من خیلی بیشتر از اینا نوشته بودم ک به لطف نت دایال آپ پرید متاسفانه نمیتونم دوباره همشو بنویسم. در این حدی که نوشتم قبول بفرمایید.
نقل قول:
لرد ولدمورت نوشته:
یعنی جنگ اصلی بر سر نوشتن بهتر باشه و نویسنده های بهتر پیروز جنگ باشن!
دقیقا از اول برای من مساله فقط همین بوده و اصلا سعی نداشتم هری یا محفل یا گروه گرفیندور رو در جایی پیروز کنم. اگه سوژه بهتری به نظرم میرسید که مستلزم نوشتن به نفع ولدمورت یا پیروزی اون بود یک ثانیه هم مکث نمیکردم.
از نظر جدی بودن حتی توی نوشته طنز هم نگاه من جدی بوده نه مسخره بازی. تفریح رول نویسی برای من اینه که بتونم یه چیز خوب بنویسم یا بخونم. لذتی بالاتر از خوندن یه نوشته فکر شده نیست.
اعتقاد دارم که ارزش نوشته ها نسبت مستقیم با فکری که روشون گذاشته شده داره
همیشه برام مهم خود نوشته ها بوده نه اینکه چه کسی اون ها رو مینویسه آیا در واقعیت با من دوست یا دشمنه اینا اصلا مهم نیست.
و همواره برام رقابت در نوشتن مطرح بوده و وقتی احساس شکست میکردم که میدیدم نوشته ای بهتر از مال من زده شده و در نتیجه سعیم رو بیشتر میکردم
ولی تقریبا هیچ کس همچین تفکری رو نداره و اگه با زبون هم تایید کنه در عمل چیز دیگه ای نشون میده همه فکر میکنن باید به هر نحو ممکن با نوشته بی ارزش یا با ارزش از خود یا گروهشون دفاع کنن و اونو بالا ببرن یا در مورد موضوع مورد بحث باعث پیروز جبهه سفید یا سیاه بشن.
یا بدتر از اون به خاطر این یا اون مینویسن یا برای رفع تکلیف یه پست مثلا در کویدیچ میزنن که یه چیزی زده باشن تا مثلا مسابقه انجام شده باشه.
اصلا مهم مسابقه یا امتیاز گیری نیست مهم خود نوشتس. اینکه تیم کویدیچ مجازی شما ببره یا ببازه اینقدر بی اهمیته که نمیتونی فکرشو بکنی ولی اون نوشته رفع تکلیفی شماست که باعث اتلاف وقت خواننده شده و دیتابیس سایت رو از مطالب بی ارزش پر کرده حقیقت ایناس.
من میپرسم که اگه نوشته مهمه پس اینکه کی پیروز میشه چه اهمیتی داره؟
اگه رولینگ دامبلدور و سیریوس رو کشت یا باعث پیروز های اخیر ولدی شد باید در جبهه طرفدار سیاهان درجه بندی بشه؟ یا بالعکس اگه در آخر کتاب هفتم هری بزنده شد مشخص میشه که رولینگ طرفدار سفید ها بوده.
ولی در حقیقت اینه که رولینگ یه داستان شاهکار نوشته و با نوشته هاش بوده که همه رو شکست داده. ما هم باید همینطور به پیروزی و شکست نگاه کنیم.
طرف نوشته های دوستان خودش رو مبری از خطا میدونه و در مقابل در برابر هر نوشته ای از گروه مقابل جبهه میگیره.
تفکر غلط دیگه که تقریبا بلا استثنا در همه وجود داره اینه که فقط صاحب نقش باید نقش رو پرورش بده و اگه نباشه کمیت همه لنگه. مثلا اگه آی دی ولدمورت در سایت نباشه احد البشری نمیتونه دو خط از زبون ولدمورت بنویسه و نقش اون رو بر جسته کنه یا اگه هری مدت ها در سایت ننویسه بهانه شروع میشه که در سایت هری پاتر وجود نداره ( خودم شخصا دیدم که افراد زیادی هری رو وارد رول پلینگ کردن که جای تشکر داره)
به طور کلی افراد میخوان همیشه بهانه ای بیارن که بد نوشتن یا ننوشتن خودشون رو توجیه کنن:
- چون دامبلدور نداریم نمینویسم
- مگی در سایت نداریم
من منتظر نمیشم که ولدمورت بیاد و در مورد ولدمورت بنویسه اصولا با این طرز تفکر که نقش ها و اشخاص رو متناظر یک به یک هم میدونه به شدت مخالفم.
من میتونم یه آی دی داشته باشم و دارای یک نقش باشم ولی از زبون بیست نقش بنویسم.
