جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  252 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: دوشنبه 4 اردیبهشت 1385 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
خب کرام جان !

همون طور که شما هم فرمودین ، این تاپیک اولش خیلی بهتر بود . یعنی کلا با پست های خوبی شروع شد . اولش با کیفیت بود ولی به تدریج و با ورود افرادی ، این تاپیک هم مثل خیلی از تاپیک های دیگه به سمت ارزشی بازی رفت .

حالا هم که میبینیم هر کس فقط به فکر اینه که بیاد و یکی از ساحره ها رو ، ورداره باهاش ازدواج کنه !

البته موضوع قبلا هم داشته به سمت های نافرمی می رفته که توسط ناظر قبلی ! درست شد . الان هم به این یه تاپیک توجه خاصی اعمال میشه تا در صورت هر گونه کج روی یا منحرف شدن تاپیک از بحث اصلی ، یه فکری براش کرده بشه !

البته کاملا درسته ، نباید اسم از کسی برده بشه . چون ممکنه پیامد های ناگوارتری به همراه داشته باشه !

توضیحاتی چند ، از ناظر انجمن !
متشکر !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند .
برتول برشت

Re: چرا جلسه حضوری بده؟!
ارسال شده در: یکشنبه 3 اردیبهشت 1385 20:22
نمایش جزئیات
آفلاین
خب
من بعد از مدتها در این تاپیک پست میزنم
چراکه احساس میکنم که باید در اینباره صحبت کرد و به نتیجه قاطع رسید

موضوعی که میخوام صحبت کنم تاپیک((ماجراهای دامبل و خانواده!!)) هست

در این تاپیک چند نفری پست میزنن که به نظر من قبلا پستاشون خیلی بهتر از پستهایی بوده که در این تاپیک میزنن .

به نظر من اصلا صحیح نیست که پستا به سمتی پیش بره که جملاتی خارج از عرف زده بشه

البته خود من با گیلدی از این جور پستا میزدیم ولی پستا به این وقاحت نبود((یعنی اگر هم صحبتی میشد اسم ساحره میاوردیم نه اینکه نام یکی از شخصیتهای سایت رو ببریم!!))

هیچوقت دعوا بر سر همسر!!! به این شکل صورت نمیگرفت

به هر حال این نظر شخصی منه که اینجور پستا به هیچوجه درست نیست و شاید نظر شما جوری دیگر باشد

حداقل اسم شخصیت رو نیارید و نام کلی ساحره رو ببرید
---------------

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
چرا جلسه حضوری بده؟!
ارسال شده در: شنبه 26 فروردین 1385 23:01
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه از تاپیک ""مدیریت جلسات حضوری سایت"":
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&topic_id=533&forum=29&type=

هرپو جان من فهمیدم چی گفتی!

اما درک کن که من خودم در سایت کاره ای نیستم و حتی تا امروز ناظر هم نبودم!!...من چی کار باید بکنم که سایت درست بشه؟
مگه به همین راحتیه که ما صحبت کنیم و سایت درست بشه؟...چه فرقی میکنه که پشت کامپیوتر با هم صحبت بکنیم یا حضوری؟...مطمئن باش هیچ فرقی نمیکنه!

در ضمن به قول سهیل یکی از هدف ها برطرف کردن مشکلات سایته و یکی از هدف ها و دور هم جمع شدنه.

مطمئن باش در سایت تاثیر فراوانی داره این جلسات....مگه مدیرای سایت کارایی میکنن ما اعضای معمولی میفهمیم؟....وقتی اونا پشت صحنه دارن سایت رو درست میکنن و کارایی درش انجام میدن برای ما توضیح میدن که بفهمیم؟
جلسات حضوری هم مثل همینه!

به هر حال مطمئن باش اگر اعضای سایت فقط منتظر جلسه حضوری بودن تویه سایت هیچ کاری صورت نمیگرفت و راکد میموند!
و در ضمن چه اشکالی داره که اعضای سایت منتظر جلسه حضوری باشن که دوستاشون رو ببینن؟

من نمیتونم دقیقا درک کنم احساست رو!...جدی میگم!

**آلبوس دامبلدور**

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 12 فروردین 1385 17:14
نمایش جزئیات
آفلاین
من با کلی شوق و ذوق اومدم توی سایت. فکر می کردم می تونم سایت رو بترکونم. اما حالا می بینم که کل نتیجه ی 7 ماه عضو بودنم تنها 15 پسته. نقش کج پا توی کتاب خیلی کمه. شاید به همین دلیل چیز زیادی نمی تونم بنویسم.البته می دونم حرفم غیر منطقیه.چون مثلا کسی مثل سرژ که در کتاب نقشی نداره تونسته از بهترین های سایت باشه. به هر حال، شاید تونستم از این بهتر باشم

خیلی دیر دارم جواب میدم ولی بگم که خودت جواب خودت رو دادی!(دامبلدور-ناظر انجمن)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/1/26 15:36:04
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 9 فروردین 1385 21:33
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اينجا فكر كنم جاي اعترافم باشه ديگه؟

كمي براي اولين بار روي حرفاي هري عزيز فكر كردم و ديدم تا حدودي راست ميگه البته با تمام حرفاش موافق نيستم ولي به نوعي درست ميگه.

در ضمن اين سايت اينقدر وسعت داره و اينقدر براش زحمت كشيده ميشه كه بعضي چيزاي كوچيك رو بايد ناديده گرفت در كل اگه گوشه اي از حرفام شما رو ناراحت كرد من معذرت ميخوام.

الان كه كمي دقت ميكنم ميبينم جدا اين بحثها وقت تلف كردنه چون فقط حرفش زده ميشه و دو نفرم تاييد ميكنن و بعدم اصلا به كلي فراموش ميشه ولي خب باز بهتر از هيچيه يه ذره آدمو اكتيو ميكنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 14:02
نمایش جزئیات
آفلاین
من از دیدن این نوشته ها لذت میبرم و استفاده میکنم به خصوص اینکه کاملا تفاوت بین افرادی مثل چو چانگ و فلور که بیشتر از دو سال در فروم بودن با کسانی که کمتر بودن مشخصه چون موارد زیادی رو تجربه کردن

ممکنه چو یا فلور به خوبی بعضی افراد دیگه مثل ولدمورت و سدریک دیگوری ( البته از نظر من) ننویسن که این به استعداد و خیلی چیزای دیگه مربوط میشه ولی درکشون از فروم خیلی کاملتر از افراد دیگس.

مثلا آنیتا یا افرادی از این دست سعی میکنن فروم رو به وبلاگ گروهی تبدیل کنن و نوشتن رو محدود کنن در حالیکه ذات فروم نوشتن به صورت آزاده

البته ما الان از فروم داریم برای داستان نویسی اشتراکی با برنامه استفاده میکنیم چون جای خاصی برای این در نظر گرفته نشده ولی باید توجه کرد که تاپیکی که در اون با اصول و قواعد و قانون پست زده میشه دیگه نمیشه بهش تاپیک رول پلینگ گفت بلکه در اینجا فروم به عنوان مکانی برای داستان نویسی مورد استفاده قرارگرفته

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 12:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه دوستان!

از بابت نبود و فعالت نداشتنم در ماهای گذشته معذرت می خواهم امیدوارم بتونم مجددا فعالیت کنم و از پس شخصت رول خودم بر بیام.

بازگشت پر افتخار خودم رو به همه ی عموم جادوگر از جنین تا کفن پوش از وزیر تا جن خونگی از لرد تا مرده خور از آلبوس تا زاخی از خودم تا تو تبریک میگم.

علت نبود من گرفتاری در بند یک زندان آزکابان بود... که در اون مکان جهنمی یارانه ای به کسی نمیدن چه به رسه به رایانه.

خوب من هم همکنون به جمع مرگ خواران پر قدرت افزوده می شوم تا قدرت مرگ خواران بیش از پیش افزایش یابد.

لوسیوس مالفوی از زندان آزکابان فرار کرده و همکنون به عنوان خطرناک ترین مرگ شما و خانواده تان را تحدید میکند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 10:56
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد غلط املایی:

کوییرل جان مارم حساب کن دیگه...لطف کنی یه سرم به دیاگون بزنی میبینی منم غلط گرفتم! (ابراز وجود!)

در مورد اینکه غلط نویسی هم طنزه، خوب اره مثلا تو میای از زبون یه فرد بیسواد مثلا نورممد مینویسی! با غلط نویسی میگی که این هیچی بلد نیست! یا مثلا زز ! زز یعنی چی؟ یعنی زن زلیل که هممونم میدونیم زن ذلیل مینویسیم! یعنی با ذال!

ولی اینکه بیای مثل بعضیا 4-5 تا غلط تو پستت داشته باشی فاجعست! هم اون پستو نمیشه خوند هم شخصیت خودت یه خورده خورد میشه! دیگه مثلا بذار رو با ز بنویسی...!!!

در مورد عضویت

من با فلور موافقم! مثلا برید محفل، یه لیست به چه گندگی گذاشتن تو رادبو محفل. خداییش چند نفر از اون لیست فعالن؟!

مثل همیشه خودمو مثال میزنم! من هرجا که عضو بشم دیگه نمیتونم اونجا فعالیت کنم! چون مهمولا هرچیزی اجباری باشه ادم هیچ تمایلی نداره انجامش بده! مثلا من رفتم حذب عضو شدم، غیر از پست عضویتم کسی چیزی از من دید!؟ ندید دیگه!

ولی خوب تو چیزهایی مثل هاگوارتز یا تیم کوییدیچ که دیگه باید عضو شد! مثلا تیم نمونه ما ریونکلاو!!! رو ببینین: ما تا وقتی اعلام نشد که مسابقه هست هیچ تیمی نداشتیم! به محض اینکه گفتن مسابقه رو ، کاپیتانم انتخاب کردیم...اعضارو هم مشخص کردیم...پستارو تعیین کردیم! خداییش این بهتر بود یا اینکه از چند ماه پیش عضو گیری کنیم و وقت مسابقات هیچکدوم فعال نباشن!؟

ویرایش:

در مورد پستهای بعد از اوتو در گریمولد باید بگم یه خرده توضیح اوتو کم بود، یعنی فقط کسی میتونست اونطور که اوتو میخواست ادامه بده که تخیلش واقعا خیلی قوی باشه. و کسی که این خصلتو نداشت مطمئنا میخواست یه جوری اون جریان فرمانده آتش و اینجور چیزارو بپیچونه!

من وقتی داشتم قلعه روشنایی رو مینوشتم انتظار داشتم همه اونطور که من میخوام ادامه بدن...که به هیچ وجه اونجوری نشد! خوب اونطور که خودم تو ذهنم داشتم که توضیح نداده بودم!
در نتیجه اوردم با داستانی که بقیه درست کرده بودن داستان خودمو ربط دادم...اوتو هم اگه میخواد همه اونطور که اون دلش میخواد پیش برن باید همینکارو بکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 10:19
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
زبان دومبولیسم باید از ریشه نابود بشه! اصلا نمیشه که آدم یه پست بخونه، توش غلط املایی نبینه! ناظرا هم که هیچی نمیگن! به خدا آدم سرش درد میگیره اینقدر که غلط میبینه. کم مونده بنویسن قلت املایی!!

آنیتای عزیز در مورد این غلط هایه املایی بارها و بارها بنده تذکر دادم و حتی قرار بر این شد که هر ناظر هر پستی رو که تو انجمن تحت نظارتش زده میشه بخونه و اگه غلط املایی و اشتباه تایپی میببینه حتما اونو اصلاح کنه.والا جز خودم و دامبلدور کسی همچین کاری رو نکرد والبته اینم باید بگم که از اون موقع به بعد اشتباهات بسیار کمتر شد چون من خیلی کمتر به غلط املایی برخورد میکردم.
در مورد زبان دومبلیسم با شما موافقم.بهتره به افرادی که از این نوع نوشتن استفاده میکنن حتما تذکر داده بشه.
قبلا تصمیم داشتم تاپیکی با عنوان گزارش بی سوادی کاربران بزنم تا اعضا در صورتیکه پستی رو میبینن که اشتباه تایپی داره بیان و اونجا گزارش بدن تا تصحیح بشه ولی چون اشتباهات به مراتب کمتر شد خب لزومی هم برای زدن این تایپ ندیدم.ولی فکر میکنم زدنش واقعا لازمه
من این تاپیک رو حتما میزنم شاید یه فرجی شد ملت یکم سواد یاد گرفتن.
ممنون از تذکرت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 05:00
نمایش جزئیات
آفلاین
خوشحالم راضی شدی!

در مورد غلط املایی خب اینجا از حدش گذشته همینش بامزه است که دامبلیسم راه افتاد!!!واگرنه دیگه دامبلیسمی در کار نبود

در مورد فرهنگ لغت منکه دارم ولی کی حال داره بگرده!!!!!!!من یکی املام جالب نیست! بزارید پای دامبلیسم

هوم کم کم می بینم که ناظرا دارن از عضو گیری جلو گیری می کنن همینجا ازشون بسیار متشکرم :bigkiss: (هوم!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید