اول بگم دایی ماندانگاس که بخاطر پیگیریت ممنونم و اینکه مشکلم حل شد و میتونم دیگه با شناسم آن شم ....بازم ممنونم
تانکس
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
14 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/04/28
آخرین ورود: پنجشنبه 7 فروردین 1404 01:09
از: كوچه ناكترن
پستها:
136

نقل قول:
ميتونين اون به قول بليز زابيني چيز(!) رو با كليد هاي جهت نما جاشو تغير بدين ! آموزش تغير مكان كورسر :
اولا كه به اون چيز ميگن كورسر [Courser] كه اين جوري استفاده ميشه:
شما ميتونين با زدن كليد هاي چپ و راست كي برد جاي اين كورسرو توي خط عوض كنين، همچنين با زدن كليد ها ي بالا پايين ميتونين خط هاي نوشته ي خودتونو عوض كنين، براي اينكه اين كورسرو به آخرين جايي كه تايپ كردين بيارين ، چند بار دكمه ي فلش به طرف پايين كي برد رو بزنين تا به آخرين خط برسه! بعدم بازدن دكمه ي اند END روي كي برد به آخر خط ميره! دكمه ي HOME هم به اول خط ميره!
نقل قول:
ا يك همچين چيزي توي برنامه ي ورد اتفاق ميوفته اونم به دليل اينكه كليد Insert زده شده و با تايپ كردن كلمه ي جديد همه ي نوشته هاي بعد از اون با ادامه ي تايپ از بين ميره ولي نميدونم چرا توي سايت اينجوري شده ! حالا اگه شما با اين مشكل برخورد كردي يه بار دكمه ي اينسرتو بزن شايد درست شد
نقل قول:
باز هم مثل قبل اين مشكل به وجود اومده و همه پست ها صفر شدن، شايد درست بشه ، مديرا بايد بگن
ونوس جان شناسه هاي اينارو هم مينوشتي ، اين لوپين عزيز يكم آستكبار بشه و پاك كنه! واقعا خندم گرفت
نقل قول:
لطفا يكي از مديرها چك كنن ببينن شناسه ي تانكس پاك شده؟ من صفحه ويژگي هاي فرديشو تونستم بيارم! همه چيز درست بود!
uid=4678
ماندانگاس
راستش من یک سوال داشتم درباره ی مرورگر موزیلا
وقتی مثلا یک چیزی می نویسم یکدفعه می بینم وسطش مشکل داره موس رو می برم رو اون قسمت و کلمه رو تغییر می دم حالا که می خوام دنباله ی نوشتمو بنویسم این چیزه هستا که جای نوشتنو نشون می ده از جایه ای که تغییر دادم حرکت نمی کنه مجبورم همه نوشتمو دلیلیت کنم دوباره بنویسم تنها تو جادوگرانم مشکلم نیست سایتهایه دیگه هم همین طورن!راه حلش چیه که بتونم نشانه ی نوشته رو از وسط جمله بیارم آخر جمله؟
ميتونين اون به قول بليز زابيني چيز(!) رو با كليد هاي جهت نما جاشو تغير بدين ! آموزش تغير مكان كورسر :
اولا كه به اون چيز ميگن كورسر [Courser] كه اين جوري استفاده ميشه:
شما ميتونين با زدن كليد هاي چپ و راست كي برد جاي اين كورسرو توي خط عوض كنين، همچنين با زدن كليد ها ي بالا پايين ميتونين خط هاي نوشته ي خودتونو عوض كنين، براي اينكه اين كورسرو به آخرين جايي كه تايپ كردين بيارين ، چند بار دكمه ي فلش به طرف پايين كي برد رو بزنين تا به آخرين خط برسه! بعدم بازدن دكمه ي اند END روي كي برد به آخر خط ميره! دكمه ي HOME هم به اول خط ميره!
نقل قول:
من بعضی موقع ها که دارم تایپ میکنم بعد میبینم یک جا رو که قبلا نوشته بودمش اونجا مثلا غلط نوشتم یا مثلا یک جمله رو جا انداختم بعد با موسم همین چیز رو میارم روی اون قسمت که تصیحش کنم ولی به ازاری هر کلمه ای که تایپ میکنم کلمه بعدیم پاک میشه !!!
ا يك همچين چيزي توي برنامه ي ورد اتفاق ميوفته اونم به دليل اينكه كليد Insert زده شده و با تايپ كردن كلمه ي جديد همه ي نوشته هاي بعد از اون با ادامه ي تايپ از بين ميره ولي نميدونم چرا توي سايت اينجوري شده ! حالا اگه شما با اين مشكل برخورد كردي يه بار دكمه ي اينسرتو بزن شايد درست شد
نقل قول:
ميشه بدونم چرا همه پيام ها به يك تبديل شده؟
باز هم مثل قبل اين مشكل به وجود اومده و همه پست ها صفر شدن، شايد درست بشه ، مديرا بايد بگن
ونوس جان شناسه هاي اينارو هم مينوشتي ، اين لوپين عزيز يكم آستكبار بشه و پاك كنه! واقعا خندم گرفت
نقل قول:
پیغام که میفرسته که شناسه کاربری یا واژه رمز اشتباه است و وجود ندارد
تانکس
لطفا يكي از مديرها چك كنن ببينن شناسه ي تانكس پاك شده؟ من صفحه ويژگي هاي فرديشو تونستم بيارم! همه چيز درست بود!
uid=4678
ماندانگاس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

ميشه بدونم چرا همه پيام ها به يك تبديل شده؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به وبلاگم سر بزنيد.نظر يادتون نره!
هري پاتر و قبرستان جادوگران
هري پاتر و قبرستان جادوگران
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

الان که فلور جان به این نکته اشاره کردن منم یاد یک چیزی افتادم گفتم بد نیست بگم . همین این چیز هست که جای نوشته رو نشون میده
من بعضی موقع ها که دارم تایپ میکنم بعد میبینم یک جا رو که قبلا نوشته بودمش اونجا مثلا غلط نوشتم یا مثلا یک جمله رو جا انداختم بعد با موسم همین چیز رو
میارم روی اون قسمت که تصیحش کنم ولی به ازاری هر کلمه ای که تایپ میکنم کلمه بعدیم پاک میشه !!!
مثلا اگر من بیست تا کلمه تایپ کنم از اون ور بیستا کلمه پاک میشه و اگر من تمام نوشتم رو یکبار دیگه تایپ کنم تمام نوشته ای که از قبل نوشته بودم پاک میشه !!!
البته این مشکل خیلی کم پیش میاد ولی گفتم حالا بگم تعداد پستام یکی بیشتر شه ( شوخی کردم
)
منتظر جوابتون هستم
من بعضی موقع ها که دارم تایپ میکنم بعد میبینم یک جا رو که قبلا نوشته بودمش اونجا مثلا غلط نوشتم یا مثلا یک جمله رو جا انداختم بعد با موسم همین چیز رو
میارم روی اون قسمت که تصیحش کنم ولی به ازاری هر کلمه ای که تایپ میکنم کلمه بعدیم پاک میشه !!! مثلا اگر من بیست تا کلمه تایپ کنم از اون ور بیستا کلمه پاک میشه و اگر من تمام نوشتم رو یکبار دیگه تایپ کنم تمام نوشته ای که از قبل نوشته بودم پاک میشه !!!
البته این مشکل خیلی کم پیش میاد ولی گفتم حالا بگم تعداد پستام یکی بیشتر شه ( شوخی کردم
)منتظر جوابتون هستم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

راستش من یک سوال داشتم درباره ی مرورگر موزیلا
وقتی مثلا یک چیزی می نویسم یکدفعه می بینم وسطش مشکل داره موس رو می برم رو اون قسمت و کلمه رو تغییر می دم حالا که می خوام دنباله ی نوشتمو بنویسم این چیزه هستا که جای نوشتنو نشون می ده از جایه ای که تغییر دادم حرکت نمی کنه مجبورم همه نوشتمو دلیلیت کنم دوباره بنویسم تنها تو جادوگرانم مشکلم نیست سایتهایه دیگه هم همین طورن!راه حلش چیه که بتونم نشانه ی نوشته رو از وسط جمله بیارم آخر جمله؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
جزئیات کاربر

نقل قول:
دوست عزيز گالري نياز به يك خونه تكوني داره كه يواش يواش داره انجام ميشه در ضمن شما به عنوان مثال يه عكس رو اعلام كنيد بگيد چه عكسي يا لينكي ازش بديد اينجوري سوالي رو كه پرسيدن جواب واضحتري دريافت ميكني
نقل قول:
خب مثل اينكه تايپيك قبلي رو پاك كردن و ليست به تايپيك جديد انتقال داده شده اينم لينكش اگه روش كليك كني ميري به تايپيك جديد ليست شخصيت هاي گرفته شده و گرفته نشده
HARRY11 نوشته:
من آخه نمي دونم چرا تو اين سايت (تو گالري)بعضي از عکس ها
هستند که دارن هري پاتر رو مسخره مي کنند
با سپاس
دوست عزيز گالري نياز به يك خونه تكوني داره كه يواش يواش داره انجام ميشه در ضمن شما به عنوان مثال يه عكس رو اعلام كنيد بگيد چه عكسي يا لينكي ازش بديد اينجوري سوالي رو كه پرسيدن جواب واضحتري دريافت ميكني
نقل قول:
تام مارولو ریدل (T) نوشته :
هری پاتر چرا لیست شخصیت های گرفته نشده باز نمیشه؟
خب مثل اينكه تايپيك قبلي رو پاك كردن و ليست به تايپيك جديد انتقال داده شده اينم لينكش اگه روش كليك كني ميري به تايپيك جديد ليست شخصيت هاي گرفته شده و گرفته نشده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M
وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/04/28
آخرین ورود: پنجشنبه 7 فروردین 1404 01:09
از: كوچه ناكترن
پستها:
136

نقل قول:
اگر پاك شده بايد دوباره معرفي شخصيت كنين و ديگه اينكه اين شناسه چيه؟ شناسه ي نويل هم عضو ايفاي نقشه!!
دو تا شناسه داريد؟؟!؟؟
نقل قول:
نيمفادوراي عزيز
كش و فايل هاي اينترني مرورگرتو پاك كن، اگه درست نشد بگو
اگه از موزيلا فاير فوكس استفاده ميكني :
1- Tools Menu
Options-2
Privacy -3
4 - روي Clear All كليك كن
و اگه ااز اينترنت اكسپلورر استفاده ميكني
1-Tools Menu
Internet Options-2
-3روي Delete Files و Delete Cookies كليك كن
اگه درست نشد بگو، پيغام خطايي كه موقع ورود مينويسه هم بگو
دايي ماندانگاس
نویل لانگباتم نوشته:
سلام
من یه 2 هفته ای به خاطر مسائلی نتونستم آن شم
حالا که اومدم می بینم که شناسم تو قسمت معرفی شخصیت پاک شده
این بار دوم که اینجوری می شه
شناسم (( بلایمی )) بود
بی زحمت رسیدگی کنین و اگه لازمه دو باره معرفی شخصیت کنم
بی زحمت خبر شو بدین
مرسی
اگر پاك شده بايد دوباره معرفي شخصيت كنين و ديگه اينكه اين شناسه چيه؟ شناسه ي نويل هم عضو ايفاي نقشه!!
دو تا شناسه داريد؟؟!؟؟
نقل قول:
تانكس نوشته:
فکر نمی کنم مشکل از من باشه چون من بعد از 3....4 روز اومدم و دیدم پسوردم تغییر کرده قبلا هم یکی از مدیرا لطف کردن درست کردن ولی دوباره تغییر کرد
ممنون میشم اگه رسیدگی کنین
تانکس
نيمفادوراي عزيز
كش و فايل هاي اينترني مرورگرتو پاك كن، اگه درست نشد بگو
اگه از موزيلا فاير فوكس استفاده ميكني :
1- Tools Menu
Options-2
Privacy -3
4 - روي Clear All كليك كن
و اگه ااز اينترنت اكسپلورر استفاده ميكني
1-Tools Menu
Internet Options-2