يكدفعه از اين كارا نكنيد كه رولينك آتيشى مى شه يقه اتون رو مى كيره مى كه كه اينا باعث شدن كتاب من كم فروش بره
اين يه اخطار بود جون رواينك خيلى شكايت مىكنه
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

تا بعد

نمیدون کدوم تاپیک بود که هری گفت اگه قرار حقه کپی رایت رو تو ایران نپردازیم همون بهتر که کتاب تو سایت در دسترس بقیه قرار بگیره تا هم مترجما متوجه کار زشتشون بشن هم اینکه عموم مردم بتونن از کتاب ها استفاده کنن.
نکته اول: به تجربه برای خود من ثابت شده که در کشور ما و با توجه به فرهنگ خاص ما به خصوص در زمینه کتابخوانی ، قراردادن نسخه الکترونیک به ضرر ناشر است و این قضیه به شخصه برای خود من ثابت شده است
نکته دوم: تایپ کردن ترجمه های مترجمان دیگر و قرار دادن آن جهت دانلود در سایت از نظر قانونی کاملا خلاف است و به نظر من هیچ بهانه ای برای این کار قابل قبول نیست (از قبیل آشنایی دوستان با اشکالات ترجمه و ...). چون این ترجمه ها چه خوب و چه بد کالایی است که برای تولیدش سرمایه و وقت صرف شده و اسفاده ، نشر و پخش آن غیر اخلاقی است.
نکته سوم: اگر کتاب با نازل ترین کیفیت و کمترین ارزش در ایران تهیه و پخش می شود مقصر شما هستید! بله شما دوست عزیزی که هر کتاب خزعبلی رو برای فرونشاندن آتش کنجکاوی خریداری می کنی.دقت کنید که در بسیاری کشورها ترجمه کتاب چند ماه پس از چاپ کتاب اصلی ارائه می شود.علتش در این است که مصرف کننده کالا (در اینجا کتاب) اهمیت به کیفیت می دهد. اما در اینجا برعکس است.