جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: چهارشنبه 16 مرداد 1392 14:45
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا از همه ی کسانی که مخالف کم شدن امتیاز بودن بسی تشکر می کنم از طرف خودم و همه ی ریونیا!

دوما...
جناب استرجس پادمور، قانونی وجود داره که استادی "نباید" حتی با توافق استاد جای اون تدریس کنه؟!

شما اگه دقت کرده باشین، خانم چو چانگ تا روز قبلش کلا اینترنت نداشتن و حتی به خاطر نداشتن اینترنت به جلسه اول نرسیدن و باعث شدن از گروه ما امتیاز کم بشه.
حتی توی ترم های قبل هم واسه ی خیلی از اساتید این مشکل بوجود اومده بود و فرستادن تا یه نفر دیگه به جاشون تدریس کنه!
الآن یکی از اعضای فعال ما لطف کرده وقت صرف کرده و جای ایشون تدریس کرده،جرم محسوب میشه؟!
یعنی در هر حال ما چه بودیم و چه نبودیم ازمون امتیاز کم می شد...
بچه های گروه های دیگه لطف کردن، با کم کردن امتیاز مخالفت کردن.اما شما به خاطر این که دافنه گرین گراس به فکر بوده اعصاب بچه ها رو اینقده داغون کردین.

خانم چو چانگ در دسترس نبودن، من به شخصه نه روی مسنجر پیداشون کردم نه جادوگران سر می زدن!باید وای میسادیم تا امتیاز کم بشه؟!

در هر حال الان گذشته ولی خب...

پ.ن:ببخشید لحنم حالت تهاجمی داشت، آخه بچه ها خیلی سر این موضوع ناراحت بودن...اعصابمو داغون کرد!
پ.ن2:مـث که لحنم خیلی بد بوده،ببخشید:(
پ.ن3:خیلی خیلی بد بود؟!امکان ناراحت شدن شما وجود داره؟!یعنی من پاک کنمش؟!
پ.ن4:دچار سوءتفاهم بشیا...اوووممم یه تهدید خوب سراغ نداری؟
پ.ن5:چیه؟!چرا منو اینجوری نگا می کنی؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
ارسال شده در: چهارشنبه 16 مرداد 1392 09:48
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سوروس اسنیپ نوشته:
پیرو اون پستی که زدم که بابت نزدن امتیاز ها توسط سالازار از اسلیترین امتیاز کم شد و من اعتراض کردم و گفتم که مدیر مدرسه کم کاری کرده امتیاز کم نکنید و به ما چه ربطی داره و اینا .

امروز نگاه کردم دیدم سالازار تو یه کلاس شرکت کرده . اگر که قرار هست این پست و امتیازشون رو برای گروه ما حساب کنید که خب اون امتیازی که کم نشد باید کم بشه . اگر هم قرار هست که امتیاز مدیر مدرسه به هیچ گروهی داده نشه که خب هیچ مشکلی نیست .

در هر صورت خواستم اطلاع بدم که یادمون بشه و نامردی در حق گروه های دیگه نشه .

یه خسته نباشید هم به مدیر ، معاون و بازرس های هاگوارتز برای تلاش هاشون تا اینجا !

مشکلی وجود نداره اسنیپ جان ! من اون امتیاز رو آخر هفته از شما کم میکنم تا مدیر مدرسه هم بتونه تو کلاس ها شرکت کنه و راحت باشه !

قابل توجه گروه راونکلاو:

امتیازی بابت تدریس نکردن چوچانگ در کلاسشون در جلسه دوم از شما کسر نمیشه ولی :

قانونی وجود ندارد که شخصی به جای شخص دیگری تدریس کنه ! پس اگر این اتفاق برای هر گروهی تکرار شود برخورد میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: چهارشنبه 16 مرداد 1392 04:37
نمایش جزئیات
آفلاین
پیرو اون پستی که زدم که بابت نزدن امتیاز ها توسط سالازار از اسلیترین امتیاز کم شد و من اعتراض کردم و گفتم که مدیر مدرسه کم کاری کرده امتیاز کم نکنید و به ما چه ربطی داره و اینا .

