شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اگه منظورتون توی دنیای واقعی هست من یه نمونه دارم: " اواسط خرداده.فردا امتحان فیزیک دارم.ساعت 2 شب پا می شم می رم کتاب 6 رو می خونم." "اوایل تیره.میرم مدرسه کارنامه بگیرم.کارنامه رو می خونم. فیزیک = 16 "
همانطور که دوستان اشاره کردن بستگی به شخصه استفاده کننده اش داره چون مثلا برای ولدمورت صرفا وسیله ای برای رسیدن به قدرت و سیطره بر دیگران است ولی مثلا برای دامبل(رحمت الله علیه) قضیه 360 درجه فرق میکونه. مثله چاقو میمونه که هم مییشه باهاش یه فرده زنده رو کشت و هم میشه باهاش در یک عمله جراحی یه فرده در حال موت را به حیات برگردوند.
مهم ترين ضرري كه جادوگري داره مسخره كردن مشنگ ها هست. راستي اين جادوگر ها چي فكر كردن كه مشنگ ها كي هستن كه آنها را مي كشن. اگه يه روز مالفوي رو ببينم خودم مي كشمش و از پوستش پالتو درست مي كنم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
There is something that I see In the way you look at me There's smile There's truth In your eyes What an unexpected way On this unexpected day Could it be This is where I bel
اول باید شخصش رو مشخص کنیم مثلا : شخصی مثل : 1- جادوگر خوب : هری پاتر 2- جادوگر بد : لرد ولدمورت 3- ماگل : ورنون دورسلی 4- فشفشه : آرابلا دورین فیگ 5- موجودات جادویی : سانتور و ...
حالا یکی یکی بررسی میکنیم : 1- جادوگر خوب : هری پاتر اگر برای جادوگر خوبی مثل هری بگیم خیلی هم سود مند چون هری پاتر هم هدفش اینه که به جامعه جادوگری کمک کنه و هم جادوگران بد جنس رو نابود کنه .
2- جادوگر بد : لرد ولدمورت این مورد بسیار ضرر داره البته نه برای ولدمورت بلکه برای دیگران چون هدف ولدمورت نابودی جادوگران برای حکمفرمایی خود بر جهان هست .
3- ماگل : ورنون دورسلی جادو برای این دسته اصلا باور نکردنیست و اصلا براشون سودی نداره برای فرض مثال اگر جادویی رو بفرستید به سمت ماگل ها که مثلا گلدونشون رو در هوا معلق کنه یا میگن : حتما فکر کردی پسرم و یا اینکه میگن : حتما جن بوده . و در کل هیچ وقت جادو رو باور نمیکنن .
4- موجودات جادویی : سانتور این دسته از جادو کاملا متنفرند مثلا سانتور ها ، اژدها و ... چون جادو رو مسئله اصلی اذیت و آزار خودشون میدونن و اینکه میدونن که جادو فقط برای به خدمت گرفتنشون به کار میره .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[quote]دلبستگی من به پرفسور کوییرل بیشتر از دلبستگی سرژ به ققنوس و بیشتر ا?
باید به مری تات بگم که : نــــــــــــــــــته ! باعث تنبلی نمی شه ! الان همه دارن تنبل می شن ! اما توی کتاب های رولینگ دیدیم که ملت تنبل نیستن ! یعنی هر کاری رو با جادو انجام نمی دن ! نمونش توی کتاب : رون و هری و هرمی داشتن ظرف می شستن !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارادت مند ! منه کارمند ! شاهزاده ی شیطانی SataniC PrincE سابق !