جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

5 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
4 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

گفتگو با ناظران تالار اصلی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران محترم تالار اسرار
ارسال شده در: پنجشنبه 26 دی 1387 11:31
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا خانوم مسئول یا هر کی، این پستِ اول تاپیک که رو من جسارتا زده بودم و گفتگویی برای انجمن تختِ نظارتم بوده، تا انتقاد ها و پرسش ها و باقی این مسائل توش گفته بشه، و حالا هم که این انجمن تحت نظارتِ شماست طبیعی بخواین هر طور که دلتان خواست اهدافتان را پیش ببرید، اما نمیشود حداقل آن پست اول را به یک رنگ دیگر بنویسد، و خاطرنشان کنید که این پست کاملا توسطِ کس دیگری نوشته شده است؟ چون من همیشه روی این ممسئله تاکید داشتم که انجمن تحتِ نظارتم باید آزاد باشد و هر کس دلش خواست هر تاپیکی بزند تا ایده ها خشک نشوند اگر تکراری بود یا بی مورد یا بی محتوا حذف میشود، اما الانه سیاستِ شما طور دیگه ای، ولی انگاری از دهان من گفته شده. یا مثلا عنوان اینجا که نوشتید محترم خوب امری بدیهی است که شما آدم های محترمی هستید دیگر چرا آن را خاطر نشان کردید؟ یا شاید ما محترم نبودیم حالا که ناظر ها عوض شدند باید گفته شود که محترم هستند؟ :-؟؟

سلام!
از این ورا!

والا من که نکردم! پرسی هم که کرده جوابش رو داد...اما خیلی از تاپیک ها اینجوری شده، متناسب با نظر ناظر وقت هم عوض شده! اما از عنوان پست های اول، از ویرایش های زیر تاپیک معلوم میشه که پست اول فرق داشته یا نه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1387/11/28 19:13:05
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي
Re: دفتر ناظران تالار اصلی
ارسال شده در: جمعه 29 آذر 1387 13:19
نمایش جزئیات
آفلاین
نه ، متوجه شدیم ... یعنی حداقل من یکی که متوجه شدم

اوکی . من هستم دیگه ! اگه تاپیکی چیزی بود بدین که ما اوکیش کنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 آذر 1387 21:31
نمایش جزئیات
آفلاین
به لیلی و بارتی عزیز:

با تشکر از اعلام امادگی شما ! روش کار به این صورته که ما می خوایم یک ارشیو قوی از تالار اصلی داشته باشیم..به هرکدوم از شما نفری سه تاپیک در پیام شخصی داده میشه تا برین توش و بحث هارو بخونین و با توجه به تموم شدن کتاب های هری پاتر نتیجه ی کلی اون تاپیک یا پاسخی که کتاب به اون تاپیک داده رو بنویسید و یک خلاصه از تاپیک رو .

تاپیک های قفل شده که کارشون به پایان رسیده و نتیجشون معلوم شده برای شماپیام شخصی می شوند .شما باید یک جمع بندی کلی از تاپیک هایی که بهتون دادیم رو همینجا قرار بدید.اگر باز هم متوجه منظورم نشدید توضیح بدم.

موفق باشید تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: پنجشنبه 28 آذر 1387 21:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام:

منم فکر کنم بتونم کمک کنم. فقط همون طور که بارتی گفت با اینکه متوجه شدم ولی یکم بیشتر توضیح بدی بهتر میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 آذر 1387 20:27
نمایش جزئیات
آفلاین
اِع ... من در مورد این آرشیو یکم متوجه نشدم . منظورت از آرشیو چیه ؟ یه خلاصه ی کامل از هر تاپیک ؟!

احتمالا منم هستم ، فقط یه توضیح کامل بده که باید چیکار کنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با ناظران محترم تالار اسرار
ارسال شده در: پنجشنبه 28 آذر 1387 16:34
نمایش جزئیات
آفلاین
درود:

به نظر میرسه که کار جمع بندی تالار اسرار کنسل شده تصویر تغییر اندازه داده شده !

می خواستم بگم در صورت امکان اون تاپیک جمع بندی رو باز کنین قفلشو یکی یکی تاپیکا رو جمع بندی کنم بذارم.

منتظرم.

سلام!

راستش علت ادامه ندادنش اینه که من خودم مشکل دارم با این کار، یعنی خیلی از تاپیک هایی که جمع بندی شدن به نظر خودم یا هنوزم جای بحث داشتن، یا هم که جمع بندی که براشون شده یه نظر درست حسابی و کامل نیست که بگیم با این جمع بندی دیگه بحث کلا منتفی شد و به این نتیجه رسیدیم!

نمی خوام بقیه تاپیک ها هم اینجوری بشه، اگه میخوای این کارو بکنی لطفا فقط و فقط اون هایی رو بکن که جوابشون توی کتاب ها یا از بین گفته های رولینگ صراحتا معلوم شده! نه فقط گذاشتن یکی از پست هایی که در اون تاپیک زده شده....

همین.....بازم ممنون که وقت می ذاری و این کار رو می کنی! تاپیک مشارکت در جمع بندی تالار اسرار بازه، همونجا بزن منم از اون جا می زنم تو اون یکی تاپیک! ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1387/9/30 16:38:27
وقتی شب برمی خیزد
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 آذر 1387 18:29
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من الان با موفقیت 1.5 امتیاز کسب کردم. باید برم بانک کوشش با این امیتازا برچسب هرمیون بخرم بچسبونم رو دفترم یا چی؟

خیر دوست عزیز! به زودی ترین های تالار اصلی شروع میشه.به علت برنامه هایی که تا بحال مشغول هماهنگ کردن ان با ناظر اول بودیم این کار به تاخیر افتاد تا به بهترین نحو برگزار بشه.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/9/19 19:54:49
تصویر تغییر اندازه داده شده

[b][s
ارسال شده در: شنبه 18 آبان 1387 21:13
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه :
گیلدروی لاکهارت

وقتی که می تونین بذارین :
زیاد ، هر چقدر بخواین ما آزادیم و اینا . هر چقدر وقت و پتانسیل از نوع گرانشی و کشسانی و ... بخواین داریم و کلا محدودیت نداریم :دی

پیشنهاد :
پیشنهادی نداریم . فقط اینکه لطفا این خیابانِ ما را لطفا هر چه زودتر آسفالت کنین که رفت و آمد سخت هسته :دی

*ببخشید ! من تو مسنجر بهت گفتم ، نمی دونستم باید اینجا هم ثبت نام بکنم یا نه :دی*

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 آبان 1387 16:05
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه :(درصورت ممکن لینک شناسه تون رو بذارین در غیر اینصورت هم مشکلی نیست ) نارسیسا مالفوی

وقتی که می تونین بذارین : با توجه به مشغله های درسی و شغلی که دارم ( اهم ... اهم ... ) گمونم هفته ای یکی دو تا پست بتونم بزنم توش

پیشنهاد:
1- یه چن تا تاپیک خاص رو معرفی کن و مخصوص مسابقه بذارشون . اینجوری مسابقه متمرکز میشه و پراکنده گویی هم نمیشه .

2- الزامی هم نباشه که ملت بالای پستشون بولد کنن که می خوان تو مسابقه شرکت کنن . همون پست زدن توی اون تاپیک ها به عنوان پست مسابقه در نظر گرفته بشه .

3- اگرم کسی چند تا پست داشت ، به تمامشون امتیاز بده و میانگین بگیر : مجموع امتیاز ها تقسیم بر تعداد پست ها ! این میشه میانگینش .

4- اگه کسی نخواست همه پست هاش امتیاز بندی بشن ، بیاد اینجا و لینک پست هایی رو که میخواد تو مسابقه شرکت بده اینجا بذاره . تو هم فقط همونا رو امتیاز بندی می کنی و میانگین می گیری

بازم پیشنهاد خواستی در خدمتم

نه ممنون پیشنهادی نمی خوام دیگه .اسمتو نوشتم.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/8/14 20:19:25
ارسال شده در: شنبه 11 آبان 1387 14:57
نمایش جزئیات
آفلاین
دوست عزیز اینجا کسی مدیر نیست دوتا ناظر هست

حالا که این قدر مطمئنی و انتونین هم مخالفت خاصی نداره می تونی تاپیکتو بزنی .فقط سعی کن توضیحات کاملی بدی تا متوجه منظورت بشن و بحث منحرف نشه

پست های اضافه هم پاک شد

موفق باشیدتصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/8/11 14:59:54
وقتی شب برمی خیزد
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...