جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  95 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 13:48
نمایش جزئیات
آفلاین
من نمی فهمم شما چرا انقد علاقه داری بیای پند اخلاقی بدی به ملت. جم کن خودتو بابا! مساله تو مسنجر حل شده. تو اگه تریج قبات دو سانته هروقت کسی بهت چیزی گفت و به تریج مربوطه برخورد بیا اینجا باز هوچی گری کن. بلدی که . آلبوس رو خودم شخصا در جریان گذاشتم و صحبت کردیم. محض اطلاعتون کلیت مساله به شما هییییییچ ربطی نداره. لذا با توجه به اینکه کسی به شما اطلاع نمیده دقیقا به همین علت که به شما اصلا مربوط نیست، وقتی این همه وقت از آخرین پستی که تو اون تاپیک خورده گذشته میتونی خودت حدس بزنی مساله تموم شده س.

با تشکر، لطف کن جایی که بهت مربوط نیست معلم پرورشی نشو واسه ملت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1394 02:12
نمایش جزئیات
آفلاین
وندلین عزیز، سیوروس جان،

اول از همه که خدا قوت. راستش من فکر نمی کردم دو نفر که الان مسئولیت نصف اعضای سایت با اوناست، اینجوری به خاطر یه موضوع که اصلا اهمیت چندانی نداره بیان بحث راه بندازن و تیکه بندازن و... راستش من خودم وقتی اون پست ها رو دیدم حسابی جا خوردم. اصلا فکرش رو نمی کردم که بعد از یه لیگ نفس گیر، اولین پستی که در مورد لیگ زده میشه، متلک به مسئول برگزاریش باشه...

از نظر من لیگ خیلی خوبی بود و با این که اول نشدیم ولی در کنار هم تیمی هامون لذت یه رقابت سالم رو تجربه کردیم. راستش من دوست داشتم اولین پست در مورد لیگ، یه خسته نباشید به مسئول برگزاری مسابقات و تبریک به تیم کیو سی برای دومین قهرمانی پیاپی اونها باشه ولی مایوس شدم...

شما خودتون سرد و گرم چشیده اید. خودتون می دونید که کسی اینجا برای کاری که می کنه چیزی دریافت نمی کنه و وظیفه هم نداره که کاری انجام بده. به ناظر جماعت توی سایت پلو خورش نمیدن که فکر کنیم فیلان... از نظر من خیلی زشته بعد از پایان لیگ، به کسی که این همه زحمت کشیده که ما با تیم هامون یک بار دیگه دور هم جمع بشیم و بتونیم از این مسابقات و این رقابت سالم لذت ببریم اینجوری متلک بندازیم و زحمت هاش رو اونجوری بی منتی کنیم که چرا برای فلان شخص فلان کردی یا فلان نکردی... خداییش من خودم بعد از خوندن پست اول وندلین حسابی خجالت کشیدم! واینکه سیوروس عزیز، شما با اون تاییدی کامل و جامعی که از پست وندلین کردی، توی گفته های اون شریک هستی و این موضوع به شما هم مربوط میشه.

خوندن دوتا چیز واقعا متاثرم کرد:

نقل قول:
وندلین شگفت انگیز نوشته:
یه سری زمزمه هایی میشنوم در این باب که داوری جهت گیری داره و اینا. خو سوتی نده دیگه پدرمن. ملت دست میگیرن برات
نقل قول:
خب تبصره ای مبنی بر اینکه اگه سایت مشکل داشت و داور از آواتارتون خوشش بیاد و تاخیر زیر یک صد و نود و پنجم ساعت بشه و طول پست از یک وجب و ده گرم بیشتر نبوده باشه و یا هر چیز دیگه ای میتونین متاخر باشید نداره این قانون.

