Re: اعضاي سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: شنبه 1 بهمن 1384 21:03
آخرین ورود: یکشنبه 13 اسفند 1402 01:18
از: دهکده ی هاگزمید
نام:مسعود
نام خانوادگی:ابراهیمی
محل زندگی: تهران
علاقه مندی ها:گیم نت.کافی نت.کتاب.اتیش بازی و......
نویسنده ی مورد علاقه:صادق هدایت.تالکین.جان کریستوفر
مقاله نویس مورد علاقه:مسعود بهنود
سبک موسیقی مورد علاقه:بیشتر متال و رپ گوش میدم
گروه موسیقی مورد علاقه :متالیکا.system of a down
خواننده مورد علاقه:امنم(emin3m)و50cent
تیم مورد علاقه:ارسنال و پرسپولیس(پرسپولیس ارسنال انگلیس)
بازیکن مورد علاقه:زیدان
نحوه ی اشنایی با هری پاتر:توسط یکی از دوستانم 5 سال پیش ترجمه ی کتاب های هری پاتر را که توسط انتشارات ادینه نگار چاپ شده بود به دست اوردم و تو دو روز همش رو خوندم(اون زمان 4 تا کتاب امده بود)
نحوه ی اشنایی با سایت:ما یه روز تو گیم نت نشسته بودیم(تابستون سه سال پیش) دیدیم همه ی ای دی ها هری پاتریه گفتیم کم نیاریم ایدیمون رو گذاشتیم سالازار.بعد یه نفر دوید تو اون اتاقی که ما توش بودیم از همه پرسید ای دیه کی سالازاره؟من هم به روی خودم نیا وردم.ولی دست بردار نبود و دیدم داره چک میکنه .من هم گفتم من ایدیم رو گذاشتم سالازار برای چی میپرسی؟.گفتش: چون این ایدیه منه تو 100 تا جا هم ایدیم همینه!.من هم عوضش کردم گذاشتم پاترونوس (و تو 100 تا سایت هم ایدیم همینه).خلاصه این طوری بود که من یه هری پاتریست جدید رو شناختم.و بعضی وقت ها هم با هم بحث میکردیم(خداییش یکی از افرادی هست که کل منو تو هری پاتر خوردن زده وخیلی کارش درسته .)یه روز ادرس سایت رو داد گفت این هم سایت هری پاتریه بیا عضو شو.من اون زمان عضو شدم یعنی تابستون دو سال پیش ولی چون به اینترنت دسترسی نداشتم هم پسوورد میلم و هم پسوورد و شناسه کاربریم تو سایت یادم رفت و مجبور شدم دوباره عضو سایت بشم(ته ای کیو هستم).
الان هم که درگیر کنکورم
ولی از تابستان دیگه اگه به امید خدا سایت باز بشه با دوستان بیشتر اشنا میشوم
این را هم باید بگم که ارباب حلقه ها رو خیلی بیشتر از هری پاتر دوست دارم و شاید کمتر فردی بین ما باشه که ارباب حلقه ها را 6 بار خونده باشه ولی من الاف نشستم 6 بار این کتاب رو خوندم
دفعات خوندن کتاب هری پاتر رو هم :تقریبا 70 بار
دو جلد اول ارتمیس رو هم هرکدوم 5 بار خوانده ام,....
ببخشید سرتون رو درد اوردم
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به