جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

42 کاربر(ها) آنلاین هستند (31 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
41
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 06:12
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من هم يكمي دير! وارد بحث مي شم!!

خب به نظر منم اگر دو تا فروم جداگانه وجود باشه خوبه. در حال حاضر براي گروه ها فروم هاي جدايي هست كه كار خيلي خاصي هم درشون انجام نمي گيره...اما باز فروم سفيدها و سياها هم فعالتر خواهد بود و هم مفيد تر!!

در مورد قضيه ي داوري بين نوشته ها...خب در اين مورد يكمي فكر كردم و به نظرم رسيد دقيقا همين مورد مي تونه از جذابيت بكاهه!!
وقتي يك نفر نوشته اي رو با علاقه و ميل خودش مي نويسه مسلما خيلي بهتره. بخصوص كه احساس كنه كسي بالاي سرش نيست! اگر اينجوري باشه هر كي مي نويسه براي اينكه يك داور بهش نمره بده و اين خودش كسالت ايجاد مي كنه. در ضمن اين مي تونه اون حس رقابت رو كه بين سفيد ها و سياها وجود داشته به نوعي از بين ببره. چون ديگه پست براي اينكه يك سفيد يا سياه بخونه و بياد جواب بده نيست بلكه به نوعي براي امتياز گرفتن زده ميشه. براي داور!!!
به عنوان مثال من همين كوييديچ رو مي گم. واقعا اين بازي ها مي تونست جايي باشه كه حد اقل در همين مدت زمان كوتاه برگزاري جذابيت ايجاد كنه. ولي چرا نبود؟ چون پست ها طبق يك سري قوانين بود و خيلي ها هم فقط به خاطر اينكه وظيفشون رو انجام داده باشن نوشتن. اين خودش يك صدمه بود!!

نقل قول:

نقل قول :

آيا قراره که تمام سايت در پوشش اختلافات بين سياه ها و سفيد ها پيش بره؟

به نظر من نبايد اينجور باشه.فقط در زمان جنگ!زماني که فرماندگان جنگ تصميم به شروع جنگي رو ميکنند اين اختلافات بوجود بياد.

چرا آرتيكوس جان!؟

اتفاقا همين اختلافات خودش سوژست خودش تحريك كننده براي نوشتنه! البته تمام سايت يكمي دور از ذهنه چون همينطور كه گفته شد عده اي بي طرف هم وجود دارن. (البته خود اون اشخاص هم اگر از اين درگيري ها استفاده كنند كارشون جذابتره) اما خود سفيد ها و سياها و افراد وابسته (وزارتخونه اي ها) اگر از اين روش استفاده كنند به طور حتم جالب مي شه!

در آخر اينكه ببخشيد يهو اومدم وسط بحثتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=large][color=003300][font=Georgia]و ازش پرسيدم كه:خ
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 05:38
نمایش جزئیات
آفلاین
وزارتخونه فعلا تکلیفش معلوم نیست ! آرتيکوس جان شاید اصلا ارتش رو تقسیم کردم بین دو گروه محفل و ارتش !
اول در مورد تشکیل فروم مخصوص فکر کنم یه کار مسخره باشه ... لرد انتخاب شده تا فعالیت بچه ها رو بیشتر کنه نه اینکه محدودیت بذاره برای جاهایی که بچه ها میخوان فعالیت کنند .
بهتره این فروم مخصوص رو کنار بذاريد و به جاش کاری کنید تا انگیزه بچه ها برای پست زدن بیشتر بشه و حتی اگر شده باید به تاپیکهای گروه مخالف هم حمله کنید نه اینکه یه حصار بکشید دور و برشون ؛ لرد برای فعال کردن رول انتخاب شده و بهتره این کار رو بیخیال بشید چون غیر از ضرر چیزی نداره .
ارتش وزارتخونه هم به عنوان قطب سوم شاید وارد شد اما لزومی نیست که حتما وجود داشته باشه ... تو کتاب هم دامنه کار انچنانی نداشته و بهتره که به جای این کار نیروها بین دو گروه دیگه تقسیم بشن و اگر بخوایم ارتش رو نگه داريم نمیتونیم از طرفی بذاريم کارکنان این وزارتخونه برن تو دو گروه دیگه و این خودش مشکل ایجاد میکنه برای اون دو گروه و به خصوص ارتش لرد ؛ چون شصت درصد سیاهها متمرکز هستند توی وزارت و دیگه عملا سیاهی باقی نمیمونه و این چند روزه هم هر کدومتون به نوعی معترض شدید و حتی لرد عزيزمون هم این مطلب رو گفت!
فعلا کشش سه قطبی بودن وجود نداره و به احتمال زياد کنسلش کنیم .
دو گروه قوی بهتر از سه گروه نصفه نیمه هستش !
بازم دارم میگم هنوز قطعی نشده اما اگر ببینیم دو گروه دیگه نیرو لازم دارن مجبوريم ارتش وزارت رو از گردونه خارج کنیم تا بقیه قوی تر بشند .
الان بقیه بخشهای وزارت رو اگر تازه کنار بذاريم نزديک پونزده نفر تو ارتش و دفتر کاراگاهی عضو هستند و سیاست کاريمون هم از ابتدا این بود که تعداد افراد بیشتری تو این کار باشن تا از ایده های جدید استفاده بشه و به هرکس در وزارت نقشی داشته باشه که الان بخش اعظمشون هم سیاه هستن که الان توی درخواست ارتش لرد اعلام آمادگی کردن و اگر بخوایم نذاريم برن نصف نیروی لرد از بین میره .
محفل کمبود آنچنانی نداره و شاید چهار یا پنج نفر کم بشن اما به طرف مقابل بدجوری لطمه میخوره .
بازم دارم میگم مشخص نیست که چی کار کنیم ! فردا نريزيد سرمون باز !
چند روزی فعلا همین حالت میمونه و هر کسی برای ارتش سیاهها درخواست میده و به لیست نگاه میکنیم که اگر دیدیم افراد وزارتخونه زياد نیستن ، وزارت رو قطب سوم میذاريم اما این جور که از شواهد پیداست سیاهها نافورم ضرر میکنند .
فعلا باید مرگخوارها معین بشن تا بشه تصمیم گیری کرد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 04:10
نمایش جزئیات
آفلاین
خب نظر من در مورد حرفهاي گفته شده توسط لرد ولدمورت:
نقل قول:
هيمن حالا سرژ تانکيان جادوگر سال ، پيشنهاد کردکه چون اين فروم هاي نام برده - به ويژه خانه ي ريدل ها - فروم ها اي هستند با حس نوستالژيک بسيار و بسته شدنشون به روي بعضي کاربران خيلي جالب نيست ( همون طور که آلبوس گفت) ، مي شه که دو فروم تازه به سايت اضافه بشه و مثل تالار هاي عمومي دست رسي هاي مخصوص داشته باشه! يعني يک فروم ويژه ي سياه ها و يکي ويژه ي سفيد ها!

پيشنهاده جالبيه!ولي يه جايش ميلنگه!افراد که عضو رول هستن براي وارد شدن به سفيدها و يا سياهها بايد از چيکار کنند؟همينطوري وارد محفل و يا مرگخوارها ميشن و يا آزموني،نمايشنامه اي جالب براي ورود ميخواد؟اگر ميخواد بايد کجا بزنن؟براي بيطرفها چه اتفاقي ميافته؟اينطوري اونا زير فشار قدرت اين دو گروه خورد ميشن!شيوه اداره اش به چه شکله؟اگه فردي بخواد از سفيدي به سياهي بره يا برعکس بايد چيکار کنه؟اين سوالهايي هستش که برام پيش اومد و به نظرم بايد به اين سوالات جواب داده بشه تا بتونيم در مورد مفيد بودن آنها بحث کنيم.
بعد يه نکته ديگه،اونطوري که من در مدتي که اينجا بودم فهميدم انجمنهايي که خصوصي ميشوند،ممکن است با رکود کاري مواجه بشه.ممکنه بعد از مدتي در يکي از اين گروهها فرد فعالي نباشه و کسي علاقه اي به رفتن به اون انجمن رو نداشته باشه.مثل زماني که هافلپاف يا ريونکلا عضوي نداشت!يا زماني که من در جايي خوندم که سياهي نبود!راه براي حل اين مسئله وجود داره ولي به زمان احتياج داره ولي در زمان جنگ ضعيف بودن يه گروه باعث شکستي اجباري اون ميشه که اين عادلانه نيست.

نقل قول:
چند پاره کردن بيشتر هم وقت و کار بيشتر براي عمليات تکنيکي ک مي بره هم با کتاب و اصولا ژانر فانتري هم خوني نداره

درسته!ولي ميشه با تقسيم کارها به افراد مختلف آن را حل کرد.مثل انجمنها که عموما کارهاي زيادي دارند ولي با وجود دو و يا سه ناظر بر آن،انجمن به خوبي کار ميکنه و مشکلي براش پيش نمياد.
در مورد همخون نبودن با کتاب بايد بگم که وزارتخونه کاملا جدا از محفل عمل ميکرد.در واقع محفل فقط با لرد ولدمورت مبارزه ميکرد ولي وزارت سحر جادو علاوه بر مبارزه،ميخواست آشفتگي و اختشاش بوجود آمده رو درست کنه و آن را از بين ببره.و وزارتخونه اصلا کاري با محفلي ها و کاري که آنها ميکنند نداشت.اين دوتا فرق ميکنند پس ميتونند جدا از هم نيز کار کنند.
بعد تجربه نشون داده که تنوع بيشتر باعث بوجود آمدن بيشتر سوژه ها و همچنين پيشرفت رول هم ميشود.

جواب شخصي من در مورد سخن آلبوس عزيز:

نقل قول:
آيا قراره که تمام سايت در پوشش اختلافات بين سياه ها و سفيد ها پيش بره؟

به نظر من نبايد اينجور باشه.فقط در زمان جنگ!زماني که فرماندگان جنگ تصميم به شروع جنگي رو ميکنند اين اختلافات بوجود بياد.

مرسي
آرتيکوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور

ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)

[b][color=009900]آرتيكوس ..
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 03:40
نمایش جزئیات
آفلاین
خب منم بالتبع از شما لرد عزیز و آرتیکوس متشکرم!

سریع میگم که سریع تر هم به نتیجه برسیم.

1-B-من یک سوال دارم که اگر جواب بدین به نوعی میفهمیم که داریم چی کار میکنیم و میتونیم بهتر پیش بریم:آیا قراره که تمام سایت در پوشش اختلافات بین سیاه ها و سفید ها پیش بره؟

خب اگر اینطوره پیشنهاداتتون خیلی خوبه!
ولی من بحثم بر این اساس بود که نخوایم یه چنین چیزی باشه...چون کاری بس خطرناکه که البته قدیم ها یه جورایی نتیجه داده بود ولی فکر کنم برای دوباره انجام دادنش به فکر زیادی احتیاح داریم.ولی بد نیست.به هر حال باز از فکرهای شما مطلع بشیم خیلی خوب میشه!

1-C-فروم جدید!!!....چرا که نه؟...اگه بشه من کاملا موافقم باهاش و شدیدا باهاتون همکاری میکنم.
نه لرد عزیز زیاد کار خاصی نمیخواد.فقط ایجاد کردن یه فرومه که خیلی سادست و از لحاظ تکنیکی هیچ مشکلی نداره.فقط باید مدیرای عزیز موافقت کنن

به هر حال ممنون!

پی نوشت:در ضمن بگم که با نمایشنامه میشه همه چیز رو به هم پیوند داد و اینکه بلیز جان گفته بعضی از سفیدا فعالیت سیاه انجام میدن وبرعکس خب این مشکلی به وجود نمیاره.کلا سایت بره رویه ریل منظم بودن اونا هم خود به خود درست مشه ان شاء الله!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 03:24
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس دامبلدور!
تنها کسی که از او می ترسم (!)

چه خوب که تو هم وارد این بحث شدی!
خب جوابیه ی لرد ولدمورت:
در مورد اولی که گویا با هم ، هم عقیده بودیم و بحثی نیست!

نقل قول:
1-B-خب اینکه کسی که سفید نیست نتونه بیاد تو انجمن سیاها پست بزنه یه چیز مسخره ای به نظر میرسه!
این اولا بر خلاف قوانین سایته و مطمئنم که وب مستر عظیم هری پاتر با این موضوع شدیدا مخالفت میکنن...همین طور که من مخالفت میکنم...چون که آزادی در رول پلیینگ جادوگران باید حرف اول رو بزنه و این اصلا باعث شده جادوگران رو بمونه(یکی از دلایل البته!)
مقر سیاه و سفید نباید اینقدر گسترده باشه...یه تاپیک یا دوتا تاپیک بستشه!!
مثلا بر فرض تویه انجمن مخفل ققنوس تاپیک صحبت های سر میز شام!!(به قول یکی از دوستان!) میتونی فقط سفید باشه چون خیلی سفید مفیده!
و برای سیاها هم تاپیک تابلوی اعلانات لرد که لرد فقط توش بنویسه!!
مسخرست!!!
نمیشه یه چنین چیزی...یه تاپیک یا دوتا فکر کنم بس باشه!!
شاید بشه اجراش کرد ولی مطمئنا از این حالت معمولی بدتر خواهد بود!
نمیدونم چه جوری منظورمو برسونم ولی اینطور بگم که پیشنهاد میکنم یکی دوتا تاپیک بیشتر نباشه...چون بیشتر هم فکر نکنم لازم باشه!
کلا آدم کاری رو میکنه که لازمه...چیزی که الزامی نیست ضرورتی نداره که انجامش بدیم...خوب نمیشه ولی بد ممکنه بشه

خب ! الزام بی شک وجود داره آلبوس عزیز! البته از نظر من!
رول جادوگران در حال حاضر از یه آشفتگی رنج می بره!
یعنی تقریبا همه ی رول به تفریح صرف اختصاص پیدا کرده و این خب زیاد خوب نیست!
البته جنبه ی تفریحی کار مطمئنا نباید از بین بره اما باید کمی هم به سمت کار جدی گرایش پیدا کنه تا تفریح هم جذابیت اش بیشتر بشه!
خلاصه مسئله اینه که به نظر شخصی من و با استفاده از راهنمایی های رفقا ی خاک صحنه خورده (!) ، هر وقت رول یک هدف ویژه و کلی رو دنبا کرده اضواع به مراتب بهتر بوده! یعنی یک چهار چوت و تارگت متعالی وجود داره و هدف رسیدن به اون هست! حالا سوژه ها در این چهار چوب مطرح می شه ، و وجود این چهار چوب به رول هاو رول نویس ها هدف می ده ، نظم می ده ، انگیزه و حوصله ی بیشتر می ده!
شما که از پیشکسوتانی! لازم نیست من برای شما مثال بزنم پروفسور!
این طرح ِ "نقشه ی راه دو" می گه که برای ایجاد این نظم خوبه که در هر دو طرف سیاه و سفید، فرماندهی جنگ ( که در واقع فرماندهی رول هستن) وجودداشته باشه!
برای مثال شما که رهبر جبهه ی سفیدی احیانا بتونی تمرین رول نویسی برای سربازان مشتاقت بر پا کنی! نقشه ی حمله به فلان انجمن و فلان تاپیک رو طرح ریزی کنی و این کار می تونه شامل یه شمه ی کلی از یه داستان و سوژه برای اون تاپیک مربوطه باشه و نقش هر نفر از سرباز ها در اجرای اون نقشه در تاپیک و و و...
امیدوارم روشن باشه که چی می گم! چون یه مقدار پیچیده شد!
بذار واضح تر بگم!
برای مثال ما - یعنی جبهه ی سیاه -در صدد ایم که هاگزمید رو تصرف کنیم! خب من و چند نفر دیگه می شینم سوژه می دیم و ایده می دیم برای رفتن به تاپیک خانه های هاگزمید ( مثلا) و یه چیزی رو اون جا آغاز می کنیم! بعد برای باقی جبهه ی سیاه به طور خصوصی نقل میکنیم که بله! طرح کلی اینه! حالا شما باید تمرین رول کنین این جا و نشون بدید که چقدر ابتکار دارید!
بعد نفرات خوب برای حمله مشخص می شه!
اون نفرات به دلیل وجود فرماندهی رول که می تونه به رول اون ها سمت و سو بده ، با هم هماهنگن( حتی اگه تا حالا یه پست از هم نخونده باشن) و نتیجه ی رول به مراتب جالب تره و مخاطب رو بیشتر جذب می کنه و حرکت اش راحت تر و بهتره! ...
خلاصه ی کلام: ویژه کردن یه فروم برای جبهه های مختلف تنها برای ایجاد نظم ِ نا موجوده! برای شکل گیری یه جریان کلی از بهتر های رول که رول رو توی دست بگیرن و هدایتش کنن! هوم! فکر کنم همه چیز رو گفتم!

