جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

35 کاربر(ها) آنلاین هستند (29 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
33 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

معجون عشق براي تو چه بويي مي ده

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: معجون عشق براي تو چه بويي مي ده
ارسال شده در: پنجشنبه 5 مهر 1386 06:39
نمایش جزئیات
آفلاین
تا اونجایی که یادم می یاد در تاب به بوی مورد علاقه رون اشاره ای نشده.
اما در مورد خودم از عطری که سیب تازه داره را دوست دارم و همچنین بوی گل یاس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اونی که سرور و پادشاهمونه ویزلیه!
تاپیک ها:
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4587&forum=3&post_id=175197#forum
ارسال شده در: پنجشنبه 5 مهر 1386 02:40
نمایش جزئیات
آفلاین
معجون عشق چه بویی میده؟ یا من با چه بویی عشق میکنم ؟ یا عشق منو یاد چه بویی میندازه؟
اول این سه سوال رو جواب بدین تا من نظرمو بگم. سوالا خیلی باهم فرق دارن ( نمیفهمی مشکل از خودته )

خب بوی نم بارون. واقعا احساس تازگی میکنم.
بوی جنگل. فضای سبز.
بوی پاکی و صداقت بچه های کوچیک . شاید بگین که این که بو نداره ولی من میگم لازم نیست هر بویی رو با بینی ( همون دماغ ) حس کنیم. همون احساسی که با دیدن لبخند یه بچه بهتون دست میده یا وقتی که یه سوال رو در نهایت صداقت ازتون میپرسه میتونه بهترین بویی باشه که حس میکنین.
بوی هزاران گل کنار هم.

اینارو خیلی جدی گفتم. لطفا کسی شوخی نکنه در مورد این موارد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 5 مهر 1386 02:13
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام. منم با لیلی مواقت دارم. اتفقا معجون عشق برای من بوی جایی رو میده که از بچگی فقط اونجا آرامش داشتم. اتفاقا فردا شب با کالین جونز میریم همونجا همی. عطر این جای با شکوه رو هیچ جا توصیف نکردن. مگه اینکه برین و تجربه کنین. ولی یه توصیف از خودم میگم که اغراق نیست. بوی خدا رو میده.(لطفا پاک نشه)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه.
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه
ارسال شده در: چهارشنبه 4 مهر 1386 21:07
نمایش جزئیات
آفلاین
خب فكر مي كنم بهتر بود اسم اين تاپيك رو مي ذاشتيد شما به چه بويي علاقه داريد! چون در واقع تنها تصوري كه ما مي تونيم در مورد بوي معجون عشق داشته باشيم رايحه ايه كه بهش علاقه منديم.

به هر حال بد نيست اعتراف كنم من هم با ديدن اين تاپيك براي چند لحظه به فكر فرو رفتم كه واقعاً اگه همچين معجوني وجود داشت و يه نفر مي خواست اونو براي من درست كنه، معجون چه بويي پيدا مي كرد.در نتيجه تصميم گرفتم ليستي از عطر هاي مورد علاقه مو آماده كنم تا هم خودم شناخت دقيقي نسبت به خودم پيدا كنم و هم اگه روزي روزگاري جادوگر محترمي پيدا شد كه تصميم گرفت براي من معجون عشق درست كنه سر در گم نشه و بدونه دقيقاً چي توش بريزه!

خب احتمالاً بوي معجون عشق براي من تركيبيه از چند تا ازين رايحه ها:
بوي خاك بارون خورده
بوي ليموي تازه
بوي سيب درختي
بوي ملايم قهوه
بوي شكلات صبحونه ( ازون فندقيا )
بوي نون تازه
و غيره!!

در اينجا جا داره كه در جايگاه يه مادر! ( ) اين نكته رو به فرزندان جادوگرم ياداوري كنم كه پسراي گلم! تو اين زمونه ديگه لازم نيست براي تهيه ي معجون عشق خودتونو خفت بديد! اون مال زمان منو سه وه روسو اينا بود! الان راههاي ساده تري هم براي خر كردن ساحره ها وجود داره، انقد خودتونو عذاب نديد خداي نكرده مريض مي شيدا! از ما گفتن بود!

در پايان هم بر خود فرض مي دانم! كه به پرسي و كالين عزيز به خاطر اين حسن سليقه و طبع لطيفي كه دارن تبريك و تهنيت عرض كنم! يه لحظه چهره ي هوريس با اون سيبيلا رو جلوي چشمتون بياريد بعد تصور كنيد معجون عشق بوي اونو بده! نوش جان!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مهر 1386 19:03
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم...تو کلاس معجون سازي بودم...پروفسور اسلاگهورن معجوني درست کرده بود...واي چه بويي مي داد واقعا لذت بخش بود...بوي جورابي که يک هفته شسته نشده...بوي دابليوسي...واي حتي بوي ريش تازه اب زده هم ميومد...اين بود منو ياد يه چيز...نه يه نفر مي نداخت...يه غول...گراپ دوست دارم
(هوووم اين يه خطي و بي محتوا نبود همي پاک نشه!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مهر 1386 13:16
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان توجه کنن که پست های تک خطی و بی محتوا نزنین که سریع پا میشه.

پست پوریا ، کتی بل ، ماتیلدا ، کالین ، اراگوک و ققنوس پاک شد.

فکر نکنم کار سختی باشه پستی مثل پست مالی ویزلی زده بشه.

در صورت مشاهده پست های بی محتوا، تاپیک دوباره قفل و پاک خواهد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1386/7/3 13:24:15
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: دوشنبه 2 مهر 1386 20:47
نمایش جزئیات
آفلاین
آلفرد عزیز هم سوالهای خصوصی می پرسه ها!!!

راستش من از بچگی حس بویاییم از بقیه حواسم قوی تر بوده و بوی افرادی که برام عزیزم همیشه خاطرمه و حتی موقعی که ازم دور باشن می تونم بوی مخصوص اونا رو به یاد بیارم افرادی مثل پدر و مادرم، برادرم و دوستان نزدیکم و البته همسرم که هر کدوم بوی جداگانه ای دارن که بوی مثلاً عطر یا اودکلن نیست بلکه جزئی از وجودشونه. مطمئن هستم که اگه معجون عشق واقعی باشه و من اونو بو بکشم بوی همسرم رو حس میکنم و اصلاً در این مورد شک ندارم. عطری ملایم مثل یک کوهپایه پر از گلهای وحشی و شیرین مثل شکلاتهای مورد علاقه ام یعنی Kinder !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=CC0000]جادوی عشق، قوی ترین جادوهاست
معجون عشق براي تو چه بويي مي ده
ارسال شده در: دوشنبه 2 مهر 1386 11:57
نمایش جزئیات
آفلاین
در اين جا هر عضوي مي تونه بگه كه معجون عشق براي اون چه بويي ميده همون طور كه مي دونيد بوي اين معجوي بوي چيز ها ، موجودات و بوي كساني كه به آن ها علاقه منديد را ممكنه بدهد
معجون عشق براي من بوي
1.بوي باران بهاري
2.بوي كتاب
3. بوي يك گل كه نميدونم كجا فهميدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!