جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

36 کاربر(ها) آنلاین هستند (28 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
35 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

كلاس دفاع در برابر جادوی سیاه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس دفاع در برابر جادوي سياه
ارسال شده در: یکشنبه 16 تیر 1392 18:22
نمایش جزئیات
آفلاین
کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه در این ترم توسط پرفسور آمبریج تدریس خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: یکشنبه 20 اسفند 1391 19:54
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات جلسه ی سوم

گریفیندور : 23 امتیاز

اينيگو ايماگو: 22 امتیاز

لی لی لونا پاتر : 23 امتیاز

امتیازات جلسه ی چهارم

بدون شرکت کننده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: پنجشنبه 10 اسفند 1391 17:46
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه ی چهارم

- به نظرتون خوابه؟

عده ای از بچه های کلاس گرد سالازار اسلایترینی در آمده بودند که با دهانی باز و ظاهری ژولیده و کثیف بر روی صندلی کلاس خوابیده بود .

- من میگم بیاید به خورده اذیتش کنیم .

- نه جیمز، ممکنه بفهمه بعدش برای تلافی از گریفیندور امتیاز کم کنه .

گویل درحالی که چوبی در دست داشت به سمت میز سالازار آمد، جلوی میز ایستاد و بعد از چند دقیقه بررسی چوب را در جایی که به احتمال زیاد ناف! سالازار قرار داشت فرو کرد .

ناگهان سالازار مانند یک شیر غرید و مانند یک کبری آماده ی حمله شد .

- روانــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــنـــــــــــــش های روانــــــــــــــــــــــــــــی !!!

با صدای فریاد سالازار همه ی دانش آموزان به سمت میزهایشان فرار کردند.

سالازار با همان ظاهر ژولیده و صورت اصلاح نکرده در حالی که ابروهایش را گره کرده بود به دانش آموزان نگاه میکرد.
- کدوم روانمشی بود که این کار رو کرد؟

همه ی دانش آموزان یکصدا گفتند "گویل".

سالازار چوبش را کشید و در کسری از ثانیه به جای گویل مقداری خاکستر بر روی صندلی به جا مانده بود . سپس سالازار نوک چوبدستی اش را فوت کرد .

در همین موقع صدایی در کلاس پیچید.

- پرفسور اسلایتیرین، پرفسور اسنیپ صحبت میکنه ، به دلیل پودر کردن یکی از دانش آموزان مدرسه 100 امتیاز از اسلایتیرین کم میشه .

- ای بابا ، شاگرد گروه خودم بود ، عشقم کشید سوکسش کنم.
- پس منم عشقم میکشه و 150 تا کم میکنم.
- اسنیپ مگه دستم بهت نرسه.
- شد 200 تا

سالازار از خشم زیاد رنگش قرمز گشته بود و درحالی که دود از کله اش بیرون میزد گفت :

- اون از اون که چوب میکنه تو نافم ، اینم از این که امتیاز کم میکنه.

بعد از چند دقیقه ، زمانی که آرام گشت گفت :

- امروز میخواستم راجع به موسیقی ، به خصوص موسیقی سیاه باهاتون صحبت کنم و از راههای مقابله باهاش رو بگم ولی با این اتفاقات امروز نه وقت میکنم و نه اعصابش رو دارم . اینم از شانس ما هستش که آخر ترم باید اینجوری باهاتون خداحافظی کنم .
بنابراین خودتون برید و تحقیق کنید .

1- نقش موسیقی در جادو و به خصوص جادوی سیاه. ( 10 امتیاز)
2- سه خواننده ی موسیقی سیاه نام ببرید و در بیشتر از 5 خط درباره ی او توضیح دهید . (10 امتیاز)
3- راههای مقابله با این نوع جادو و موسیقی را بگویید. (10 امتیاز)

به خلاقانه ترین جوابها امتیاز تشویقی تعلق خواهد گرفت .

-------------

جدا از شوخی ترم خوبی بود ، به من ایمان آزاد! نه سالازار، خیلی خوش گذشت و از بودن با شماها لذت بردم . شاید این کلاس آخرین کلاسی باشه که توی هاگوارتز تدریس کردم ولی امیدوارم اینطوری نباشه ، بودن با شماها همیشه برای من لذت بخش خواهد بود .

اگه انتقادی با پیشنهادی دارید حتما بگید .
امیدوارم شما هم از من و نحوه ی تدریس من راضی بوده باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: شنبه 28 بهمن 1391 21:58
نمایش جزئیات
آفلاین

1- پنج مورد از مکانهایی که تله های سیاه را میتوان در آنها به صورت ساعتی به وجود آورد نام ببرید و آدرس بدهید. 5 امتیاز
1.کوچه فلامل در فرانسه
2.استون هنج در بریتانیا
3.تالار اسرار که در مدرسه ی خودمونه
4.هرم جیزه درمصر
5.اتن در یونان

2- دو ضد طلسم برای این افسون پیدا کنید . 5 امتیاز
الیپوت ترانتوم اسکارتا
دفنتو دراکا هولا

3- دو طلسم هم شکل این افسون رو نام ببرید . 5 امتیاز .
ولماروک
سیروپانوتیک

4- این طلسم را در یک مکان استفاده کنید و اتفاقات افتاده را شرح دهید . 15 امتیاز.
بعدا از مدتی بود که با دوستان رفته بوودیم تالار اسرار یه نگاه به بقایای باقی مونده بندازیم!
اخه بابا ومامانم زیاد تعریفش رو میدادن خوب من و چند تن از دوستان دل به دریا زدیم ورفتیم توتالار که.....
که جناب ولدمورت با وجنات تمام سیاهشون که ماشالله اینگار همیشه اماده رفتن به مجلسه ختم هستند جلو ما
عین بختک ظاهرشد .
ماهم که تازه از سر کلاس استاد سالازار در رفته بودیم تحت تاثیر حرفای استاد بودیم که یهو گفتم هرپاتونیک ودر عرض چند ثانیه جناب لرد مجلس ختم افتادن تو چاله وماهمه به شکستش قاه قاه خندیدیم....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دانش بهترین هدیه است وشجاعت بهتر
ارسال شده در: جمعه 27 بهمن 1391 13:27
نمایش جزئیات
آفلاین

1- پنج مورد از مکانهایی که تله های سیاه را میتوان در آنها به صورت ساعتی به وجود آورد نام ببرید و آدرس بدهید. 5 امتیاز

زمین بازی کوییدیچ مدرسه
کوچه ناکترن { استاد خودتون گفتین }
جنگل ممنوعه
پشت بوم مدرسه بورمشترانک
اتاق خوابای مدرسه ی بوباتون

نا هرپانوتیک
فلیزیوما تیرئسا

هرپاتر تلی مانه
ساندیش سیریس سلبتنیا
4- این طلسم را در یک مکان استفاده کنید و اتفاقات افتاده را شرح دهید . 15 امتیاز.
بازم مثل همیشه سالازار کبیر در حال قدم زدن بود ! ایشان حوصلشان سر رفته بود و به فکر یک شوخی و دست انداختن دانش آموزان بودن که ناگهان به فکر به کار گرفتن طلسم
هرپانوتيك افتادند
{ فکر خوبیه ولی این جا یک مکان عمومیه اما حال می ده !}
ناگهان فریاد زد هرپاتونیک
اما اتفاقی افتاد چون قدرت سالازار کبیر خیلی بیشتر از این حرفاس که باعث انجام دادن این طلسم تویه مکان عمومی بشه ختم کلام بچه ها تو این گودال میفتادن و سالازار قهقه می خندید داداش سالازار قدرتمند تر از این حرفاست چی فکر کردی پیش خودت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگه توزندگی زمین خوردی از جات پاشو پوز خند بزنو بگو: همه ی زورت همین بود؟؟
ارسال شده در: یکشنبه 22 بهمن 1391 00:59
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیازات جلسه ی دوم دفاع در برابر جادوی سیاه

راونکلاو : 28

دافنه.گرینگراس :28

گلرت گریندل والد: 5+4+15+ 3 امتیاز تشویقی برای رول = 27

گریفیندور :21

بارنی ویزلی : 12

لاوندر براون : 5+5+5+5= 20

لی لی لونا پاتر : 24

اينيگو ايماگو : 25

هافلپاف : 30

ارنی مک میلان: 30

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: جمعه 20 بهمن 1391 17:15
نمایش جزئیات
آفلاین
- یه کم سبیلاش رو بلندتر بکش ، سیبیلاش خیلی بلند تر و زشت تره.

این صدای لیلی لونا پاتر بود که به ارنی مک میلانی میگفت که درحال کشیدن کاریکاتور سالازار بر روی تخته ی کلاس بود .

- الان بهتره؟ شبیه تر شد؟

درهمین هنگام در کلاس با شدت فراوانی باز شد و سالازار کبیر وارد کلاس گشت.

- آواداکدورا

طلسم از چوبدستی سالازار خارج شد و مستقیم به ارنی برخورد کرد و باعث مرگش شد .

سالازار بی تفاوت به جسد ولو شده ی ارنی و تعجب فراوان دانش آموزان از حرکت وی به سمت میزش رفت و بر روی صندلی نشست . نگاهی به تخته انداخت و کاریکاتورش را براندازی کرد ، سپس با اشاره ی چوبدستی اش تخته را پاک کرد .
سپس رو به دانش آموزان برگشت و گفت :

- این یه کوئیز ساده بود، میخواستم ببینم که چقدر در زمینه ی سپرهای دفاعی کار کردید و چقدر آماده اید ، اما مشخصه که فقط میرزا بنویس هستید .

سپس مانند کسی که دنبال شخص خاصی در میان جمعیت باشد به دانش آموزان نگاه کرد و گفت :

- گرنجر کجاست؟ گرنجر رو نمیتونم ببینم .

هرمیون از جایش بلند شد و گفت :

- آقا اجازه؟! ما اینجاییم.

- کروشیو

بر اثر برخورد طلسم سالازار ،هرمیون در حالی که زجر میکشید کف کلاس پهن شد .

-نه ، اینجوری نمیشه ، شماها همتون درساتون ضعیفه ، از این کلاس گلابی هم درنمیاد چه برسه به جادوگر . من توی اون یکی مدرسه که درس میدم بچه ها کلاسش از شماها باهوشتر هستند . اصلا درس رو بهتر میفهمند .

از بین دانش آموزان یکی گفت :
- استاد کدوم مدرسه؟

-اون یکی مدرسه .

- دقیقا کدوم مدرسه ؟

- اون یکی مدرسه .

- ممنون قانع شدم .

سالازار نگاهی به ساعت شنی گوشه ی کلاس انداخت و گفت :

- وقت زیادی نداریم ، این کوییز خیلی وقتمون رو گرفت . بهتره بریم سر درس .

خب درس امروز درباره تله هاي سياه هستش ،اين تله ها عموما توسط افسوني به نام هرپانوتيك ايجاد مي شن، البته افسون هاي ديگه اي هم هستن كه اونا كارآييشون خيلي كمتره، يعني همون قدري هم كه بود الان ديگه نيست، همون افسون هرپانوتيك اين تله هاي سياه را به وجود مياره .

اين تله ها شامل گودال هاي نامرئي است كه آدم را به زير زمين مي كشه و در اونجا بر اثر كمبود هوا تنفس سخت مي شه و روانمنش کشیده شده زرتی فرط میشه و خدا رحمت كنه!
اين تله ها عموما در هر مکاني به وجود نمیان ، مكان هايي میخوان كه اثري از سياهي و جادوي سياه توش باشه ، مثل كوچه ناكترن در لندن یا بعضی جاهای همین مدرسه

مثلا در كوچه دياگون هم ميشه به وجود آورد اما مثلا در حد دو سه دقيقه اين تله ها مي مونن، اما در جايي مثل ناكترن مي بينيم تا يك ساعت هم هستند و پايداري دارن. اما در اصل چيزي نيست كه به راحتي قابل تشخيص باشه، افسون خاصي نيست كه خيلي در اين مورد كمك كنه و به دردبخوره اما ميشه از افسون فرايبانز استفاده كرد. اين افسون كمك مي كنه تا تله هاي اطراف و جلوي ما به مدت دو ثانيه با اشعه هاي قرمز به صورت دایره ای روشن بشن ، اما تكرار افسون در مورد همان تله ها در همان مكان امكان پذير نيست.

سپس سرفه ای کرد و گفت : و اما تکالیف . . .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: جمعه 20 بهمن 1391 17:15
نمایش جزئیات
آفلاین
- یه کم سبیلاش رو بلندتر بکش ، سیبیلاش خیلی بلند تر و زشت تره.

این صدای لیلی لونا پاتر بود که به ارنی مک میلانی میگفت که درحال کشیدن کاریکاتور سالازار بر روی تخته ی کلاس بود .

- الان بهتره؟ شبیه تر شد؟

درهمین هنگام در کلاس با شدت فراوانی باز شد و سالازار کبیر وارد کلاس گشت.

- آواداکدورا

طلسم از چوبدستی سالازار خارج شد و مستقیم به ارنی برخورد کرد و باعث مرگش شد .

سالازار بی تفاوت به جسد ولو شده ی ارنی و تعجب فراوان دانش آموزان از حرکت وی به سمت میزش رفت و بر روی صندلی نشست . نگاهی به تخته انداخت و کاریکاتورش را براندازی کرد ، سپس با اشاره ی چوبدستی اش تخته را پاک کرد .
سپس رو به دانش آموزان برگشت و گفت :

- این یه کوئیز ساده بود، میخواستم ببینم که چقدر در زمینه ی سپرهای دفاعی کار کردید و چقدر آماده اید ، اما مشخصه که فقط میرزا بنویس هستید .

سپس مانند کسی که دنبال شخص خاصی در میان جمعیت باشد به دانش آموزان نگاه کرد و گفت :

- گرنجر کجاست؟ گرنجر رو نمیتونم ببینم .

هرمیون از جایش بلند شد و گفت :

- آقا اجازه؟! ما اینجاییم.

- کروشیو

بر اثر برخورد طلسم سالازار ،هرمیون در حالی که زجر میکشید کف کلاس پهن شد .

-نه ، اینجوری نمیشه ، شماها همتون درساتون ضعیفه ، از این کلاس گلابی هم درنمیاد چه برسه به جادوگر . من توی اون یکی مدرسه که درس میدم بچه ها کلاسش از شماها باهوشتر هستند . اصلا درس رو بهتر میفهمند .

از بین دانش آموزان یکی گفت :
- استاد کدوم مدرسه؟

-اون یکی مدرسه .

- دقیقا کدوم مدرسه ؟

- اون یکی مدرسه .

- ممنون قانع شدم .

سالازار نگاهی به ساعت شنی گوشه ی کلاس انداخت و گفت :

- وقت زیادی نداریم ، این کوییز خیلی وقتمون رو گرفت . بهتره بریم سر درس .

خب درس امروز درباره تله هاي سياه هستش ،اين تله ها عموما توسط افسوني به نام هرپانوتيك ايجاد مي شن، البته افسون هاي ديگه اي هم هستن كه اونا كارآييشون خيلي كمتره، يعني همون قدري هم كه بود الان ديگه نيست، همون افسون هرپانوتيك اين تله هاي سياه را به وجود مياره .

اين تله ها شامل گودال هاي نامرئي است كه آدم را به زير زمين مي كشه و در اونجا بر اثر كمبود هوا تنفس سخت مي شه و روانمنش کشیده شده زرتی فرط میشه و خدا رحمت كنه!
اين تله ها عموما در هر مکاني به وجود نمیان ، مكان هايي میخوان كه اثري از سياهي و جادوي سياه توش باشه ، مثل كوچه ناكترن در لندن یا بعضی جاهای همین مدرسه

مثلا در كوچه دياگون هم ميشه به وجود آورد اما مثلا در حد دو سه دقيقه اين تله ها مي مونن، اما در جايي مثل ناكترن مي بينيم تا يك ساعت هم هستند و پايداري دارن. اما در اصل چيزي نيست كه به راحتي قابل تشخيص باشه، افسون خاصي نيست كه خيلي در اين مورد كمك كنه و به دردبخوره اما ميشه از افسون فرايبانز استفاده كرد. اين افسون كمك مي كنه تا تله هاي اطراف و جلوي ما به مدت دو ثانيه با اشعه هاي قرمز به صورت دایره ای روشن بشن ، اما تكرار افسون در مورد همان تله ها در همان مكان امكان پذير نيست.

سپس سرفه ای کرد و گفت : و اما تکالیف . . .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: شنبه 7 بهمن 1391 19:05
نمایش جزئیات
آفلاین
1- سه سپر دفاعی نام ببرید . 5 امتیاز

آپاره سیوم
اکسپکتو پاترونوم
پروتگو

2- هرکدام در مقابل کدام خاصیت دفاعی دارند. 5 امتیاز

آپاره سیوم: طلسم ضد تقلب که حوهر نامرئی را آشکار می کند.
اکسپکتو پاترونوم: سپر مدافع برای مقابله با دیوانه ساز ها
پروتگو: سپر دفاعی معمولی

3- نحوه ی به وجود آمدن یکی از این سه مورد را شرح دهید . 20 امتیاز

چندین سال پیش و در آغاز فعالیت دفتر کاراگاهان وزارت سحر و جادو، این دفتر اطلاعیه ای برای عضو گیری در روزنامه ی پیام امروز زد. روز بعد جمعیت زیادی در جلوی وزارت سحر و جادو جمع شده بودند.
کورنلیوس فاج که آن زمان تازه به عنوان ریس دفتر کاراگاهان منصوب شده بود تصمیم گرفت که برای این که از بین این افراد گزینش کند. به همین دلیل اعلام کردند که از ثبت نام شده ها امتحان کتبی و عملی می گیرند.

مسلماً برای امتحان افرادی به فکر تقلب بودند، به همین خاطر فاج از یکی از دوستانش یعنی پروفسور تافتی درخواست کرد که به عنوان مراقب سر جلسه ی امتحان حضور پیدا بکند و روی امتحان نظارت داشته باشد.
چند روز بعد، روز امتحان بود. پروفسور تافتی در سالن چرخ می زد که دید یکی از افراد یک کاغذ پوستی سفید در دست دارد.
پروفسور جلو رفت و گفت:
- اون برگه چیه تو دستت؟
- چیزی نیست جناب. برگه ی سفید.
- بده به من ببینم!
- بفرمایید.

پروفسور تافتی کاغذ را گرفت و چوبدستی اش را در آورد و به سمت کاغذ سفید نشانه رفت:
- آپاره سیوم!

ناگهان برگه پر شده از نوشته های ریز و دقیقی از طلسم ها و نکات مهم کاراگاهی!
در میان بهت و حیرت همه، پرفسور برگه ی امتحان پسر متقلب را گرفت و با لبخندی به سمت جایگاه خودش رفت.

بعد ها گفته شد که پرفسور تافتی شب قبل از امتحان این طلسم را به وجود آورده است تا از تقلب در چنین امتحان بزرگی جلوگیری کند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 6 دی 1391 14:37
نمایش جزئیات
آفلاین
- سه سپر دفاعی نام ببرید . 5 امتیاز

اکسپکتو پاتر ونوم
پروتگو
کرمبوگو

2- هرکدام در مقابل کدام خاصیت دفاعی دارند. 5 امتیاز

اکسپکتو پاتر ونوم : سپری برای مقابله با دیوانه سازها
پروتگو : سپری در مقابل طلسم های هجومی
کرمبوگو : سپری برای از بین بردن طرف مقابل

3- نحوه ی به وجود آمدن یکی از این سه مورد را شرح دهید . 20 امتیاز
کرمبو گو را من ساختم {خواهش می کنم؟} این ورد رو از در هم آمیختن چند ورد دیگه به وجود آوردم من وقتی در مسابقه ی جادوگران شرکت کردم باید یه ورد جدیدی می ساختم خیلی ترسیدم نمی دونستم چی کار کنم انگار هوا هم برای این مسابقه ناراحت شده بود بالاخره چند تا وردو باهم مخلوط کردم واین وردو به وجود آوردم تا طرف مقابلو نابود کنم///
اکسپکتوپاترونوم : این ورد توسط پرفسور لوپین به پاتر گفته شده و او از این ورد در برابر دیوانه سازها استفاده می کند.////

4- در رولی کوتاه از یک سپر دفاعی استفاده کنید . 5 امتیاز تشویقی .

دوباره اسنیپ و هری در مقابل هم بودند و اسنیپ بدگویی از جیمز پاتر را شروع کرد
هری طاقت نیاورد خواست اسنیپ را بکشد
هرمیون دست هری را گرفت که نکند کاری از هری سر بزند که بعدا موجب دردسر شود....
اما کار از کار گذشته بود
هری گفت: کرمبگو .... کرمب.... کرمبگو
و اسنیپ//////................................

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (5.42 KB)
34180_50dad9f3b9119.jpg 217X232 px
اگه توزندگی زمین خوردی از جات پاشو پوز خند بزنو بگو: همه ی زورت همین بود؟؟