جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: دوشنبه 13 شهریور 1391 00:01
نمایش جزئیات
آفلاین
به مورفین :

هرچند که از خوندن پستت لذت بردم ولی خب مسابقه رول نبود و ذکر کرده بودم که جواب منطقی میخوام در نتیجه با اینکه دوست داشتم بهت امتیاز خوبی بدم ولی متاسفانه در حق بقیه بچه ها نامردی بود .

به لرد سیاه هم بگو که از وقتی که من رو به عنوان غذا به مارشون دادن دیگه هیچ رفاقتی بین ما وجود نداره .

به گلرت :

جای مدیر مدرسه جواب میدی ؟ بگم دامبلدور بیاد باز شکستت بده بندازتت گوشه زندان ؟

به سان کو یی نی :

اگرچه هیچ اعتراضی رو قبول نمیکنم ولی چون با اسمت حال کردم این بار بهت جواب میدم . ( در جواب پست بزنی دیگه جوابی نخواهی گرفت ! )

پست فلور :
نقل قول:
ایستگاه کینگز کراس جایی بود که در آن هری سوار قطاری شد و به خانه ی حقیقیش هاگوارتز رفت . جایی که زندگی جادوییش از آن جا شروع شد و پایانی برای زندگی مشنگی اش بود . ایستگاه کینگز کراس پس از مرگش هم پایان یک نوع زندگی و شروع زندگی دیگری بود .

این بخشی که بولد کردم به نظر من جواب بسیار خوبی برای این سوال بود . این مساله که تو فکر هری ، شروع زندگی واقعیش از اونجا و پایانش هم همونجا بوده ! اما پست تو :

نقل قول:
خب به دلیل این که هری هنوز به طور کامل نمرده بود و به این دنیا وصل بود مستقیماً نرفت اون دنیا.
به یه جایی توی ذهن خودش رفت و با روح دامبلدور صحبت کرد. اون جا ایستگاه کینگزکراس نبود و وقتی هری از دامبلدور پرسید اینجا کجاس، دامبلدور سوال رو از خودش پرسید و هری هم گفت کینگز کراس. بعد اون بود که محیط تبدیل به کینگزکراس شد.
دلیلش هم این بود که اون جا هم یه ایستگاهی بود که هری می تونست سوار قطار بشه و بره به دنیای بعد از مرگ یا بر گرده به همین دنیا.
یعنی یه جور ایستگاه دیگه.

این دو بخشی که روش خط کشیدم به نظرم جواب درستی نبود . چون اولا که اونجا مشخصه که ایستگاه کینگزکراس نبوده ولی هری چنین محیطی میدیده به دلیلی ! به یه دلیل شخصی که دامبلدور اون رو نداشته ! در نتیجه این محیط باید برگرده به یه دلیلی برای شخص خود هری . هری خودش نمیدونست که میتونه برگرده ، هری فکر میکرد که مرده ! در نتیجه وقتی اون محیط برای هری تصور شد ، با تصور به مرگ و پایان زندگیش بوده . زمانی که دامبلدور بهش میگه حق انتخاب داری ، این محیط تبدیل به کینگزکراس نشد ، از قبل شبیه اونجا بوده !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: یکشنبه 12 شهریور 1391 23:35
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر مدیریت عزیز هاگ

آقا جان آقا
بنده یه مشکلی داشتم با این نمراتی که لطفیدین توی تاپیک جام آتش

جواب سوال 3 من و فلور دلاکورا تقریباً یکیه اما به جواب من 4 دادین و به جواب فلور 7. ( چون پاسخنامه ی مشخصی نداشت این آزمون از جوابی که نمره ی کامل گرفته بود به عنوان یه مرجع استفاده کردم)

به نظر من حالا هر چی هم تفاوت باشه بین این دو تا، 3 نمره نبوده دیگه!
اگه میشه یه بازنگری بکنید.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

We Love hufflepuff

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید
ماده ای در قفس اندازید و دلم شاد کنید
ارسال شده در: یکشنبه 12 شهریور 1391 20:34
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید آقای مورفین شما اگه پول داشتین که دخترتون واسه چند گالیون گردنبند آب و اجدادیتون رو نمیفروخت؛ من که میبینید وضعم خوبه وقتی ۶۰ سالم بود و ارباب جهان، ۳۰۰۰ میلیاردی اختلاس میکردم و رنگ زندانم نمیدیدم، این حرفا از سابقه داری مثل شما بعیده ها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

Elder با نام علمی Sambucus از خانواده Adoxaceae به معنای درخت آقطی است؛ در حالی که یاس کبود جزو خانواده ی Oleaceae (زیتونیان) میباشد؛ کلمه ی Elder در Elder wand به جنس چوب اشاره میکند و صرفا بدین معنا نیست که این چوب قدیمی ترین چوب باشد.

ارسال شده در: یکشنبه 12 شهریور 1391 11:31
نمایش جزئیات
آفلاین
ای اسنیپ خائن!
به همین زودی شیفته ی دامبل و محفل و گریفندور و خون لجنیا شدی؟!
به دایی ارباب 3 میدی؟! بشکنه دست ارباب که نمک نداره! کم تو خونه ی ریدل خوردی و خوابیدی؟!
اصلا همون موقع که داشتم به سوالا جواب میدادم حدس زدم یه کاسه ای زیر نیم کاسته! چرا همه ی سوالات در مورد سفیدا بود؟! چرا نپرسیده بودی که مثلا چرا ارباب تاریکی اینقدر قوی است؟ یا چرا دایی ارباب اینقدر پولدار است؟ یا چرا اسنیپ و کارکاروف اینقدر خائن و آب زیرکاهند؟!

مشکلت چیه؟ پوله؟ از اون پیر ریش دراز مفسد فی الارض چقدر گرفتی که آبروی خاندان ارباب تاریکی رو ببری؟ ها؟! بگو! هر چقد گرفتی من دو برابرشو میدم. نه! ده برابرشو! نه! اصلا بیا این چک سفید امضا به تاریخ روز! برو نقدش کن. تا جایی که جا میشه صفر بذار جلوی 1! همه جوره تامینت می کنم. اونقدر که تا هفتاد نسل بعدیت کوچکترین مشکل مالی نداشته باشن! ولی پشت منو خالی نکن! آبروی خاندان اسلیترین و اربابتو نبر! منو برنده ی جام اعلام کن! زود باش اسنیپ خائن! منو برنده اعلام کن وگرنه آواداکداورا!...
...
اسنیپ؟!:worry:...
حالت خوبه؟!:worry:...
جدی جدی مردی؟!:worry:...
اهم اهم! دوستان! اتفاقی نیفتاده! اسنیپ حالش خوبه و میگه همینجا اعلام کنم که:

نقل قول:
سوروس اسنیپ نوشته:
مورفین گانت برنده ی جام آتشه چون پاسخ های بسیار خلاقانه ای داده و نیازی به برگزاری مراحل دوم و سوم نیست!

مورفین برنده شد! بفرمایید متفرق شید!
هوی اسنیپ! حداقل می گفتی لینک رنک برنده جام آتش کجاست، بعد می مردی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1391/6/12 11:40:11

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: جمعه 10 شهریور 1391 17:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
استاد سلام میگم اگه میشه اونایی که جواب مسابقه ی جام آتشو میدن براشون یه پخ بفرست که مطمعن بشن جواب به دستتون رسیده و کامله با تشکر

اسامی شرکت کنندگان رو در تاپیک جام آتش اعلام خواهم کرد که هر کسی مطمئن بشه جواب به دستم رسیده .ممنونم بابت پیشنهادت !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 8 شهریور 1391 23:46
نمایش جزئیات
آفلاین
استاد سلام
میگم اگه میشه اونایی که جواب مسابقه ی جام آتشو میدن براشون یه پخ بفرست که مطمعن بشن جواب به دستتون رسیده و کامله
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه برابر اند ولی ارباب برابر تره

هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 شهریور 1391 18:06
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
با عرض سلام
مدیریت محترم هاگوارتز
آیا طرح پیام شخصی نمودن جواب های مرحله ی اول برای جلوگیری از تقلب است؟ و آیا مراحل دوم و سوم را هم باید پیام شخصی کرد یا خیر؟ با تشکر

مرحله اول چون ایده ای بود ، نمیخواستم کسی از ایده دیگران تقلب کنه و مثل اونا بنویسه . مراحل بعدی چون داستان نویسیه این مشکل رو نخواهیم داشت و به صورت پیام شخصی نخواهد بود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 شهریور 1391 14:23
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلام
مدیریت محترم هاگوارتز
آیا طرح پیام شخصی نمودن جواب های مرحله ی اول برای جلوگیری از تقلب است؟ و آیا مراحل دوم و سوم را هم باید پیام شخصی کرد یا خیر؟ با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: یکشنبه 5 شهریور 1391 17:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
با سلام خدمت مدیر محترم هاگوارتز و حومه! با توجه به اینکه تا امروز باید نتایج کلاس ها رو اعلام میکردیم، من برای ارسال تکالیف تا دیورز مهلت داده بودم و امروز بعد از اینکه نتایج رو زدم و پایان کلاس رو اعلام کردم، چو چانگ تکلیفش رو زد! الان من باید تکلیف ایشون رو در نظر بگیرم آیا؟ با تشکر!

امتیازش رو بدید لطفا !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 5 شهریور 1391 16:23
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت مدیر محترم هاگوارتز و حومه!

با توجه به اینکه تا امروز باید نتایج کلاس ها رو اعلام میکردیم، من برای ارسال تکالیف تا دیورز مهلت داده بودم و امروز بعد از اینکه نتایج رو زدم و پایان کلاس رو اعلام کردم، چو چانگ تکلیفش رو زد!

الان من باید تکلیف ایشون رو در نظر بگیرم آیا؟

با تشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
پروفسور مینروا مک گوناگال

الفیاس دوست داشتنی بود! کمک کننده بود؛ نگذارید یادش فراموش شود.