شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خوب من فكر مي كنم كه جادو وجود داره.مثلا بعضي از اين هنديا ديدين چه كارايي مي كنن؟براي مثال 1.با چشم قطارو نگه ميدارن 2.همين چند وقت پيش يكي با يه چوب تو هوا معلق بود و.... خوب به نظر من اين نوعي جادو هستش
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[color=CC0000][b]قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!!!!! ميجنگيم تا آخرين نفس !!!! ميجنگي
دوستان! اون دیوید کاپرفیلدی که شما میگین،درسته که کار های محیر الوقوعی مثل عبور از داخل دیوار چین بدون استفاده از مته،پرواز بالای صحنه و امثالهم(اوه اوه ادبیات!) انجام داده ، اما خیلی ها اعلام کردن که کار های او فقط استفاده مناسب از خطای دید مردم و خلاقیته . مثلا غیب کردن واگن قطار فقط با استفاده از سقف کاذب و ریسمون انجام شده بود . اگه فیلم جادوگر رو دیده باشین ، می دونین که خیلی راحت میشه با یه کم اطلاعات مکانیکی و علمی خیلی چیز ها ی جادویی رو جعل کرد . نظیر کار های کاراکتر اول این فیلم .
من یه جا خونده بودم تو فیلم زندانی آزکابان از یه جادوگر واقعی(تردست)استغاده شده.در ضمن جادو های کاپرفیلد و اون زنه رو که همه دیدید لباساش هی تند تند عوض میشه!
همه ما دیدیم که افرادی مثل دیوید کاپرفیلد چه کارایی انجام میدن و بار ها هم جمعیت زیادی از محققان و فلاسفه و کلا همه و همه اعلام کردن که کارای کاپرفیلد جادو هستش.
اما نه جادویی که ما توی هری پاتر میبینیم
جادویی بس قوی تر و دست نیافتنی تر!
اما من خودم دنیای جادویی هری رو بیشتر دوست دارم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
به نظر من جادو می تونه وجود داشته باشه . تا حالا اتفاقی عجیب برای شما نیفتاده که دلیل اون رو ندونید ؟ به یه چیز دقت نکردید و همون اتفاق افتاده ؟ یه کاری رو دوست نداشتید بشه و شده ؟ انسان می تونه با استفاده از یک سری تواناییاش کار هایی که حتی فکرشم نمی تونه بکنه انجام بده . دنیایی مثل دنیای هری پاتر هم می تونه اینجوری باشه که یک سری از آدم ها به این قدرتشون پی برده باشند و گرد هم اومده باشند و روش استفاده از این نیرو رو به یکدیگر آموزش بدند . می شه !!!! نه می شه .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Can You Forgive Me Again, You're My One True Friend, And I Never Ment To Hurt You