جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

24 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
24 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] اسمشو سیاه‌ها نمی‌تونن ببینن! (گریفیندور)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اسمشو سياهها نميتونن ببينن!!!
ارسال شده در: چهارشنبه 28 بهمن 1383 00:59
نمایش جزئیات
آفلاین
جوابت باشه واسه اون كل كل بزرگه اليشيا.
من الان جوابتو بدم تو هم بر ميگردي جوابمو ميدي و اين طوري اين كل كل تا ابد ادامه پيدا ميكنه پس يكي طلب من!!!
منطقيه نه؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 بهمن 1383 20:29
نمایش جزئیات
آفلاین
تمامش کنید حالا دوباره این جواب اونو می ده و تا 100 روز دیگه تمام نمی شه

لاوندر راست می گه همه کل کل های قبلی را فراموش کنید
بجه نشید بسه

سوسک پس چی شد !!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 بهمن 1383 20:02
نمایش جزئیات
آفلاین
باشه لاوندر بس میکنیم فقط جون من این آخریشه :

به الیور:

خب واقعا خوشحال میشم وقتی میبینم که با این سن و سالت انقدر زود پیشرفت میکنی و میبینم که علاوه بر اینکه یاد گرفتی تا 30(و خورده ای)بشماری کم کم داری اسم میوه هارم یاد میگیری....احسنتم!
........................
به هری:
دیگه جوابتو تو آواتار فروشی....دادم...دیگه چند بار؟پررو میشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
الیشیا و الیور لطف کنید این کل کلو تمومش کنین ! در شرایطی که همه دارن در مورد چیزای دیگه نظر میدن لطفا پارازیت نندازین ! همون طور که دیدید با اعلام پایان کل کل توسط اعضا حتی خود من هم جواب سوسک و ندادم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 بهمن 1383 01:24
نمایش جزئیات
آفلاین
بابام جان ! هری ! من نوشته هات را خوندم اشک توی چشمام جمع شد ! الان دوتا لیوان ( از اون لیوان گنده ها که من ماکسی توش نوشیدنی میخوریم ! ) آبجو کره ای خوردم ! از بسکه ناراحت بودم ! هری !من و تو مثل همیم ! من که یه مادر غول داشتم که خیلی بدا خلاق بود ! یادمه یه بار که از دستم عصبانی شد شوتم کرد ! خوب شد واکاشی زوما اون دور و برا بود و منو گرفت ! و الا یه راست میرفتم میخوردم به سینه دایی غولم بعد هم اون من با یه شوت ببر آسا روانه دروازه میکرد! خلاصه مادر خوبی نبود ! تو هم که یه پسر خاله داشتی ! یادمه یه بار که بچه بودی دادلی با مشت زده بود زیر چشمت تا یه ما زیر چشمت بادمجون سبز شده بود ! بعد کم کم خودت افتادی توی خط تولید بادمجون ! همین الان مملی زیر دوتا چشمش مزرعه بادمجون داره . فقط به خاطر زحمات تو ! تو خیلی خوبی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 22:41
نمایش جزئیات
آفلاین
خدا رو شكر كه بالاخره دست از اين بچه بازي تون برداشتين....من هر دفعه ميومدم ببينم اينجا چه خبره ميديدم يه مشت بچه كوچولو دارن همديگه رو ضايع ميكنن...از اين به بعد ديگه خواهشا دست از اين كارهاتون بردارين و به رول برسين....ا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
رزم ممل و هري 1 و 2 حتما حتما بخونيد...
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 19:28
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی خوبه این کارو کنیم البته اگه مثل بقیه نباشه که فقط حرفشو می زنند ولی در عمل هیچی این شد کار جدید هرکی فقط حرف بزنه هری راست می گه واقعا هیچ چیز تازه ای نیست

