جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

39 کاربر(ها) آنلاین هستند (35 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
39 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 19:03
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم جواب دامبلدور

منظورم این بود که خود اعضا تغییرش بدن و توی پروفایل باشه

مثال :
یک زمان مرلین از دستشویی بدش می یومد برای همین اعلام کرد که ملت پست در این مورد نزنن خب ملت نفهمیدن ولی اگر توی ویژ گی ها بود همه می خوندن و می فهمیدن چه خبره! در ضمن سخته مدیران هی به روز بکنن اگه دست اعضا باشه بهتره و به روز بشه

به کریچر
منظورم در ویژگی هاست چون بهتره اگه زیر آوتور باشه خیلی قاطی می شه و سرعت لود شدن سایتم پایین می یاد همون تو ویژگی ها بهتره! بله اطلاعات اضافی در مورد خود آدمه اگر یک کادر با نام اطلاعاتی در مورد شخصیت ایفای نقش باشه بهتره

فقط پیشنهاده هرچند می دونم اگه بشه کار ما خیلی راحت می شه چون من تو دختر پسر بودن شخصیت ها می مونم و همچنین تو خصوصیات

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 18:47
نمایش جزئیات
آفلاین
مدیرای عزیز با صفا.
یه سؤالی هست که من مدتهاست از همه پرسیدم جوابی نگرفتم.
من سال قبل که عضو شدم و وارد ایفای نقش شدم چون تو شهریور عضو شده بودم یا یه همچین چیزی، تابستون زیاد اومدم و فعالیت خوبی هم داشتم ولی زیاد با ایفای نقش اشنا نبودم به همین دلیل طول کشید تا بیام یه چیزایی بنویسم. در همین حین بود که فصل امتحانات میان ترم و اینا رسید و من دیگه نیومدم بعدش هم سرم مشغول شد و امتحانات هم رسید و اصلا فرصت نشد و بعد از اون هم من دست به تغییرات اساسی تو کامپیوترم زدم بعد از اون تازه تونستم بیام جادوگران و بعدش یهو دیدم از ایفای نقش حذف شدم. میخواستم ببینم دلیلش چی بوده و من باید چیکار کنم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=large][color=0000CC][font=Georgia]Lord Voldemort: Come out, Harr
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 18:27
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامی دوباره
مدیران محترم همونطور که قبلا یکی از اعاضی محترم گفته بود تصویری که مرتبط با امتیازات هاگوارتز هست سرعت جادوگران رو خیلی کند کرده در واقع بصورتی که اگر 12 تا صفحه وب باز کنیم سرعت کامپیوتر باز هم بیشتر هست تا جادوگران رو باز میکنیم درسته حجم جادوگران زیاده ولی از زمانی که اون تصویر رو قرار داده سرعت فوق العاده کم شده امیدوارم پی گیری کنید برای مثال اون عکس رو در تاپیکی در فروم هاگوارتز هم میتونید قرار بدید .
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 15:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید مزاحم شدم مدیران فعال و با مسئولیت سایت!(آنیتا به این می گن پاچه خواری!)
من تا چند روز پیش از قالب پیش فرض سایت استفاده می کردم.ولی حدود سه روز پیش یهو قالب قاط زد و همه نوشته های فارسیش به جای از راست به چپ ، از چپ به راست شدن.
قالب رو عوض کردم و با یه قالب دیگه این چند روز کار کردم.الان قالب پیش فرض خود به خود درست شده.
می خواستم بدونم دلیلش چیه.من قالب پیش فرضو خیلی دوست دارم واسه همون دلم نمی خواد قالبو عوض کنم.می خوام بدونم اگه اینجوری شد می شه درستش کرد یا نه.
مرورگر من اپرا هستش.ممنون میشم راهنمایی کنید!

هدویگ ، جغد وبمستر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 13:53
نمایش جزئیات
آفلاین
ها یه سئوال دارم
من چت باکس رو پاپ آپ میکنم و میبینم توضیح اینکه از اوپرا هم استفاده میکنم قبلا کاملا درست بود ولی از زمانی که این آرم امتیازات رو گذاشتن این چت باکس من تو پاپ آپ چپکی شده یعنی کاملا بر عکس شده دلیلشو شما نمیدونید ؟
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 13:51
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد این پیشنهاد فلور من نمیدونم دقیقا منظورش چیه اگه میخواد جوری باشه که ویژگی های اعضا کنار اسمشون هر جا پست میزنن نشون داده بشه چیز خوبی نمیشه و کلا امکانش نیست اگر میخواد مثلا توی پروفایلشون چنین چیزی باشه میشه از قسمت اطلاعات اضافی که تو پروفایل همه ی اعضا هست چنین استفاده ای بشه کما این که همین الان هم افراد ی خصوصیاتشون رو اونجا مینویسن

فکر میکنم منظورت یکی از همین دو حالت بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 13:49
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
آنیتا دامبلدور نوشته:
سلام، خسته نباشید! ( واقعا چه قدر پاچه خوار؟؟!!!)
راجع به این نظر فلور می خواستم بم که راست میگه!! اگه یه همچین چیزی زده بشه که ویژگی های اخلاقی و اینجور چیزا توش باشه، خیلی خوب میشه.
مثلا ما دوست داریم تازه واردا رو هم وارد نمایشنامه هامون بکنیم، طفلیا دلشون نشکنه با شوق و ذوق پست بزنند. بعد من می یام یه چیزی می نویسم، طرف به غیرت و غرور و هفت جد و آباد.....