تمام این گروه بندی ها و حمله های دست جمعی از این ضعف ناشی میشه که شما نمیتونی از زبون یه گروه پست بزنی و خودت رو تنها میدونی و در نتیجه میخوای یه عده رو جمع کنی و بریزی تو یه تاپیک در حالیکه خود من هیچ وقت یک کلمه با کسی در مورد چیزی که میخوام بنویسم صحبت نکردم و در جنگ هم شرکت کردم و اتفاقا نتایج خیلی خوبی هم داشته و خیلی هم جذاب بوده. در نتیجه اصلا ترسی از تنها عمل کردن نداشته باشید
کار جالبی که ماگل نت در این مورد انجام داده و به دقت و مو به مو اجرا میکنه اینه که به طور کلی گرفتن نقش های شخصیت ها تا درجه سه رو ممنوع اعلام کرده یعنی در رول ماگل نت هیچ کس نقش هری یا ولدمورت رو نداره و همه باید خودشون اون ها رو در نوشته هاشون بیارن
الان هم بی پروا ترین نظر من اینه که ما هم بیایم و همین رویه رو اجرا کنیم و به طور کلی تمام نقشهای مهم کتاب رو ممنوع اعلام کنیم به طوری که همه مجبور به ساختن نقشهای مرتبط یا استفاده از درجه سه باشن.
مثلا به شخصیتی مثل هانا ابوت درجه سه گفته میشه یعنی کسانی که در کتاب بیشتر از دو خط در موردشون نوشته نشده
در اون صورت هیچ بهانه ای برای ننوشتن کسی نیست و به نظرمن افراد مجبور میشن یکمی بیشتر به مخ مبارک فشاربیارن و به جز نوشتن تحت عنوان فردی که نقشش رو گرفتن یکمی هم از زبون ولدمورت و هری و بقیه بنویسن
متاسفانه افراد انتقاد از نوشته خودشون رو انتقاد به خود میدونن کافیه به یکی بگی نوشته هات به این دلایل به درد لای جرز میخوره و سایت رو آلوده کرده تا به کل جنگ لفظی در سایت شروع بشه.
افراد رول پلینگ سایت رو که محلی برای نوشتن داستان های گروهی هست با محلی برای ارضای تمایلات جاه طلبانه یا برخورد با دشمنان و قرند شیپ با دوستان اشتباه گرفتن
مثال بارزش در دو انتخابات سایت برای انتخاب وزیر دیده میشه.
دریغ از یک داستان انتخاباتی و ماجرای جذابی که این وسط اتفاق افتاده باشه. برای ملت مهم این بوده که نامزد مورد نظرشون انتخاب بشه نه اینکه داستانی در مورد انتخاب وزیر نوشته بشه.
B) تفکیک فروم ها و افراد بسیارمورد بحث بوده و من الان برای اینکه دوباره مجبور نشم چیزی بنویسم این رو از بلیز زابینی نقل قول میکنم:
نقل قول:
خب ولی اگر شما این قانون رو درست کنید در اصل کسانی امثال رونان رو که عضو یه گروه هستن اما به انجمن های دیگه وابستگی پیدا کردن رو از رول نویسی محروم کردید . و شاید فعالیت این جور افراد به صورت قابل ملاحظه ای کم بشه
فقط من بگم که با هر نوع اعمال محدودیت در نوشتن به طور کلی مخالفم چون هیچ نتیجه ای نداره به جز محرومیت افراد از نوشتن مثال بارزش هم اینکه مثلا در موقع جنگ ها خود من اکثرا در فروم های به اصطلاح سیاه پست میزدم
البته این مساله با نوشتن بر خلاف قوانین رول پلینگ فرق میکنه توی قوانین رول اومده که نوشتن بر خلاف منش شخصیت توصیف شده در کتاب ممنوعه مثلا شما نمیتونی یه پست بزنی و هری و ولدمورت رو یار غار هم توشون به تصویر بکشی. حداقل بدون مقدمه و بدون دلیل نمیتونی از این کارا بکنی البته متاسفانه این مورد اصلارعایت نمیشه و موردی هم هست که خیلی سرش بحث شده به خصوص چیزیه که من سرش با خیلیا بحثم شده
مثلا من اگه از زبون ولدمورت چیزی نوشتم باید طوری باشه که وقتی خودش میاد و میخونه ازش کیف کنه
به نظر میرسه نظرشما در مورد تفکیک تاپیک های سیاه و سفید هم جلوگیری از این موارد هست مثلا میخوای کسی توی تاپیک مقرسیاهان نیاد ولدمورت رو الکی مسخره کنه یا اخلال ایجاد کنه
باید بگم این مورد هم به نفهمیدن رول پلینگ طرف بر میگرده و باید باهاش برخورد بشه. اگه کسی اومد و یهو زد کل مقر رو منفجر کرد بعد نوشت که من اینجا رو تسخیر کردم شما میتونی با استناد به قوانین ایفای نقش پستشو دیلیت کنی و در مرحله بعدی در صورت تکرار تقاضای بسته شدن شناسه طرفو بفرستی برای مدیران
اگه شما به دور از اغیار میتونی خیلی بهتر بنویسی مکانش برای شما محیا است میتونی در فروم خصوصی گروه خودت بنویسی
اگه شما میبینید که 4 گروه هاگوارتز فروم هاشون خصوصیه به دلیل نزدیک شدن به کتاب بوده و بیشتر نوعی بازیه و حالت جدی نداره به طوری که افرادی به عنوان جاسوس برای این گروه و اون گروه عمل میکردن
در واقع برای اینه که انگیزه های نوشتن رو به نوعی افزایش بده.
شما برای جبهه سیاه مقر خصوصی میخوای؟ تالار اسلیترین محیا است و به نظرمن بدون ایراد زیادی میشه هر کسی که تو اسلیترین هست سیاه و هر کسی در گریفین هست سفید در نظرگرفت و به بقیه هم گفت اگه میخوان سیاه یا سفید باشن به این دو گروه بپیوندند و به این صورت بار فنی زیادی هم که ایجاد دو گروه جدید برای سفید و سیاه به وجود میاره از بین میره و البته من خوشبختانه دسترسی دارم که پست هاشو بخونم و باید بگم در این دو سال پست هایی که کولاک کردن اکثرا در جاهایی زده شدن که قابل دسترسی برای همه بوده.
نقل قول:
در مورد راکد شدن فروم های اختصاصی من به جرات می گم که غیر ممکنه! همون طوری که دوبار در پست ها قبلی در بارش توضیح دادم، این فروم ها با تالار عمومی گروه ها فرق داره! همه ی رول جنگ به این ها بستگی خواهد داشت! راکد بشن؟
ممکنه فرقش رو برای من یکی توضیح بدی شما جای خصوصی میخوای و اون جایی خصوصی هست میتونی اسمش رو عوض کنی بزاری تالار اسلیترین و مقر سیاهان یا هر چی از نظری که شما میگی و جایی میخوای که فقط سیاهان بتونن توش بیان من مشکلی نمیبینم.
امکان نداره شما درو ببندی و بدون مخالف بتونی چیز خوبی بنویسی اگه مهم نوشته هست نیازی به تفکیک نیست
در اینکه جنگ و جدال باعث انگیزه بهتر نوشتن میشه شکی نیست حداقل در مورد من که صادق بوده
شما ببیند اکثر پیشرفت های بشر هم در زمان جنگ به دست اومده مثلا همین انرژی هسته ای حق مسلم ماست رو در نظربگیرید( میگن هیچ چیزی تو ایران بدون دم نیست این « حق مسلم ماست» هم دمب انرژی هسته ایه) اگه جنگ جهانی دوم نبود معلوم نبود کی این کشف میشد تا الان سرش دعوا بشه
C) اینم مثل قبلی شما به طور کی از چیزی که اول نوشتی عدول کردی اگه مهم نوشته ها هستن پس دوباره چه نیازی به تفکیک داریم؟
اگه وارد گروه ها نشن بازم میتونن بنویسن و لزومی نداره من و شما براشون نسخه بپیچیم.
موردی که در آخر میخوام بنویسم اینه که متاسفانه بازم دیده میشه که افراد دارن
در مورد رول پلینگ بحث میکنن که این به هیچ وجه باعث رول پلینگ نخواهد شد.
اگه کسی ایده داره مثل این:
نقل قول:
لرد ولدمورت نوشته:
وقتی یک جبهه در تمام اتجمن های بی طرف شکست می خورد و سقوط می کنه ، مقر فرماندهی اش می تونه مورد هجوم واقع بشه! یعنی وقتی دیگه انجمن بی طرفی نمونده باشه ، افراد اون جبهه ی دیگه می تونن بیان و تو فروم ویژه ی جبهه ی شکست خورده پست بزنن تا اون فروم رو هم از چنگشون در بیارن و پیروز نهایی بشن!
نوشتن راجع بهش چه معنی داره؟ اگه توانایی اجرای اون رو داری کسی جلوی شما رو نگرفته
به طور کلی آغاز هر سوژه ای در رول بسیارمشکله ولی بعد اگه درست اجرا بشه خود به خود به تمام سایت و حتی چت ها هم میکشه و از خودش تاریخ به جا میزاره.
