جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  138 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1392 12:45
نمایش جزئیات
آفلاین
به پادما پاتیل :

خسته نباشی (چون خسته شدی گفتم).
مرحله ی دوم با شرکت پهلوانان راه یافته در حال برگذاری می باشد.

به شصخ دافنه :

دافنه جان ؛ اولا اون اعتماد به نفست رو بالا ببر ، توی مرحله ی اول خیلی خوب بودی ، اصلا نگران نباش که بزرگانی چون مورفین با اون همه رنک بهترین نویسنده ، سوروس با اون رنک های جادوگرماه و بهترین ناظر ، تدی با اون همه سابقه . . . . :worry: الان که فکر میکنم میبینم بهتره یوخده نگران باشی . جدا از شوخی اصلا نگران نباش، همه ی افرادی که شرکت کردن قابلیت اول شدن رو دارن، من این حس رو توشون دیدم.
در مورد امتیاز دهی به غیر سه نفر برتر هیچ راهی نیست. اگه قرار بود اینجوری امتیاز فضل و بخشش کنیم این همه بهمون سر شیوه ی امتیاز دهی گیر نمیدادن و هاگوارتز بیشتر تسترال تو تسترال میشد.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1392 23:11
نمایش جزئیات
آفلاین
آهای کسی خونه هست.

پس مرحله ی دوم جام آتش چی شد.
لطفا جواب بدین.

خسته شدیم بابا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

به ياد قديما
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 مرداد 1392 16:41
نمایش جزئیات
آفلاین
- به به به! تو کجا این جا کجا دافنه جان؟
- خوش اومدی!

دذافنه به فلش های دوربین جادویی توجهی نمی کند و وارد دفتر می شود و به استرجس که در دفتر منشی(!) نشسته بود؛ درخواست دیدن سالازار را کرد. استر که از ابهت(!) دافنه دهانش باز مانده بود؛ در جا سالازار را صدا کرد و او هم جلسه مرگ- زندگی را ول کرد و از شخص شخصی دافنه احوال پرسی کرد!

...

اهم... اهم... اون بالایی رو بی خیال شین! می خواستم در مورد جام آتش یه پیشنهادی بدم. این که همه ما زحمت می کشیم و شرکت می کنیم؛ شاید برنده نشیم؛ می شه شوما حداقل چند امتیاز به غیر از اول- دوم- سوم شدن به ما بدین؟ این خیلی خوب می شه. مثلا یک نفر که امیدی به برنده شدن نداره؛ بیاد و شرکت کنه و در آخر هم ببازه. حالا بخاطر اینکه طرف وقت گذات و شرکت کرد یه چند امتیاز هم بهش بدین. اگه هم می دین که ببخشید مزاحم شدم و پیشنهاد قدیمی کردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 15:33
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا چرا مغلطه ميكني؟ خب اينجوري نميشه جور ديگه بكن! از گريف امتياز كم كن! بگو اگه چهار نفر بيشتر از گريف تو كلاسا شركت كردن شصت امتياز ازتون كم ميشه! هميشه كه نبايد دنبال مشوق بود گاهي وقتا تنبيه جواب ميده!

جان؟ چي ميگه؟ خاك انداز؟ دو تا مهندس؟ كارگر؟ بينيم بابا! پارازيتم خودتي!

در ضمن مديراي الان چه خوب شدن با هم! قلب و چكش ميذاريد واسه هم! تو انجمن مديرا فكر كنم كيس و لاو و فلاور و اينام ميذاريد! دمتون گرم خدايي! زمان ما هر روز با ايوان استخوان، چاقو و چاقو كشي... فحش و فحش كشي.. خون و خونريزي داشتيم! كار به جايي رسيده بود ما مزاحم تلفني داشتيم يكي زنگ ميزد فوت ميكرد من شكم به ايوان بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 15:10
نمایش جزئیات
آفلاین
اگر امتیازات با این شیوه حساب شود:

گریفیندور :243
اسلاترین : 191
هافلپاف :161
راونکلاو: 157

اختلاف گریفیندور با اسلاترین : 52

با یک جمع و تفریق ساده متوجه اختلاف بیشتر میشین!

امتیازات حال حاضر :

گریفیندور : 224
اسلاترین : 177
راونکلاو: 157
هافلپاف : 155

اختلاف گریفیندور با اسلاترین : 47

حالا برم برای گریفیندور این امتیازو ثبت کنم ؟ یک 100 امتیازم از اسلی کم کنم ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 14:53
نمایش جزئیات
آفلاین
خب الانم که همینه شما امتیازهارو بیشترشم کردی !

الان وقتی 5 نفر شرکت کنن 2 امتیاز در مجموع امتیازات اضافه میشه 6 نفر شرکت کنن 4 امتیاز اضافه میشه 7 نفر شرکت کنن 6 امتیاز اضافه میشه شما تازه گفتی 8 امتیاز اضافه شه 7 نفر باشن !

وقتی 8 نفر بشن 8 امتیاز اضافه میشه 9 نفر بشن 10 امتیاز اضافه میشه 10 نفرم بشن 12 امتیاز اضافه میشه!

شما فقط یک رنج براش تعیین کردی که 5 نفر با 7 نفر یک امتیاز میگیرن من تازه احساس میکنم این به نفع گریفیندور هم میشه تازه ! چون تعداد کمتر شرکت میکنن تو هر کلاس و امتیازشون مثلا تقسیم 5 میشه به جای اینکه بیان در مجموع 2 امتیاز اضافه بگیرن 8 امتیاز اضافه میگیرن ! در اصل تفاوتی نمیکنه ! باز هم من تاپیک امتیازات رو یک بار با این شیوه ی شما حساب میکنم تا ببینم امتیازات چه تغییری میکنه! (اگر امتیازات بیشتر شد برای گریف حساب میکنم )

به وزیر مورفین:

من چون در جریان کوییدیچ نیستم اگر اطلاعی پیدا کردم شما و تیمتون رو در جریان قرار میدم به وسیله اطلاعیه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 13:19
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین بحث من این نیست که بگیم شرکت کنن و نمیخوام هم که اینکه گریفیندور دو سه برابر بقیه گروه ها عضو فعال داره به ضررش باشه ولی از طرفی هم نمیخوایم که به سودش باشه . منطقی به نظر نمیرسه ولی ماجرا اینجاست که طبق تجربه در ترم ها و سال های پیش ، دیدیم که اعضای گریفیندور همیشه بیشتر بودن بنا به دلایل کتاب و اینکه هری پاتر و اینا گریفیندور بودن خب بیشتر اعضا جذب بهش میشه .

حالا قانون هایی درست کردیم و تجربه کردیم که هاگوارتز جذاب بشه برای همه . چون اگر بخوایم همینجوری اجرا کنیم ، همیشه گریفیندور قهرمان میشه به خاطر اعضای دو سه برابرش . اگرم زیاد بگیریم ، گریفیندور به خاطر اعضای تازه وارد زیادش هیچوقت قهرمان نمیشه .

برای همین ، حالا اگر اون قانون قبلی که با هم صحبتش کردیم رو به نظرت هنوز در حق گریفیندوری نامردی هست ، این 2 امتیاز جایزه هر نفر اضافی رو به 1 امتیاز برسونیم بهتر هست . چون 2 امتیاز واقعا زیاد هست برای هر نفر اضافی و خیلی به گریفیندور برتری میده نسبت به بقیه گروه ها .

من با این حال نظرم رو یه قانون دیگه هست . شرحش رو میذارم با مدیر ایفای نقش تو انجمن مدیران ( ) صحبت کن ببینیم چی میشه .

4 نفر ، تقسیم بر 4 ! ( پایین 4 هم تقسیم بر 4 )

اگر شرکت کننده ها بیشتر بودن :

5 تا 7 : 8 امتیاز برای گروه
8 تا 10 : 12 امتیاز برای گروه
11 تا 15 : 15 امتیاز برای گروه

------
در مورد سالازارم ، ممنونم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 08:43
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد قانون :

مورد تایید مدیر ایفای نقش هستش چون بعد از مشورتی که انجام شد ما نمیتونیم به افراد تازه وارد بگیم که توی هاگوارتز پست نزنن! اگر بخواهیم بگیم که تازه وارد ها تو هاگوارتز پست نزنن که کلا انجمن هاگوارتز و ایفای نقش کمتر پست میخوره !! افراد تازه وارد هم حقی دارن از ایفای نقش هاگوارتز که فقط مختص افراد قدیمی نیستش بنابراین امتیاز تشویقی رو برپا کردیم تا افراد تازه وارد هم بیشتر مشتاق بشن و بقیه افراد گروه هم نگن که شماها پست نزنین ! این مال قانون ! حالا میتونیم به جای 2 امتیاز مثبت 1 امتیاز مثبت لحاظ کنیم که من مشکلی ندارم میتونید نظر بدید و موافقت خود رو اعلام کنید ولی امتیاز مثبت به هیچ عنوان حذف نخواهد شد !

در مورد امتیاز کم شده از سالازار :

چی کار کنم خب ؟ از خودم امتیاز کم کنم ؟ تصحیح میشه الان توی تابلوی شنی امتیازات !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 01:54
نمایش جزئیات
آفلاین
سوروس کاملا درست میگه. سالازار اسلایترین مدیر محترم هاگ خودش امروز چند تا پست زده اینجا حتی توی کلاسش امتیازا رو اعلام کرده ولی خب توی تابلوی شنی نزده! خودتون که وضعیتشو میدونید! مشکل داره که مجبور شدید براش معاون کنارش بذارید وگرنه که معاون کنار دستش اضافه نمیشد! بالاخره سنی ازش گذشته! موسس یکی از گروه های هاگوارتز بوده!
آقای استرجس معاون، قانون مداریت تو حلقم! دوباره سودای قهرمانی داری؟ شصت ساله مدیر بودی و مدیر هاگ بودی و همیشه بعد از یک غیبت کبری میومدی یه موفق باشید میگفتی خسته نشدی؟ افشا گری بکنم؟ بذارمت تو آنپاس؟ نه حالا خداییش تو هاگ که خوب فعالیت کردی همیشه. جاهای دیگه سایت رو میگم! ولی در کل گیر نده به اسلایترین ها! بد میبینی! نذار بگم اون ایوان که دستش باهات تو یه کاسه س جاسوس دو جانبه اسلایترینه! پس سی پنلو داده عنقریبه بزنیم سایتو بترکونیم! آره داداش!

حالا از اینم بگذریم سوروس دومی رو درست تر میگه! یعنی یه کاری بکنید ما هم انگیزه داشته باشیم! حالا اومدیم نامردی نکنیم به بچه های گریف تو اولین جلسه خوب نمره دادیم حتی کمکشون کردیم یه کاری نکنید پشیمون شیم دفعه بعدی از اون روی اسلایترینیمون استفاده کنیم! یا باید اینکارو بکنیم تا انگیزه داشته باشیم و تو هاگ شرکت کنیم همچنان یا نکنیم و با این سیستم امتیاز دهی و هجوم اعضای گریف به کلاس ها بیخیال هاگ بشیم که این برای شمام خوب نیست! حداقل یکی از گروه هارو از دست میدید و قهرمانی اینجوری فایده نداره کوفتتون میشه چیز یعنی بهتون مزه نمیده.

پی نوشت: من این پست رو بعنوان یک عضو اسلایترینی زدم وگرنه بعنوان یکی از مدرسان هاگوارتز خیلی خرسند شدم که بچه های خوش قلم و با ذکاوت گریف در اون حجم زیاد در کلاسم شرکت کردن. چشم حسود کور.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1392 01:26
نمایش جزئیات
آفلاین
من با امتیاز ویلبرت مشکلی ندارم .

ولی امتیازی که از سالازار که مدیر مدرسه هست از اسلیترین کم شده چه ماجرایی داره ؟

اولا که مدیر مدرسه نباید گروهی داشته باشه . حالا که باهاش موافقت شده ، قرار نیست که چون کاری رو که خودش قانونش رو گذاشته انجام نداده از گروهش که هیچ سودی بهش نمیرسونه کم بشه .

برید از امتیاز مدرسه کم کنید ، چرا گروه ما رو گرفتید ؟

اگر مدیر مدرسه قرار هست گروه داشته باشه و سود و ضرر بده ، پس آخر ترم هم به خاطر مدیریت هاگوارتز یه 500 امتیاز به اسلیترین بدید دیگه .

---
شیوه جدید امتیاز دهی هم چیزی نبود که در موردش صحبت کردیم استرجس جان . اینجوری باز دوباره کمیت برتری میگیره به کیفیت . همون چیزی که به من گفتی از همه بهتر بود که مثلا 5 تا 7 نفر شرکت کردن ، 8 امتیاز به گروه ، 7 تا 10 نفر مثلا 12 امتیاز !

الان 10 تا گریفیندوری 15 امتیاز هم بگیرن ، امتیازشون از 5 تا اسلیترینی که 30 از 30 گرفتن بیشتر میشه . اینجوری خب ما چیکار کنیم قهرمان شیم ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد