جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

28 کاربر(ها) آنلاین هستند (21 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
28 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: جمعه 21 تیر 1392 13:16
نمایش جزئیات
آفلاین
بسیار خب. کلاس پیشگویی برای جلسات دوم و سوم به اما دابز و رون ویزلی داده میشه. رون ویزلی سومین استاد ویزلی هستش.

بیل ویزلی = استاد تاریخ جادوگری
چارلی ویزلی = استاد مهمان برای جلسه دوم مراقبت از موجودات جادویی
رون ویزلی = استاد مهمان برای جلسه سوم پیشگویی

فقط اساتید مهمان توجه داشته باشید که حتما در اون تاریخ باید تدریس کنید وگرنه از گروه تون امتیاز کم میشه.

تاریخ های تدریس:

پنجشنبه - 3 مرداد (جلسه دوم) = پروفسور دابز
سه شنبه - 22 مرداد (جلسه سوم) = پروفسور رون ویزلی
چهارشنبه - 6 شهریور (جلسه چهارم) = استاد مهمان / مدیریت

جلسه چهارم پیشگویی هم برای تاریخ 6 شهریور مونده. اگه کسی مایله تدریس کنه اینجا بگه و اگه کسی هم نبود مدیریت مدرسه فکری براش میکنه.

موردی که باقی مونده:

کلاس تغییر شکل
تاریخ های تدریس:

دوشنبه - 31 تیر (جلسه دوم)
شنبه - 19 مرداد (جلسه سوم)
سه شنبه - 5 شهریور (جلسه چهارم)

اگه کسی یک یا دو جلسه از این کلاس رو مایله تدریس کنه بگه اینجا که به عنوان استاد مهمان بررسی کنیم توانمندی شون رو و جواب بدیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: جمعه 21 تیر 1392 00:45
نمایش جزئیات
آفلاین
منم میخوام جلسه ی سوم پیشگویی رو تدریس کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شیفته یا تشنه؟

مسئله این است!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1392 17:27
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!
با اجازتون، طالب جلسه ی دوم کلاس پیشگویی هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اما دابز در 1392/4/20 19:36:01
I don't know which me that I love ... got no reflection!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1392 15:09
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید....استاد مهمان یک درس دیگر می تواند درس دیگری را اداره کند؟؟؟

من می خواستم جلسه ی دوم درس پیشگویی رو درس بدهم.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
متاسفانه امکانش نیست. موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ویلبرت اسلینکرد در 1392/4/20 15:19:38
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/4/20 15:53:36
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1392 15:00
نمایش جزئیات
آفلاین
به پروفسور چانگ:

کلاستون باز شده.

به چارلی ویزلی:

کلاس مراقبت از موجودات جادویی این ترم با "استاد مهمان" اداره خواهد شد. جلسه اول توسط پروفسور اسلینکرد تدریس شده. جلسه دوم رو به شما واگذار می کنیم و جلسه سوم رو مجدداً به خود پروفسور اسلینکرد و در نهایت در صورتی که آمادگی داشتید، جلسه آخر (چهارم) رو یا خودتون تدریس می کنید، یا پروفسور اسلینکرد یا شاید هم مدیریت مدرسه. چون جلسه چهارم توی شهریوره و بحث مسافرت ممکنه پیش بیاد برای اساتید. برای همین فعلا نا معلوم باقی می مونه.

مراقبت از موجودات جادویی:

جلسه اول - پروفسور اسلینکرد
جلسه دوم - پروفسور چارلی ویزلی
جلسه سوم - پروفسور اسلینکرد
جلسه چهارم - نا معلوم

به پروفسور بیل ویزلی:

بله. شما هستید. توی دفتر اساتید لینک تون کردم و برنامه کلاسی تون رو گذاشتم پروفسور.
مدیریت فراموش کرده بودن لینک کنن شما اساتید رو در تابلوی اعلانات. به زودی لینک گذاری انجام مبشه. پیام شخصی ها اختصاصی هم به اساتید ارسال میشه.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

قابل توجه همه دوستان. دو تا درس مونده که جلسه اولشون رو لغو شده اعلام می کنم. این دو تا درس با استاد مهمان از جلسات دوم تا چهارم برگزار میشن. کسانی که مایل اند تدریس کنن فقط یک یا دو جلسه از این دو تا کلاس رو، اعلام کنن ابنجا:

کلاس پیشگویی
تاریخ های تدریس:

پنجشنبه - 3 مرداد (جلسه دوم)
سه شنبه - 22 مرداد (جلسه سوم)
چهارشنبه - 6 شهریور (جلسه چهارم)

کلاس تغییر شکل
تاریخ های تدریس:

دوشنبه - 31 تیر (جلسه دوم)
شنبه - 19 مرداد (جلسه سوم)
سه شنبه - 5 شهریور (جلسه چهارم)

دقت داشته باشید که فقط یکی از دو کلاس رو انتخاب کنید برای تدریس و اینجا اعلامش کنید و فقط یک یا نهایتاً دو جلسه از تاریخ های داده شده اون کلاس رو اینجا اعلام کنید.
مدیریت صلاحیت شمارو بررسی خواهد کرد برای تدریس شما دوستان متقاضی به عنوان استاد مهمان.

ــــــــــــــــــــــــــــــ
تابلوی اعلانات در حال ویرایشه. اساتید و دانش آموزان توجه داشته باشن به تابلو.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/4/20 15:08:50
No Country for Old Men

ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1392 13:27
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

شکر میون کلامتون!

این پروفسور ویزلی منم دیگه؟ الان می فهمم فرزند بیشتر خیلی مشکل داره! لطفا بگین که مال منه یا نه؛ مرسی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1392 12:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من می توانم معلم جلسه دوم درس مراقبت از موجودات جادویی باشم خواهش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1392 22:06
نمایش جزئیات
آفلاین
شما باید تک تک پیام شخصی بدید به اساتید پروفسور و بهشون توضیح بدی منظور از ارائه برنامه چیه دقیقا. آیا برنامه سرفصل دروس رو میگی یا برنامه زمانی کلاس هاشون رو؟

تا جایی که من میدونم برنامه زمانی کلاس ها رو شما یاید تعیین کنی و به سلیقه اساتید نبوده هیچ وقت. ممکنه پنج تا استاد بخوان همگی در یک تاریخ یکسان تدریس کنن. آیا منطقی به لحاظ توزیع فعالیت زمانی در انجمن زیر نظر شما؟

و این اساتید هستن که باید عمل کنن به برنامه زمانی ای که شما دادی. فرضا استاد ایکس در فلان تاریخ ها باید درس بده و اگه در یکی از این تاریخ ها درس نمی تونه بده قبلش اعلام کنه که استاد جایگزین بیاد یا با یکی دو روز تاخیر تدریس کنه.

برنامه سرفصل دروس هم چندان اهمیت خاصی نداره که حتما به شما پیام شخصی بشه. خود استاد میدونه چی رو تدریس کنه.

فکر نمی کنم حرکت جالبی باشه که گردن من انداخته بشه کم کاری شما پروفسور.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1392 18:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سیستم امتیاز دهی دلوروس جایگزین خواهد شد .

در مورد برنامه ی هاگ هم من مدت هاست دارم میگم اساتید روزهایی رو که میتونن تدریس کنند به من بگن ولی کسی این کار رو انجام نمیده حتی این دلوروس که سنگ امتیاز رو به سینه میزنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1392 03:11
نمایش جزئیات
آفلاین
منم برای این که اعتراضات (؟) بیشتر بشه و سالازار قبول کنه که امتیاز ها تقسیم بر تعداد نشه؛ اعتراض می کنم.
من با روش تقسیم بر سه یا همون روشی که دلوروس گفت؛ موافقم. هر چی؛ به غیر از این روش تقسیم بر تعداد.

همین لینی اومده گفته که هاگ شرکت نمی کنه! لینی که این قدر ذوق و اینا رو داشت. حالا فکر کنینی بقیه که در حالت عادی هم فعال نیستن؛ عمرن حتی طرف هاگ برن. و خودمم دوست دارم بدون نگرانی واسه هاگ پست بدم و در حالی که جواب سوالا رو می نویسم نگران این نباشم که امتیاز گروهم کم بشه.

در ضمن، لینی درست گفت. اگه دو تا گروه کم عضو بخوان انتخاب بشن ریون و با هافل هستن و نه اسلیترین. اسلی کم عضو نداره. فقط اعضا فعا نیستن.

در مورد هافل هم چه طوره که اعضاش بیان بیرون و پخش شن تو گروه های دیگه؟ خدایی اعضای هافل! شما فکر کنین. بهتر نیست؟ البته می دونم که عملی نیست. اما خیلی خوب می شه که هافل اگه اعتراضی وجود داره تو هاگ نباشه و اگه کسی پستی می زنه فقط برای تفریح باشه.

البته اگه دیدن امتیازاشون واعا بالا رفت و تونستن رقابت کنن؛ حساب شن. البته ایده بنده رو جدی نگیرین.

و این که واقعا این ترم هنوز شروع نشده و همین طور بی نظمه! یه کاری بکنین زودتر. مردیم اینقدر برنامه ریزی کردیم و هاگ شروع نشد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