امروز نگاه کردم دیدم سالازار تو یه کلاس شرکت کرده . اگر که قرار هست این پست و امتیازشون رو برای گروه ما حساب کنید که خب اون امتیازی که کم نشد باید کم بشه . اگر هم قرار هست که امتیاز مدیر مدرسه به هیچ گروهی داده نشه که خب هیچ مشکلی نیست .

در هر صورت خواستم اطلاع بدم که یادمون بشه و نامردی در حق گروه های دیگه نشه .

یه خسته نباشید هم به مدیر ، معاون و بازرس های هاگوارتز برای تلاش هاشون تا اینجا !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1392 12:45
نمایش جزئیات
آفلاین
به پادما پاتیل :

خسته نباشی (چون خسته شدی گفتم).
مرحله ی دوم با شرکت پهلوانان راه یافته در حال برگذاری می باشد.

به شصخ دافنه :

دافنه جان ؛ اولا اون اعتماد به نفست رو بالا ببر ، توی مرحله ی اول خیلی خوب بودی ، اصلا نگران نباش که بزرگانی چون مورفین با اون همه رنک بهترین نویسنده ، سوروس با اون رنک های جادوگرماه و بهترین ناظر ، تدی با اون همه سابقه . . . . :worry: الان که فکر میکنم میبینم بهتره یوخده نگران باشی . جدا از شوخی اصلا نگران نباش، همه ی افرادی که شرکت کردن قابلیت اول شدن رو دارن، من این حس رو توشون دیدم.
در مورد امتیاز دهی به غیر سه نفر برتر هیچ راهی نیست. اگه قرار بود اینجوری امتیاز فضل و بخشش کنیم این همه بهمون سر شیوه ی امتیاز دهی گیر نمیدادن و هاگوارتز بیشتر تسترال تو تسترال میشد.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1392 23:11
نمایش جزئیات
آفلاین
آهای کسی خونه هست.

پس مرحله ی دوم جام آتش چی شد.
لطفا جواب بدین.

خسته شدیم بابا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

به ياد قديما
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 مرداد 1392 16:41
نمایش جزئیات
آفلاین
- به به به! تو کجا این جا کجا دافنه جان؟
- خوش اومدی!

دذافنه به فلش های دوربین جادویی توجهی نمی کند و وارد دفتر می شود و به استرجس که در دفتر منشی(!) نشسته بود؛ درخواست دیدن سالازار را کرد. استر که از ابهت(!) دافنه دهانش باز مانده بود؛ در جا سالازار را صدا کرد و او هم جلسه مرگ- زندگی را ول کرد و از شخص شخصی دافنه احوال پرسی کرد!

...

اهم... اهم... اون بالایی رو بی خیال شین! می خواستم در مورد جام آتش یه پیشنهادی بدم. این که همه ما زحمت می کشیم و شرکت می کنیم؛ شاید برنده نشیم؛ می شه شوما حداقل چند امتیاز به غیر از اول- دوم- سوم شدن به ما بدین؟ این خیلی خوب می شه. مثلا یک نفر که امیدی به برنده شدن نداره؛ بیاد و شرکت کنه و در آخر هم ببازه. حالا بخاطر اینکه طرف وقت گذات و شرکت کرد یه چند امتیاز هم بهش بدین. اگه هم می دین که ببخشید مزاحم شدم و پیشنهاد قدیمی کردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 15:33
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا چرا مغلطه ميكني؟ خب اينجوري نميشه جور ديگه بكن! از گريف امتياز كم كن! بگو اگه چهار نفر بيشتر از گريف تو كلاسا شركت كردن شصت امتياز ازتون كم ميشه! هميشه كه نبايد دنبال مشوق بود گاهي وقتا تنبيه جواب ميده!

جان؟ چي ميگه؟ خاك انداز؟ دو تا مهندس؟ كارگر؟ بينيم بابا! پارازيتم خودتي!

در ضمن مديراي الان چه خوب شدن با هم! قلب و چكش ميذاريد واسه هم! تو انجمن مديرا فكر كنم كيس و لاو و فلاور و اينام ميذاريد! دمتون گرم خدايي! زمان ما هر روز با ايوان استخوان، چاقو و چاقو كشي... فحش و فحش كشي.. خون و خونريزي داشتيم! كار به جايي رسيده بود ما مزاحم تلفني داشتيم يكي زنگ ميزد فوت ميكرد من شكم به ايوان بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 15:10
نمایش جزئیات
آفلاین
اگر امتیازات با این شیوه حساب شود:

گریفیندور :243
اسلاترین : 191
هافلپاف :161
راونکلاو: 157

اختلاف گریفیندور با اسلاترین : 52

با یک جمع و تفریق ساده متوجه اختلاف بیشتر میشین!

امتیازات حال حاضر :

گریفیندور : 224
اسلاترین : 177
راونکلاو: 157
هافلپاف : 155

اختلاف گریفیندور با اسلاترین : 47

حالا برم برای گریفیندور این امتیازو ثبت کنم ؟ یک 100 امتیازم از اسلی کم کنم ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 14:53
نمایش جزئیات
آفلاین
خب الانم که همینه شما امتیازهارو بیشترشم کردی !

الان وقتی 5 نفر شرکت کنن 2 امتیاز در مجموع امتیازات اضافه میشه 6 نفر شرکت کنن 4 امتیاز اضافه میشه 7 نفر شرکت کنن 6 امتیاز اضافه میشه شما تازه گفتی 8 امتیاز اضافه شه 7 نفر باشن !

وقتی 8 نفر بشن 8 امتیاز اضافه میشه 9 نفر بشن 10 امتیاز اضافه میشه 10 نفرم بشن 12 امتیاز اضافه میشه!

شما فقط یک رنج براش تعیین کردی که 5 نفر با 7 نفر یک امتیاز میگیرن من تازه احساس میکنم این به نفع گریفیندور هم میشه تازه ! چون تعداد کمتر شرکت میکنن تو هر کلاس و امتیازشون مثلا تقسیم 5 میشه به جای اینکه بیان در مجموع 2 امتیاز اضافه بگیرن 8 امتیاز اضافه میگیرن ! در اصل تفاوتی نمیکنه ! باز هم من تاپیک امتیازات رو یک بار با این شیوه ی شما حساب میکنم تا ببینم امتیازات چه تغییری میکنه! (اگر امتیازات بیشتر شد برای گریف حساب میکنم )

به وزیر مورفین:

من چون در جریان کوییدیچ نیستم اگر اطلاعی پیدا کردم شما و تیمتون رو در جریان قرار میدم به وسیله اطلاعیه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 13:19
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین بحث من این نیست که بگیم شرکت کنن و نمیخوام هم که اینکه گریفیندور دو سه برابر بقیه گروه ها عضو فعال داره به ضررش باشه ولی از طرفی هم نمیخوایم که به سودش باشه . منطقی به نظر نمیرسه ولی ماجرا اینجاست که طبق تجربه در ترم ها و سال های پیش ، دیدیم که اعضای گریفیندور همیشه بیشتر بودن بنا به دلایل کتاب و اینکه هری پاتر و اینا گریفیندور بودن خب بیشتر اعضا جذب بهش میشه .

حالا قانون هایی درست کردیم و تجربه کردیم که هاگوارتز جذاب بشه برای همه . چون اگر بخوایم همینجوری اجرا کنیم ، همیشه گریفیندور قهرمان میشه به خاطر اعضای دو سه برابرش . اگرم زیاد بگیریم ، گریفیندور به خاطر اعضای تازه وارد زیادش هیچوقت قهرمان نمیشه .

برای همین ، حالا اگر اون قانون قبلی که با هم صحبتش کردیم رو به نظرت هنوز در حق گریفیندوری نامردی هست ، این 2 امتیاز جایزه هر نفر اضافی رو به 1 امتیاز برسونیم بهتر هست . چون 2 امتیاز واقعا زیاد هست برای هر نفر اضافی و خیلی به گریفیندور برتری میده نسبت به بقیه گروه ها .

من با این حال نظرم رو یه قانون دیگه هست . شرحش رو میذارم با مدیر ایفای نقش تو انجمن مدیران ( ) صحبت کن ببینیم چی میشه .

4 نفر ، تقسیم بر 4 ! ( پایین 4 هم تقسیم بر 4 )

اگر شرکت کننده ها بیشتر بودن :

5 تا 7 : 8 امتیاز برای گروه
8 تا 10 : 12 امتیاز برای گروه
11 تا 15 : 15 امتیاز برای گروه

------
در مورد سالازارم ، ممنونم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد