جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 23:58
نمایش جزئیات
آفلاین
هري پاتر هم مثل ساير داستان ها يه افت و خيزي داره ولي بستگي به نوع انتقال آن از نسل ما به نسل بعدمون داره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 23:37
نمایش جزئیات
آفلاین
همه کتابای خوب موندگارن. مثلا داستان های هومر (ایلیاد و اودیسه) مال 2400 سال پیشن ولی هنوز خونده می شه و فیلم ازشون ساخته میشه (فیلم Troy محصول پارسال بود و Odyssey دهه 90) . یا آرزوهای بزرگ چارلز دیکنز مال 250 سال پیشه اما هنوز جزء کتابای پرفروشه و آخرین فیلمیم که ازش ساخته شده مال دهه 90 . این کتابا هنوز خونده میشن با وجودیکه شرایط اجتماعی مطرح در این داستانها به طور کلی تغییر کرده.
از این دست کتابها بسیارند.

امروز ما در شُک هر ی پاتر هستیم و خیلی ها نسبت به اون تعلق احساسی دارن؛ حتی خیلی ها کتابها رو دوست دارن چون عاشق دانیل ردکلیف یا اما واتسون و... هستن. اما وقتی زمان بگذره مجموعه هری پاتر فروش کمتر اما جایگاه بالاتری پیدا خواهد کرد. عناصری از کتاب مورد توجه قرار خواهد گرفت که باعث ماندگار شدن کتاب شده میشه.

یه کتاب به خاطر عمقش و عناصر فرازمان و فرامکانش می مونه. بنابراین هری قطعا محبوب می مونه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 23:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نه.هرگز
هری پاتر هم یه کتابه.مثل بقیه کتابها
چند وقت پیش امد.اول طرفدار زیادی نداشت.کم کم بر طرفدارانش افزوده شد و به اینجا رسید.3یا4سال دیگر هم که حتی فیلمبرداری هم تمام میشود از یادها می رود.
به همین سادگی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی از من پرسیدی: منو ب
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 18:58
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر میکنم کتاب هری پاتر اگر نسل امروز از اون به خوبی یاد کنند و به هم دیگر و مخصوصا کوچکتر ها معرفی کنند میتونه مثل کتاب سه تفنگدار جاودان بشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من کی هستم
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 18:40
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر میکنم که میشه چون هر روز انسان پیشرفت میکنه.
ولی این نیست که خیلی زود این چیز به وجود بیاد ولی باسه نسل های بهدی به ما نمیرسه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچ وقت با ناظران ور نروید
چون عاقبت خوشی نداره!!!
ارسال شده در: یکشنبه 30 بهمن 1384 18:47
نمایش جزئیات
آفلاین
از اونجایی که هری پاتر یه کتاب پر مخاطبه و خواننده زیاد داره به نظر من مکنه در نسل های آینده مخاطب و خواننده داشته باشه اما نه به این صورت و شاید هم ممکن باشه اصلا از یادها بره و خواننده ای نداشته باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 30 بهمن 1384 13:19
نمایش جزئیات
آفلاین
مطمئنا كه نميشه.چون تنها چيزي كه داستانو جزاب كرده دنباله دار بودنشه و اين داستان تا يك سال ديگه تموم ميشه و حتي خود ما كه اينقدر عاشق هري هستيم ديگه ازش يادي نميكنيم.
تا اون موقع كتابهاي ديگه اي مياد با قهرمانهاي بهتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم.
به يه نوع ج�
ارسال شده در: یکشنبه 30 بهمن 1384 13:04
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاتر هم مثله خیلی داستان های دیگه بعد از مدتی فراموش می شه و شاید نسل بعد بشینن کتاب هاشو بخونن و شاید تا اون موقع انقدر پیشرفت داشته باشیم که نیازی به خیال پردازی نباشه!!!!!!!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 30 بهمن 1384 08:06
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم به اندازهای که ما هری پاترو میشناسیم و دوستش داریم نمیشه.تا اون زمان اونا یه قهرمانه دیگه پیدا میکنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Train yourself to let go of every thing you fear to lose.
ارسال شده در: یکشنبه 30 بهمن 1384 04:02
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من نسل بعد كتابهاي هري پاتر رو زياد نمي شناسه مگر اينكه ما بهشون بگيم در ضمن همون طوري كه ما هم اكنون با كتابهاي ارباب حلقه ها كه به نظر من 100 برابر بالا تر از هري پاتر هست زياد اشنا نيستيم نسل بعد هم مثل ما ميشه. نويسنده سري كتابهاي ارباب حلقه ها عمر خودش رو روي كتابش گزاشت ولي رلينگ سالي يك بار يا 2 سال يك بار كتاب ميده بيرون البته من هم طرفدار كتاب هاشم اما به پاي ار باب حلقه ها هرگز نميرسه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم