من به گمونم یه مقدار کژ فهمی در مورد این فروم های خصوصی شده ! البته از کمبود وقت پاتر عزیز خبر دارم و خب قابل درکه! پس یه بار دیگه این جا یه سری توضیح راجع بهش بدم:
فروم های اضافی قرار نیست فعالیت اصلی رول رو داشته باشن! بذار به طور کاملا روشن بگم!
یک سری از دوستان اصلی سایت در مورد رول صحبت می کردن و می گفتن که رول نظم و هماهنگی نداره و این مشکل اصلیه و خیلی پخش و پلاست! خلاصه حرفایی از این دست! این تیکه ی فروم های اضافی و ویژه ، تو طرح من نبود! بعد بابت این حرف اضافه اش کردم ! این فروم ها -اگه جنگ ماگلی رو در نظر بگیریم- حکم مقر فرماندهی دارن! نظم دهنده هستن ( و این به خاطر اینه که من پایه رو گذاشتم روی کار گروهی و داستان اشتراکی - چیزی که تقریبا غیر ممکنه اجراش، به خصوص برای این جا که نویسنده ی حرفه ای یا نداریم یا خیلی کمه تعدادشون!-) بله! نظم دهنده هستن و نه مرکز توجه و اصل رول.
پس بر خلاف اینکه پاتر عزیز به "دور از چشم اغیار" اشاره کرد!کاری که قراره بشه حصار کشیدن و بعد فعالیت کردن نیست! من شخصا مشکلی با اغیار یا اتباع یا اطباع ندارم!
و تفاوتی که وجود داره بین این فروم ها و فروم های هاگوارتز اینه که اون جا خیلی ملزم نیستی که حضور داشته باشی! اما این جا باید" در حد یه رول تمرینی" باشی تا بتونی وارد جریان اصلی ( جنگ) بشی! و خب این از خوابیدن این فروم ها جلو گیری می کنه و یه قدری هم جذابیت تولید می کنه!
اما شما چیزی رو بهش اشاره کردی که خب من خیلی موافقم!
نقل قول:
تمام این گروه بندی ها و حمله های دست جمعی از این ضعف ناشی میشه که شما نمیتونی از زبون یه گروه پست بزنی و خودت رو تنها میدونی و در نتیجه میخوای یه عده رو جمع کنی و بریزی تو یه تاپیک در حالیکه خود من هیچ وقت یک کلمه با کسی در مورد چیزی که میخوام بنویسم صحبت نکردم و در جنگ هم شرکت کردم و اتفاقا نتایج خیلی خوبی هم داشته و خیلی هم جذاب بوده. در نتیجه اصلا ترسی از تنها عمل کردن نداشته باشید
مسئله اصلا این نیست که من یا دیگری می ترسه از تنها عمل کردن! گمونم می تونم برم فلان کار رو به صورت تک یاخته و انتحاری انجام بدم! اما من فکر کردم که برای همه جالبه یه کار دسته جمعی انجام بشه!
این حر فا به این دلیل نیست که من مثلا این وسط می خوام یه عده ای رو دنبال خودم راه بندازم یا اونا منو دنبال خودشون راه بندازن!
کار دسته جمعی به نظرم رسید هم جذابیت ایجاد می کنه هم به منطق کتاب نزدیک تره! برای مثال شما هر جا مرگ خوار ها رو می بینی به صورت جمعی دارن یه کاری می کنن! یا این تا حددی هم در مورد اعضای محفل ققنوس صادقه! خلاصه ایده اینه و نه چیز دیگه!
یعنی مسئله شخصی که نیست!
و این فروم های ویژه صرفا بابت شکل دهی به این نظم کلی هستند! ضمن اینکه به هبچ وجه مسئله نسخه پیچیدن نیست! محدود کردن نیست! اصولا لازم نیست یک نفر از جبهه ی سفید بیاد توی فروم ویژه ی سیاه پست بزنه چون چیز خاصی اون جا پیدا نمی کنه! یه سری ایده و یه سری تمرین!
یعنی رفقیمون رونان که مثال این بخش حرف بلیز بود هم مشکلش حل می شه چون فروم ها قبلی باقی می مونن! ( به هر حال این به نظرم از سوی همه رد شده و حالا خیلی بحث روش دیگه فایده نداره! مثه دعای بالای سر مرداره!)
.............
در مورد ارزش یابی نکردن نوشته!
من هم آرزو دارم که همین الان همه ی جادوگران فقط برای ارزش ادبی کار بکنن! اما خب رفیق این ایده الیسم بنده و شما اجرا هم شده؟!
من هم امیدوارم بدون یه فروم ویژه ی کنترل همه کار خوب و به جا بکنن! ولی امکانش هست در حال حاضر؟!
من اصولا با همه حرف های پاتر نازنین موافقم! با همه اش! اما جو جادوگران موافق نیست! نه اینکه کسی مخالفت زبانی و کلمه ای بکنه ، بلکه مخالفت پایه ای با این ایده ها وجود داره!
یه تاپیکی هست به اسم کاخ امپراطوری! صاحب تاپیک روی نوشته ها نظارت سفت و سخت نکرده و گفته که آزادید ادامه خودتون رو هر جوری دوست دارید بنویسید یا متن همدیگر هر جوری که دوست دارید ادامه بدید!
هوم! و تراژی جادوگران همون جاست! تاپیک به اون خوبی به بد ترین شکل شهید شده!
اتفاقات محیر العقولی افتاده اون جا که من هنوز بعد از یک ماه از مرورش شوکه ام! در حال حاضر جو کلی این شکلیه!
همه ی کارها ی خود جوش اصولا یه ریشه داره! یه مرحله شبیه به آموزش داره!
این جا این کار نشده و البته جاش هم نیست که بشه! پس خیلی نمی شه ازش انتظار حرکات ژانگولر یا بی نظیر رول پلیینگی داشت!
به هر حال هر چی که گفتم نظر شخصی بود و پیشنهاد! نفع شخصی هم گمون نکنم داشته باشه!
......
در مورد اینکه هر کسی شخصیت خودش رو بپرورونه یا نه!
قبل تر به فکر من نرسیده بود که کسی ممکنه یه همچو فکری داشته باشه!
من البته فکر نمی کنم انتقاد رو به طور کامل به من وارد کرده باشی! منتها خب من خودم رو مبری کنم با اجازه:
می دونم که خیلی وقت رول خوندن نداری پاتر عزیز ولی خب تا قبل از تغییر شخصیت به ولدمورت رول های من با سوژه ی اصلی شخصیت شما نوشته می شد! یا شخصیت لوپین و گاهی هم لردسیاه!
این هم از این اتهام

که بنده بی گناه شناخته بشم!
اما اگر کلی تر هم سراغش بریم ، به نظرم باز جای خالی نظم دیده می شه!
یعنی کسی به پیشبرد داستان های اشتراکی خیلی فکر نمی کنه!
یک جایی هست توی رول که یکی از شخصیت های داستان اسیر شده ( لوپین توی هومن کاخ امپراتوری)!
بعد یکی از ساحره های محترم خیلی با مزه خودش رو وارد داستان کرده به عنوان یه شیر زن (!) و بعد امپراتور کبیر تاریکی خیلی گرایش عجیبی به این زن داره و زن هم بهش فحش و ناسزا می گه و دست آخر لوپین رو در حضور امپراطور فراری می ده!
خب این دیوانه کننده است! تا یک جایی جریان آب عوض نشه هم ، این قبیل شیرین کاری ها ادامه خواهد داشت! این جوری می شه که وبمستر اعظم به خوندن سایت خودش رغبت نشون نمی ده!
........
در مورد تکه ی آخری که باز نقل قول از بلیز عزیزه!
همون طور که گفتم ایده ای برای فروم های ویژه قرار نیست داده بشه! دیگه خیلی تکراری شد ولی باز هم می گم که اون ها نظم دهنده هستن نه محل کار اصلی رول!
نقل قول:
یه چیزی که در این قسمت برای من جالبه اینه که عده ای میخوان روی کل سایت تسلط داشته باشن و همه جا رو ببینن و همه پستا رو بخونن به نظرمن این کار شدنی نیست
من این بخش رو نفهمیدم! هر چی گشتم ببینم کی همچو خواسته ای داره به نتیجه نرسیدم!
و حرف آخر اینه که نتیجه ی عمل رو شما از همین حالا پیش بینی کردید و این خیلی عالیه! چون باعث می شه نیروی اضافی خرج نیکنیم!
البته بنده اصراری ندرام! ولی چیزی که تجربه ی مشابه اش هم نیست توی سایت( شاید حرف اش باشه اما عمل اش نه!) آخرش پیداست ! خیلی عجیبه!
متن های مربط به تفکیک سیاه و سفید رو هم قبل از مطرح کردن این طرح خونده بودم! اما به نظرم رسید که یه تفاوت هایی هست این بین!
...
.....
نقل قول:
هري جان حرف شما كاملا درسته و من تاييدش ميكنم ولي متاسفانه وقتي مثلا من توي پستم يه سوژه اي رو مطرح ميكنم و ميخوام رولهاي بعدي هم به اون سمت گرايش پيدا كنه يهو يه فردي مياد و يه پستي ١٨٠ درجه متفاوآتتر از ايده ي من مزنه و بقيه هم دنبال اون ميرن و اين ميشه كه اين سوژه خيلي راحت ميميره ولي وقتي ما بيايم اونارو مطرج كنيم و دربارش بحث كنيم خيلي بهتر ميشه اونها رو عملي كرد همونكاري كه الان سازماني توي رول پلينگ به نام سازمان ملل جادوگري ميخواد انجام بده
عجب! جالب ترین تیکه برای من این بود! این دقیقا همون کاریه که قرار بود فروم ها ویژه انجام بدن!!!!!!!!!!!!!!
یعنی توی اون انمجن هایی که دسترسی رو محدود می کردیم قرار بود این کار رو انجام بدیم و محودیت هم فقط بابت این بود که حالت جنگ حفظ بشه!
بسی جالب بود! شگفتا!
وقعا از این شباهت خیلی متعجبم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.............
پ.ن:
هدف از نوشتن این ایده ها البته که سنجیدن نظر باقی رفقا ست! همه ی کار ها رو می شه انفرادی انجام داد! اما در همشون نمی شه به نتیجه رسید!
و اصولا منطق رول انفرادی نیست! هماهنگی لازم داره!
البته به نظر من!