خب در مورد پیشنهاد فلور بحث خواهد شد فقط من یه سوال تویه پست قبلیم جواب فلور پرسیدم که امیدوارم فلور اونو جواب بده.

در مورد اسپانسر هم اگر میشه بلیط بزنید و توضیح بدید...چون مسئله ی مهمیه!

در مورد سطح بندی و .... هم بله تویه پرسش های همگانی توضیح داده شده...

میتونی به اینجا مراجعه کنی و ببینی!
نکته: البته باید بگم که ممکنه درصد سطح و .... در زیر آواتور شما کاملا درست نباشه ولی به هر حال منظور از اونها رو میتونی تویه لینکی که دادم ببینی!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام، خسته نباشید! ( واقعا چه قدر پاچه خوار؟؟!!!)
راجع به این نظر فلور می خواستم بم که راست میگه!! اگه یه همچین چیزی زده بشه که ویژگی های اخلاقی و اینجور چیزا توش باشه، خیلی خوب میشه.
مثلا ما دوست داریم تازه واردا رو هم وارد نمایشنامه هامون بکنیم، طفلیا دلشون نشکنه با شوق و ذوق پست بزنند. بعد من می یام یه چیزی می نویسم، طرف به غیرت و غرور و هفت جد و آباد و ایناهاش بر می خوره! خب به من چه! من فکر کردم مثل ادی( من باب مثال!) خیلی با جنبه هست! البته اینا همش مثال بود!
اما اگه این قضیه جور بشه، خیلی راحت می تونم راجع بهش بنویسم! تازه راحت تر هم مطرح میشه!
مثلا من کخم میگیره که یکی رو مثلا اذیت کنم! بعد فکر میکنم، می بینم چه حالی میده آدم کریچر رو اذیت کنه!! بعد خب پست میزنم اذیتش میکنم، اونم متقابلا پست میزنه، کلی با هم حال می کنیم!! همین کریچر اینجوری معروف شد دیگه!

یه چیز دیگه برای این اسپانسرهایی که می خواید! اگه هنوز هم دنبال اسپانسر هستید، بگید من یه راه حل خوب می تونم ارائه بدم که اسپانسر دار بشید!!

آهان، یه چیز دیگه! اقا این خواهرم من رو کلافه کرده! میگه این سطح بندی و روز/ پست و پست/روز چیه؟! والا خودمم موندم! توی پرسشهای همگانی هست؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 12:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پرسی ویزلی( P ) نوشته:
سلام
مدیران محترم نمیشه کمی تا قسمتی لطف کنید رسیدگی به کاره ناظرا رو بیشتر کنید برای هر درخواست باید 2 هفته منتظر باشیم ممنون .

چشم حتما!

نقل قول:
اکتاویوس پیر نوشته:
با عرض سلام و خسته نباشید به مدیران.
من اعتراض دارم.دو هفته پیش یه مقاله واسه سایت ارسال کردم،تازه امروز در سایت قرار گرفته.حالا تا اینجاش اصلا مهم نیست ولی قضیه اینجا جالب میشه که به خاطر جمع شدن تعداد زیادی مقاله،مقاله من فقط به مدت 5 دقیقه در صفحه اصلی سایت قرار میگیره.از اونجایی هم که شما خودتون میدونید...............

باید بگم که، اینکه چرا کاربرها در یک روز 10 تا مقاله ی خوب و جدید رو برای سایت فرستادن و مقاله هاشون تایید شده سوال خوبی نمیتونه باشه!
باید بگم که قراره در آینده ای نزدیک تعداد مقالات خیلی بیشتر از اینا بشه و البته مطمئن باشید که اعضا به صفحه ی اول فقط توجه نمیکنند و اگر یه نظرسنجی انجام بدیم شاید نصف اعضا این شکلی باشن...مگر اینکه منظورتون مهمان های سایت باشن.

به هر حال شاید بعدا تعداد مقالات در اون قسمت زیادتر شد.ولی کلا این مشکل(که نمیشه اسمش رو مشکل گذاشت) فقط برای شما پیش نمیاد...ممکنه در یک روز 20 تا مقاله ی جدید فرستاده بشه و مقاله ی خیلیا در اونجا اصلا قرار نگیره...

اگر یک روزی خیلی مثلا 40 تا مقاله برای سایت فرستاده بشه چی؟!...اون موقع نکنه حتما باید تعداد لینک مقالات رو در اون قسمت باز بیشتر کنیم؟!
فکر نکنم مسئله ای باشه که اینقدر روش مانور بدیم...اون قسمتی که در صفحه ی اول گذاشته شده برای اطلاع رسانیه...همین و بس!

نقل قول:
فلور دلاکور نوشته:
سلام یادمه قدیما من خیلی اینجا می پلکیدم! امروزم نمی دونم اتفاقی هی راهم به اینجا کج می شه!(ها خودم کجش می کنم!) البته بسیار خوبه عادت قدیمی خودمو ندارم......

البته یه پیشنهاد قبلا در این مورد توسط خودم داده شده بود به این صورت که تویه لیست شخصیت ها بقل شخصیت های گرفته شده و گرفته نشده یه لینک کوچیک بزاریم که وقتی کسی روش کلیک میکنه به صفحه ای بره که تویه اونجا مشخصات شخصیت مورد نظر و لینک های مربوط بهش نوشته شده باشه که متاسفانه چون وقت گیره فعلا نمیشه این کارو انجام داد.

ولی در مورد پیشنهادت:
خود اعضا بتونن ویژگی هاشون رو توش بنویسن و تغییر بدن یا اینکه مدیران موقعی که تایید شخصیت میکنن ویژگی های فردیش رون بنویسن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 06:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام یادمه قدیما من خیلی اینجا می پلکیدم! امروزم نمی دونم اتفاقی هی راهم به اینجا کج می شه!(ها خودم کجش می کنم!) البته بسیار خوبه عادت قدیمی خودمو ندارم که جواب رو سریع تر از مدیران بدم بگذریم!

ببنید من یکبار تو نحوه اینو مطرح کردم اینجور که معلومه هیچکی ندید! و جوابی گرفته نشد! در مورد ایفای نقشه ببنید وقتی ایفای نقش راه افتاد تعداد افراد فعال کم بود! تو اون زمان ما راحت آسوده با خیالهای در اوج قله ی پرواز!(چه ربطی داشت!) رول بزنیم و همه همدیگه رو می شناختن! و کار بسیار آسان بود!!!!!!! ولی خب جادوگران پیشرفت کرد (بزنم به تخته!) و بیشتر پیشرفت کرد اسمش تو مجله ها چاپ شد دنیای تصویر /گل آقا و.... و کم کم اعضاش زیاد شد و همچنین علاقه مندان به رولپلینگم افزایش یافت! و مشکل از اینجا شروع شد! آقا من مثال می زنم یکی می یاد عضو ایفای نقش می شه! اسما همه فرعی و همچنین ناشناخته جوری که اسمشون شاید دوبار به صورت گذرا و لحظه ای!(متوسط چی شد! ای بابا مگه فیزیکه! ) در کتاب امده باشه من وقتی توی ایفای نقش مثلا یک نفر به نام کریسین می بینم که آواتورشم دختر نیست پسرم نیست اصلا معلوم نیست چیه خب این اسم هم اسم دختره هم پسر (منظورم زن و مرده! ) خب من نمی فهمم چی به چیه اخلاقش چیه چوبدستیش چطوریه رنگ موهاش چطوریه اخلاقیاتش چطوریه از چی بدش می یاد به چیش گیر ندیدم! نمی دونم دیگه! خب منم چون نمی شناسم تو نمایشنامه هام ازش نمی نویسم خب بده اینجوری! پیشنهاد می کنم (فقط یک پیشنهاده) توی ویژگی فردی هر نفر یک کادر باشه مخصوص ایفای نقش همه ی خصوصیات اخلاقیات نوشته بشه و قابل تغییر باشه نه جوری که نتونیم ویرایش کنیم و تمامه چیزهارو درباره نقشمون بنویسیم اینطور کار همه راحت می شه نمی تونن که برن دونه دونه تو معرفی شخصیت نگاه کنن ببین چه به چیه اونم با 200 و خورده ای صفحه تازه دور دوم این تاپیک! روی پیشنهادم فکر کنید فکر نکنم کار سختی باشه

مورد بعدی همون تی شرت هستش با آرم جادوگران ببین هری من منظورم این بود ما پول بدیم شما برامون بفرستید مجانی(ها عربی نوشتم منظورم بدون پول بود!) منظورم نبود یعنی ما پولشو بدیم خواهش خواهش من یک یادگاری می خوام خیلیایه دیگه هم می خوان حداقل بعد که پیر شدیم یک یادگاری داشته باشیم که اگه تی شرت نشد خودکار بیک روش آرم جادوگران بزنید (حالا بیک نه ولی خب!) البته اگر امکان داره

مورد بعدی فقط یک تشکر از هری هست ممنون از اینکه فکر سایتی امیدوارم جادوگران اون چیزی بشه که همه می خوان(من همینجوریشم کلی دوستش دارم!)

یک تشکر از اسمایلی ساز که نمی دونم کیه ولی واقعا تو این مدت گل کاشته خیلی زیباست

همین دیگه موفق و پیروز باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید