جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  102 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  216 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  222 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  211 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 20:10
نمایش جزئیات
آفلاین
ببینید شما دقت نمیکنید.شخصیت ریتا اسکیتر گرفته شده نه ریتا اسکیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یه ذره دفت داشته باش

این شخصیت گرفته شده میتونی اینجا ببینیش.در ضمن اسکیر با اسکیتر با اسکینتر هیچ فرقی نمیکنه .ما تو قسمت ایفای نقش از هر شخصیت یکی داریم.اگه این تایید بشه پس فردا میان میگن هری باتر با هری پاتر فرق میکنه.متاسفم اصلا این شخصیتها رو تایید نمیکنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/6 20:56:50
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/7 0:13:02
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/7 0:34:18
عضو ارتش قدرتمند وایت تورنادو
[img]http
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 20:06
نمایش جزئیات
آفلاین

سلام
نام:Jenna Chang(خواهر چو)
سال:5
رنگ چشم:آبی
ظاهر:لاغر
علاقه مندی ها:دامبلدور بزرگ-كوييديچ-عشق نرم فزار(البته نمي دونم چيه ولي ميگن فاز مي ده)
گروه :گریفیندور
شخصیت:کمی زود رنج و حساس روی هری.عاشق هری و خواستار دوستی با او..دوستدار و یکی از حامیان دامبلدور
توانمندی ها:عالی در دفاع در برابر جادوی سیاه.کوییدیچ

قبول؟

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/7 0:07:36
ویرایش شده توسط جنا چانگ در 1384/12/7 18:17:57
وقتی از من پرسیدی: منو ب
Re: شخصیت خودتون رو معرفی کنید
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 16:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
نام کامل:آنتونین دولوهوف
معرفی شخصیت: مرگخواری عصبی ، خشن و طرفدار پر و پا قرص لرد سیاه. در وزارت هم جنگیده و تا پایان زندیش نزد لرد سیاه خواهد بود.
اصلا در طلسمهای معمولی( سفید ) استعداد نداره ولی در عوض در جادوی سیاه خیلی قویه و بهتر از همه طلسم کروشو رو خوب انجام میده. از ماگل زاده ها و دو رگه ها به شدت متنفره و شخصیتش به لرد سیاه خیلی نزدیکه.
رنگ چشم: مشکی
رنگ مو : قهوه ای تیره
وضعیت ظاهری: بدنی عضلانی و قدی نسبتا بلند اما سیمایی تقریبا کریه
جنس چوب: رشته دل اژدها و ابولهل
علاقه مندی: کشتن و زجر دادن افراد
کوئیدیچ: در کوئیدیچ ضعیف است ولی یک چوب کومت قدیمی داره.
قد: 188
گروه: اسلایترین
امیدوارم موافقت کنید.

متاسفانه این شخصیت گرفته شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/6 19:26:38
dont wait for t
ارسال شده در: پنجشنبه 4 اسفند 1384 20:46
نمایش جزئیات
آفلاین
نام:ويكتوريا كرام
نسبت:خواهر ويكتور كرام (ىوست بسر هرميون )
sckool:hagvarts
goorooh:grifindor
مو:لخت و سياه
range cheshm:ابي روشن
احساسات:رقيب جيني
كوييديج:مهاجم

منکه یه بار تاییدت کردم.چرا دوباره!؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/5 23:13:51
ارسال شده در: پنجشنبه 4 اسفند 1384 20:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
نام:ریتا اسکیر
رنگ مو:قهوه ای
رنگ چشم:قهوه ای
توانایی:وراجی پرواز تا ارتفاع 1500 کیلو متری فضولی
علاقه مندی ها:کوئیدیج
معرفی کوتاه: فردی بسیار عادی کمی شلوغ کم حوصله
تائیدش کن که دیگه حوصله ی معرفی ندارم این سومین بر اعصابم حسابی خورده هاااااا

این شخصیت گرفته شده در ضمن معرفیت خیلی کوتاهه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/5 23:15:06
عضو ارتش قدرتمند وایت تورنادو
[img]http
ارسال شده در: پنجشنبه 4 اسفند 1384 17:13
نمایش جزئیات
آفلاین

نام:جان
فاميلي:ريونكلاو(نوه نوه نوه ريونكلاو)
مو:مشگي.مجعد
گروه:ريونكلاو
قد:173
جنس:مذكر
معرفي كوتاه:يه پسر فوق العاده باهوش مثل جدش.بسيار منظم.
از شرارت لذت مي بره .از اون كسايي كه از مالفوي و دارو دستش و هرچي اسليتريني متنفره.از دوستداران هري و ... وگريفندور.
تنها علاقه اش اختراع افسون هاي جديده و از كسي كه تو كارش دخالت متنفره.از كسي كه از اون بيشتر بدونه خوشش مي ياد و سعي ميكنه كه از اون بالا تر بره

بفرماييد مستر كريچر اين خوبه.فكر هم نمي كنم كسي هم اونو گرفته باشه.

چرا اینقدر عصبانی!!!بفرمایید تایید شدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/4 18:16:24
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/6 0:51:46
Im just a poor boy nobody loves ME
راونكلاو حريف نداره!!!!!
ارسال شده در: پنجشنبه 4 اسفند 1384 14:05
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان خودتون رو مطابق فرم زیر معرفی کنید

گروه:

معرفی کوتاه( شامل علاقه ها و توانمندیها و عادات و کارهایی که این شخصیت تو کتاب کرده و کلا هر چیزی در مورد این شخصیت به ذهنتون میرسه)

________________________________________________-

**قسمت سوم خیلی مهمه حتما باید اونجا در مورد شخصیتتون توضیح بدید

**در ضمن از این به بعد شخصیتهای غیر هری پاتری تائید نمیشن مثل شخصیتهای ارباب حلقه ها یا کتاب های دیگه

** شناسه ها حتما باد فارسی باشن ( یعنی هری نه harry )

**همچنین اگه شخصیت شما توی کتاب نیست نیاید اسم خودتون رو به اول یک شخصیت کتاب اضافه کنین اگه مثلا می خواید خواهر هرماینی باشید نگید مریم گرینجر یا مینو گرینجر بلکه مثلا بگید هلنا گرینجر یعنی یک اسم خارجی بگزارید

** پست افرادی که به رنگ سبز در می یاد تائید شده هستند و دلایل تائید نشدن بقیه ی افراد در پایان هر پست ناظر مربوطه نوشته میشه

** از تکرار پست خود خود داری کنید مگر این که از تاریخ اون بیش از 3 روز گذشته باشه در غیر این صورت ممکنه برای تنبیه تائید شخصیتتون به تاخیر بیفته

** در قسمت ویژگی های فردی هر کاربر تائید شده قسمتی هست به نام ایفای نقش هری پاتری که داخل اون شخصیت هری پاتری فرد مذکور نوشته میشه این قسمت اصلا مهم نیست و اگر برای کسی نوشته بود بدون شخصیت جای نگرانی نداره .

** تغییر گروه به هیچ وجه انجام نمیشه

** اگر مایلید شخصیت خودتون رو عوض کنید باید با شناسه ی جدید این کار رو بکنید و حتما در معرفی برای شخصیت جدید شناسه ی قبلی خود رو ذکر کنید . اگر چیزی مغاییر با این مشاهده بشه ( یعنی فردی دو شناسه ی برای ایفای نقش داشته باشه) با متخلف برخورد میشه

**برای تعویض شناسه خودتون لطفا شناسه ای را که میخواهید در قسمت ویژگی های فردی به جای نام واقعی وارد کنید و بعد برای من پی ام بزنید. به محض دریافت پی ام و دیدن شناسه، شناسه شما رو تغییر میدم.
هر وقت نتوانستید با شناسه قبلی وارد سایت شوید نشان دهنده این است که شناسه شما عوض شده است و در این حالت شناسه جدید را امتحان کنید.
اگر در هر حال نتوانستید وارد سایت شوید از طريق پست الكترونيكي ( ايميل ) ثبت نام خود وارد شويد يعني به جاي شناسه ايميل را وارد كنيد و سپس دوباره به من پي ام بزنيد.

اخطار::::::: هر کسی که با یک شناسه ی نمایشی دیگه تائید شده باشه و بعدا اسمش رو عوض کنه حذف شناسه میشه در کل کسی که شناسه ی نمایشیش با اونی که باهاش تائید شده فرق داشته باشه از ایفای نقش اخراج میشه:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: پنجشنبه 4 اسفند 1384 13:00
نمایش جزئیات
آفلاین

كامل: لوييس لاوگود
تاريخ تولد: 3 نوامبر 1981
گروه عضو: گريفيندور
رنگ مو: مشكي و ژوليده
قد: متوسط مايل به كوتاه
لقب: لو
ساير اطلاعات: برادر دوست داشتني لونا كه همسن اونه و عضو گريفيندوره. مثل خود لوناست و خيلي عجيب غريبه. از ماجراجويي و دردسر هم خوشش مياد. نويل،جيني، لونا، هري، رون و هرميون هم خيلي دوست داره. از هاگريد هم خيلي خوشش مياد. در سش هم خيلي خوبه و...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/6 0:52:26
[color=0000FF]گاهی اوقات دلت میخواد که زندگی ر�
ارسال شده در: پنجشنبه 4 اسفند 1384 04:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام....بعد از درخواست در ليست انتظار ظاهرا بايد من دوباره معرفي شخصيت كنم..اگه قبول بشه شناسه و آواتارمو درست ميكنم.

نام:بلاتريكس بلك لسترنج
گروه :اسليترين
رنگ چشم و مو:مشكي
علاقمنديها:خدمت صادقانه به لرد سياه...اجراي هر نوع جادوي سياه پيشرفته...كشتار ماگلهاي بي خاصيت...مبارزه با همه جادوگران سفيد
معرفي كوتاه:من درخانواده اصيل بلك متولد شدم..اگرچه سالها بعد پسر عموي من سيريوس با اقدامات شرم آوري كه مرتكب شد مثل حمايت از دورگه ها و ماگلها و پيوستن به جادوگران سفيد نام اصيل بلك رو لكه دار كرد ولي هنوز هم اين نام اصالت و ابهت خودش رو در بين جادوگران حفظ كرده..
من و خواهرم نارسيسا سالها پيش از هاگوارتز فارغ التحصيل شديم.گرچه به نظر من چيزهايي كه در هاگوارتز به ما آموزش داده شد در برابر آموخته هاي لرد سياه كوچكترين ارزشي نداشتن.من بعد از فارغ التحصيل شدن از هاگوارتز با رودولفوس لسترنج ازدواج كردم و به جمع مرگخواران لرد سياه پيوستم و هميشه مورد لطف و حمايت لرد بودم و از اين بابت كه تحت آموزش خود لرد قرار گرفتم به خودم افتخار ميكنم.
من و همسرم در راه خدمت به لرد از انجام هيچ كاري دريغ نكرديم و حتي براي اين كار مدت زيادي رو در آزكابان گذرونديم ولي اين به هيچ عنوان باعث دلسردي من نشد. حدود دو سال قبل به همواه چند مرگخوار ديگه از آزكابان فرار كردم ودوباره با كمال ميل در خدمت لرد قرار گرفتم.
در ماموريت وزارت سحر و جادو متاسفانه من و لوسيوس خوب عمل نكرديم و باعث شكسته شدن گوي پيشگويي و از دست رفتن اون شديم كه اين كار لرد سياه رو به شدت عصباني كرد ولي من با كشتن پسر عموي خائنم سيريوس اين اشتباهمو جبران كردم و لكه ننگ خانواده بلك به اين ترتيب پاك شد.اميدوارم تا آخرين قطره جادوي خودمو در راه سرورم به كار بگيرم و نسل جادوگران سفيد و ماگلها و دورگه ها رو از روي زمين پاك كنم.

لارای عزیز من این شخصیت رو چک کردم و آخرین نمایشنامه ایشون در ایفای نقش در تاریخ 7 بهمن نوشته شده و آخرین ورود اول اسفند.با توجه به قوانین ایفای نقش "چنانچه این شخص بدون اطلاع از سایت رفت و به مدت یک ماه پستی ارسال نکرد نقش وی به متقاضی بعدی داده خواهد شد." من نمیتونم تا چند روزه دیگه این شخصیت رو به شما بدم.اما اگه تا تاریخ 8 اسفند پستی از طرف ایشون زده نشد این شخصیت به شما داده خواهد شد.موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/4 11:39:29
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 4 اسفند 1384 00:41
نمایش جزئیات
آفلاین

سلام
نام:نيكول گرينجر
جنسيت:مؤنث(البته واقعا پسرم ولي نقش نيكول رو كاملا ساختم)
سال:ششم
رنگ چشم:آبي تيره
رنگ مو:طلايي
نوع مو:بلند
ظاهر:با موي طلايي اندام خوبي دارم.بيني كوچك.چشمهاي كمي(كمي)بادامي.
دركل بسيار زيبا!!!
علاقه مندي ها:دامبلدور بزرگ-كوييديچ-عشق نرم فزار(البته نمي دونم چيه ولي ميگن فاز مي ده)
شخصيت:بچه ي خوبي هستم ودلنشين و بانمكم تا بتونم(تابتونم كه نمي تونم)درس خون.منظم با ادب (تازه شبا مسواكم مي زنم(البته توي خواب).
توانمندي ها:تو درس عالي.پرواز با جارو عالي.خلاصه بيست بيست
خلاصه من حامي مردم و دامبلدور خدابيامورز هستم.
تموم دهنم كف كرد اينقدر از خودم گفتم.

استاد اجازه ما تاييد شديم؟

تایید شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/6 0:52:42
عضو ارتش قدرت و ع?