اما به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید!
هیمن حالا سرژ تانکیان جادوگر سال ، پیشنهاد کردکه چون این فروم های نام برده - به ویژه خانه ی ریدل ها - فروم ها ای هستند با حس نوستالژیک بسیار و بسته شدنشون به روی بعضی کاربران خیلی جالب نیست ( همون طور که آلبوس گفت) ، می شه که دو فروم تازه به سایت اضافه بشه و مثل تالار های عمومی دست رسی های مخصوص داشته باشه! یعنی یک فروم ویژه ی سیاه ها و یکی ویژه ی سفید ها!
خب این پیشنهاد خوبیه! من فقط نمی دونم از نظر تکنیکی کار بیشتری می بره یا نه! سرژ که می گفت راحت تره! من متاسفانه اطلاعی ندارم! پس چشم به راه یک مطلع هستم!

............

نقل قول:
من قسمت تغيير ماهيت جنگ به يه مهفوم رو کاملا قبول دارم و اين باعث فعالييت بيشتر و بهتر و با سوژه هاي بيشتر ميشود.
وقتيکه دو تاپيک مخصوص جنگ باشه بعد از جنگ غير فعال ميشه.ولي اگه اينکارو بکنيم تاپيکهاي قديمي و غير فعال در حالت جنگ فعال ميشوند و به احتمال زياد،غير فعال شدن ويا خوابيدن دوباره بيشتر آنها از بين ميرود.
ولي در مورد گروه بندي شدن به نظر من به چند گروه ميتونيم تقسيم کنيم:
1.انجمن خانه ريدل ها:که مرکز مرگخوارها باشد.
2.انجمن محفل ققنوس:که مرکز تجمع محفلي ها است.
3.انجمن وزارت سحر و جادو:الان وزارتخونه داراي ارتش است که خودم اداره اش ميکنم و وظيفه اش اينه که از قدرت گرفتن هر دو گروه بالا جلوگيري کنه تا ناامني براي وزارت و جامعه جادوگري بوجود نياد.
4.بيطرفها:کساني که دوست ندارن توي هيچ کدوم از موارد بالا شرکت کنند.
انجمنهاي غير از محفل،وزارت و ريدلها بيطرف به حساب ميايند.
بعد در زمان جنگ گروهها با رقابت و جنگ با يکديگر براي تصرف انجمنها با فعاليت خوب و زياد ميپردازن.بعد از جنگ هر گروهي که فعاليت بيشتري يا در حدي مورد نظر کرده باشد آن انجمن را اسما تصرف کرده است.
بعد گروهها نيز ميتونند به مقرهاي يکديگر هم حمله کنند مثلا مرگخوارها به محفل حمله کنند و يا وزارتخونه به خانه ريدلها حمله کنه.در صورتي که مقر گروهي خاص(مثل وزارتخونه)به تصرف گروهي ديگر(مثلا مرگخوارها)در بياد ديگه وزارتخونه نميتونه در جنگهاي بعدي شرکت کنه.پس بايد از مقر خودش دفاع کنه و فعاليت خودش رو بيشتر از گروه ديگر انجام بده تا شکست نخوره.
اين رقابتي سالم و بدون درگيري جدي رو بوجود مياره که باعث پيشرفت رول و همچين فعاليت شديد آن هم ميشه

خب ! با اینکه آرتیکوس عموما ایده هاش خیلی خوبه، من یه ذره با این یکی مخالفم! چند پاره کردن بیشتر هم وقت و کار بیشتر برای عملیات تکنیکی ک می بره هم با کتاب و اصولا ژانر فانتری هم خونی نداره.
معمولا دو جبهه ی کاملا جدا ی سیاه و سفید رو می بینم و تکثر گرایی جایی توی ژانر فانتزی نداره! این یه ذره باعث آشفتگی می شه! البته به نظر من!

ما همچنان چشم به راهیم برای پینهاد ها و انتقاد های بیشتر و بهتر!

در نهایت باید گفت که
لرد سیاه به سلامت باد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 03:02
نمایش جزئیات
آفلاین
خب چون قسمتي از اين طرح مال من بوده منم اومدم دفاع از نظر خودم و بحث در مورد بقيه.
از لرد ولدمورت عزيز شروع ميکنم:
نقل قول:
A) در مورد ماهيت جنگ ها هست!
قبل تر اين طور بود که پست هاي رول پليينگي با موضوع جنگ بين محفل و مرگ خواران نوشته مي شد و ادامه پيدا مي کرد!
پيشنهاد مي گه که :
جنگ رو از حالت يه موضوع به يه مفهوم تبديل اش کنيم!
يعني موضوعات مختلف رول-حتي تاپيک ها قديمي سايت - محل جنگ باشن اما سوژه ي خودشون رو حفظ کنن! يعني چه؟!
يعني جنگ اصلي بر سر نوشتن بهتر باشه و نويسنده هاي بهتر پيروز جنگ باشن!
يعني که يک هيات ژوري ، داوران ، ويزنگاموت ، چيزي شبيه به اين ها به رول ها نمره بده و اون جبهه اي که رول هاش نمره ي بيشتري گرفته فاتح باشه!
براي مثال توي تاپيک کاخ امپراطور ، بدون اينکه سوژه از دست بره رول زده بشه و جنگ بر سر اين باشه که کي رول بهتري زده ( با زهم تکرار مي کنم : با همون موضوع کاخ امپراطور و نه با موضوع چنگ!)

من قسمت تغيير ماهيت جنگ به يه مهفوم رو کاملا قبول دارم و اين باعث فعالييت بيشتر و بهتر و با سوژه هاي بيشتر ميشود.
وقتيکه دو تاپيک مخصوص جنگ باشه بعد از جنگ غير فعال ميشه.ولي اگه اينکارو بکنيم تاپيکهاي قديمي و غير فعال در حالت جنگ فعال ميشوند و به احتمال زياد،غير فعال شدن ويا خوابيدن دوباره بيشتر آنها از بين ميرود.
ولي در مورد گروه بندي شدن به نظر من به چند گروه ميتونيم تقسيم کنيم:
1.انجمن خانه ريدل ها:که مرکز مرگخوارها باشد.
2.انجمن محفل ققنوس:که مرکز تجمع محفلي ها است.
3.انجمن وزارت سحر و جادو:الان وزارتخونه داراي ارتش است که خودم اداره اش ميکنم و وظيفه اش اينه که از قدرت گرفتن هر دو گروه بالا جلوگيري کنه تا ناامني براي وزارت و جامعه جادوگري بوجود نياد.
4.بيطرفها:کساني که دوست ندارن توي هيچ کدوم از موارد بالا شرکت کنند.
انجمنهاي غير از محفل،وزارت و ريدلها بيطرف به حساب ميايند.
بعد در زمان جنگ گروهها با رقابت و جنگ با يکديگر براي تصرف انجمنها با فعاليت خوب و زياد ميپردازن.بعد از جنگ هر گروهي که فعاليت بيشتري يا در حدي مورد نظر کرده باشد آن انجمن را اسما تصرف کرده است.
بعد گروهها نيز ميتونند به مقرهاي يکديگر هم حمله کنند مثلا مرگخوارها به محفل حمله کنند و يا وزارتخونه به خانه ريدلها حمله کنه.در صورتي که مقر گروهي خاص(مثل وزارتخونه)به تصرف گروهي ديگر(مثلا مرگخوارها)در بياد ديگه وزارتخونه نميتونه در جنگهاي بعدي شرکت کنه.پس بايد از مقر خودش دفاع کنه و فعاليت خودش رو بيشتر از گروه ديگر انجام بده تا شکست نخوره.
اين رقابتي سالم و بدون درگيري جدي رو بوجود مياره که باعث پيشرفت رول و همچين فعاليت شديد آن هم ميشه.

نقل قول:
B) توي ساايت انجمن هاي رول پليينگ مختلفي داريم!
پیشنهاد می گه که جنگ روی این ها تاثیر مستقیم بذاره! یعنی چی؟!
خب! یعنی که یک تعداد محدود از فرو ها رو ( مثلا دو یا یک فروم) به فروم های ویژه ی یکی از جبهه ها بدل کنیم! به طور نمونه خانه ی ریدل ها و امپراطوری تاریکی خیلی مستعد هستند که به مقر جبهه ی سیاه تبدیل بشن و همین طور وزارت خونه و محفل هم خب واضحه که ذاتا به جبهه ی سفید تعلق دارند!
توی این انجمن ها فقط اعضای اون جبهه ی به خصو بتونن پست بزنن! یعنی فقط سیاه ها بتونن توی خانه ریدل پست بزنن و اصولا ورود افراد وابسته به جبهه ی سفید نا ممکن باشه!( یک چیزی شبیه تلار ههای اصلی گرو ها هاگوارتز)
در نتیجه توی فرم های مقر فرماندهی ِ جنگ (!!!) حالا یا هر اسم دیگه ای ، افراد جبهه ها می تونن تمرین رول بکنن ، نقشه ی جنگ رو تدارک ببینن، افراد آماده برای جنگ رو انتخاب بکنند و و و...

من اين رو فقط در آستانه وارد شدن به جنگ پيشنهاد ميکنم.
چون به غير از اون ممکنه باعث ايجاد تفرقه زياد و کم شدن آزادي افراد براي پست زدن بشه.ولي اگر فقط در زمان جنگ باشه رو در بالا توضيح دادم.
همينجا بگم که بيطرفها مثل مردم کشورهاي مختلف هستند که در زمان جنگ کار خاصي به نفع کسي انجام نميدهند و ميتونند در هرجايي که خواستند به خصوص در زمان جنگ پست بزنند.و نه به گفته لرد عزيز فقط توي انجمنهاي بيطرف!
در ضمن!از شما هم ممنون لرد عزيز که به نظر من نيز ارزش قائل شديد و نامي نيز از من برديد!درود بر خودت و نفرين بر شخصيت رولت!!!

به سخنان بليز ميرم:
نقل قول:
اما همه شرايط من و شما رو ندارن . به عنوان مثال من براي اينکه بهتر بتونم منظورم رو بگم اسم ميبرم . مثلا همين رونان که از عضوهاي خوب سايته . رونان طرف محفلي هاست ولي اگر در پست زدنش دقت کنيد ميبينيد که بيشتر پست هايي که ميزنه يا متعلق به خانه ريدل هاست و يا متعلق به امپراطور تاريکي . تعداد رولهاشم نسبتا زياده و توي خيلي از تاپيک هاي اين دو انجمن رول مينويسه مثل : دژ مرگ ، دره سکوت ، جنگل ممنوع ، رزمشگاه و.....

خب درسته!کسايي هستن که سفيد هستن ولي فعاليت سياهي نيز انجام ميدهند.مثل خودم:من فرمانده ارتش وزارت سحر و جادو هستم در واقع وزارتخونه اي هستم ولي عضو محفل هم هستم!توي جنگ بايد براي کدوم بجنگم؟اين آدم رو تحت منگنه قرار ميده.
ولي من يه پيشنهاد هم دارم!اينکه در زمان جنگ هرکسي بالاي رول و فعاليتي که ميکنه نوع فعاليتش و گروهي که در اون است رو بنويسه مثلا:من هم محفلي و هم ارتشي هستم!يه پست ميخوام براي محفل بزنم!بالاي رولم مينويسم:"براي محفل"اين رول توي جنگ فعاليتي براي محفل حساب ميشه و يا ميخوام يه پست دلي بزنم و بيطرفم بالاي رولم مينويسم:"بيطرف!"حتي اگه اون پست درباره جنگ و محفل ويا غيره باشه جزوي از فعاليت آن گروه به حساب نمياد و بيطرف و درواقع بي اثر در نتيجه جنگ هستش.
اينطوري کسي هم که سفيده ولي ميخواد توي سياهها بنويسه قادر به انجام اينکار هست و دست و بالش براي اينکار بسته نيست.

نقل قول:
ولي اگر همه با اين اصولي که شما ميگيد شروع کنند به پست زدن و بخوان با هم رقابت کنند ناخواسته تغييراتي در ساختار پست ها به وجود مياد از جمله اينکه دوباره پست ها طولاني ميشن چرا که به نظر من يکي از لازمه هاي پست هاي خوب و بدون عيب و نقص طولاني بودنشونه .

خب با وجود يک يا چند داور بيطرف و عادل اين مشکل قابل حله.ميتونيم براي اندازه اي پستهاي زمان جنگ قائل بشيم که زياد بودن يا کم بودن تر از آن به جاي افزايش امتياز براي گروه از اون امتياز هم کم بشه.

خب همين!گفته هاي بقيه دوستان نيز به همين موضوع اشاره داره که من جوابشون رو از نظر خودم دادم.
اميدوارم که مورد توجه قرار بگيره.
مرسي
آرتيکوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور

ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)

[b][color=009900]آرتيكوس ..
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 01:59
نمایش جزئیات
آفلاین
مرسی از لرد جدیدمون به خاطر نوشته هاش و وقتی که گذاشته و اینارو بنویسه!
منم یه زمانی خیلی از این جور چیزا مینوشتم!!!
ولی یه مشکوکیت این وسط هست و اونم اینه که شماره ی 1 داشت حرفات ولی شماره ی 2 نداشت!!!

خب به هر حال در مورد نکته هات یه چندتا نکته بگم اگر اشکالی نداره:

1-A-بله قدیمها این شکلی بود که همه جا سیاها با سفیدا مشکل داشتن.الان هم میتونه این طور باشه که البته هست و اگر بیشتر از این بشه خیلی خوبه.ولی یه مشکلی هست و اونم اینه که بعضی جاها خوب روشون کار نشده که باید حسابی با همدیگه روشون کار کنیم.خوبه

1-B-خب اینکه کسی که سفید نیست نتونه بیاد تو انجمن سیاها پست بزنه یه چیز مسخره ای به نظر میرسه!
این اولا بر خلاف قوانین سایته و مطمئنم که وب مستر عظیم هری پاتر با این موضوع شدیدا مخالفت میکنن...همین طور که من مخالفت میکنم...چون که آزادی در رول پلیینگ جادوگران باید حرف اول رو بزنه و این اصلا باعث شده جادوگران رو بمونه(یکی از دلایل البته!)
مقر سیاه و سفید نباید اینقدر گسترده باشه...یه تاپیک یا دوتا تاپیک بستشه!!
مثلا بر فرض تویه انجمن مخفل ققنوس تاپیک صحبت های سر میز شام!!(به قول یکی از دوستان!) میتونی فقط سفید باشه چون خیلی سفید مفیده!
و برای سیاها هم تاپیک تابلوی اعلانات لرد که لرد فقط توش بنویسه!!
مسخرست!!!
نمیشه یه چنین چیزی...یه تاپیک یا دوتا فکر کنم بس باشه!!
شاید بشه اجراش کرد ولی مطمئنا از این حالت معمولی بدتر خواهد بود!
نمیدونم چه جوری منظورمو برسونم ولی اینطور بگم که پیشنهاد میکنم یکی دوتا تاپیک بیشتر نباشه...چون بیشتر هم فکر نکنم لازم باشه!
کلا آدم کاری رو میکنه که لازمه...چیزی که الزامی نیست ضرورتی نداره که انجامش بدیم...خوب نمیشه ولی بد ممکنه بشه

1-C-ها بله!...این خیلی خوبه که بتونن بی طرف ها بوق بزنن ولی مشکل اینه که سفیدا تویه سیاه خونه!(یه تاپیک سیاه) پست نزنن و سیاها تویه سپیدخونه پست نتونن بزنن که این خیلی بده!

بهتره که هیچ محدودیتی وجود نداشته باشه.این شکلی به نظر من بهتره

پی نوشت:من فقط بگم که این خیلی خوبه که سایت از سفید سیاهی و مخالفتشون با هم پر بشه...قبلنا این شکلی بود و خیلی هم عالی بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 00:00
نمایش جزئیات
آفلاین
من میگم بزارین هر کسی هر جا دلش خاست پست بده اینطوری هم عضو زیاد میشه هم نضر هامثلا همین حرف بلیز خیلی درسته چون همه تو تاپیکس ها شرکت میکنن اینقدر شور و نشاط هست و بلیز فعالیته بالایی داره و بقیه هم میتونن مثل اون باشن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همیشه وقتی از فردی نتیجه میگیرید که او را به نتیجه ی اخرش یعنی مرگ برسانید
نیکولو ماکیاولی
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 26 اسفند 1384 23:59
نمایش جزئیات
آفلاین
خب بلیز!

یک نکته ی اصلی اینه که ما دراریم راجع به یک سری تغییرات حرف می زنیم! اون طور که گفته می شه تغییرات همیشه قربانبان خودش رو داره و هر گز کاملا راضی کننده یا کاملا بی هدف نیست!
معمولا تغییراتی موفق و مثبت شمرده می شه که قربانیان کمتری داشته باشه! باری!
در انتخاب فروم های ویژه البته دقت زیادی لازمه! من وقت زیاد گذاشتم و تقریبا همه تاپیک های در حال جریان رو بررسی کردم ببینم که چه کسی اون جا ها کار می کنه! کسانی مثل رونان خیلی معدود اند! یعنی به هر حال یک نفر هم یک نفره اما در مقابل یه اکثریت بزرگ حتی ده نفر هم خیلی به چشم نمی یاد! با احترام به این دوستان ، گفتم که همیشه قربانیان وجو دارند!
گذشته از این ،ما در باره ی تغییر شیوه ی رول سایت تا حدودی بحث می کنیم!
خب! این روال کنونی که خیلی هم خوبه و طرفداران خود ش رو داره بدون این تدابیر(!) هم می تونه به راهش ادامه بده!
اما اگر پایه بر تغییرات در شیوه ی رول پلیینگ هست ، به گمونم هر روش دیگری ،قدری عادات رول نوشتن رو تغییر می ده! همون طور که تغییر شرایط در گذشته این کار رو انجام داده! یه هر حال یک زمانی رول سایت فرم " سلام چطوری " داشت و با کار کم نظیر رفقا به این جا رسیده! یا به هر حال یک دوران اوجی رو سپری کرده!

این شیوه در صورت اجرا، شاید اونقدر جذابیت ایجاد بکنه که کسانی مثل رونان هم به جریان کار بپیوندند! و اگر نه خب راه حل بی طرف بودن هم دقیقا به خاطر همین نکته ی اولی تو، در طرح گنجونده شده.

خب نکته ی دومی هم که اشاره کردی باز تحت الشعاع همین مسئله ی تغییراته! و فکر می کنم که جوابش رو دادیم!

در مورد سایز نوشته ها:
این مسئله کاملا بسته به سلیقه است! چه بسا داور مربوطه خیلی حساس باشه روی این موضوع و به کوتاه بودن پست هم نمره بده! این به هر حال مسئله ایه که در طول جریان کار حل می شه! یعنی می تونیم اصولا برای یک مدتی- حتی به طور رسمی- کوتاه بودن رو وارد نمره بندی ها بکنیم! ( یا حالا راه حل های دیگری هم وجو خواهد داشت مطمئنا )!
من شخصا با نوشته ی بلند مشکلی ندارم . معمولا کیفیت بهتری داره!
و در مورد رقابتی شدن کار ، یکی از رفقای خیلی خوبمون هم توی چت این موضوع رو پیش کشید و گفتم که به نظر رقابتی شدن باعث بالا رفتن سطح کار می شه و توجه داشته باشید که حتی مخالفان با بالا رفتن سطح کار (!!) ، یعنی کسانی که با سطح فعلی کار وفق پیدا کردن و تغییرات رو قبول نمی کنن ، همچنان تاپیک های با این شرایط( شرایط فعلی) رو خواهندداشت . چرا که گفته شد چند تاپیک معدود از هر انجمن وارد جریان جنگ می شن و بی طرفها یا دیگر دوستان آزادن که در باقی تاپیک ها شیوه ی مورد علاقه شون رو پی بگیرن!

به هر روی سپاس لرد سیاه نثار تو بلیز!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 26 اسفند 1384 22:15
نمایش جزئیات
آفلاین
خب لرد عزیز من فکر میکنم بهتره منم عقایدم رو اینجا بگم که بهتر بتونیم به نتیجه برسیم .

خود من به شخصه مخالفم که انجمن هایی رو متعلق به تالارهای چهارگانه نیستن تقسیم کنیم . چون که با توجه به شناختی که از بچه ها دارم این کار تا حدی جالب نیست .

به عنوان مثال خود منو در نظر بگیرید . من خودم کسی هستم که اگر تالار خودمون رو در نظر نگیرید 95% پستایی که در ایفای نقش میزنم مربوط به خانه ریدل ها و امپراطور تاریکیه . یعنی اگر کسی نزاره که من در این انجمن ها پست بزنم قطعا فعالیتم خیلی کمتر از قبل میشه . حالا خودم که طرف سیاهان هستم و اگر چنین قانونی وضع بشه من میتونم در این تاپیک ها پست بزنم .

اما همه شرایط من و شما رو ندارن . به عنوان مثال من برای اینکه بهتر بتونم منظورم رو بگم اسم میبرم . مثلا همین رونان که از عضوهای خوب سایته . رونان طرف محفلی هاست ولی اگر در پست زدنش دقت کنید میبینید که بیشتر پست هایی که میزنه یا متعلق به خانه ریدل هاست و یا متعلق به امپراطور تاریکی . تعداد رولهاشم نسبتا زیاده و توی خیلی از تاپیک های این دو انجمن رول مینویسه مثل : دژ مرگ ، دره سکوت ، جنگل ممنوع ، رزمشگاه و.....

خب ولی اگر شما این قانون رو درست کنید در اصل کسانی امثال رونان رو که عضو یه گروه هستن اما به انجمن های دیگه وابستگی پیدا کردن رو از رول نویسی محروم کردید . و شاید فعالیت این جور افراد به صورت قابل ملاحظه ای کم بشه .

نکته بعدی که باز فکر میکنم در همین مورد بهتر باشه بگم اینه که بعضی از تاپیکا هستن که مثالاشون در انجمن های دیگه نیست . مانند آزکابان که از تاپیک های وزارت سحر و جادوست . کلا در این تاپیک به طور طبیعی پای سیاهان در میونه . و همچنین برطبق قوانینی که نمیدونم جدیدا دراکو وضع کرده یا از قبل بوده اگر کسی رو وارد آزکابان کنند خود اون شخصم موظفه که بیاد اونجا رول بنویسه . پس در اینجا دیگه نمیشه مرزی رو بین سفیدها و سیاهان تعیین کرد .

یا مثلا تاپیکی مانند دژ مرگ رو در نظر بگیرید که مربوط به خانه ریدل هاست . در این تاپیک معمولا سیاهان سفید ها رو شکنجه میدن و برای اینکار سفید های دیگر رو وارد داستان میکنند و البته برای اینکه موضوع تاپیک جذاب تر شه بهتره گاهی اوقات خود سفید ها هم رول بزنن تا بیشتر زیبایی تاپیک احساس شه . به هر حال اینا نظراتی بود که من در این مورد داشتم .

اما در مورد این موضوع که گفتید رول ها بر اساس امتیاز دادن باشه .

من هم با این نظریه تا حدودی هم موافقم و هم مخالف . موافقم به این علت که به نظر کار عادلانه ای میرسه و بهتر میشه امتیاز و برتری یک جبهه رو تعیین کرد اما مشکل اینجاست که اگر همه این مبنایی رو که شما تعیین کردید در دستور کار خود قرار بدن خودش باز مشکل آفرینه !

همونطور که حتما شما هم متوجه شدید الان صحبت از بلندیه رولهاست و همه از اینکه چرا نمایشنامه ها انقدر بلند هستند مینالند و حتی بعضی ها میخواهن که این جوی که همه سعی دارن با هم رقابت کنند رو از بین ببرند تا دوباره ایفای نقش سایت مثل قدیم بشه .

ولی اگر همه با این اصولی که شما میگید شروع کنند به پست زدن و بخوان با هم رقابت کنند ناخواسته تغییراتی در ساختار پست ها به وجود میاد از جمله اینکه دوباره پست ها طولانی میشن چرا که به نظر من یکی از لازمه های پست های خوب و بدون عیب و نقص طولانی بودنشونه .

بخصوص اینکه اعضای سایتم معمولا به این جنگ ها به چشم یه الگو نگاه میکنند . و ناخواسته وقتی که ببینند بقیه از پست های بلند استفاده میکنند آنها نیز سعی میکنند پستهاشونو شبیه پست های بقیه کنند و در نتیجه باز همون مشکلی به وجود میاد که الان همه دارن ازش مینالن .

به نظر من ایده های شما خیلی جالب بود ، از جمله اینکه باعث میشه که این جنگ ها در سایت بسیار اهمیت پیدا کنه و برای بقیه اعضا مهم ترقی بشه . اما این نکته رو هم نباید از یاد برد که وجود اینجور جنگها و اینجور قوانین در دراز مدت ممکنه در نحوه پست زنی و همچنین در نحوه فعالیت عضو ها به خصوص کسانی که عضو ایفای نقش هستن اختلال ایجاد کنه و یا ممکنه موجب تغییراتی بشه که جو رول نویس سایت رو عوض کنه .

به هر حال امیدوارم در آخر بهترین تصمیم رو بگیرید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!