به مدیریت مدرسه و بازرسان عالی رتبه:
من شنبه، 29 تیر جلسه دوم کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه رو تدریس نخواهم کرد. گفتم در جریان باشید و امتیاز کم نشه از اسلیترین. تا دو سه روز شدیداً درگیر هستم.
به جاش چهارشنبه، 2 مرداد جلسه دوم کلاسم رو تدریس می کنم.
به پروفسور گریفیندور:
تصمیم پروفسور اسلیترین مدیر مدرسه بود که برای مشارکت بیشتر و بیشتر لذت بردن از کلاس ها، تکالیف رول حذف بشن و پرسش و پاسخی باشن.
به جاش رول نویسی و پیشرفت در رول رو به مسابقات هاگوارتز مثل کوییدیچ، جام آتش، دوئل، معجون سازی و سفرهای هاگزمید منتقل کنیم.
به هر حال در مورد اینکه چطور تکلیف سوال و پرسش بدین، از بقیه اساتید ایده بگیرید خب. اونها هم دارن تدریس میکنن به همین روش دیگه. اگه اعتراض برای تبصره و استثنا دارید شخصا کاری بر نمیاد ازم و سالازار باید خودش نظر بده که فعلا پیداش نیست.
موفق باشید
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
9 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/15
آخرین ورود: شنبه 23 شهریور 1398 17:52
از: چاه
پستها:
1592

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پستها:
976

با سلامی دوباره!
اول بگم که نمی خوام بحث کنم و کش بدم بحث رو! بحث امتیاز هم همانطور که شما گفتیم باشه! فقط یه سوال دیگه ذهن منو مشغول کرده! الان می گین سوال رول ندیم ، خب من تو کلاس پرواز و کوییدیچ چی بپرسم که رول نباشه؟ بپرسم جارو پرواز چند سانتی متره؟!
ترم های هاگ همیشه بهونه ای برای پیشرفت رول نویسی بچه های تازه وارد بودن ولی الان ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
1592

باید به سوال شون جواب داد در کلاس به هر حال تا امتیاز کامل گرفت. میذاریم به حساب اینکه حواسشون نبود. استثناً این جلسه ازشون اون تکلیف رول رو حساب می کنیم.
در مورد قوانین عجیب و غریب باید بگم هر مدیری با مدیر قبلی فرق داره. اختلاف نظر همیشه بوده. اگرچه مدیر فعلی فعلا پیداش نیست و من دارم کارارو فعلا میکنم. به هر حال نظر ایشون بوده قوانین. اصلا روی نظرات ایشون تدوین شده همه چی. قانون امتیاز دهی هم طی آخرین پستشون اعلام کردم که قانون پیشنهادی من رو جایگزین می کنن.
گودریک جان شما میگی اول کمیت بعد کیفیت، ما میگیم نه کمیت نه کیفیت، در تعادل به نفع تفریح و خوش گذرونی بهتر و جذاب تر.
موفق باشید
در مورد قوانین عجیب و غریب باید بگم هر مدیری با مدیر قبلی فرق داره. اختلاف نظر همیشه بوده. اگرچه مدیر فعلی فعلا پیداش نیست و من دارم کارارو فعلا میکنم. به هر حال نظر ایشون بوده قوانین. اصلا روی نظرات ایشون تدوین شده همه چی. قانون امتیاز دهی هم طی آخرین پستشون اعلام کردم که قانون پیشنهادی من رو جایگزین می کنن.
گودریک جان شما میگی اول کمیت بعد کیفیت، ما میگیم نه کمیت نه کیفیت، در تعادل به نفع تفریح و خوش گذرونی بهتر و جذاب تر.
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/4/28 10:22:54
No Country for Old Men
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

