم واقعا چیز بی ربطیه! آره خیلی کارا میتونه بکنه! بکنه! سر شب بفرسته آخر شب بفرسته اصن نفرسته! چه ربطی داره؟! کاری که کرد ملاکه نه کاری که میتونه بکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!