عزیز من شما باز هم به ملت متلک انداختی... اگر فکر می کنی که آلبوس داره طرفداری از تیمی می کنه و اونجور که خودت نوشته بودی، بی عدالتی می کنه، میتونی خیلی شیک و مجلسی با ذکر دلایل ارائه بدی به مدیر های محترم که رسیدگی کنن. اگر این طور نیست، شما حق نداری بگی فیلان. به جای این که راه به راه به همه متلک بندازی و با تیکه انداختن حرفاتو بزنی، یکم به عواقب حرف هات هم توجه کن لطفاً...

هکتور جان،
نقل قول:
هکتور دگورث گرنجر نوشته:
اینا چجوری اینجوری شدن؟ معجون رشد امتیاز ریخته روشون؟ بعد چرا رو امتیاز من معجون کسر امتیاز ریخته؟

شما اگه به نظرت جایی مشکل داره (یا حتی اگر مطمئنی که این مشکل وجود داره)، خیلی دوستانه می تونی بگی که فکر میکنم فلان جا اشتباه حساب کردی و من که حساب کردم، این مقدار شد. دیگه تیکه پروندن نداره... من خودم هم در مورد یه سری از همین حساب کتاب ها با آلبوس دامبلدور صحبت کردم و بهش گفتم فکر می کنم فلان جا اشتباه کردی؛ لطفا یه بار دیگه با دقت بیشتر حساب کن. اون هم گفت که رسیدگی می کنه. اون که از سر عمد اشتباه حساب نکرده که... اتفاقه!

در نهایت باید بگم که بهتره اگر جایی اعتراض داریم، اول قوانین رو مطالعه کنیم و اطمینان پیدا کنیم که حق با ماست؛ بعد از اون، قبل از نوشتن و ارسال یک پست، بیشتر روی حرف هایی که در اون میزنیم و لحنی که در اون به کار می بریم فکر کنیم. سعی نکید توی این مواقع هم پشت شناسه تون قایم بشید که مثلا شخصیت انتخابی من آدمیه که مسخره کردن رو دوس داره یا... ؛ مسئولیت حرفهایی که هر شخص می زنه با خود همون فرده.

توی پیام شخصی، جیمز سیریوس پاتر یه چیز خیلی قشنگ بهم گفت. اون گفت "ما برای لذت بردن از کوییدیچه که بازی می کنیم و من حاضر نیستم به خاطر یک بازی به دوستام فشار بیارم و یا ناراحتشون کنم." بیایم به خاطر یه همچین چیزهایی دوستامون رو نیازاریم... وقتی میشه دوستانه یه مسئله رو حل کرد، چرا تیکه و متلک و... ؟!

عذر می خوام اگر کسی از حرف هام ناراحت شد. این حرف ها رو تنها به عنوان یک دوست زدم چون اصلا دوست ندارم دوستام از هم رنجش پیدا کنن یا دلگیر بشن و چند پاراگراف آخر به صورت کلی بودند و شخص خاصی رو مخاطب قرار نمیدادند.

ارادتمند شما،
گلرت پرودفوت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

!Only Raven
!Only Raven

!I am THE PROUDFOOT
!Only Raven
OnlyRaven
ارسال شده در: دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 08:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
نباس تو جای پابلیکی مثل اینجا گفت که اسمتون توی گوگل هم میره. اگه دلگیرین.. همین جمعی که غر داره میزنه شماره همدیگه رو دارین. چرا خصوصی مطرح نکردین؟!

کسی شماره شناسنامه ریتا رو هم داره تعارف نکنه ها، بذارین همینجا. آدرس خونه، کارنامه ترم اول، شماره کلاس و ردیف نیمکت پذیرفته می شود.
نود بار اسم و فامیل این بچه رو بردین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!
ارسال شده در: دوشنبه 28 اردیبهشت 1394 01:32
نمایش جزئیات
آفلاین
قبل از هرچیز دوتا نکته رو بگم...
نکته اول اینه که اقا...چرا اینقدر همه چیز رو جدی میگیرید؟!
نکته دوم...من دیشب بیخیال شدم...موضوع مهمی نبود...ولی خب...بازم بحث الکی ادامه پیدا کرد!

آبر...
نقل قول:
منتظر توضیحی

نه...واقعیتش اینه که نبودم!
چون به جز دو خط اول اصلا مخاطبم تو نبودی

خدا رو شکر من گفتم که: نقل قول:
اینجا مخاطبم آبرفورث دامبلدور نیست...فقط همون تیکه ای که گفتم تاپیک رو قفل کرده،ازش انتقاد دارم!

که اومدی گفتی :نقل قول:
من مدیر این سایتم آقا.. صلاح دونستم ببندم تاپیک بخشی که کار مرتبطش تموم شده و به کسی واسه کاری که صلاح میدونم توضیح نمیدم.

مثل اینکه کلا در این موارد از قوه ی قهریه ات استفاده میکنی در واقع!
و ربطی به من نداره...من خوشم بیاد یا نیاد این روش تو هست و به من ارتباطی نداره!

پس کلا من دو خط گفتم چرا تاپیک رو قفل کردین،شاید یکی خواست از خودش دفاع کنه(با توجه به پستی که اونجا زدی!)
و خواستم از منظر خودم بگم که کامبیز دیوسالار کمترین تقصیر رو تو این داستانا داشت..همین!

اصلا هم نخواستم بحثی رو گنده کنم...واقعا اگه اون تاپیک قفل نبود،نیاز نبود من بیام تو این تاپیک!

اینم بگم و برم...نمیدونم دقیقا چندتا میتینگ برگزار شده تا حالا و چه جوری بودن...ولی فکر نکنم این میتینگ جوری بود که همش عذاب و نفرین و اینا بوده و در آینده در گینس جادویی به عنوان پرحاشیه ترین و فجیع ترین میتنگ تاریخ ثبت بشه!

کاسه کوزه ها رو سر ریتا نشکنید،موضوع های مسخره رو جدی نگیرید و بزرگش نکنید،دوستی،صفا،صمیمیت،شفاف سازی،چشم پوشی،بیخیال شدن و اینا...

رودولف لسترنج!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 23:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

منتظر توضیحی.. اومدم توضیح بدم.
اول که کی گفته زحمت نکشیده ریتا؟ من گفتم؟ خوبه من بودم اونجا و شخصن گفتم دمتون گرم و خودمون- همین جمعی که جمعیم رو عشق است.

دوم.. ینی شما میگی من نباید حرف خودمو بزنم؟ نباید انتقاد کنم؟ دلگیر بودم حرفمو زدم.. مگه شما خودت شاکی باشی حرفتو نمی زنی؟ مدیر انتقاد نمی کنه تو سایتای دیگه ینی؟ ینی نظرشو فقط توی عملش نشون میده؟
ببین برادر من.. چرا الکی بحثی که مربوط نیست بهت رو گنده ش می کنی؟
روی صحبت ِ من به چند نفر بوده توی اون پست که اسمشون رو اعلام کردم.. اونم به این دلیل که فکر می کنم اگه مشکل و دلگیریم رو به دوستم بگم.. مسلمن درک می کنه و سعی می کنه با هم به توافق برسیم.. ولی کسی که نه می شناسیم همو نه ارتباط چندانی داریم.. تا ساعد عسل کنی دهنش بزاری بازم ناراضیه و حرفی بزنی از مشکل.. ول می کنه میره. از نظر شخصی.. من واسه همچین شخصی کمترین اهمیتی قائل نیستم. اما برای کسایی که ازشون اسم بردم پیام فرستادم تلگرام و با هم حرف زدیم.. به توافق رسیدیم.. من گله کردم.. اونا گله کردن.. من پذیرفتم.. اونا هم پذیرفتن. پس فکر نمی کنم این موضوع به شما کمترین ارتباطی داشته باشه.. هووم؟
حالا دوستی باهاش .. خواستی ازش دفاع کرده باشی، اونم اکی.. فکر کردی بخاطر مقامم تو سایت دارم هر حرفی دلم می خواد میزنم؟ خیر برادر من. آشنایی من و ریتا حداقل به قبل از آشناییش با شما برمیگرده و اولین آشنایی مون هم حضوری بوده.. واسه همینه اعتماد می کنم مدیریت میتینگ میدم بهش.

این بحثا رو با خود ریتا کردم.. نیازی نمی بینم راستش واسه کس دیگه ای جز خود شخص توضیح بدم.

مسئله دوم.. حس می کردم تونسته م منظورمو برسونم توی اون پست.. ولی گویا متوجه نشدی!
ببین آقا.. یه شخصی مثه روونا ریونکلا دوست ِ منه. یه شخصی هم مثل ریتاسکیتر هم دوست ِ منه. خوشبختانه انقدر هم صمیمی هستیم که دعوا کنیم با هم و کینه ای نمونه.. یا شوخی کنیم و جدی نگیریم.
اوضاع بین ِ این دوتا بهم میریزه.. من اینجا بخاطر دوستی که با هر دو طرف دارم نمی تونم و نمی خوام قضاوت کنم. کار من نیستش.. دو تا راه تعریف کردم واسه خودم. اول اینکه بیخیال شم و بگم به من مربوط نیست و خودتون حلش کنید. که خب متاسفانه بچه ها اومدن با من صحبت کردن و گله کردن از اون یکی.. و تشخیص من اینه بهم مربوطه.
راه دومم این بوده که بیام و مشکلات ِ هر دو رو بگم و بیان کنم غر نزنید و از هم گله نکنید. این مسائل هستش و کم کم با هم کنار میاید. همونجوری که من با دوستام کنار اومدم و مشکلی نداریم از هم گله کنیم.
و اینکه چرا گله کردم هم باز مربوط نیست به کسی.. جز به کسایی که مخاطب بودن. اونا هم می دونن که " بله.. من ناراحتم " . حالا اگه شما می خوای بگی چرا گله کردم و نباید می کردم هم.. اول که حق منه بعنوان کاربر از چیزی که ناراحتم می کنه حرف بزنم و دهنم بسته نشه. دوم اینکه توضیح خواستم و این حق منه باز.. هم بعنوان مدیری که ازش خواستن قضاوت کنه.. هم بعنوان یه دوست. که بازم این مسئله.. که " چرا ؟! " به صلاحدید خودم بوده.

مسئله سوم.. اینکه چرا بستم تاپیکو!
من مدیر این سایتم آقا.. صلاح دونستم ببندم تاپیک بخشی که کار مرتبطش تموم شده و به کسی واسه کاری که صلاح میدونم توضیح نمیدم.

اما شما دوست ِ منی. یه تبصره هایی همه جا هست واسه دوستا..

بازم عرض می کنم.. وظیفه ای در قبال توضیح چیزی که تصمیمم بوده ندارم و نخواهم داشت.

امیدوارم به اندازه کافی منطقی و مفهوم حرف زده باشم..
شاد باشی : )
آبر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1394/2/28 0:16:25

" درباره ی اَلـــی "
بز محبوب من اَلکســــاندر
ارسال شده در: یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 13:42
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان یه خواهشی دارم

خواهشن موضوع رو ادامه ندین، چون با پیشبینی های بُز آبرفورث هم مشخصه که درگیری ها شدت پیدا می کنه حتمن. خواهشن بیخیال شین و این میتینگ رو یه اتفاقی بدونین که "اتفاق" بوده و "اتفاق افتاده". ابرفورث هم برای همین بست تاپیک رو، پس خواهشن، لدفن، این تن بمیره، بیخیال شین و بگین خب پیش اومده و نمی شه کاریش کرد.

و دعوا هم نکنین لدفن. اینجا یه مکان فرهنگیه، از بین این همه فرهیخته توی ایران(چقدرم زیادن ) یه ملت پاترهد جمع شدن اینجا و فی الحال شما نماد پاترهدهای ایرانین. زشته به خدا. مسائل شخصیتون رو کنار بزارین و از دید منی که مثلن پاترهد نیستم و تازه اومدم نگاه کنین.

منم حرف زدم ^_^
و خواهشن ادامه ندین باز. مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
لامصب چقد رنک

!Only Raven

وبلاگ شخصی من

بیخیال اون صوبتا، من هنوز شصت درصد ایفام ریتا هم سی و نه درصد، جمعاً می شیم 99 درصد ایفا

چقد چکش!

اصن ذووووق

ارسال شده در: یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 12:49
نمایش جزئیات
آفلاین
یا مرلین...کسی سر لخت نباشه دارم میام تو!

اولش من باید یه گله و انتقادی بکنم از آبرفورث دامبلدور که با قفل کردن تاپیک "میتینگ غیر رسمی نمایشگاه کتاب 94" مجالی برای دفاع اشخاص از خودشون نذاشت...و من مجبورم بیام اینجا...امیدوارم جایی اشتباهی نیومده باشم!
در ضمن...اینجا مخاطبم آبرفورث دامبلدور نیست...فقط همون تیکه ای که گفتم تاپیک رو قفل کرده،ازش انتقاد دارم!

خب...اونجا و در پست آخر که متعلق به آبرفورث بود،احساس میکنم که در حق مدیر اون میتینگ،ریتا اسکیتر اجحاف شده واقعا...همه کاسه کوزه ها سر این بیچاره شکسته شده و با قفل شدن تاپیک هم نمیتونه از خودش دفاع کنه!

ببیین...این بنده خدا از ساعت چهار اونجا بود...و از همون اول شروع کرد به زنگ زدن و دنبال بچه ها گشتن...در وهله اول که بچه ها دیر کردن،خیلی هم دیر کردن و حالا وقتی که رسیدن بدون هماهنگی چند نفری از جمله روونا راونکلاو جمع رو ترک کردن...دقت کنید...بدون هماهنگی!

هماهنگی هم باید با مدیر میتینگ انجام میشد که خب انجام ندادن...و ما رو بلاتکلیف گذاشتن که بریم دنبالش،نریم دنبالش،گم شده،خودش رفته یا چی؟!

تنها اشکالی که میشد از مدیریت میتینگ گرفت این بود که فقط یک بار وسط راه وایساد تا یکی از بچه ها رو ببینه یا بره دنبالش!

حالا...به هر حال تعداد شیش نفری موندن از ما که یکمون مورگانا لی فای بود...طبیعتا به عنوان تنها خانوم جمع کمی معذب بودن و بهشون هم حق میدیم تا یه حدی!ولی تا یه حدی...خودش هم شاهده و میتونه بیاد بگه کسی از ما پنج نفر و بعا پنج نفر باعث اذیت و ازاری براشون شدیم؟!

در کل...گزارشاتی که تو اون تاپیک اومد اکثرا طنزه فقط...اینکه هاگریید نقشه رو برعکس گرفته شوخیه...اینکه ریتا گفته بخندونید ملت رو شوخیه!

واقعا هم میتینگ به اون بدی که دوستان میگن نبود...من خودم که اول از همه اومدم معذرت خواهی کردم،به دلیل فاجعه بودن میتنگ نبود...به خاطر این بود که مودی از شهرستان اومده بود و بعدا هم به قطارش نرسید و اینا،بیشتر به خاطر اون معذرت خواستم که میتینگ اون جور که ازش توقع میرفت بهش خوش نگذشته!

من خودم به شوخی و جدی به ریتا ایراد میگرفتم ولی اینکه بگیم تقصیر ریتا بود که بچه ها دیر اومدن،تقصیر ریتا بود که بچه ها بدون هماهنگی باهاش گذاشتن رفتن،تقصیر ریتا بود که ما از در غربی وارد شدیم و نشر آذرباد نزدیک در شرقی بود،تقصیر ریتا بود که یکهو باد اومد و اینها،واقعا نامردیه!

ریتا که نمیتونست با شلاق بیوفته به جون ملت که زود راه بیایین یا زود برسین!ریتا که نمیتونه یه دستبند بزنه به همه که یکهو نرن!ریتا که نمیتونست واقعا اپارات کنه کل شبستان رو و ما رو از در غربی به در شرقی غیب کنه!ریتا که نمیتونست باد رو کنترل کنه! اینا همش بسته به این بود که بچه ها به مدیریت احترام میذاشتن که نذاشتن!
فکر کنم این ریتا باشه که باید گله کنه ازتون و ناراحت باشه!

من یه بار دیگه بگم...از قبل میتینگ تو همون تاپیک اولش برای هماهنگی هم گفتم...این میتینگ جشن تولد نیست که دور یه میز جمع بشم صحبت کنیم و بعدا کیک و پذیرایی و خلاص!
اینجا قرار بود اولا یه معرفی اجمالی در حد اسم و شناسه کنن ملت،بعد با هم بریم خرید هامون رو بکنیم،بعد که تموم شد میریم یه گوشه ای میشستم تازه صحبت میکردیم و آشنایی بیشتر و از زمین و زمان و فضا حرف میزدیم!
که اینطور هم شد اخرش تقریبا...ولی خب نصف رفتن دیگه...چه کنیم؟!

من اینجا باید از طرف خودم از ریتا عذر خواهی میکنم که واقعا داره مظلوم واقع میشه و از آبر هم میخوام که اون تاپیک رو باز کنه تا بچه ها بتونن حرف بزنن!
کاری هم به تصمیم مدیرت در عدم برگزاری میتینگ های غیر رسمی ندارم و اینکه اصلا چرا چنین تصمیمی گرفتن!

همین دیگه...برین خونه هاتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 فروردین 1394 02:22
نمایش جزئیات
آفلاین
این بحث توی مسنجر و طبق توافقی که با طرفین انجام شد بسته میشه.

صرفن جهت تذکر بگیرید این پست رو، دوستانی که زیاد توی چت باکس فعالن.. قوانین رو اگه خوندین هم دوباره بخونید! از آوردن الفاظی که ممکنه باعث ناراحتی ِ شخص یا اشخاص بشه پرهیز کنید.
اگه در هر صورتی همچین اتفاقی افتاد.. اولین چیزی که در نظر می گیرید این باشه که ما همه با هم دوستیم و کسی که اول عذرخواهی می کنه، شخصیت بزرگتر و اراده ی قوی تری داره. سعی نکنیم دیگران رو با خودمون تطبیق بدیم.. سعی کنیم خودمونو با دیگران تطبیق بدیم..

به هر دلیلی اگه همچین مسئله ای پیش اومد سعی کنید بین خودتون حلش کنید و بحث به فضای عمومی نرسه، چون اون موقع مدیریت بینتون قضاوت خواهد کرد. علاوه بر تمام کارهایی که تابحال انجام دادم این رو هم تذکر بگیرید لطفن.

امیدوارم همچنان دوستی هاتون برقرار بمونه : )
شاد باشید..
پرنس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

rest in peace dear Alan Rickman
ارسال شده در: چهارشنبه 26 فروردین 1394 23:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
یه کلوم می رفتی از طریق پیغام شخصی یا هر جای دیگه می گفتی من خوش ندارم اینجوری بهم گیر بدی یا خوش ندارم اسممو جور دیگه ای صدا کنی. بعد از این اگر دوباره به مشکلی بر می خوردی، میومدی به مدیریت می گفتی. که باز هم اینجا نه. ضمن اینکه بوق زدی به صفحه و نیم ساعت طول کشید که برای من لود بشه، باید توی گفت و گو با مدیران مطرح می کردی یا بلیت می زدی.

سیریوس عزیز، راستش من قبل از ارسال این پست با یکی از مدیران صحبت کردم و بهش گفتم بهم توهین شده و اینکه کجا باید ارسال کنم این پست رو. ایشون گفتن یا بلیط بزن یا توی نحوه ی برخورد مطرحش کن؛ مدیرا رسیدگی میکنن. منم همین کار رو کردم.

من تا به حال با کسی مشکلی نداشتم و سرم توی لاک خودم بوده. به همه احترام گذاشتم و عملا انتظار احترام داشتم. هر کسی ممکنه یه زمانی یه کلمه رو فراموش کنه. گاهی از خستگی و گاهی از مشغولیت فکری (که خدا رو شکر من این روزا هر دو رو با هم دارم). من هی سعی کردم بخندم تا فراموش بشه ولی ایشون ول کن نبودند و قضیه رو اونقدر کشیدن که نخ کش شد.

با توجه به حرفهای مدیران گرامی و پروفسور دامبلدور عزیز دیگه این موضوع رو کش نمیدم ولی دوست ندارم از این به بعد پست هایی مثل این ببینم که بهم تیکه بندازه.

من با "پاخوشحال" یا هر اسم دیگه ای که بذارن مشکلی ندارم و ناراحت نمیشم چون جزیی از ایفای نقشه ولی دوست ندارم به شخصیت در پس شخصیت گلرت توهینی بشه.

پ.ن: سایز عکس ها رو طوری انتخاب کرده بودم که بدون بازکردن قابل خوندن باشن ولی اون موقع متوجه سنگین شدن صفحه نبودم.

نقل قول:
ببین جناب، شما الان از دو حال خارج نیستی.

الف، رفتی گزارش بدی به مدیریت که بت توهین شده.
ب، نرفتی گزارش بدی به مدیریت که بت توهین شده.

اگر الف، آنگاه شما بیجا میکنی میای اینجا خط و نشون می کشی. مدیریت که دسته بیل نیست. تشخیص میده بت توهین شده یا نه.
اگر ب، آنگاه همچنان بیجا میکنی میای اینجا خط و نشون می کشی. مدیریت که دسته بیل نیست، تشخیص میده بت توهین شده یا نه.

جواب این سوال در بالا داده شد ولی میشد با نزاکت تر هم این حرف ها رو بیان کرد.

با عرض پوزش از دوستان عزیزی که مصدع اوقاتشون شدم.

Sincerely yours
Gellert Proudfoot

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

!Only Raven
!Only Raven

!I am THE PROUDFOOT
!Only Raven
OnlyRaven
ارسال شده در: چهارشنبه 26 فروردین 1394 22:51
نمایش جزئیات
آفلاین
اول اینکه این تاپیک بیشتر برای بحث های چند نفره است.

به همین دلیل، گلرت، بهتر بود اینو به صورت شخصی با خود ایشون مطرح می کردی و حل و فصل می کردی.

یه کلوم می رفتی از طریق پیغام شخصی یا هر جای دیگه می گفتی من خوش ندارم اینجوری بهم گیر بدی یا خوش ندارم اسممو جور دیگه ای صدا کنی. بعد از این اگر دوباره به مشکلی بر می خوردی، میومدی به مدیریت می گفتی. که باز هم اینجا نه. ضمن اینکه بوق زدی به صفحه و نیم ساعت طول کشید که برای من لود بشه، باید توی گفت و گو با مدیران مطرح می کردی یا بلیت می زدی.

در این گفت و گو ها باز هم توهین نمی بینم. بر نخوره بهتون، این نظر شخصی منه که مدت هاست البته نگفتم جایی، در این صحبت ها، بیشتر پر حرفی دیده میشه از جانب هر دو نفرتون.

زشته سایر مدیران یا من بیایم اینجا الان براتون درس اخلاق بذاریم که آقای عزیز خانوم عزیز به طرز صحبت همدیگه گیر ندین. به فلان هم گیر ندین.

هر کسی اخلاق رفتار خودش رو داره وندلین، و حتی ممکنه یه نفر قاطی پاتی به چار زبون زنده و مرده دنیا حرف بزنه، من و شما نمی تونیم بیایم بهش گیر بدیم یا توهین کنیم. این حق رو نداریم.

این بحث هم انقدر بچگانه است که من واقعا نمی دونم چی باید بهتون بگم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!