جزئیات کاربر
پستها:
976

به مدیر دلوروس امبریج
خب ببین پرفسور جان من یادمه قبلا نحوه ی امتیاز دهی خیلی ساده تر از اینا بود. مدیر هاگ به وضعیت ایفا نگاه می کرد و یک مقیاس رو تعیین می کرد. مثلا وقتی ایفا فعال بود ، مقیاس سه رو می ذاشت! یعنی وقتی از یه گروه تو کلاس فقط یک نفر شرکت می کرد ، امتیازش تقسیم بر 3 می شد. وقتی دو نفر شرکت می کرد باز هم بر 3 و وقتی سه نفر باز تقسیم بر 3 می شد و اما وقتی بیشتر از سه نفر می شد ، مثلا چهار ، تقسیم بر همون چهار می شد و به همین ترتیب ادامه پیدا می کرد!
اینطوری تا سه نفر که بر اساس میزان فعال بودن ایفا انتخاب شده ، کمیت حرف اول رو می زنه و بعد کیفیت!
در مورد سوال رول در هاگ هم چون میگین وقت گذشته و خیلی ها این نظر رو داشتن ، پس چیزی نمیگم!
به هر حال میگم که این ترم هاگ عجیب ترین قوانین رو طی این مدتی که تو ترم های هاگ بودم ، داره!
با تشکر
موفق باشین
خب ببین پرفسور جان من یادمه قبلا نحوه ی امتیاز دهی خیلی ساده تر از اینا بود. مدیر هاگ به وضعیت ایفا نگاه می کرد و یک مقیاس رو تعیین می کرد. مثلا وقتی ایفا فعال بود ، مقیاس سه رو می ذاشت! یعنی وقتی از یه گروه تو کلاس فقط یک نفر شرکت می کرد ، امتیازش تقسیم بر 3 می شد. وقتی دو نفر شرکت می کرد باز هم بر 3 و وقتی سه نفر باز تقسیم بر 3 می شد و اما وقتی بیشتر از سه نفر می شد ، مثلا چهار ، تقسیم بر همون چهار می شد و به همین ترتیب ادامه پیدا می کرد!
اینطوری تا سه نفر که بر اساس میزان فعال بودن ایفا انتخاب شده ، کمیت حرف اول رو می زنه و بعد کیفیت!
در مورد سوال رول در هاگ هم چون میگین وقت گذشته و خیلی ها این نظر رو داشتن ، پس چیزی نمیگم!
به هر حال میگم که این ترم هاگ عجیب ترین قوانین رو طی این مدتی که تو ترم های هاگ بودم ، داره!
با تشکر
موفق باشین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گودریک گریفیندور در 1392/4/28 2:14:16
جزئیات کاربر
پستها:
1592

به پروفسور گریفیندور:
از همون اول مدیریت مدرسه موضوع اولی که ذکر کردین رو توی تابلوی اعلانات زده بود. به اندازه کافی هم وقت برای خرد جمعی و یا اعتراض به این تصمیم بود. بر عکس نظر شما اکثریت موافق بودن با تکالیف ساده و راحت پرسش و پاسخی. از این جهت تکلیف رول جذف شده و به جاش رول نویسی رو توی مسابقات هاگوارتز داریم. پیشنهاد می کنم با دقت تابلوی اعلانات رو بخونید.
در مورد تقسیم امتیازات شما اشتباه میکنید.
دقت کنید، اگه از گروهی یک نفر شرکت کرد، امتیازش تقسیم بر 2.5 میشه.
یکی اومد فرضا از گریف شرکت کرد. مثلا 30 امتیاز کامل آورد و اتفاقا تنها شرکت کننده گریف بود. امتیازی که برای گروهش به عنوان یک نفر کسب میکنه میشه 30 تقسیم بر 2.5 که میشه 12 امتیاز و کاملا منطقیه.
حالت بد:
شما تصور کن اگه تقسیم بر تعداد میشد، چه اتفاقی می افتاد؟ فکر کن سه نفر از ریون می اومدن شرکت میکردن و هر سه مثلا 30 امتیاز می آوردن. جمعا میشه 90 امتیاز. اگه تقسیم بر تعدادشون یعنی 3 بشه، امتیاز گروه میشه 30 امتیاز.
در مقابل یکی هم از اسلی می اومد و 30 امتیاز کامل می گرفت و تنها شرکت کننده بود. اون وقت 30 امتیازش تقسیم بر 1 میشد که همون 30 می شد.
مفهومش چیه؟ یعنی میخواد بگه امتیاز یک نفر که تنها شرکت کننده گروهش باشه، امتیاز 3 نفر از گروه دیگه رو حریفه و اصلا عادلانه نیست.
این شیوه تقسیم امتیازات دو سه صفحه قبل تاپیک مفصل بحث شده و اگه اعتراضی بود همون موقع باید مطرح میشد.
این شیوه تقسیم امتیازات نه به نفع کیفیته، نه به نفع کمیت. متعادله.
تک شرکت کننده، امتیازش تقسیم بر 2.5
دو شرکت کننده، جمع امتیازاتشون تقسیم بر 2
سه شرکت کننده و بیشتر از سه، جمع امتیازاتشون تقسیم بر 1.5
کور ممد از گریف 30 میاره ، تقسیم بر 2.5 میشه 12 امتیاز برای گریف
جاسم و معصومه پاتر از ریون نفری 30 میارن، مجموعا 60 امتیاز، تقسیم بر 2، میشه 30 امتیاز برای ریون
ایکس و دوایکس و ایگرگ از اسلی نفری 30 میارن، مجموعا 90 امتیاز، تقسیم بر 1.5 ، میشه 60 امتیاز برای اسلی
تعداد بیش از سه نفر شرکت کننده هم تقسیم بر 1.5 همچنان.
منطقیه. اینو هم در نظر داشته باشید استادی نمیاد به دانش آموزی امتیاز زیر 10 بده. مگر اینکه چرت و پرت مطلق نوشته باشه دانش آموز، به قوانین ساده و پایه تکالیف کلاس پایبند نبوده باشه که همون بهتره شرکت نکنه. هر تفریح و خوش گذرونی یه اصول پایه ای هم داره دیگه. صرفا گفتن خندیدن خالی و پوچ نیست که.
از همون اول مدیریت مدرسه موضوع اولی که ذکر کردین رو توی تابلوی اعلانات زده بود. به اندازه کافی هم وقت برای خرد جمعی و یا اعتراض به این تصمیم بود. بر عکس نظر شما اکثریت موافق بودن با تکالیف ساده و راحت پرسش و پاسخی. از این جهت تکلیف رول جذف شده و به جاش رول نویسی رو توی مسابقات هاگوارتز داریم. پیشنهاد می کنم با دقت تابلوی اعلانات رو بخونید.
در مورد تقسیم امتیازات شما اشتباه میکنید.
دقت کنید، اگه از گروهی یک نفر شرکت کرد، امتیازش تقسیم بر 2.5 میشه.
یکی اومد فرضا از گریف شرکت کرد. مثلا 30 امتیاز کامل آورد و اتفاقا تنها شرکت کننده گریف بود. امتیازی که برای گروهش به عنوان یک نفر کسب میکنه میشه 30 تقسیم بر 2.5 که میشه 12 امتیاز و کاملا منطقیه.
حالت بد:
شما تصور کن اگه تقسیم بر تعداد میشد، چه اتفاقی می افتاد؟ فکر کن سه نفر از ریون می اومدن شرکت میکردن و هر سه مثلا 30 امتیاز می آوردن. جمعا میشه 90 امتیاز. اگه تقسیم بر تعدادشون یعنی 3 بشه، امتیاز گروه میشه 30 امتیاز.
در مقابل یکی هم از اسلی می اومد و 30 امتیاز کامل می گرفت و تنها شرکت کننده بود. اون وقت 30 امتیازش تقسیم بر 1 میشد که همون 30 می شد.
مفهومش چیه؟ یعنی میخواد بگه امتیاز یک نفر که تنها شرکت کننده گروهش باشه، امتیاز 3 نفر از گروه دیگه رو حریفه و اصلا عادلانه نیست.
این شیوه تقسیم امتیازات دو سه صفحه قبل تاپیک مفصل بحث شده و اگه اعتراضی بود همون موقع باید مطرح میشد.
این شیوه تقسیم امتیازات نه به نفع کیفیته، نه به نفع کمیت. متعادله.
تک شرکت کننده، امتیازش تقسیم بر 2.5
دو شرکت کننده، جمع امتیازاتشون تقسیم بر 2
سه شرکت کننده و بیشتر از سه، جمع امتیازاتشون تقسیم بر 1.5
کور ممد از گریف 30 میاره ، تقسیم بر 2.5 میشه 12 امتیاز برای گریف
جاسم و معصومه پاتر از ریون نفری 30 میارن، مجموعا 60 امتیاز، تقسیم بر 2، میشه 30 امتیاز برای ریون
ایکس و دوایکس و ایگرگ از اسلی نفری 30 میارن، مجموعا 90 امتیاز، تقسیم بر 1.5 ، میشه 60 امتیاز برای اسلی
تعداد بیش از سه نفر شرکت کننده هم تقسیم بر 1.5 همچنان.
منطقیه. اینو هم در نظر داشته باشید استادی نمیاد به دانش آموزی امتیاز زیر 10 بده. مگر اینکه چرت و پرت مطلق نوشته باشه دانش آموز، به قوانین ساده و پایه تکالیف کلاس پایبند نبوده باشه که همون بهتره شرکت نکنه. هر تفریح و خوش گذرونی یه اصول پایه ای هم داره دیگه. صرفا گفتن خندیدن خالی و پوچ نیست که.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men
جزئیات کاربر
پستها:
976

با سلام
چندتا سوال داشتم که امیدوارم مدیریت مدرسه جوابم رو بده زود!
1. تو تدریس ، توی تکالیف ، سوال رول دادن غلطه؟ من توی جلس هام همیشه یکی از سوال های تکالیفم رول نوشتن هست و تا بحال نیز توی ترم های هاگوارتز توی چند سال پیش تا به الان هم من همیشه سوال های رول نوشتن رو می دیدم! ولی شنیدم که انگار توی این ترم اشتباه هست! اگه اینطوره چرا؟
2. نحوه ی امتیاز دهی معلم ها برای من خیلی سواله! الان گفتیم تقسیم بر 1.5! می خوام بپرسم جمع تمام نمرات شرکت کنندگان یک گروه تقسیم بر 1.5 هستش؟ اگه اینطوری باشه که با این وضع فعالیت ایفای نقش ، کیفیت کاملا قربانی کمیت میشه! مثلا از یه گروه سه نفر شرکت کنن و هر سه امتیاز سی بگرین و نمره ی اون گروه توی اون کلاس میشه 60! اما اگه از یه گروه 10 نفر شرکت کنن و امتیاز 10 بگرین از معلم ، امتیاز اون گروه توی اون کلاس میشه 67! خب این درست نیست! چرا اینطوره؟
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/06/23
آخرین ورود: چهارشنبه 1 شهریور 1396 17:08
از: سوسک سیاه به خاله خرسه
پستها:
416

بوووووووق بر مدیران سایت
عاقا من انگلیسی زبان بخوام تو این سایت فعالیت کنم باید چه کنم؟
خواستم بگم که اون تیکه ی انگلیسی تو رول کوییدیچ ام که نگارشش مشکل داره، تقصیر من نیست. من درست نوشتم. خواستم طرف چپ صحفه بزارم، این جوری شد. به من هم ربطی نداره. نمره شو لحاظ کنید. تازه واسه تذکر من هم نمره اضافی بدید!

عاقا من انگلیسی زبان بخوام تو این سایت فعالیت کنم باید چه کنم؟
خواستم بگم که اون تیکه ی انگلیسی تو رول کوییدیچ ام که نگارشش مشکل داره، تقصیر من نیست. من درست نوشتم. خواستم طرف چپ صحفه بزارم، این جوری شد. به من هم ربطی نداره. نمره شو لحاظ کنید. تازه واسه تذکر من هم نمره اضافی بدید!

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket
I work out
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
I’m ANGRY and I know it
I work out
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
I’m ANGRY and I know it

جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 24 اسفند 1395 21:21
از: شبنم عشق خاک آدم گِل شد...
پستها:
143

سلام. میخواستم بگم اگه کلاس خالی باقیمونده هستم.
ممنون
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام.
کلاس ها پُر شدن و دیگه نیازی به اساتید مهمان نداریم. از اعلام آمادگی تون ممنونم. موفق باشید.
ممنون
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
سلام.
کلاس ها پُر شدن و دیگه نیازی به اساتید مهمان نداریم. از اعلام آمادگی تون ممنونم. موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گیلدروی لاکهارت در 1392/4/23 23:34:37
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/4/24 0:59:27
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/4/24 0:59:27
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پستها:
1531

اسامی بازیکنان تیم کوییدیچ گریفندور:
دروازبان : بیل ویزلی (مجازی)
مدافع : جیمز سیریوس پاتر - تد ریموس لوپین (مجازی)
جستجوگر : استرجس پادمور
مهاجم : لی جردن - گودریگ گریفندور (مجازی) - چارلی ویزلی (مجازی)
ذخیره ها: گیلدوری لاکهارت - رون ویزلی
دروازبان : بیل ویزلی (مجازی)
مدافع : جیمز سیریوس پاتر - تد ریموس لوپین (مجازی)
جستجوگر : استرجس پادمور
مهاجم : لی جردن - گودریگ گریفندور (مجازی) - چارلی ویزلی (مجازی)
ذخیره ها: گیلدوری لاکهارت - رون ویزلی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1392/4/23 23:37:02
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج