عزيز جان!
ديدي كه مملي چي گفت؟
گفت نظارت درخواستي نيست!
حالا من دادم! بعد جوابمو تو پست بعدي شنيدم!
شما هم پست بعدي رو بخون عزيز!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
من امروز شخصيتمو معرفي كر دم . مي خوام برم تو گريفندور . مي شه يه نگاهي بندازي.
با تشكر ويكي فروبيشر آينده
گیلدروی نوشته:
نقل قول:
پادما:
منظورت اینه که باید از ریشه پادما باشم نه؟
خوب اون نمایشیه برای همه همونی می شه که می خوام؟
اوهوم.... از ریشه باید پادما باشی!
همه فقط اون شناسه نمایشی رو میبینن و شناسه کاربریتو کسی نمیبینه!
نقل قول:
دنیس مالفوی:
سلام
با اینکه یک هفته از معرفی شخصیتم گذشته ولی هنوز عضو گروه ایفای نقش و گریفندور نشدم.
من مثلا خواهر ناتنی دراکو مالفوی هستم و می خواهم در گروه گریفندور باشم که نشون بدم با برادرش خیلی
فرق داره…من قوانین ایفای نقش رو خوندم و به گفته ی خودتون یک شخصیت مرتبط با کتاب را که میتونیم برداریم
برداشتم من توی معرفی شخصیت تا حالا دو بار اسمم رو نوشتم ولی……
ببخشید اگه زیاد نوشتم چون اگه عضو نشم نمیتونم وارد انجمن ها بشم
با تشکر دنیس مالفوی
عمو جون... زیر پست معرفی شخصیتت چی نوشته شده؟ با فونت ده هزار و با رنگ قرمز مایل به قهوه اینوشته:
بر اساس بند سیزدهم قوانین ایفای نقش تایید نشد! برو بند سیزدهم قوانین ایفای نقشو بخون! بعد معرفی شخصیت خودت رو هم نیگاه کن.... میفهمی چرا تایید نشدی!
نقل قول:
نماینده لباس شخصی وزارت ارشاد
عمو جان، خودت با آیدی مستهجن توی سایت های ارزشی عضو میشی بعد میگی توی سایتتون از واژه های مستهجن استفاده شده باید قفلش کنیم؟ اگه یه روزی این سایت بسته شه تقصیر امثال شماست که با این آی دی ها عضو میشن! لطفا حداقل شناسه نمایشیتو عوض کن که قفل نشیم!
نقل قول:200*200 مثلاً چشه؟
شما اول یه شلوار بکش پای این شیره... بعد برای سایزهای بزرگتر درخواست بده! سایزو بزرگ کنیم که همه جای شیره با وضوح تضویر بالا نمایان شه؟
من امروز شخصيتمو معرفي كر دم . مي خوام برم تو گريفندور . مي شه يه نگاهي بندازي.
با تشكر ويكي فروبيشر آينده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/1 18:12:38
جزئیات کاربر

نقل قول:
نقل قول:
عمو جون... زیر پست معرفی شخصیتت چی نوشته شده؟ با فونت ده هزار و با رنگ قرمز مایل به قهوه ای
نوشته:
بر اساس بند سیزدهم قوانین ایفای نقش تایید نشد! برو بند سیزدهم قوانین ایفای نقشو بخون! بعد معرفی شخصیت خودت رو هم نیگاه کن.... میفهمی چرا تایید نشدی!
نقل قول:
عمو جان، خودت با آیدی مستهجن توی سایت های ارزشی عضو میشی بعد میگی توی سایتتون از واژه های مستهجن استفاده شده باید قفلش کنیم؟ اگه یه روزی این سایت بسته شه تقصیر امثال شماست که با این آی دی ها عضو میشن! لطفا حداقل شناسه نمایشیتو عوض کن که بسته نشیم!
نقل قول:
شما اول یه شلوار بکش پای این شیره... بعد برای سایزهای بزرگتر درخواست بده! سایزو بزرگ کنیم که همه جای شیره با وضوح تضویر بالا نمایان شه؟
پادما:
منظورت اینه که باید از ریشه پادما باشم نه؟
خوب اون نمایشیه برای همه همونی می شه که می خوام؟
نقل قول:
دنیس مالفوی:
سلام
با اینکه یک هفته از معرفی شخصیتم گذشته ولی هنوز عضو گروه ایفای نقش و گریفندور نشدم.
من مثلا خواهر ناتنی دراکو مالفوی هستم و می خواهم در گروه گریفندور باشم که نشون بدم با برادرش خیلی
فرق داره…من قوانین ایفای نقش رو خوندم و به گفته ی خودتون یک شخصیت مرتبط با کتاب را که میتونیم برداریم
با تشکر دنیس مالفوی
عمو جون... زیر پست معرفی شخصیتت چی نوشته شده؟ با فونت ده هزار و با رنگ قرمز مایل به قهوه ای
نوشته:بر اساس بند سیزدهم قوانین ایفای نقش تایید نشد! برو بند سیزدهم قوانین ایفای نقشو بخون! بعد معرفی شخصیت خودت رو هم نیگاه کن.... میفهمی چرا تایید نشدی!
نقل قول:
نماینده لباس شخصی وزارت ارشاد
عمو جان، خودت با آیدی مستهجن توی سایت های ارزشی عضو میشی بعد میگی توی سایتتون از واژه های مستهجن استفاده شده باید قفلش کنیم؟ اگه یه روزی این سایت بسته شه تقصیر امثال شماست که با این آی دی ها عضو میشن! لطفا حداقل شناسه نمایشیتو عوض کن که بسته نشیم!
نقل قول:
200*200 مثلاً چشه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/2 0:02:53
جزئیات کاربر

چرا تجاوز كردين؟
خيلي از آواتاراي داخل سيستم سايزشون ده برابر اينه و آخه 100*100 بدرد كي ميخوره؟
اگه يه كاربر بخواد يه آواتار درس حسابي رو بذاره بايد كيو ببينه؟
200*200 مثلاً چشه؟ :-D
ميشه جدوليش كنين؟ (مثه انجمنها)
خيلي از آواتاراي داخل سيستم سايزشون ده برابر اينه و آخه 100*100 بدرد كي ميخوره؟
اگه يه كاربر بخواد يه آواتار درس حسابي رو بذاره بايد كيو ببينه؟
200*200 مثلاً چشه؟ :-D
ميشه جدوليش كنين؟ (مثه انجمنها)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

براي نظارت در انجمنها مديران افرادي كه به نظرشون شايسته، مسئوليت پذير و متعهد هستن رو انتخاب ميكنن، در جلسه مديريتي روي نظارت اونها بحث ميشه و در صورت آوردن رأي اكثريت به جمع ناظرين اضافه ميشوند. البته شايان ذكره كه مديران انجمن در اضافه و كم كردن ناظرا اختيار تام دارن و بقيه مديران ميتونن از كار ناظر ايراد بگيرن!
ولي مثلا اگه من بخوام كسي رو معرفي كنم؛ بايد مديراي انجمن تاييد كنن! پس نظارت درخواستي نداريم!
توقف بيجا مانع كسب است
در مورد برادر xxx عزيز! طبق معمول! بخش پيشنهادها اجرا ميشه! در ضمن بازم طبق معمول يك ماهي تشريف نداشتين و بازم طبق معمول! سايت به روز شد و از اين به بعد شناسه كاربري رو فقط مديران ميبينن و براي ديگر كاربرها شناسه نمايشي توي سايت مشخص خواهد بود؛
البته بنده پيام شخصي پرمهر شما رو خوندم! اظهار لطف كردين!
در مورد اندازه آواتارها! امكانش نيست! همين الانش هم از استاندارد عمومي تجاوز كرديم! پيشنهاد من روي 100x100 هستش!
در موارد ايفاي نقشي!
لطف كنين با مدير مربوطه تماس بگيرين! مسئول تاييد ايفاي نقش شوراي ويزنگاموت هستن كه همون پايين انجمن ليست شدن! هيچ مدير ديگهاي غير از اونها نميتونه كاري براتون بكنه (دخالت در كار ديگر مديران ممنوعه)
ولي مثلا اگه من بخوام كسي رو معرفي كنم؛ بايد مديراي انجمن تاييد كنن! پس نظارت درخواستي نداريم!
توقف بيجا مانع كسب است
در مورد برادر xxx عزيز! طبق معمول! بخش پيشنهادها اجرا ميشه! در ضمن بازم طبق معمول يك ماهي تشريف نداشتين و بازم طبق معمول! سايت به روز شد و از اين به بعد شناسه كاربري رو فقط مديران ميبينن و براي ديگر كاربرها شناسه نمايشي توي سايت مشخص خواهد بود؛
البته بنده پيام شخصي پرمهر شما رو خوندم! اظهار لطف كردين!
در مورد اندازه آواتارها! امكانش نيست! همين الانش هم از استاندارد عمومي تجاوز كرديم! پيشنهاد من روي 100x100 هستش!
در موارد ايفاي نقشي!
لطف كنين با مدير مربوطه تماس بگيرين! مسئول تاييد ايفاي نقش شوراي ويزنگاموت هستن كه همون پايين انجمن ليست شدن! هيچ مدير ديگهاي غير از اونها نميتونه كاري براتون بكنه (دخالت در كار ديگر مديران ممنوعه)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام
با تشکر دنیس مالفوی
با تشکر دنیس مالفوی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام!
آقا من حواسم نبود توی گزارش روزانه ناظرا باید گزارش میدادم.. اگه یه کم دیر شد ببخشید. از این به بعد روزانه این کار رو میکنم.
-------------------------
در مورد بلاک آخرین پیاما! کسی به پیشنهاد من رسیدگی نمیکنه؟ نمیشه این آخرین پیامای ایفای نقش از 7 تا به 10 تا ارتقا داده بشه (امپراطور: یه بار دیگه بگی ارتقا میزنم ناکارت میکنم! بگو افزایش!)
-----------------------------------------------------
مشکل خانم پامفری هم ظاهرا به ارتقای سیستم برمیگرده.. بهرحال خدا رو شکر من یکی این مشکل رو ندارم! (یادمه یه زمان دیگه ای هم این مشکل با ابعاد پیچیده تری بود.. مثلا برای منوی کاربر بعضیا نوشته بود :منوی مدیریت... و حتی خودم شاهد بودم بعضیا قدرت ویرایش پیام دیگرون رو داشتن.. همین مشکل توی کوییدیچ سابق بود و هر کس صندوق پیاماش 300 400 تا بود ولی وقتی بازش میکرد خبری نبود.. هرطوری که اون مشکل رفع شد اینجا هم همینطوری رفع میشه!)
---------------------------
هومم... اینیگو؟ همون رون رابینسون کوییدیچ... بچه خوبیه و خوشبختانه خیلی هندونه زیر بغل کسی نمیفرسته.... حرفاش رو تایید میکنم! راس میگه... هر دفعه من میام اینم هست (فکر نمیکردم شخص دیگه ای به اندازه من آنلاین باشه.. کفم بریده از دست این!
) اگر هم مشکل داشته باشه توی نظارت که فکر نکنم داشته باشه خودم (چون هر وقت آنم اونم هست) راهنماییش میکنم. تضمینش هم میکنم که بچه بدی نیست و استعدادشو داره!
آقا من حواسم نبود توی گزارش روزانه ناظرا باید گزارش میدادم.. اگه یه کم دیر شد ببخشید. از این به بعد روزانه این کار رو میکنم.
-------------------------
در مورد بلاک آخرین پیاما! کسی به پیشنهاد من رسیدگی نمیکنه؟ نمیشه این آخرین پیامای ایفای نقش از 7 تا به 10 تا ارتقا داده بشه (امپراطور: یه بار دیگه بگی ارتقا میزنم ناکارت میکنم! بگو افزایش!)
-----------------------------------------------------
مشکل خانم پامفری هم ظاهرا به ارتقای سیستم برمیگرده.. بهرحال خدا رو شکر من یکی این مشکل رو ندارم! (یادمه یه زمان دیگه ای هم این مشکل با ابعاد پیچیده تری بود.. مثلا برای منوی کاربر بعضیا نوشته بود :منوی مدیریت... و حتی خودم شاهد بودم بعضیا قدرت ویرایش پیام دیگرون رو داشتن.. همین مشکل توی کوییدیچ سابق بود و هر کس صندوق پیاماش 300 400 تا بود ولی وقتی بازش میکرد خبری نبود.. هرطوری که اون مشکل رفع شد اینجا هم همینطوری رفع میشه!)
---------------------------
هومم... اینیگو؟ همون رون رابینسون کوییدیچ... بچه خوبیه و خوشبختانه خیلی هندونه زیر بغل کسی نمیفرسته.... حرفاش رو تایید میکنم! راس میگه... هر دفعه من میام اینم هست (فکر نمیکردم شخص دیگه ای به اندازه من آنلاین باشه.. کفم بریده از دست این!
) اگر هم مشکل داشته باشه توی نظارت که فکر نکنم داشته باشه خودم (چون هر وقت آنم اونم هست) راهنماییش میکنم. تضمینش هم میکنم که بچه بدی نیست و استعدادشو داره!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج