دوستان عزیز من کجا پذیرفتم ؟
اگر دقت کنین اون زمان من معاون نبودم و مدیر هاگوارتز هم حضور نداشتن و اون شخص بدون موافقت مدیر تدریس انجام دادن ! بعد از اون من در تک تک گروه ها در تاپیک ناظرین آنها پست ارسال کردم تا ناظران شما بعد از مشورت با اعضای گروه نظر خودشون رو بگن که آیا موافقن از راونکلاو امتیاز کم بشه یا نه ولی همه ی گروه ها مخالفت کردن ! بنابراین از راونکلاو امتیازی کم نشد ! اگر گروه ها موافقت میکردن صد در صد امتیاز کم میشد !
الانم اگر تدریسشون انجام شد که هیچ ! نشد امتیاز کم میشه خیلی راحت ! بحث تمام شدس !
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

جزئیات کاربر

با سلام.
می خواستم بگم بنده هم با سلسیتنا موافقم. یادمه تو سری قبل کلاسا این مشکل برای بچه های ریونکلا پیش اومد برای جلوگیری از کسر امتیاز ناچارا کسی جای کس دیگه ای تدریس کرد و قبلش هم اعلام نشد. ولی شما با هماهنگی با گروه های دیگه این جا به جایی رو پذیرفتین. در حال حاضر هم برای گروه ما این مشکل به وجود اومده و با شناختی که از دلورس هممون داریم حتما براش مشکلی پیش اومده که نتونسته به موقع خودشو برسونه. پس چرا با تقاضای اعضای گروه موافقت نمی کنین؟یعنی ما هم بدون هماهنگی بریم جای دلورس تدریس کنیم؟
می خواستم بگم بنده هم با سلسیتنا موافقم. یادمه تو سری قبل کلاسا این مشکل برای بچه های ریونکلا پیش اومد برای جلوگیری از کسر امتیاز ناچارا کسی جای کس دیگه ای تدریس کرد و قبلش هم اعلام نشد. ولی شما با هماهنگی با گروه های دیگه این جا به جایی رو پذیرفتین. در حال حاضر هم برای گروه ما این مشکل به وجود اومده و با شناختی که از دلورس هممون داریم حتما براش مشکلی پیش اومده که نتونسته به موقع خودشو برسونه. پس چرا با تقاضای اعضای گروه موافقت نمی کنین؟یعنی ما هم بدون هماهنگی بریم جای دلورس تدریس کنیم؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آیلین پرنس در 1392/5/25 10:36:34
جزئیات کاربر

استرجس سلام.
چرا صحبت غیر منطقی میکنی استرجس؟ میخوای اینقدر بکشمت که سه تا سایز بزرگ کنی ؟ میخوای بدم تسترال های ارباب تیکه تیکت کنن؟ جوری که دست جدا از پا ، پا جدا از سر..سر جدا از زبون؟
خب شاید دولوروس الان رفته باشه تو مرلینگاه گیر کرده باشه کسی هم نباشه درش بیاره! شاید دولوروس رفته مهمونی و اونجا توسط عوامل توطئه گر گروه خودت یه بلایی سرش اوردن...شاید دولورس این اتفاق نصیبش شده و در ماموریتی که هنوز شروع نشده، در راه ارباب کشته شده؟! شاید دولورس حواسش نبوده قلم پرش رفته تو چشمش و دیگه جایی رو نمیبینه..شاید دولوروس دور از جون ارباب، دوباره خرت و پرت زیاد خورده افتاده یه گوشه واسه خودش مرده و هنوز ما خبر نداریم . . . بعد کلاسش چی میشه؟!
چطور شونصد روز پیش یکی دیگه اومد جای یکی دیگه از یه گروه دیگه تدریس کرد چیزی نشد؟! رفتین وسط انجمن ها هم پی ام دادین اجازه گرفتین! خب الانم همین کارو بکنید دیگه. برین از بقیه گروه ها اجازه بگیرین! یه کاریش بکنین . تو که تدبیرت خوب کار میکنه استرجس...اوووه نه....دکمه ی تدبیر خاموشت. الان روشنش کردم...خب حالا یه تدبیری بیندیش .
کله سحرتون به شر و بدبختی.
چرا صحبت غیر منطقی میکنی استرجس؟ میخوای اینقدر بکشمت که سه تا سایز بزرگ کنی ؟ میخوای بدم تسترال های ارباب تیکه تیکت کنن؟ جوری که دست جدا از پا ، پا جدا از سر..سر جدا از زبون؟
خب شاید دولوروس الان رفته باشه تو مرلینگاه گیر کرده باشه کسی هم نباشه درش بیاره! شاید دولوروس رفته مهمونی و اونجا توسط عوامل توطئه گر گروه خودت یه بلایی سرش اوردن...شاید دولورس این اتفاق نصیبش شده و در ماموریتی که هنوز شروع نشده، در راه ارباب کشته شده؟! شاید دولورس حواسش نبوده قلم پرش رفته تو چشمش و دیگه جایی رو نمیبینه..شاید دولوروس دور از جون ارباب، دوباره خرت و پرت زیاد خورده افتاده یه گوشه واسه خودش مرده و هنوز ما خبر نداریم . . . بعد کلاسش چی میشه؟!
چطور شونصد روز پیش یکی دیگه اومد جای یکی دیگه از یه گروه دیگه تدریس کرد چیزی نشد؟! رفتین وسط انجمن ها هم پی ام دادین اجازه گرفتین! خب الانم همین کارو بکنید دیگه. برین از بقیه گروه ها اجازه بگیرین! یه کاریش بکنین . تو که تدبیرت خوب کار میکنه استرجس...اوووه نه....دکمه ی تدبیر خاموشت. الان روشنش کردم...خب حالا یه تدبیری بیندیش .
کله سحرتون به شر و بدبختی.

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Welcome to where time stands still .No one leaves and no one will .Moon is full, never seems to change
جزئیات کاربر
پستها:
3574

نقل قول:
نه مورفین جان به هیچ عنوان هیچ کس نمیتونه جای کس دیگه ای تدریس کنه حتی اگر اون جلسه لغو بشه ! ضمنا امتیاز ها رو هم نده مطمئنا بابت اونم امتیاز کم میشه ها!
استادهای محترم امتیازها یادتون نره بزنین ! من یک ثانیه از 48 ساعت از تدریستون بگذره امتیاز کم میکنم !
مورفین گانت نوشته:
سلام
آقا این دلوروس آمبریج ما قرار بود تدرس دفاع در برابر جادوی سیاه رو دیروز بفرسته ولی الان نیست که بخواد بفرسته. امتیازات جلسه دومش هم طبیعتا نداده. میشه ما یکی از بچه ها رو بفرستیم به جاش هم تدریس کنه، هم امتیازات جلسه قبل رو بده؟
طبق این 2 تا قانون:
نقل قول:قانون کلی: تاخیر (1 ساعت الی 24 ساعت) موجب کسر 3 امتیاز از گروه استاد می شود.
قانون کلی: عدم تدریس=غیبت (پس از گذشت 24 ساعت از زمان قانونی تدریس) موجب کسر 5 امتیاز از گروه استاد می شود. اگر پس از 48 ساعت تدریس نکرد، غیبت نهایی شده است و آن جلسه توسط بازرس لغو می شود.
نقل قول:6. در صورتی که استاد جلسه جدید را تدریس نماید اما پس از گذشت 48 ساعت همچنان امتیازات جلسه قبل را هم در کلاس و هم در تابلوی امتیازات اعلام نکند، بازرس عالی رتبه از گروه استاد 3 امتیاز کسر کند.
الان 3 امتیاز ازمون کم شده و بعد ما الان سعی داریم تا نذاریم 5 امتیاز دیگه هم کم شه و کلا فقط پرسیدیم فعلا.
نه مورفین جان به هیچ عنوان هیچ کس نمیتونه جای کس دیگه ای تدریس کنه حتی اگر اون جلسه لغو بشه ! ضمنا امتیاز ها رو هم نده مطمئنا بابت اونم امتیاز کم میشه ها!
استادهای محترم امتیازها یادتون نره بزنین ! من یک ثانیه از 48 ساعت از تدریستون بگذره امتیاز کم میکنم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/11/13
آخرین ورود: سهشنبه 11 فروردین 1405 06:40
از: ت متنفرم غریبه نزدیک!
پستها:
826

سلام
آقا این دلوروس آمبریج ما قرار بود تدرس دفاع در برابر جادوی سیاه رو دیروز بفرسته ولی الان نیست که بخواد بفرسته. امتیازات جلسه دومش هم طبیعتا نداده. میشه ما یکی از بچه ها رو بفرستیم به جاش هم تدریس کنه، هم امتیازات جلسه قبل رو بده؟
طبق این 2 تا قانون:
نقل قول:
نقل قول:
الان 3 امتیاز ازمون کم شده و بعد ما الان سعی داریم تا نذاریم 5 امتیاز دیگه هم کم شه و کلا فقط پرسیدیم فعلا.
طبق این 2 تا قانون:
نقل قول:
قانون کلی: تاخیر (1 ساعت الی 24 ساعت) موجب کسر 3 امتیاز از گروه استاد می شود.
قانون کلی: عدم تدریس=غیبت (پس از گذشت 24 ساعت از زمان قانونی تدریس) موجب کسر 5 امتیاز از گروه استاد می شود. اگر پس از 48 ساعت تدریس نکرد، غیبت نهایی شده است و آن جلسه توسط بازرس لغو می شود.
نقل قول:
6. در صورتی که استاد جلسه جدید را تدریس نماید اما پس از گذشت 48 ساعت همچنان امتیازات جلسه قبل را هم در کلاس و هم در تابلوی امتیازات اعلام نکند، بازرس عالی رتبه از گروه استاد 3 امتیاز کسر کند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
جزئیات کاربر
پستها:
3574

تیم هافلپاف هم ترکیب خودشون رو اعلام کنن هر چه سریعتر (فقط تا فردا مهلت اعلام دارید)
سوژه ی مسابقه ی دوم هماننده مسابقه ی اول اعلام خواهد شد و بعد از اعلام سوژه مسابقه شروع خواهد شد ! قوانین مسابقه هم کلا به همون ترتیب خواهد بود فقط امتیاز دهی مسابقه به عهده سالازار عزیز خواهد بود چون من خودم عضو تیم کوییدیچ گریفیندور هستم و درست نیستش که من امتیاز ها رو بدم !
سوژه ی مسابقه ی دوم هماننده مسابقه ی اول اعلام خواهد شد و بعد از اعلام سوژه مسابقه شروع خواهد شد ! قوانین مسابقه هم کلا به همون ترتیب خواهد بود فقط امتیاز دهی مسابقه به عهده سالازار عزیز خواهد بود چون من خودم عضو تیم کوییدیچ گریفیندور هستم و درست نیستش که من امتیاز ها رو بدم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/11/13
آخرین ورود: سهشنبه 11 فروردین 1405 06:40
از: ت متنفرم غریبه نزدیک!
پستها:
826

سلام
ترکیب تیم کوییدیچ اسلیترین:
دروازه بان : لرد ولدمورت (مجازی)
مدافعین: جاگسن - بارتی کراوچ پدر (مجازی)
مهاجمین: بارتی کراوچ - آیلین پرنس - توبیاس اسنیپ (مجازی)
جستجوگر: سالازار اسلیترین (مجازی)
بازیکنان ذخیره : سلستینا واربک - مورفین گانت (C)
ترکیب تیم کوییدیچ اسلیترین:
دروازه بان : لرد ولدمورت (مجازی)
مدافعین: جاگسن - بارتی کراوچ پدر (مجازی)
مهاجمین: بارتی کراوچ - آیلین پرنس - توبیاس اسنیپ (مجازی)
جستجوگر: سالازار اسلیترین (مجازی)
بازیکنان ذخیره : سلستینا واربک - مورفین گانت (C)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
جزئیات کاربر
پستها:
3574

نقل قول:
امتیازات رو زودتر زدید مشکلی نیست ولی تا روز تدریس جلسه ی بعدی هر کسی که در کلاس شرکت کنه باید امتیازشو محاسبه نمایید !
نکته ی بعدی اینکه اساتید فقط باید جمع خالص رو حساب کنن نه خود امتیاز اصلی رو ! اون رو من حساب میکنم!
چارلی ویزلی نوشته:
من امتیازات را زودتر زدم اشکال ندارد.
امتیازات رو زودتر زدید مشکلی نیست ولی تا روز تدریس جلسه ی بعدی هر کسی که در کلاس شرکت کنه باید امتیازشو محاسبه نمایید !
نکته ی بعدی اینکه اساتید فقط باید جمع خالص رو حساب کنن نه خود امتیاز اصلی رو ! اون رو من حساب میکنم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
3574

اول اینکه پس شما بفرمایید برای چی مدیر مدرسه برای تدریس نکردن اساتید قانون گذاشتن که امتیاز کم کنن ؟ دوم اینکه اگر قرار باشه کسی تدریس بکنه جای استادی باید قانونش گفته بشه سپس در داخل دفتر مدیریت تقاضا داده بشه ! نه اینکه قانونش وجود نداشته باشه و فقط صرفا جهت جلوگیری از کم شدن امتیاز تدریس توسط شخص دیگری انجام گرفته بشه !
اینکه شخصی اینترنت نداشته باشن و دسترسی نداشته باشن به خود اون شخص بر میگرده مثل روزی که من دسترسی به سایت نداشتم و از طریق دیگری پست خودم رو ارسال کردم (در جریان هستین خودتون)
اگر قرار بود شخصی که تدریسی رو به عهده میگیره نیاد و کس دیگه ای جاش تدریس رو انجام بده بهتره که از اول اون شخص تدریس رو قبول نکنه ! وقتی شخص درخواست عضویت در دفتر مدیریت برای تدریس درسی رو ارسال میکنه یعنی تمامی شرایط رو قبول کرده و جای هیچ بحثی رو باقی نمیزاره ! الان تمام گروه ها به اساتیدشون اکیدا تاکید کردن که حتما تدریستون رو انجام بدن و فراموش نکنن ! بحث تمام شدس !
اینکه شخصی اینترنت نداشته باشن و دسترسی نداشته باشن به خود اون شخص بر میگرده مثل روزی که من دسترسی به سایت نداشتم و از طریق دیگری پست خودم رو ارسال کردم (در جریان هستین خودتون)
اگر قرار بود شخصی که تدریسی رو به عهده میگیره نیاد و کس دیگه ای جاش تدریس رو انجام بده بهتره که از اول اون شخص تدریس رو قبول نکنه ! وقتی شخص درخواست عضویت در دفتر مدیریت برای تدریس درسی رو ارسال میکنه یعنی تمامی شرایط رو قبول کرده و جای هیچ بحثی رو باقی نمیزاره ! الان تمام گروه ها به اساتیدشون اکیدا تاکید کردن که حتما تدریستون رو انجام بدن و فراموش نکنن ! بحث تمام شدس !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج