خب چون قسمتي از اين طرح مال من بوده منم اومدم دفاع از نظر خودم و بحث در مورد بقيه.
از لرد ولدمورت عزيز شروع ميکنم:
نقل قول:
A) در مورد ماهيت جنگ ها هست!
قبل تر اين طور بود که پست هاي رول پليينگي با موضوع جنگ بين محفل و مرگ خواران نوشته مي شد و ادامه پيدا مي کرد!
پيشنهاد مي گه که :
جنگ رو از حالت يه موضوع به يه مفهوم تبديل اش کنيم!
يعني موضوعات مختلف رول-حتي تاپيک ها قديمي سايت - محل جنگ باشن اما سوژه ي خودشون رو حفظ کنن! يعني چه؟!
يعني جنگ اصلي بر سر نوشتن بهتر باشه و نويسنده هاي بهتر پيروز جنگ باشن!
يعني که يک هيات ژوري ، داوران ، ويزنگاموت ، چيزي شبيه به اين ها به رول ها نمره بده و اون جبهه اي که رول هاش نمره ي بيشتري گرفته فاتح باشه!
براي مثال توي تاپيک کاخ امپراطور ، بدون اينکه سوژه از دست بره رول زده بشه و جنگ بر سر اين باشه که کي رول بهتري زده ( با زهم تکرار مي کنم : با همون موضوع کاخ امپراطور و نه با موضوع چنگ!)
من قسمت تغيير ماهيت جنگ به يه مهفوم رو کاملا قبول دارم و اين باعث فعالييت بيشتر و بهتر و با سوژه هاي بيشتر ميشود.
وقتيکه دو تاپيک مخصوص جنگ باشه بعد از جنگ غير فعال ميشه.ولي اگه اينکارو بکنيم تاپيکهاي قديمي و غير فعال در حالت جنگ فعال ميشوند و به احتمال زياد،غير فعال شدن ويا خوابيدن دوباره بيشتر آنها از بين ميرود.
ولي در مورد گروه بندي شدن به نظر من به چند گروه ميتونيم تقسيم کنيم:
1.انجمن خانه ريدل ها:که مرکز مرگخوارها باشد.
2.انجمن محفل ققنوس:که مرکز تجمع محفلي ها است.
3.انجمن وزارت سحر و جادو:الان وزارتخونه داراي ارتش است که خودم اداره اش ميکنم و وظيفه اش اينه که از قدرت گرفتن هر دو گروه بالا جلوگيري کنه تا ناامني براي وزارت و جامعه جادوگري بوجود نياد.
4.بيطرفها:کساني که دوست ندارن توي هيچ کدوم از موارد بالا شرکت کنند.
انجمنهاي غير از محفل،وزارت و ريدلها بيطرف به حساب ميايند.
بعد در زمان جنگ گروهها با رقابت و جنگ با يکديگر براي تصرف انجمنها با فعاليت خوب و زياد ميپردازن.بعد از جنگ هر گروهي که فعاليت بيشتري يا در حدي مورد نظر کرده باشد آن انجمن را اسما تصرف کرده است.
بعد گروهها نيز ميتونند به مقرهاي يکديگر هم حمله کنند مثلا مرگخوارها به محفل حمله کنند و يا وزارتخونه به خانه ريدلها حمله کنه.در صورتي که مقر گروهي خاص(مثل وزارتخونه)به تصرف گروهي ديگر(مثلا مرگخوارها)در بياد ديگه وزارتخونه نميتونه در جنگهاي بعدي شرکت کنه.پس بايد از مقر خودش دفاع کنه و فعاليت خودش رو بيشتر از گروه ديگر انجام بده تا شکست نخوره.
اين رقابتي سالم و بدون درگيري جدي رو بوجود مياره که باعث پيشرفت رول و همچين فعاليت شديد آن هم ميشه.
نقل قول:
B) توي ساايت انجمن هاي رول پليينگ مختلفي داريم!
پیشنهاد می گه که جنگ روی این ها تاثیر مستقیم بذاره! یعنی چی؟!
خب! یعنی که یک تعداد محدود از فرو ها رو ( مثلا دو یا یک فروم) به فروم های ویژه ی یکی از جبهه ها بدل کنیم! به طور نمونه خانه ی ریدل ها و امپراطوری تاریکی خیلی مستعد هستند که به مقر جبهه ی سیاه تبدیل بشن و همین طور وزارت خونه و محفل هم خب واضحه که ذاتا به جبهه ی سفید تعلق دارند!
توی این انجمن ها فقط اعضای اون جبهه ی به خصو بتونن پست بزنن! یعنی فقط سیاه ها بتونن توی خانه ریدل پست بزنن و اصولا ورود افراد وابسته به جبهه ی سفید نا ممکن باشه!( یک چیزی شبیه تلار ههای اصلی گرو ها هاگوارتز)
در نتیجه توی فرم های مقر فرماندهی ِ جنگ (!!!) حالا یا هر اسم دیگه ای ، افراد جبهه ها می تونن تمرین رول بکنن ، نقشه ی جنگ رو تدارک ببینن، افراد آماده برای جنگ رو انتخاب بکنند و و و...
من اين رو فقط در آستانه وارد شدن به جنگ پيشنهاد ميکنم.
چون به غير از اون ممکنه باعث ايجاد تفرقه زياد و کم شدن آزادي افراد براي پست زدن بشه.ولي اگر فقط در زمان جنگ باشه رو در بالا توضيح دادم.
همينجا بگم که بيطرفها مثل مردم کشورهاي مختلف هستند که در زمان جنگ کار خاصي به نفع کسي انجام نميدهند و ميتونند در هرجايي که خواستند به خصوص در زمان جنگ پست بزنند.و نه به گفته لرد عزيز فقط توي انجمنهاي بيطرف!
در ضمن!از شما هم ممنون لرد عزيز که به نظر من نيز ارزش قائل شديد و نامي نيز از من برديد!درود بر خودت و نفرين بر شخصيت رولت!!!
به سخنان بليز ميرم:
نقل قول:
اما همه شرايط من و شما رو ندارن . به عنوان مثال من براي اينکه بهتر بتونم منظورم رو بگم اسم ميبرم . مثلا همين رونان که از عضوهاي خوب سايته . رونان طرف محفلي هاست ولي اگر در پست زدنش دقت کنيد ميبينيد که بيشتر پست هايي که ميزنه يا متعلق به خانه ريدل هاست و يا متعلق به امپراطور تاريکي . تعداد رولهاشم نسبتا زياده و توي خيلي از تاپيک هاي اين دو انجمن رول مينويسه مثل : دژ مرگ ، دره سکوت ، جنگل ممنوع ، رزمشگاه و.....
خب درسته!کسايي هستن که سفيد هستن ولي فعاليت سياهي نيز انجام ميدهند.مثل خودم:من فرمانده ارتش وزارت سحر و جادو هستم در واقع وزارتخونه اي هستم ولي عضو محفل هم هستم!توي جنگ بايد براي کدوم بجنگم؟اين آدم رو تحت منگنه قرار ميده.
ولي من يه پيشنهاد هم دارم!اينکه در زمان جنگ هرکسي بالاي رول و فعاليتي که ميکنه نوع فعاليتش و گروهي که در اون است رو بنويسه مثلا:من هم محفلي و هم ارتشي هستم!يه پست ميخوام براي محفل بزنم!بالاي رولم مينويسم:"براي محفل"اين رول توي جنگ فعاليتي براي محفل حساب ميشه و يا ميخوام يه پست دلي بزنم و بيطرفم بالاي رولم مينويسم:"بيطرف!"حتي اگه اون پست درباره جنگ و محفل ويا غيره باشه جزوي از فعاليت آن گروه به حساب نمياد و بيطرف و درواقع بي اثر در نتيجه جنگ هستش.
اينطوري کسي هم که سفيده ولي ميخواد توي سياهها بنويسه قادر به انجام اينکار هست و دست و بالش براي اينکار بسته نيست.
نقل قول:
ولي اگر همه با اين اصولي که شما ميگيد شروع کنند به پست زدن و بخوان با هم رقابت کنند ناخواسته تغييراتي در ساختار پست ها به وجود مياد از جمله اينکه دوباره پست ها طولاني ميشن چرا که به نظر من يکي از لازمه هاي پست هاي خوب و بدون عيب و نقص طولاني بودنشونه .
خب با وجود يک يا چند داور بيطرف و عادل اين مشکل قابل حله.ميتونيم براي اندازه اي پستهاي زمان جنگ قائل بشيم که زياد بودن يا کم بودن تر از آن به جاي افزايش امتياز براي گروه از اون امتياز هم کم بشه.
خب همين!گفته هاي بقيه دوستان نيز به همين موضوع اشاره داره که من جوابشون رو از نظر خودم دادم.
اميدوارم که مورد توجه قرار بگيره.
مرسي
آرتيکوس دامبلدور