اگه قرار کاری انجام بگیره باید خیلی سریعتر از این ها شروع کنیم چون واقعا چیز جدیدی نیست البته با یه برنامه ریی درست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 16:13
نمایش جزئیات
آفلاین
به طور کلی این پست خارج رول است:
در اون تاپیک انجمن ضد ولدی هیچ خبری نیست اولش نوشته شده میخوایم حال ولدی رو بگیریم بعدش کلی آدم موافقتشون رو اعلام کردند. همش مزخرفه
در تاپیک جادوگران خاکستری ایضا اصلا خبری نیست اولش اومدن و گفتن میخوان گروه جدید راه بندازن بعدش عضو گرفتن و هی لیست بیرون دادن بعدشم گفتن میخوایم زیر آب سفید و سیاه رو بزنیم و خودشون رو به جون همدیگه بندازیم توجه کنید که همه اینا رو گفتن مساله اینجاس که حرف زدن رو نمیشه گفت رول پلینگ منم میام کلی میگم میخوام این کار و اون کار ور بکنم ولی در عمل باید دیده بشه که این کار رو کردن یا نه و اصلا این جالب بوده یا نه به نظر من که یه مقداری توی بحرش رفتم اصلا جالب نبوده
تاپیک هتل لندن ایضا همون تاپیک جادوگران خاکستریه که توش با هم حرف میزنن و صفحه پر میکنن فقط
تاپیک جادوگران گلبهی در نظر اول جالب میاد ولی دنیس اکثر مطالب رو از روی این ایمیل هایی که در مورد جوات ها هست اونجا کپی کرده نه ربطی به هری پاتر داره و نه چیز جدیدیه
آزکابان هم اگه تعریف از خودم نباشه تمام پستاش به غیر از پست من ایده ای توش نیست همه اومدن نوشتن سیاه ها نوشتن انداختیم تو آزکابان و سفید ها یا پاچه خواری کردن ( هرماینی ) و یا چیزای بی ربطی نوشتن ( مرلین )
من بقیه تاپیک ها رو زیاد مسلط نیستم ولی وقتم رو رو همینا تلف کردم برام بسه
در ضمن به نظر من بهترین ایده ها و جالب ترین موضوعات توی همین فروم گریفیندوره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 14:25
نمایش جزئیات
آفلاین
خب مثل اينكه موافقاني هم هستند براي اينكه كل كل در اينجا متوقف بشه.

راستي سياها قصد دارن به جادوگران خاكستري حمله كنن!نظرتون چيه؟

من ميگم فعلا كل كل رو بس كنيم و به فعاليتهاي ديگه اي بپردازيم.

من وقتي ديدم كانديد شدم براي نويسنده رول پلينگ چشمام 4 تا شد! ميدونستم انتخاب نميشم و تصميم گرفتم كه اي ماه نه تنها جزو كانديدا بلكه انتخاب شده براي بهترين نويسنده رول پلينگ باشم و الان واقعا ميخوام اين كارو انجام بدم.پيشنهاد ميكنم شما هم همين كارو بكنيم و كل كلو بس كنين.

در ضمن تاپيك انجمن ضد ولدمورت رو ديدين؟ يكي به من بگه توش چه خبره.من ابدا نمي تونم برم توش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: دوشنبه 26 بهمن 1383 13:12
نمایش جزئیات
آفلاین
باز آمد سوسك وفادار
با بهترين ايده و پيام

خب....من هميشه سوسك رو قبول داشتم
به نظر من هم اگه به حرف سوسك عمل كينم بهتره!!!!!!!!!!!
راستش نميدونم چرا من كه كمترين راي رو آوردم چرا شدم بدترين زننده پست.....خب ........من ميدونم.....

**

تعداد نفراتي كه راي دادن كم بوده...... اين يك!!!!!
و دو: موقع كلكل.....بعضي ها زورشون اومد...نميخوام اسم ببرم....بعضي ها زورشون اومد....و رفتن براي خود شيريني و.... به من راي دادن كه من زننده بدترين پست هستم.....
البته اواتار من اون شكل لعنتي رو خنثي كرد

به نظر من كل كل بين خودمون خيلي بده.........چون بعضي ها واقعا بي جنبه هستن...................

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

آوادا کداورا! طلسمی با دو چهره!