این مثل این میمونه که ما کلی سر یه نوشیدنی گوارا بحث کنیم بدون اینکه بشینیم و سر بکشیمش یا مدتها بر سر نوشتن یه کتاب بحث کنیم بدون اینکه شروع به نوشتن چیزی کنیم. رول پلینگ هم عینا داستان اشتراکیه ولی داستانی که به صورت بی پایان به روز و بدون اطلاع قبلی نوشته میشه و دامنه اون ممکنه به هر جایی کشیده بشه.
تمام لطف سایت رول پلینگ به اینه که بعد از مدتی بیای و با یک پست غیرمنتظره یا جهت دهی غافلگیر کننده مواجه بشی.
به همین دلیل من خیلی دوست دارم که
بعد از نوشتن راجع به نوشته ها بحث بشه نه قبل از نوشتن که در اصل فلسفه وجودی این تاپیک هم همینه
اگه من از قبل از نقشه های شما و شما از نقشه های من خبر داشته باشی نوشتنش در سایت چیزی به جز اتلاف وقت خودمون نخواهد بود.
همین طرح نقشه های حمله و تصرف مورد اختلاف بین من و افراد دیگه ای از جمله همین بلاتریکس سابق در سایت بوده. از نظر من بدون معنی هست که شما نقشه حمله رو طرح کنی و بعد حمله انجام بدی شما فقط باید حمله انجام بدی اونی که متوجه شد باید بعدش چطور بنویسه که شده اونی که متوجه نشده محلی از اعراب نداره.
نقل قول:
چوچانگ نوشته:
الان یکی بخواد محفل کارشو شروع کنه میگه پاشین بیاین اسم بنویسین...یه هفته اسم مینویسن، بعد تو محفل میذارن که آره ما هم فعالیم و بعد هیچی!
این مترادف با همون ضرب المثل شام و ناهار هیچیه

و همون نقشه کشی ها و زمینه سازی های الکی و بی خودی هست که قبلا نوشتم
مورد دیگه اینکه هیچ چیز همه چیز نیست نه جنگ بین سفید ها و سیاه ها اصل رول پلینگه ، نه طنز و بزن و بکوب و نه عشق و عاشقی در کافه ها این بستگی صرف به کشش فروم به سمت خاص داره گاهی تمام از جنگ انباشته میشه و زمانی به طرف طنز کشیده میشه. جهت دهی در این موارد کار مشکلیه همونطور که گفتم شروع یه جریان کار میبره و شما حداقل باید چند مسیر موازی رو دنبال کنی و به اصطلاح مدتی تحولات رول رو کاملا زیر نظرداشته باشی
یه چیزی که در این قسمت برای من جالبه اینه که عده ای میخوان روی کل سایت تسلط داشته باشن و همه جا رو ببینن و همه پستا رو بخونن به نظرمن این کار شدنی نیست حتی اگه دو تا از خودت تکثیر کنی و 24 ساعته هر سه تا تو سایت ولو باشید. لزومی هم نداره تو رول میتونه جریان های موازی با هم پیش بره هیچ لازم نیست همه کاربران عضو ایفای نقش بیان در جنگ شرکت کنن. اصلا شما چند نفر از کاربران عضو ایفای نقش رو کاملا میشناسی؟ و از اخلاقشون اطلاع داری و نوع و سبک نوشتشون رو میدونی؟
راجع به این مسایل بسیاردر سایت بحث شده مخصوصا در همین تاپیک لطفا با کلید واژه های زیر جستجو کنید: سیاه و سفید - جنگ بین گروه ها - تفکیک فروم - تقسیم فروم بین سیا ها و سفید ها
به طور کلی این مساله رو همیشه در نظرداشته باشید که در مورد موضوع مورد بحث یعنی رول بعد از دو سال و خورده ای
احتمالش نزدیک به صفره که چیزی به فکر شما برسه که قبلا ده ها صفحه در موردش بحث نشده باشههمین تفکیک فروم ها به سیاه و سفید رو سرچ بفرمایید ببینید چقدر پست زده شده.
در نتیجه منم زیاد از این چیزایی ک الان نوشتم راضی نیستم چون تقریبا هیچ چیزی نبوده که قبلا دو سه بار ننوشته باشمشون
من در آخر فقط چندین جمله از بلیز نقل قول میکنم که نشون بدم کاملا با اینا موافقم و اینا دقیقا طرز فکر منم هست:
نقل قول:
مگه چندتا ایده دارین که میخواهید پیاده کنید و فقط هم باید مخصوص سیاهان باشه . این چیزا که شما میگید ظاهرشون عالیه ولی موقع عمل و بعد عمل که میرسه تازه مشکلات یکی پس از دیگری رو میشه